Keresés

Részletes keresés

Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.04 0 0 74

 ami fontosabb: nagyon hangsúlyozod, hogy család kellene. Persze értem teljesen, korból kifolyólag is számítana ez, de szerintem nagyon mocsáros terep. Csak látszólag paradoxon: előrébb venni a családot, mint a társat, komoly gondok forrása lehet. Belerohanni valamibe a gyerekért, majd utána a saját túlhajtottságunk miatt a gyerekkel kicseszni sem túl jó, bár mindennapos. Két ember, akik előbb akarnak gyereket, mint egy működő társkapcsolatot, egy külső okért jönnek össze (majd többnyire elválnak).  

 

 

A működő kapcsolat hozná a gyereket. Nem szándékozom az első randin hanyatt dobni magam, pláne nem teherbe esni.

A család-akarás meg nemcsak az életkorból ered.

 

Na, ha valakik egy másik topicból olvasnák (Rohamosan fogy a magyar népesség topic) hogy szerinted a családot akarás mocsáros terep, a földbe döngölnének. :-))) Én már megkaptam ott a magamét, pedig én akarok családot. Ott is az a baj, hogy túl "igényes" vagyok. Van aki szerint, előbb menjek férjhez, szüljek minimum 3 gyereket, és majd ráérek azután beleszeretni a férjembe... Szerinte ugyanis a későbbi családi boldogság szempontjából tökmindegy, hogy a felek szerelmesek voltak-e egymásba vagy sem. De ez már kezd offtopic lenni.

Előzmény: Mad árka (71)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.04 0 0 73
Egy kicsit mindig utánaolvasok annak, akivel beszédbe elegyedem. Azt hiszem, ez normális.

A külső pedig tényleg számít, mert a párkapcsolat biológiai alapja a szexuális vonzalom. Ezt aztán persze elcivilizáltuk, ráraktuk a belső értékeket meg az emberi tulajdonságokat meg az intellektust -- néha mindezek el is nyomják --, de attól még az ösztönszintű vonzalomnak meg kell lennie. És ha valakinek nem előnyös a külseje, eleve sokkal rosszabbak az esélyei. Kis hazánkban olyan nagy a kövérek aránya, hogy súlyos sértésnek számít ezt rá is mondani valakire, mindazonáltal a számok (és a nadrágok) nem hazudnak. Jó hallani, hogy már elkezdted a projektet. Nem tudom, milyen alkat vagy, de látatlanban azt mondom, hogy 20 kiló leadását célozd meg.

Amire azt mondom, hogy nem az átlagos helyeken kellene próbálkoznod... ha értelmiségire vágyol, akkor olyan helyeken kellene próbálkoznod, ahol értelmiségiek vannak stb. Mondjuk egy jó, sznob konditerem első lépésben érdekesnek hangzik :-) Vagy írhatsz egy Mensa-tesztet és beléphetsz az IQ-klubba. Vagy mit tudom én. Valahogy úgy érzem, egyéb közösségekkel is érdemes megpróbálkozni, nemcsak a kifejezetten társkeresésre szakosodott fórumokkal.
Előzmény: Lady Wessex (69)
waltari Creative Commons License 2006.04.04 0 0 72

Éppen ezért kell neki írni. Hogy megismerd. Lehet, hogy ha kölcsönösen megismeritek egymást, máris összejön a dolog. Nem fog az öledbe hullani egy pasi. :-)))))))) Azért tenni is kell. Írj bátran mindenkinek, aki egy picit is szimpi.

Technika: Mi lett a " kedvem szottyant rá" vége? ;-))))

 

Előzmény: Lady Wessex (70)


Mad árka Creative Commons License 2006.04.04 0 0 71

Az istenke áldjon meg Téged. Te vagy a NŐ, Neked kell elcsábítanod a FÉRFIT. Hangsúlyozd ki a jó tulajdonságaidat és ne a "követelményeket".

