Keresés

Részletes keresés

Dom_Guss Creative Commons License 2010.01.11 0 0 1002
Hát ezen már nincs mit tenni, pedíg itt meggyógyítottunk volna.....rum, vizesések pálmafa az biztos siker.... (vizesésekböl a feketékre gondoltam...:-))
Előzmény: MBL11 (999)
Dom_Guss Creative Commons License 2010.01.11 0 0 1001

Nem baj ZOZO mire jössz készítek össze egy 20-30 jó CD-t neked a legjobb dominikai zenékkel!!!!

Bocs, de Samaná-i körúton voltunk ott pedig körülményes a hálózat, esti órákban mindig lehet hívni!

Előzmény: lacoste28 (998)
tündi1304 Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1000
Kedves Dom Guss!
Máris szimpatikus vagy, bár még csak ezután fogunk találkozni! Remélem!:) Úgy néz ki 19-én megyünk, a Grand Oasis Punta Canaba. Tudod ajánlani, vagy inkább válasszunk valami mást? A programokkal kapcsolatban e-mailban érdeklődöm.
Üdv: Tündi
MBL11 Creative Commons License 2010.01.10 0 0 999

GUS

A legnagyobb problema hogy ha te mo- ról ide elutazol biztos hogy a legszarabb szállodát fogják adni olyan áron amiböl másik a Majestic Elegance ba nyaralnak ami az egyik legelökelöbb resort.

Most szúrtál szíven... Itt volt a második hetünk lefoglalva 23-30-ig, de amikor az ismert körülmények kialakultak, biztos ami biztos lefoglaltam 16-30-ig az ELEGANCE CLUB részbe mindkét hetet. hátha el tudunk menni. De sajnos az állapotom nem tette lehetővé az utazás logikus voltát.

Megőrülök.

Hölgyeim és Uraim, a fenti szállodát ügyfélkezelés és korrektség tekintetében ajánlani tudom, mert az email-es egyeztetésekkor minden tőlük telhetőt megtettek.

B

Előzmény: Dom_Guss (988)
lacoste28 Creative Commons License 2010.01.10 0 0 998

MICSODA????10 CD???

Dom Guss Ur kerem szegyellje magat,mert nekem "csak" egy jutott.(Omega). :))))

En mindenkinek azt ajanlanam,hogy Punta Cana-ra erkezzen,ne pedig S.Domingora.Vagy annyival olcsobb??

Dom Guss!

Hivtalak...Ugy nez ki elkeruljuk egymast...

Előzmény: tweede (997)
tweede Creative Commons License 2010.01.10 0 0 997

Sziasztok!Kriszti, mi tavaly szeptemberben voltunk Dominikán, szintén Düsseldorfból indultunk - mivel hozzánk is ez a legközelebbi reptér. Az ITS-sel vigyázzatok, mert mi náluk foglaltunk, és csak akkor derült ki, hogy Air France-szal megyünk, párizsi átszállással...amiből aztán az lett, hogy 1 napot sikerült az Orly melletti szállodában eltöltenünk, mivel 1,5 óránk lett volna a csatlakozásig, és természetesen lekéstük a másik gépet. És ez még semmi ahhoz képest, hogy utána -kis túlzással-de körbeutaztuk a fél karibi szigetvilágot, mire Santo Domingoban "kikötöttünk", ahonnan még jó 4 órás taxizásra volt Punta Cana. És sajnos csak 1 hétre mentünk, amiből lett 5 nap, ebből 2 Gussal. De ezeket a kalandokat, amik akkor történtek nem adnám semmiért, és nem is panaszként írtam, csak ha lehet, ússzátok meg inkább Air Berlinnel, egyben 7-8 óra alatt. Amióta pedig hazajöttünk, Dominika napi téma, akár zenében ( örök hála Gussnak a 10 darab cd-ért), akár szépségében, hangulatában. Nem vagyok én sem egy nagy fórumozó, de ide mindig szívesen "jövök". Amúgy mi is szeptemberre tervezzük újra a visszautat.

