Keresés

Részletes keresés

Mad árka Creative Commons License 2006.04.03 0 0 48

Nekem elég jó tapasztalataim vannak, akkor is, ha kis százalék jöhet csak szóba. Hozzáteszem, konkrétan társkeresési célból csak elvétve regisztráltam ilyen helyeken, inkább barátokat, levelezőtársat (még jóval korábban), természet iránt érdeklődőket kutattam elég "szigorú" elképzelések szerint. És találtam, de nem könnyen. Jelenleg a baráti köröm tkp. 99%-a az internetről származik (vagy tágabbra véve a kört: a volt barátok-nők közül a legtöbb, akikre szívesen gondolok). S általánosságban véve azért kedvelem a netet, mert itt egyből megvan a lehetőségem a szűrésre, s indulhatok célirányosan.

 

Szóval van tapasztalatom első kézből, valóban sok a "szemét", annak idején nem két napot kerestem, de mindig meglettek azok az emberek, akik éppen fontosak voltak-lettek (nemtől függetlenül, tehát volt fiú és lány is).

 

(Most átadom a helyem, minden más később, ezzel is sietnem kellett.)

Csilla1111 Creative Commons License 2006.04.03 0 0 47
Helo Lady,

talaltam Neked egy szuper internetes (vallasos) tarskereso lapot. Szerintem itt talalnal.
Sok szerencset

www.istentisztelet.hu/tarskereso/fiuk_dec.htm
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 46
Ráadásul ezek a társkeresők az átlagot tükrözik és az átlagnak valók. Te nyilvánvalóan nem vagy átlagos, hanem egy sor szempontból viszonylag szélső értéket képviselsz, mondjuk a szélső 5%-ban vagy.

Feltételezhetjük, hogy az emberek kb. 5%-a lenne elvben alkalmas párodnak, de ezt tovább szűkíti a kor, a foglaltság, a szexuális vonzódás, tehát a gyakorlatban beszéljünk 3%-ról. Beláthatod, hogy ennek megtalálására a normális társkereső fórumok alkalmatlanok, hiszen kb. az ottani 3%-ból kellene válogatnod. Egyszerűen nem találsz rájuk.

Másféle közegben kellene társat keresned, valami olyan közegben, amely eleve szelektál, tehát amelyben eleve nagyobb a magadfajták aránya.
Előzmény: Lady Wessex (42)


TTAMAS Creative Commons License 2006.04.03 0 0 45

Ez már jobban hangzik.

 

Egy társkeresőben nem biztos, hogy az összes kivánalmat/elvárást azonnal az érdeklődő képébe kell ömleszteni.

Meg egy fénykép is sokat segít (ha nem vagy nagyon ronda...) :))

És csak könnyedén. Sok randi, kávé, beszélgetés, sok érdekes embert lehet megismerni. És talán köztük lesz az igazi is.

 

Elvesztette az állását, de nem hirtelen hanem kb. 1,5 hónapja tudta. Mit csinált? Semmit. Az utolsó napját töltötte a munkahelyén, de még nem állt neki újat keresni.

 

Van olyan, hogy az ember egyszerűen belefárad az életbe...

Előzmény: Lady Wessex (39)
Lord Dalamar Creative Commons License 2006.04.03 0 0 44
Messze nem. De elsősorban az elvárásaid szerepeltek korábban.
Előzmény: Lady Wessex (40)
Wu Wang Creative Commons License 2006.04.03 0 0 43

És mi lesz a szikrával? Aminek azért illene fellobbanni két ember között, remélvén egy hosszú, komoly kapcsolatot. Túl racionális vagy...lehet, hogy találsz valakit, aki mindenben passzol, de pont a lényeg fog hiányozni.

Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 42
Igen, én is ettől tartok.... :-((
Előzmény: Törölt nick (41)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 41
Teljesen normálisnak és kiegyensúlyozottnak hangzol. Gondolkodó ember benyomását kelted, aki partneri kapcsolatra vágyik, amelyben egyik fél sem a másk alárendeltje. Nem vársz többet a másiktól, mint saját magadtól. A helyzeted reménytelen :-)
Előzmény: Lady Wessex (39)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 40
Csak anyagi értelemben gondolod a "mit tudsz adni" kérdést?
Előzmény: Lord Dalamar (38)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 39

Azt írom le, hogyan nem képzelem a családom eltartását.