 

Azért ott van a "szárazabb" társkeresési mód is, amikor az ember nem a hagyományos vonalak mentén mozog. Írok egy analógiát. Tegnap hallgattam este a Sláger Rádiót (nem szánt szándékkal), s a békítő hétfő vagy valami hasonló műsor ment. Általában öt percnél nem bírom tovább, de a sok hétfőből már így összejött némi tapasztalat. Összevesznek a párok, majd telefonál az egyikük a műsorba, hogy békülni akar, mire Maja segít nekik (borzasztó). Érdekes, mikor békülnek ki a párok? Amikor a férfi 100 szál vörös rózsát küld, amikor ajándékot vesz, amikor ad valamit. És ezt természetesnek veszik. No, kb. ezt gondolom a hagyományos felállásról, a ki kit csábít-ról, a leosztott szerepekről. Szerintem ha az ember komolyan tervez, akkor azt a maga egyszerű természetességében is érdemes megpróbálni. Mondom: ki hogy akarja, ha valakinek jobban fekszik a "hagyományos", akkor csak hajrá, hisz ártani nem árt vele.

 

A társkereséshez pedig szerintem a net jó. Nekem többnyire a barátsághoz is sok minden számít, de itt, a neten körbe tudom ezt lőni. Átlagban számolva évente kb. 1-2 emberrel találkozom, akik valóban érdekesek. Ez a türelem része.

 

 

S ami fontosabb: nagyon hangsúlyozod, hogy család kellene. Persze értem teljesen, korból kifolyólag is számítana ez, de szerintem nagyon mocsáros terep. Csak látszólag paradoxon: előrébb venni a családot, mint a társat, komoly gondok forrása lehet. Belerohanni valamibe a gyerekért, majd utána a saját túlhajtottságunk miatt a gyerekkel kicseszni sem túl jó, bár mindennapos. Két ember, akik előbb akarnak gyereket, mint egy működő társkapcsolatot, egy külső okért jönnek össze (majd többnyire elválnak).  

Előzmény: waltari (66)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.04 0 0 70

ady Wessex: Az istenke áldjon meg Téged. Te vagy a NŐ, Neked kell elcsábítanod a FÉRFIT. Hangsúlyozd ki a jó tulajdonságaidat és ne a "követelményeket". Írj nyugodtan pasiknak akik szimpatikusak. A n*klapját egyébként nem javaslom, oda (általában)nem valódi társkeresésre jelentkeznek a pasik. És igenis egy pasinak nagyon fontos a szex. Akárki akármit mond. Úgyhogy nyugodtan tegyél egy kis utalást a bemutatkozásodba. És fontos a sikerélmény, hogy önbizalmad legyen. Írj olyannak is, aki elsőre nem szimpi. ;-))))))))))))

 

Nem tudom eldönteni, hogy egy pasi szimpatikus-e ha csak annyit tudok róla, hogy hány éves, és hogy szereti a káposztás cvekedlit. Sőt ez alapján nem szimpi, mert én nem szeretem :-))))

 

A szex nekem is fontos. (Tudom, hogy hihetetlen) Pl. nemrég olvastam egy lány tollából egy olyan...khm... orális kényeztetési technikáról, részletesen leírva, hogy szinte kedvem szottyant rá, csak nem volt páciens, akin kipróbáljam. :-)) Kifejezetten szeretném a közös szabadidőnket hancúrozással tölteni - legalábbis egy kellemesen nagy részét. :-)

Előzmény: waltari (66)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.04 0 0 69

Már elkezdtem gyakorolni a módszert, nyugi. :-)

 

Örülök, hogy érdeklődsz utánam más topicban is. :-))))))

Előzmény: Törölt nick (61)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.04 0 0 68
Nekem fontosabb lenne azt tudnom, hogy Csurkát szereti-e. Megkérdezzem az első levélben?"

 

Nézd ilyen internetes társkeresőre senki sem fogja beírni milyen politikai nézeteket vall. Én sem írtam be, hogy baloldali katolikus vagyok.

 

Nem kell, hogy beírja. Elég, ha olvassa az enyémet, és észreveszi magán, hogy klappolunk egymáshoz, és ír. :-)

Előzmény: Lord Sidious (59)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.04 0 0 67
Ha a másik fél IS nem vallásos, nem szélsőjobbos, anyagilag rendbenlévő (vagy a két fizetést összerakva rendben lévő) párt keres, akkor bennem megtalálja. (Ezután majd jön egy kapucsínós randi, amin eldől, hogy  hányingert kapunk-e egymás látványától. Ha nem, jöhetnek a nyiladozó rózsabimbók meg a többi)"

 

