Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Tegnap láttam egy osztrák újságban fűkaszát.25 ccm volt,1 lóerő,rezgéscsillapítás,két ütemű motorral.Egész korrektnek nézett ki a képen.100 euro volt az ára,170-ről volt leakciózva.Szerintem ha nálunk árulnák ilyen akcióval,akkor tuti sláger termék lenne.
Szerintem ha strapabíró sokáig megbizható kaszát akarsz akkor kicsit ki kell nyitni a pénztárcát, már ha futja rá, mert akkor az OLEO-MAC Sparta 250 T a nyerő. Legolocsóbban 48 000-ért lehet beszerezni. Ha ez a lóvé kilátásban sincs hogy összerakd rá akkor még mindig ott az MTD 790. De hosszútávon biztos hogy az Oleo-Mac jobban megéri. Megrendelhető például a www.oleomac.hu-ról. Vagy ha van olyan sazakkereskedés a közelben ahol akcóban van akkor ott, de majd a kollégák még úgy is felvilágosítanak.
Hello ! Ha mondjuk egy 1000 m2-t nyírsz maximum , bőven megteszi, 10 évig bírni fogja, nagyon megéri annyiért, könnyű szétszedhető, könnyen indítható. Ha maszekolás is előforulhat ,esetleg nagy terület, ipari jellegű munka a jövőben, arra nem alkalmas, mert hobbi gép! Mindenki más majd a Sparta 250-et fogja ajánlani, lehet ,hogy jobb, de hobbi, otthoni célra bőven megteszi.
Üdvözlöm a fórumozókat! Fűkaszavásárlás előtt állva tájékozódás közben találtam erre a fórumoldalra. Szeretnék tanácsot kérni, hogy erős otthoni használatra milyen masinát javasolnátok? Az MTD termékeivel mennyire vagytok megelégedve? Az MTD 790-es hamarosan 36.990 Ft-os áron lesz elérhető egy nagyáruházban.
Ti mit javasolnátok? Köszönöm előre is a segítségeteket.
A sparta nagyon bevált tipus, ha visszaolvasol itt vagy a kertigépes topicban, akkor láthatod, hogy sokan vettek ilyen gépet, rosszat szinte senki nem írt róla.
A makita is biztosan jó, de én az oleo-t választanám.
Itt is 55ezer, de adnak hozzá ajándék szöghajtás zsírt és egy deci olajat, +ingyen házhozszállítják.
Kínai az Einhell, már működik kategória. Ahogyan az ára is jelzi nem az örökkévalóságnak készült.Talán az árát kidolgozza úgyhogy nem nyúltál nagyon félre.
Azért azt elfelejtitek,hogy az én gépem robosztus,innovatív ,élen jár a fejlesztésekben és piac vezető.Mit piacvezető,világelső!Innentől a Ti gépeiteket az enyémmel még csak egy napon sem lehet említeni. :-))
Csak nehogy beleírd, hogy mennyiért vetted, inkább csak a bolti árát írd be, bár még az is baromi jó ár, egy új fs350-es árához képest :-))))))))))))))
Van, tényleg. De ha őszinte akarok lenni, inkább csak "kiállítási tárgy". Mindenki kipróbálja, de tartósan dolgozni baromi nehéz. Most van rajta egy eszetlenül nagy dikicskés, és ha ki kell vágni egy kisebb erdőt, akkor szedjök elő. Akkor viszont elég határozott, ez a gép "nem kérdez" . :-))))))
Nem stimmel ez a számolás. Ez egy 65ccm-es 4.1LE erdészeti fűrész, amíg kapható volt, 340 rugót kértek érte. (még tavaly is kapható volt) A felújítás szerintem alkatrész árban is inkább a 60 rugó. A szöghajtását, ha egyszer látnád, sosem felejtenéd el ! :-))) Az aztán tutira nem sérült .Viszont erősen korlátozza a felhasználást, hogy több, mint 11 kiló sallangok nélkül .Viszont, ha olyan fűkaszát szeretnél, ami "átmegy a falon", akkor megtaláltad ! :-)))))))