 

- pusztán munkanélküli segélyből és egyéb segélyekből

 

- "ej ráérünk arra még" mentalitással (Példa: ismerősőm haverja baromi jóképű. Pont az esetem. Elvesztette az állását, de nem hirtelen hanem kb. 1,5 hónapja tudta. Mit csinált? Semmit. Az utolsó napját töltötte a munkahelyén, de még nem állt neki újat keresni. Tartalékja nem volt semmi. Mikor megkérdeztem, hogy miért nem keres állást, csak vonogatta a vállát. Majd lesz valahogy. Ezután elhívott randira. Nem mentem el, mert igényeim vannak --> pénzéhes liba vagyok.)

 

- A pénzt nemcsak a férj hozza haza, hanem a nő is, mégha csak gyesről is van is szó. Tehát ennek megfelelő elbánást szeretnék. Közös családi kassza, amiből, ha marad, egyformán részesül a férj-feleség saját költőpénzben. ( a nő a gyes kisebb összegét szerintem bőven kompenzálja azzal, hogy elvégzi a házimunkát)

 

- Jó lenne, ha olyan állása lenne, amivel többet lehet keresni a minimálbérnél (nem a munkahelyi beosztása a lényeges). Minimálbérből+szerelemből NEM lehet családot fentartani. Én többet keresek a minimálbérnél, tehát nem arról van szó, hogy engem kell eltartani.

 

- A gyerekek "fenntartása" a legfontosabb, emiatt hajlandó legyen lemondani - legalább egy időre - akár a hobbijáról is (mint ahogy én is). NE vigye kocsmába, játékgépterembe a pénzét, merthogy az az övé.

 

- Közös döntés pénzügyekben (is).

 

Szóval csak a szokásos, amit minden normális ember kíván. Emiatt már akaratos vagyok meg igényes?

Előzmény: Lord Dalamar (27)
Lord Dalamar Creative Commons License 2006.04.03 0 0 38
Lady,

megismétlem a kérdésemet: hogyan képzeled el a családod jövőjét? Te mit tudsz adni?
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 37
annyát
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 36
de nekem olyan kell aki csak simán yó : > jóember : > jóbüdöskurva : >
Előzmény: TTAMAS (29)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 35

Feleség:

 

Értelmes, mosolygós, házias (egy kicsit legalább), sokoldalú, türelmes, legyen véleménye a világról, kezdeményező (nem feltétlenül a szexre gondolok e helyütt), elnéző, nagylelkű...

 

Vegyük sorra:

 

- értelmes: mivel vannak igényeim, szerintem értelmes vagyok. :-) Amúgy mi az értelmesség? Végzettség? (Főiskolai diploma nyáron). IQ? (131 az "Ország Tesztje" szerint)

 

- mosolygós: ha van rá okom, akár röhögök is. :-) Angol humor előnyben

 

- házias: kicsit legalább... :-)

 

- sokoldalú: szeretek internetezni, olvasni, kézimunkázni, ajtót-ablakot-kerítést festeni, blogot vezetek az olvasott könyvekről, szeretek moziba járni és kiállításra, olvasom az Élet és tudományt (egy időben elő is fizettem rá), ha lenne pénzem, utaznék is. Imádom a kutya-macskát.

 

- türelmes: lásd a lakótársam esetét, és hogy még nem vagyok férjnél. :-)

 

- legyen véleménye a világról: nem szélsőjobbos, és nem vallásos férjet keresek

 

- kezdeményező: regisztráltam társkeresőkön, (és szexben is.... :-)

 

- elnéző: lásd a türelemnél írottakat (amúgy mit kéne elnéznem? :-)))

 

- nagylelkű: soha senkit nem küldök el, ha kér valamit (sokan visszaélnek vele)

 

Megfelelek?

Előzmény: amadeus1 (31)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 34

Mindenki jó valamire.

 

Ha másra nem, elrettentő példának...

 

Igazad van. Magadból indultál ki, mint mindenki? :-)

Előzmény: TTAMAS (29)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 33
Az attól függ, mennyire vagy konzervatív és jobbos. Csurkista kizárva, meg az is aki skandálja, hogy Vitya! Vitya! (Na jó, az is kizárva, aki azt skandálja, hogy Fletó! Fletó!) Általában a skandálók kizárva. Intelligens embert keresek. :-))
Előzmény: amadeus1 (25)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 32

Gratulálok!