Ancsi

Melcsi1982 Creative Commons License 2010.01.10 0 0 996
Hello kora34!

Szerintem nagyon jó szállodát választottatok!Nagyon jók az éttermei,szinte mindegyik étteremben voltunk és csak jókat ettünk!Az éttermekben egy dologért kell fizetni ha a ház borán kívül (ami ihatatlan) bor lapról rendelsz bort!Mi borosok vagyunk és minden étteremben rendeltünk, 20 dollártól indultak az árak/palack!A spa részleget nem látogattuk ,mert elég sok programot iktattunk be ,amikor meg nem voltunk sehol ,akkor a parton vagy a medence mellett lógattuk a lábunkat!Viszont mindenhol kint voltak a spa részleg árai és szerintem egy kicsit drága volt mert egy sima masszázs 25 perces 50 dollár volt!Ami már különlegesebbnek számított mint egy aromaterápiás masszázs az már 80 dollár volt! Mi voltunk a delfinszigeten ahol delfinekkel úsztunk,azon kívül búvárkodni és Gussal is csináltunk 4 nap progit!Szuper volt!A progikat mindenképp érdemes Gussal csinálni ,mert akkor azt kapod amit vársz!A szállodával kapcsolatban nem tudom ki milyen beállítottságú ,de mi nem vagyunk annyira gyerek pártiak ha nyaralásról-pihenésről van szó!A szálloda viszont igen,igy tele volt gyerekes családokkal (apa,anya,2-3 gyerek) és hát nem voltak valami csendesek!Este a bárokban is húzták maguk után a szülők a gyerekeket!Az éttermekben 9 körül azt láttad hogy a gyerekek alszanak az asztalra borulva!Különösen nem zavaró csak,csak nekem furcsa ,hogy a szülők a saját igényeik miatt nem veszik figyelembe a gyerekeik igényeit!Na mindegy!Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat!

Melcsi
Előzmény: kora34 (942)
ga.ag Creative Commons License 2010.01.09 0 0 995

Kedves Dom Guss!

Nem értettél meg szerintem (pontosabban a hozzászólásomat), de nem számít.

Köszi a kommentet, és további sok sikert a munkádhoz!

Üdv.

Előzmény: Dom_Guss (988)
amon-t Creative Commons License 2010.01.09 0 0 994
Sziasztok!

Mi február elsején érkeznénk Luperonba, a Tropical Luperon Beach Resort-ba.

Tud valaki valami jót vagy rosszat mondani a környékről, esetleg a szállodáról?
bar v eck Creative Commons License 2010.01.09 0 0 993
Cayo Levantado,itthon azt hitték műtermi kép...:-)
Dom_Guss Creative Commons License 2010.01.09 0 0 992
Előzmény: Dom_Guss (991)
Dom_Guss Creative Commons License 2010.01.09 0 0 991

Javaslom mindenkinek ezt a videot a Youtube-n

Aki az elsö képekre nem szeret bele ebbe az országba......

http://www.youtube.com/watch?v=0kirP1_tW64

Dom_Guss Creative Commons License 2010.01.09 0 0 990
Eetleg ha valami gondod lenne Puerto Ricoban akkor esetleg hívhatsz is....jó utat, jó szelet
Előzmény: zahnstein (970)
Dom_Guss Creative Commons License 2010.01.09 0 0 989

Ha mindenképp olyan hotel érdekelne ahol nagyon kevesen vannak akkor ilyenek között is lehet válsztani de Maldivi árakon....sajnos ez ezzel jár...

Azért remélem nem írtam semmi rosszat, igyekeztem egy kicsit leírni hogy miért is jön ide mindenki vissza.....

Dom_Guss Creative Commons License 2010.01.09 0 0 988

Kedves Ga.Ag!