Te jég! Ezzel nyitnál még a chaten? Így nem csoda, ha még a randiig sem jutsz el. Amúgy én vallásos, de például a barátnőm nem. nagyon szeretjük egymást és jól megvagyunk együtt. Gondold el, ha chaten beírt volna ilyen baromságokat? rendben van, hogy némi ideológiá(ka)t kikötsz. Szélsőjobbos, hídlezárós - tűntetős csajszi nekem sem kéne, ha ingyen lenne sem. Az, hogy valaki vallásos, nem azt jelenti, hogy egy begyöpösödött ókonzervatív tálibkinézetű szerencsétlen. Meg nem is feltétlenül jobbos. Én például katolikus vagyok ennek ellenére nem vagyok jobbos.  

 

 

Értsd meg. Nekem alapvető, hogy NEM FOGOM VALLÁSBAN nevelni a gyerekem. (Már ha lesz). Egy vallásos ember akarja abban nevelni, ezért vallásos. Ha pedig neki tökmindegy, akkor a hite se az igazi, ergo az én szememben álszent. Az álszenteket pedig ki nem állhatom, és kerülöm vallás nélkül is, nemhogy leéljek vele egy életet.

 

Ugyanígy a szélsőjobbosoktól, mint emberektől is irtózok, ergo nem alapítok vele családot.

 

Nem a külsejük a lényeg, hanem a világnézetük!

Egy tálibbal se kötnék házasságot, bármilyen szép szeme is van, vagy bármennyi pénze, a világnézete miatt.

 

Van, akinek az a fontos, hogy a csajnak nagy dudája legyen, és szóba se jöhet nála a lapos csaj. Én miért nem mondhatom, hogy szélsőjobb kíméljen? Aki a nagy dudát szereti előnyben van, mert ránéz a csajra, és látja, jó-e. Nekem kérdeznem kell.

 

A tüntetésről-hídlezárásról meg annyit, hogy attól függ, milyen ügy érdekében történik....

 

Veletek mi lesz, ha a családalapításra fogtok majd gondolni? Hogyan fogjátok nevelni a gyereket? A barátnőd biztos, hogy bele fog egyezni abba, hogy Te vallásosnak neveld a gyerkőcöt? Vagy Te mondasz le a vallásos nevelésről?

A gyereknevelés több annál, és jóval fontosabb, minthogy el lehessen intézni azzal, hogy valahogy majd csak lesz.

Kicsit offtopic, de szerintem ezért is van annyi személyiségzavaros, a világban a helyét nem találó ember, mert a szüleik anno nem döntötték el, vagy nem tudták eldönteni, vagy nem is érdekelte őket, hogy hogyan, milyen elvek és értékek szerint fogják őket nevelni.

Nekem is tökmagamnak kellett kialakítanom, hogy miről mit gondoljak, mi legyen nekem érték. (A vallás és a szélsőjobb nem érték számomra. Vannak más dolgok is, amik nem, de azok kevésbé fontosak, és azokban hajlandó vagyok kompomisszumra, de ebben a két dologban nem.)

Egyrészt jó ha rád van bízva minden, másrészt meg rohadt nehéz volt, és végig azt éreztem, hogy azért kell ennyit szenvednem, töprengenem, mert gyerekkoromban csak elém lökték a kaját, a ruhát, beírattak iskolába mert kötelező, oszt' jóvan, ezzel le is van tudva a gyereknevelés.

Én nem így akarom nevelni a gyerekem, hanem arra, hogy gondolkodjon. Ha a gondolkodás eredményeképp vallásos lesz, akkor ugyan szomorú leszek, de elfogadom. De nem erőltetem rá már előre.

Viszont van különbség aközött, hogy a gyerekem kvázi magára hagyom, és így rákényszerül, hogy önállóan gondolkodjon, (mint én) vagy arra tanítom, hogy önállóan gondolkodjon.

 

Muszály erről megkérdezni a leendő partnert (nem az első randin!!!), mert ha ő tekintélyelvű (na, vazze, még egy anti-elvárás) akkor nekem nem partner, mert én nem a saját világnézetem akarom beleverni a gyerekbe, de azt se tűröm, hogy más tegye ezt, még ha az apja is. Ez van.