 

És tényleg mázli kell...

De az "igazi" életbeni párkereséshez is.

Előzmény: u_fleku (24)
amadeus1 Creative Commons License 2006.04.03 0 0 31

 

 

Feleség:

 

Értelmes, mosolygós, házias (egy kicsit legalább), sokoldalú, türelmes, legyen véleménye a világról, kezdeményező (nem feltétlenül a szexre gondolok e helyütt), elnéző, nagylelkű...

 

 

 

 

Előzmény: Lady Wessex (28)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 30

Hagyd a fenébe a vallásosságot! Nem attól lesz jó egy ember.

 

Nem hagyom.

Van, akinek az a fontos, hogy megélje a hitét. Nekem az a fontos, hogy ne éljem meg. :-)

 

A lakótársam vallásos. A Bibliával kel, fekszik. Egyszer kérdeztem meg, mióta hisz, félórás kiselőadást tartott arról, hogy milyen jó, mikor eltölti a Szentlélek. Engem is nyaggat, menjek misére. Nem megyek. Csak közösségben bír gondolkodni. A közösség így, a közösség úgy....

A szeretettel jön, a kereszténységgel, szentlélekkel, a tűréssel, az alázattal, de simán leugat, ha nem úgy teszem vissza a fazekat a szekrénybe, ahogy ő elképzeli. Eszébe nem jut, hogy megkérdezze, nem zavar-e, ha éjjel 1-ig nálunk gyűlésezik a közösség....

Egyszerűen idegesít... Ráadásul én nem hiszek a maszlagokban, mint mise, pokol, menny. Ha van is Isten, nem hiszem, hogy szükség lenne egy szervezetre (=egyház) hogy kapcsolatba léphessek vele. Pláne nincs szükség pedofil papokra... Nem szeretem, hogy úgynevezett "keresztény" emberek kisajátítják az erkölcsöt, mint olyat, ami kizárólag a vallásos ember sajátja. Nem szeretem, hogy a vallás közügy (szerintük). Nem szeretem, hogy az alkotmányba is be akarják venni a kereszténységet... Nem szeretem, hogy az én adómból is támogatják az egyházakat, ahelyett, hogy a hívek tartanák el. És még millió ok.

 

Szóval a lényeg, hogy én nem akarom a vallással tömni a gyerekem, és ha valóban vallásos társam lenne, ő akarná (ezért vallásos) és ez olyan ellentétekre vezetne, amit nem tudnék tolerálni. És miért a gyerek szívjon? Ha ő akar vallásos lenni, akkor majd felnőttként eldönti. Amúgy is csak felnőtt ésszel lehet megélni a hitet.

 

De ne offoljuk szét  a topikom. :-)

Előzmény: Cool_Halidge (22)
TTAMAS Creative Commons License 2006.04.03 0 0 29

Mindenki jó valamire.

 

Ha másra nem, elrettentő példának...

Előzmény: Törölt nick (26)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 28

Elárulom mi van az adatlapokonn

Pl. a nők lapja kafé párkersőjében az alapadatokon kívül (nem, életkor, szexuális beállítottság, családi állapot, gyerekek száma) a rencer automatikusan megadja a születési dátum alapján a horoszkópod.

 

Aztán válaszolni kell olyan kérdésekre, hogy iszol-e, dohányzol-e, van-e pirszinged, tetkód, drogoztál-e, hiszel-e ahoroszkópban? (Tényleg halálfontos tudni)

Aztán hogy hol laksz, milyen iskolai végzettságed van.

Szabad szöveges mezőbe írhatod be a bemutatkozásod, bármilyen hosszan (ide kell írni a lelkedről :-)

 

És válaszolni olyan egetverően informatív kérdésekre, mint pl. kedvenc ételed, italod, könyved, zenéd, stb.

Valamint be kell ikszelni, hogy mi a hobbid (utazás, természet, kutya, barkácsolás stb.)

 

Van, aki megadja, hogy a káposztás cvekedli a kedvence, de a családi állapotát nem tölti ki. (Hétpecsétes titok, vajon miért? -- > 100ft-os kérdés)

Van aki megadja 2 oldalon keresztül, hogy mely alternatív zenekarok nótáit hallgatja (egyiknek a nevét se ismerem) de "kifelejti" van-e gyereke.