Maldívról nem szeretek irkálni, megmondom miért, Közel 100 országban jártam, Maldívon 2x dominikai köztársaság pedig az életem. Nem vagyok elfogult a problema az hogy Magyarország az egyetlen ország ahol teljsen alul vagy félre van informálva mindenki és a sznobság az sajnos csak itt ismert... Kérdezz meg például egy spanyolt...ezt elmondod neki hogy Maldív miért jobb hát dobni fog egy hátast....

Igen, itt is vannak olyan helyek mint Maldívon, pl Las Terrenas, Cayo Levantado, Rio San Juan, Pedernáles (Bahia de las Aguilas messze leverte Maldívot és ez egy nemzeti park 1 db turistat nem latsz itt esetleg csak engem...)

A legnagyobb problema hogy ha te mo- ról ide elutazol biztos hogy a legszarabb szállodát fogják adni olyan áron amiböl másik a Majestic Elegance ba nyaralnak ami az egyik legelökelöbb resort.

Vannak emberek aki erre vágynak vannak aki másra, Maldivon nem sok dolgot lehet csinálni viszont dominikán mindent....

A 3000 méteres hegyvidéktöl kezdve, rafting, tengerpartok, szebbnél-szebbek, kúltura, hajóutak, repülés, a karibi élet, a karibi éjszaka, az emberek ahogy élnek, ahogy közlekednek ez mind csak itt van, Maldívon ebböl semmi....

A nyaralás nálam nem csak pálmafa és tenger...valami más...kultura, érdeklödés, kikapcsolodás, szorakozás, éhség az ismerkedésre az ismeretlennel...ez itt mind megtalálható, Maldívon nem!

Azok az emberek akik szeretnek menni, felfedezni utra indulni azok bizony Maldívon bajban vannak.... Megnyugtatlak sok ember igy van ezzel....nagyon sok olyan véleményt találtam és hallottam ami teljesen megegyezett az enyémmel...

Ha neked nem szimpatikus dominika semmi baj, mi ezt tudomásul vesszük de úgy gondolom hogy megfelelö informáciok hiányaban , a két hely ismerete nélkül nehéz nyilatkozni...

Ui. Madívon elöbb voltam mint itt, mégis ez fogott meg...az élet, igen itt van élet....

A bachata a merengue világa ahol mindenki jól érzi magát........

Ez egy életforma, a mai napig mindig izgalomal kelek fel és ugyanazt az utat 1000 szer is ugyanazzal az izgalommal teszem meg..... vizen vagy levegöben vagy úton...

Itt vagyok boldog és talán a világ legboldogabb embere...ezt Maldivon soha nem éreztem és nem vágyok vissza és nem is fogok menni....

Nekem a vilag nemcsak fehér homok és pálmafa....tömeg???? szeretem az embereket.....nyugalom kell akkor arrébb megyek....hosszu a tengerpart...es a világ nem csak az enyém hanem mindenkié.......

Előzmény: ga.ag (973)
ga.ag Creative Commons License 2010.01.09 0 0 987

...akkor egy alvás mindkettőnkre ráfér! :-)

A hotelt holnap megnézem, köszönöm!

Jó éjt!

Előzmény: lacoste28 (986)
lacoste28 Creative Commons License 2010.01.09 0 0 986

ga.ag!

Krisztinek meg nem szolitottak,igaz az En hibam,mert az egy megszolitas lett volna az "igazi"Krisztinek.  :)

Tenyleg ugy jott ki...  :)

Paradisus Palma Real Resortban voltunk.Csodalatos.

Előzmény: ga.ag (983)
ga.ag Creative Commons License 2010.01.09 0 0 985

ööö, vagyis tényleg írtam, más "nem szeretem" dolgok mellett... bocsánat a megelőző hozzászólásért.

De az még mindig érdekel, hogy Ti hol voltatok, ahol más volt a tapasztalat!

Előzmény: ga.ag (983)
ga.ag Creative Commons License 2010.01.08 0 0 984

Szia chrlengly!

Nem hasonlítom én a hét helyet már csak azért sem, mert eddig csak az egyiken jártam meg egyébként is túl szubjektív lenne...

