Ott elvileg (gyárilag) nem kell a 210-esbe alátét. De mint minden tengelyt ezt is ki lehet (vagy kell) hézagolni. Tehát ha kicsit jobban terpeszt a lengővilla a kelleténél akkor lehet oda alátétet tenni ahelyett hogy összehúzatná az ember a lengővillát az anyával. Nekem sem minden lengővillám sem egyforma széles és a legutóbbi szerzeménybe én is tettem alátétet amennyire emlékszem, bár ott volt más ok is amiért ezt tettem. A lényeg hogy a féktámasz biztonsággal akadjon a fékfedélbe és a vázba is, úgyhogy egynél több alátétet nem érdemes alkalmazni vagy akkor már alakítani kell a féktámasz lemezen is.
Gondolj bele, van akinek nehézségbe esett az is hogy itt regisztráljon, és megtanulja a fórumon keresztül a kommunikációt, annak most lehetne mindent elölről kezdeni.
Egyébként meg mindennek megvan a varázsa, mi innen ismerjük egymást és nem a facebookról.
A Babettát mindenképpen ki akartam próbálni, úgyhogy összekötöttem a kellemeset a hasznossal. Remélem elnyerte a tetszésed az ajándék :)
A Babetta futóművével jelenleg teljesen elégedett vagyok, bár a teleszkópok rugóit maximálisan meg kellett feszíteni hogy ne érjen a sárvédőbe a kerék nagy bukkanókon sem. Kíváncsi leszek hogy ha a hátizsákom fullon van akkor is ilyen jól fog-e muzsikálni. Lényeg: csúcs lett a futómű. 50-60-as sebességnél teljesen magabiztosan fekszi az utat, most nem tűnik olyan nagynak a sebesség mint eddig. Sőt... Úgyhogy valamit reszelni kell majd a motoron, most már készen áll a 70 feletti tartományra is.
Azt is meg kell állapítanom hogy a Mofakeres olajos rugóstag rugója gyengébb a gyári rugóstagénál. Azzal ugyanis belevert a sárvédőbe a gumi a legszorosabbra állítva is.
Persze van még mit szerelni és javítani a gépen, szerencsére.
Hát ha én is beleszólhatok, akkor itt tudok pár választ tartalmazó képet megosztani. De ez nem az AV általi spéci gyertyáról szól. Arról sajnos nincs semmilyen adatok.
Ha 2,400 lóerősnek vesszük a Babettát, akkor ezekkel a tuning gyertyákkal kb. 2,430 lóerős lesz. Ez a gyakorlatban nem sokat ér.
De egy ilyen kisebb méretű elektródás, illetve speciális gyertyának az előnye másban is, vagyis inkább másban érezhető. A biztosabb gyújtásban leginkább.
Kérhetném, h vki kűggye má el a public mélemre a Babi képek feltöltéséhez a guglis linket + a jelszót?
Nem találom sehol. Csináltam pano képet a börzén, föl akarom tőteni. Előre is köszönöm!
Off gyertyakép témában:
A Babszimban ugyanaz az üzemanyag (ugyancsak Fimollal) semmilyen lerakódást nem okoz.
Az előzőleg mutatott gyertyát nagyon gondosan (fémtisztára) megtisztítottam, visszatettem és kb 8 km megtétele után a lentebb látható kinézete lett. Most próbából beleteszek eggyel magasabb hőértékűt.
Én holnap 48% ban lebabdázsolom bifillárisan a kipufogó könyököt és csövet, így biztosítom a tökéletesebb égést! Mert a PAL, Super PAL, Isolator és egyébb márkás gyertyáimat nem szívesen darabolom össze.
Normál NGK B6HS gyertya után a lombfűrészelés pl. simán megemelte az alapjáratom. Pannonián is ki lett próbálva, ott is jól működik. Minél erősebb a gyújtószikra, annál jobb az Y testelektróda pozitív hatása is. Kb. 400Ft egy pakk lombfűrész lap ( fa, fém, alu ) és nem tart sokáig bevágni kb. 5mm-t a testelektródát, s óvatosan kb. 3mm-t szétnyitni egy vékony csavarhúzóval. Gyertya hézag visszaállít, gyertya beteker, és kipróbálhatod magad is milyen...