 

Mit kezdjek azzal, akiről annyit tudok csak, hogy szereti a káposztás cvekedlit? Nekem fontosabb lenne azt tudnom, hogy Csurkát szereti-e. Megkérdezzem az első levélben?

 

A sok adatlap közül egyben sem volt olyan bemutatkozás, amiben arról írtak volna, ami engem érdekel. Pedig biztos volt olyan, aki megfelelt volna.

Írtak mindenféléről: természetkedvelő, vitorlázni, hegymászni szerető lányokat keresett az illető, akivel el lehet tölteni a szabadidőt. De én hosszútávon családot szeretnék, és család mellett, kisgyerekkel a szabadidő a legkevesebb....

Lelke másik felét keresi a másik, ami szép és jó, de mi van, ha az ő fele vallási fanatikus? Neki CSAK egy vallási fanatikus lány fog megfelelni.

 

Nem mondom, hogy nem fontos a hobbi, de nem az alapján választok férjet.

 

Visszadobnám a labdát.

Ha már túljutsz a szex-a-legfontosabb korszakon, MILYEN feleséget szeretnél? Milyennek képzeld el a családod, a gyerekeid?

Előzmény: Cool_Halidge (19)
Lord Dalamar Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27
Érdekelnének az elképzeléseid a leendő családodról, annak eltartásáról! Részleteznéd?
Előzmény: Lady Wessex (4)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 26
jó?

: >
Előzmény: Cool_Halidge (22)
amadeus1 Creative Commons License 2006.04.03 0 0 25

Ha én konzervatív (jobb) érzelmű vagyok akkor már szóba sem jöhetek ??

Ez érdekes....

Előzmény: Lady Wessex (4)
u_fleku Creative Commons License 2006.04.03 0 0 24
Sziasztok !

Pont jó korban vagy (krisztusi). Én legalábbis 33 éves koromban ismerkedtem meg a feleségemmel, most 8 éve. Internetes társkeresőn találkoztunk 2 hétig leveleztünk, azután találkoztunk IRL és összejött, "bejöttünk" egymásnak. Szóval, ne add fel.
Egyet el kell ismerni: iszonyú mázli kell hozzá, hogy minden összejöjjön. Én (lekopogom) ilyen iszonyú szerencsésnek tartom magam.
Előzmény: Lady Wessex (21)
jfoster Creative Commons License 2006.04.03 0 0 23

Pontosan igazad van!! Gratula! ÉN is nézegettem a társkereső oldalakat.

Engem is ez bosszantott,hogy nem tölti ki az adatlapot--)))Pffff.

Sem magáról,sem arról akit keres.

Egyet meg megszívtam,azt gondoltam tényleg érdeklem,DDD és uramfia két lev váltás után rájöttem,hogy csak szórakozik!Sok az idióta  a neten--))CCCCCC....

Előzmény: Lady Wessex (18)
Cool_Halidge Creative Commons License 2006.04.03 0 0 22
Hagyd a fenébe a vallásosságot! Nem attól lesz jó egy ember.
Előzmény: Lady Wessex (21)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.03 0 0 21

Rájöttem!!!!!

 

Nem azt kell írni, hogy "nem vallásos társat keresek", hanem azt, hogy

 

"Ön fél, hogy a vallásos társa túl sok követelményt állítana Ön elé? Én tudom a megoldást! Kattintson a címemre!"

 

És máris nem az én, hanem a potenciális férj igényeiről van szó...

 

Így gondoltad a másik igényeire gondolást? Vagy hogy?

Előzmény: Cool_Halidge (11)
Cool_Halidge Creative Commons License 2006.04.03 0 0 20
Mosoly. Jó. Humor...:)
Előzmény: Lady Wessex (18)
Cool_Halidge Creative Commons License 2006.04.03 0 0 19
Megfogál.
Na nem ott, ahol gondolod. -> Fogalmam sincs, mi kerüljön egy ilyen adatlapra. Nem kerestem soha így párt.

De tuti ne az igények. Az clickelésre késztet. (Persze nem az "üzenet küld" gomb-ra.)

Pasik se.
Előzmény: Lady Wessex (17)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!