Előzmény: Lord Sidious (57)
waltari Creative Commons License 2006.04.04 0 0 66

Lady Wessex: Az istenke áldjon meg Téged. Te vagy a NŐ, Neked kell elcsábítanod a FÉRFIT. Hangsúlyozd ki a jó tulajdonságaidat és ne a "követelményeket". Írj nyugodtan pasiknak akik szimpatikusak. A n*klapját egyébként nem javaslom, oda (általában)nem valódi társkeresésre jelentkeznek a pasik. És igenis egy pasinak nagyon fontos a szex. Akárki akármit mond. Úgyhogy nyugodtan tegyél egy kis utalást a bemutatkozásodba. És fontos a sikerélmény, hogy önbizalmad legyen. Írj olyannak is, aki elsőre nem szimpi. ;-))))))))))))

Nagyezsda Bolsójvagina Nekem is van hasonló élményem. De férfi oldalról. :-) A hölggyel két napi csetelés után másfél órás telefonbeszélgetés után [huhhh. de jó volt ;-)))))) ] másnap mentem hozzá számítógépet szerelni. [No, ez még jobb volt.]

Ha van még ilyen történeted, szívesen olvasnám. ;-)

gondok Creative Commons License 2006.04.04 0 0 65
semmi gond szerintem. Aki válaszolni fog, az valószínűleg értékelni is fogja, amit írtál. Csak talán "túl komolyak" a feltételeid, az emberek félnek kapásból ekkorát ugrani. Lehet, hogy apránként kellene kezdeni, és nem egyből mindent akarni. De ne add föl a személyiségedet, mert abból csak baj lehet!
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.04 0 0 64

Remek.

 

Most pedig arról nyilatkozz, hogy te mit tudsz nyújtani.

 

Ugyanazt, amit kérek. Kivéve, hogy neki fütyije legyen, nekem meg az, amihez a fütyi illik... :-))))

Előzmény: Login Santer (54)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.04 0 0 63

1. Miért nem vagyok átlagos? Melyik szélső értékhez tartozok? A skála pozitív vagy negatív végéhez?

Az átlag mit kíván a leendő párjától, ha az, amit én kívánok már szélsőség?

 

2. Hol van az a közeg, ahová menjek? Semmi speciális dolgot nem kérek. Vallás, szélsőjobb kizárva, és legyen normális munkája és jövedelme. (Nagy vonalakban) Melyik nekem való speciális közegben találom meg ezt? Mondjuk az utcán? :-)

Előzmény: Törölt nick (46)
Lady Wessex Creative Commons License 2006.04.04 0 0 62

Van olyan, hogy az ember egyszerűen belefárad az életbe...

 

26 évesen??? Mit csinál majd 46 éves korában, mikor még 2-3 iskolázandó gyerek lóg a nyakán? Akkor is belefárad, ha kirúgják?

 

Ha én három éve, mikor utcára kerültem mert felszámolták a céget, ahol a dolgoztam, szintén feladom, akkor most nem neteznék itt, hanem a híd alatt laknék....

 

Nem arról van szó, hogy valakit nem kell bátorítani, vígasztalni a munkakeresés mellett, de nem a munkakeresés helyett. (bár velem a kutya nem törődött akkor, még a barátaim se volt pofám felhívni a folytonos panaszkodással).

 

A nehéz helyzetekben való bátorításról, vígasztalásról is szól a párkapcsolat. De ha eleve úgy indul neki valaki, hogy meg se próbálja, az már jellemhiba, amit én nem tudok se tolerálni, se azt nem akarom, hogy mint "gént" a gyerekeim örököljék ezt a tulajdonságot.

 

Előzmény: TTAMAS (45)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.04 0 0 61
OFF
Másrészt... és most nagyon fogsz utálni... ha valaki a 156 cm-es magasságához 72 kiló, az bizony kövér. Ha a háj egy része ráadásul pocak formájában van, az nőknél még előnytelenebb. Természetesen mi pasik kizárólag a belső értékek alapján keresünk társat, de mégis vannak olyan elvetemült férfitársaink, akik azzal kezdik a leendő társak szelektálását, hogy hány éves, milyen magas, hány kiló. A te esetedben ez bizony tovább szűkíti a választékot. Ráadásul, ahogy egy másik topikban írtad, nem is alkatilag vagy ilyen, csak egyszerűen felhíztál. Add le a súlyfölöslegedet, rengeteg módszer van rá.
Bocs.
ON
Előzmény: Lady Wessex (42)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.04.03 0 0 60
Vannak olyan házastárs sőt szimpla internetes társkeresők is, ahol meg lehet adni a politikai beállítottságot.
Előzmény: Lady Wessex (30)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.04.03 0 0 59