Tisztában vagyok a nagy resortokkal is, ezért is nehéz ez a szitu nekem, mert bár szívesen mennék, de amikor egy 9x13-as fényképen 100+ napozóágyat látok, háát elgondolkoztat... Hisz nyaralni mennék, pihenni és baromira nem örülnék, ha mellénk mondjuk egy háromgenerációs népes család telepedne le (ide írhattam volna más összetételű csapatot is... mert sajnos tapasztalat, hogy akik sokan vannak, mindig hangoskodnak...).

De azért csak vágyom oda (is), így még nagyon képlékeny a dolog és még mielőtt félreértés esne, hogy lehurrogom Dominikát...neeem, szó sincs róla, csak a félelmeimet írtam le.

Ha azonban bárki tud nekem nyugis, szép helyet ajánlani ott konkrét szállodával, mert mondjuk már volt ott, kérem hogy legyen kedves írja le!!!

És egy mondattal még vissza Maldívhoz: csak annyit reagáltam Dom Guss hozászólására, hogy én mindig ilyen büntetést szeretnék!!! (... és akkor lehet, hogy egész életmeben bűnöznék, hehe?! ;-) )

(azt már nem írom itt le, hogy az emberek mit csinálnak ott esténként, mert ugye off.., de olvass el pár oldalt a Maldív fórumon, vagy ha szeretnéd  írok Neked mailt róla... :-) )

És most véletlen én is meg foglak találni iwiwen, ha vagyok olyan ügyes, mint Te!

:-)))

Minden jót és aki teheti menjen nyaralni!!!!

Előzmény: chrlengly (974)
ga.ag Creative Commons License 2010.01.08 0 0 983

Szia Kriszti! 

Szerintem nem írtam olyat a hozzászólásomban, hogy tömeg a partokon, csak annyit, hogy a holidaycheckes képek nem győztek meg sajnos.

De mondd meg izibe', hogy Ti melyik hoelben voltatok, mert a végén még Dominika lesz a következő célállomás! :-)

Üdv

ga.ag

Előzmény: lacoste28 (977)
viki13 Creative Commons License 2010.01.08 0 0 982
Szia.
Mi június 8.-tól voltunk kint.Egy csepp eső nem volt nappal,de még felhő sem.
(de minden éjszaka esett,azért ennyire szép a növényzet,de ebből mi semmit nem vettünk észre,mert akkor mindenki alszik :-) )
A szállodában napközben abban mászkáltál amiben akartál.Volt hogy csak egy kendőt tekertem magam köré a reggelinél vagy az ebédnél.Mivel mindig a parti nemzetközi étteremben ettünk a medencénél.
Este felöltöztünk, de nem "kiöltöztünk" :-)
Az árra már nem nagyon emlékszem.Talán 450 ezer ft/fő volt,,de mi német irodával mentünk,és még az is dobott az áron,hogy kellett plusz jegy Frankfurtig.
De most már láttam itthoni indulással is oda utat.
Előzmény: chrlengly (976)
lacoste28 Creative Commons License 2010.01.08 0 0 981

Jelolj be.

13 eve

Előzmény: chrlengly (980)
chrlengly Creative Commons License 2010.01.08 0 0 980

Na, Teged is leiwiweztelek :o)

Jo sok helyen jartal mar! Ehhez kepest en jol le vagyok maradva, de majd belehuzok...:o)

Miota elsz kint?

Előzmény: lacoste28 (979)
lacoste28 Creative Commons License 2010.01.08 0 0 979
Tudom,elnzest.  g-nek szantam,csak rosszul jott ki
Előzmény: chrlengly (978)
chrlengly Creative Commons License 2010.01.08 0 0 978

:o)))

Nem en irtam tomeget, csak egy hozzaszolasra valaszoltam! :o)

Melyik varosban voltal?

Előzmény: lacoste28 (977)
lacoste28 Creative Commons License 2010.01.08 0 0 977

Tomeg a partokon??????

