DMA lépj be a Wagonrfanclubba és ott a tagognak kedvezményes fóliázás van ,a műhelyben mindenféle típus van, szín és erösség szempontjából te választhatod meg milyet akarsz.
István, köszönöm Horváthország tényleg gyönyörű, bár csak az Isztriai félsziget nyugati részén voltunk (Umag) és Szlovénián át mentem( ami szintén szép ország) ,így H.országba csak 20 km mentem mire elértem a szállást.
...de természetesen kirándultunk is (Pula, Rovinj,Grozanj)
más...
az ablak fóliázás előnyei:
- hővédő,UV szűrő, nem engedi összetörni az üveget, javitja a biztonságot, elrejti az utasteret a kiváncsi szemek elől, állítólag a tolvajok se tudják beütni, szebbé teszi az autót
hátrányai:
- én semmilyen hátrányt nem tapasztaltam(ezért tiltották tavalyig) ,de próbálok irni : pénzbe kerül ,rendőr esetleg okoskodhat, sérülékeny vigyázni kell rá, KPM vizsgát kerülni kell.
Köszi! Egyszer ültem egy suzukiban, olyan érzés volt a fólia, mintha mindig árnyékban lennék :-) Szupervolt :-) Hasonlót keresnék, ráadásul nem is volt olyan nagyon sötét, talán mint a Tiéd, ezért kérdeztem...
Nekem 28000 Ft volt ,de hallottam már 15000 -ről is az enyém az új jogszabályok szerint 95% -ban szabályos, tehát van műbizonylatom is róla, amúgy az uniós rendet elfoggatták már M.országon is, tehát minden üvegen lehet folia bizonyos feltételekkel, még az elsőn is.
Biztos fog valamit a hőből, de inkább a vakító naptól véd.
Ugye mondanom sem kell, hogy ma nasinak lángos lesz nállunk!!!
Köszönet érte mindenkinek aki közreműködött az esemény létrejöttében, úgy mint Istvánnak, aki erőteljesen beindította a Pavlovi reflexeket, Villykének akinek ilyen tündéri anyukája van, Magdi mamának, aki az isteni receptek tudója és mindenek felett manó mamának, aki eljuttatta hozzám a receptet. Igazán köszönöm!
Most nem azért, hogy hangzatos szavakat zengjek, mert nem szokásom, de mindez nem jöhetett volna létre, ha nincs az IGNIS BARÁTI TÁRSASÁG (ez itt a reklám helye).
Nagyon el voltál tűnve ez tény nincs mit csinosítani rajta, viszont szép helyeken jártatok a gépsárkány segítségével gratula.
Olyan helyeken, amiről néhányan csak álmodunk néha éjszakánként, de néha még nappal is. Jók a képek. Meg persze a képeken a legjobb az a piros színű gépjármű.
Zolikám, igaz még csak egyetlen pár létezik az ablakmozgató komfort elektronikából az én IGNIS-emben, de úgy gondolom, hogy több darab egyszerre történő elkészítése esetén 8000.- forintból ki lehet hozni a dolgot. Persze szerelés nélkül.
Jó ez a fóliázás. Ebben a melegben elgondolkodtam rajta, hogy jó lenne, segítene a klímának. Mennyire szűr, mennyibe kerül és meddig legális? Bocs, a sok kérdésért :-)
Úgy kell csinálni, hogy nem csak a magamaga általt irtakat kell figyelmesen olvasni, hanem a mások általt leirtakat is de azt is figyelmesen kell kedves cimborám. Akkor most figyelj: 32059 itt kezdődöt, 32068, 32070, folytatódott, 32075 vége.