"Aztán válaszolni kell olyan kérdésekre, hogy iszol-e, dohányzol-e, van-e pirszinged, tetkód, drogoztál-e, hiszel-e ahoroszkópban? (Tényleg halálfontos tudni)"

 

Azért ez sem huszadrangú. Engem kirázna a hideg, ha dohányzó és még ráadásul piercingelt nyelvű lánnyal kéne csókolóznom. Ezért be is írtam, hogy a dohányzás kizáró ok nálam.

 

"Nekem fontosabb lenne azt tudnom, hogy Csurkát szereti-e. Megkérdezzem az első levélben?"

 

Nézd ilyen internetes társkeresőre senki sem fogja beírni milyen politikai nézeteket vall. Én sem írtam be, hogy baloldali katolikus vagyok.

Előzmény: Lady Wessex (28)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.04.03 0 0 58

"Ön fél, hogy a vallásos társa túl sok követelményt állítana Ön elé? Én tudom a megoldást! Kattintson a címemre!"

 

Én nem állítottam ezen téren semmiféle követelményt.

Előzmény: Lady Wessex (21)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.04.03 0 0 57

"Ha a másik fél IS nem vallásos, nem szélsőjobbos, anyagilag rendbenlévő (vagy a két fizetést összerakva rendben lévő) párt keres, akkor bennem megtalálja. (Ezután majd jön egy kapucsínós randi, amin eldől, hogy  hányingert kapunk-e egymás látványától. Ha nem, jöhetnek a nyiladozó rózsabimbók meg a többi)"

 

Te jég! Ezzel nyitnál még a chaten? Így nem csoda, ha még a randiig sem jutsz el. Amúgy én vallásos, de például a barátnőm nem. nagyon szeretjük egymást és jól megvagyunk együtt. Gondold el, ha chaten beírt volna ilyen baromságokat? rendben van, hogy némi ideológiá(ka)t kikötsz. Szélsőjobbos, hídlezárós - tűntetős csajszi nekem sem kéne, ha ingyen lenne sem. Az, hogy valaki vallásos, nem azt jelenti, hogy egy begyöpösödött ókonzervatív tálibkinézetű szerencsétlen. Meg nem is feltétlenül jobbos. Én például katolikus vagyok ennek ellenére nem vagyok jobbos.  

Előzmény: Lady Wessex (17)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.04.03 0 0 56
Vannak egyébként kimondottan házastárskeresésre szakosodott internetes és egyébb társkereső cégek is. Ott is érdemes lenne körülnézned szerintem.
Előzmény: Lady Wessex (7)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.04.03 0 0 55
Hát mondjuk 33 évesen se feltétlenül bájolsz el egy hímneműt, ha az egszisztenciájára kérdezel. Egyébként előbb - utóbb úgy is kiderül, pl.: ha meghív magához, akkor nagyjából látod, hogy hogyan él, és ebből következtethetsz az egszisztenciára is. De az első randin ezzel nyitni..., hát elég esélyrontó szerintem. Pl.: én sem lettem volna boldog, ha a barátnőm az első randin megkérdezi, hogy hogyan élsz, milyen családból jössz stb... Valószínűleg most nem járnánk. Bár csak 22 vagyok, de gondolom 10-15 évvel idősebb férfiak sem gondolkodnak erről másképpen, mint én.
Előzmény: Lady Wessex (4)
Login Santer Creative Commons License 2006.04.03 0 0 54

Remek.

 

Most pedig arról nyilatkozz, hogy te mit tudsz nyújtani.

Előzmény: Lady Wessex (39)
TTAMAS Creative Commons License 2006.04.03 0 0 52
Például mert alapvető elvárás volt, hogy ne legyen hívő...
Előzmény: Törölt nick (51)
Nagyezsda Bolsójvagina Creative Commons License 2006.04.03 0 0 50
Egy- két kapcsolatom nekem is datálódik az internetről.
Elég rapid módszer, volt olyan is amikor hamarabb kerültünk az ágyba, mintsem én elképzeltem volna, pedig nem vagyok egy zárdaszűz. Dehát hiába, ha egyszer a hormonok dolgoznak, én tehetetlen vagyok.