Kesobb akkor rakeresek,amikor kettesben vacsorazunk egy asztalnal 5 meterre a viztol,homokban az asztal,megy le  a nap.Azt a tomeget nezdd meg a hatterben.:)))) Elvetve egy-egy ember.Olyan setaink voltak a partokon,hogy alig talalkozyunk emberrel.Este pedig 200-an voltak a Hotel Discojaban,meg kerdeztem is a paromat,hogy ezek az emberek hol vannak napkozben?

Kriszti!

Keress Ram az iwiw-en,En is csinaltam egy albumot Dominikarol,szerintem egesz jo kepekkel.

Előzmény: chrlengly (976)
chrlengly Creative Commons License 2010.01.08 0 0 976

Szia!

Meg keresoben vagyunk, koszonom.

Ez is gyonyoru...ahogy elnezem a hoteleket, az a kerdesem merult fel, hogy ilyen szep szallodaban hogy nez ki, hogy papucsban kolbaszol az ember?! :o)

Amugy mikor voltatok (marmint melyik honapban)?

Idojaras miatt kerdezem...

Es mennyibe kerult az ut?

Előzmény: viki13 (975)
viki13 Creative Commons License 2010.01.08 0 0 975
Szia.
Ha még érdekelnek szállások,én mindenképp tudnám figyelmedbe ajánlani Punta Canan Hotel Melia Caribe Tropicale.Egyszerűen tökéletes.Minden ami kell megtalálható benne.Színház,kaszinó,golfpálya tizen egypár étterem,olasz,spanyol,japán,mexicói,nemzetközi........... és még sorolhatnám.Kápolna.
Egyszerűen tökéletes.Nyaralásaim közül a legnagyobb élményt ez a szálloda nyújtotta.Amit még érdemes megnézni az a Manati Park nevezetű "állatkert" mi ott úsztunk delfinekkel.Csodálatos és felejthetetlen élmény volt.
Remélem tudtam segíteni.
Jó utat nektek.
Előzmény: chrlengly (971)
chrlengly Creative Commons License 2010.01.08 0 0 974

Sztem nincs is igazan ertelme Maldivot Dominikaval hasonlitani, hisz a Maldiv szigetek mind pici szigetek par bungalowal, meg Dominikan oriasi Resortok vannak tobb szaz vendeggel...es mivel nem tizessevel engedik ki oket a partra, igy eleve telitettebb :o)

A Maldiv szigeteket inkabb hasonlitanam ossze pl a Seychelles szigetekkel...az realisabb.

Amugy erdekelne, hogy a Maldiv szigeteken estenkent mit csinalnak az emberek!

PS: Veletlen megtalaltak iwiwen, nagyon szepek a kepeid! :o)

Előzmény: ga.ag (973)
ga.ag Creative Commons License 2010.01.08 0 0 973
Szia Dom Guss,

megnéztem BAYAHIBE-t, mert engem kizárólag azért nem vonz Dominika, mert nem szeretem azt, amikor a napágyak egymást érik és nagy a tömeg a parton, vízben etc. Kíváncsi voltam arra a Punta Cana-hoz képest kevesebb emberre, így megnéztem a Holidaychecken felajánlott szállodák tengerpartos képeit, de bevallom nem gyözött meg, sajnos.

Ugyanakkor meg szeretem a szálloda minden kényelmét, strandtól való távolságát (nem távolságát), és így sajnos nehéz Dominikán megfelelö helyet találni (csodás part, jó szálloda, kevés(kevesebb) ember)!

Mindenesetre folyamatosan beleolvasok a fórumba, hátha egyszer mégis találok olyat, ahol minden összevág, mert ugyanakkor meg szeretnék Dominikára (is) eljutni...

Neked gratulálok a tevékenységedhez, sokaknak segítesz és ahogy olvasom nagyon elégedettek Veled!

...ja és addig is: Istenem, kérlek BÜNTESS Maldívval!!!!

Minden jót!
ga.ag
Előzmény: Dom_Guss (966)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!