Az egyik ilyen sztorim:
Első randi Sopronban a Dömötöri cukiban, aztán Károly kilátó (már itt majdnem áldozatul estem fényes nappal), vacsora a Bozi Roziban, aztán......
TTAMAS Creative Commons License 2006.04.03 0 0 49
Ezt ugye viccnek szántad?
Előzmény: Csilla1111 (47)
Mad árka Creative Commons License 2006.04.03 0 0 48

Nekem elég jó tapasztalataim vannak, akkor is, ha kis százalék jöhet csak szóba. Hozzáteszem, konkrétan társkeresési célból csak elvétve regisztráltam ilyen helyeken, inkább barátokat, levelezőtársat (még jóval korábban), természet iránt érdeklődőket kutattam elég "szigorú" elképzelések szerint. És találtam, de nem könnyen. Jelenleg a baráti köröm tkp. 99%-a az internetről származik (vagy tágabbra véve a kört: a volt barátok-nők közül a legtöbb, akikre szívesen gondolok). S általánosságban véve azért kedvelem a netet, mert itt egyből megvan a lehetőségem a szűrésre, s indulhatok célirányosan.

 

Szóval van tapasztalatom első kézből, valóban sok a "szemét", annak idején nem két napot kerestem, de mindig meglettek azok az emberek, akik éppen fontosak voltak-lettek (nemtől függetlenül, tehát volt fiú és lány is).

 

(Most átadom a helyem, minden más később, ezzel is sietnem kellett.)

Csilla1111 Creative Commons License 2006.04.03 0 0 47
Helo Lady,

talaltam Neked egy szuper internetes (vallasos) tarskereso lapot. Szerintem itt talalnal.
Sok szerencset

www.istentisztelet.hu/tarskereso/fiuk_dec.htm
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 46
Ráadásul ezek a társkeresők az átlagot tükrözik és az átlagnak valók. Te nyilvánvalóan nem vagy átlagos, hanem egy sor szempontból viszonylag szélső értéket képviselsz, mondjuk a szélső 5%-ban vagy.

Feltételezhetjük, hogy az emberek kb. 5%-a lenne elvben alkalmas párodnak, de ezt tovább szűkíti a kor, a foglaltság, a szexuális vonzódás, tehát a gyakorlatban beszéljünk 3%-ról. Beláthatod, hogy ennek megtalálására a normális társkereső fórumok alkalmatlanok, hiszen kb. az ottani 3%-ból kellene válogatnod. Egyszerűen nem találsz rájuk.

Másféle közegben kellene társat keresned, valami olyan közegben, amely eleve szelektál, tehát amelyben eleve nagyobb a magadfajták aránya.
Előzmény: Lady Wessex (42)
TTAMAS Creative Commons License 2006.04.03 0 0 45

Ez már jobban hangzik.

 

Egy társkeresőben nem biztos, hogy az összes kivánalmat/elvárást azonnal az érdeklődő képébe kell ömleszteni.

Meg egy fénykép is sokat segít (ha nem vagy nagyon ronda...) :))

És csak könnyedén. Sok randi, kávé, beszélgetés, sok érdekes embert lehet megismerni. És talán köztük lesz az igazi is.

 

Elvesztette az állását, de nem hirtelen hanem kb. 1,5 hónapja tudta. Mit csinált? Semmit. Az utolsó napját töltötte a munkahelyén, de még nem állt neki újat keresni.

 

Van olyan, hogy az ember egyszerűen belefárad az életbe...

Előzmény: Lady Wessex (39)
Lord Dalamar Creative Commons License 2006.04.03 0 0 44
Messze nem. De elsősorban az elvárásaid szerepeltek korábban.
Előzmény: Lady Wessex (40)
Wu Wang Creative Commons License 2006.04.03 0 0 43

És mi lesz a szikrával? Aminek azért illene fellobbanni két ember között, remélvén egy hosszú, komoly kapcsolatot. Túl racionális vagy...lehet, hogy találsz valakit, aki mindenben passzol, de pont a lényeg fog hiányozni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!