Én meg sapkát kötök Emmának, már vagy a századikat, de sohasem érkezik vele vissza. :D Aztán megyünk levegőzni, ha felébred. Azt hiszem egy blogban láttam a csészést, de sajnos nem lesz már meg, mert elveszett a süllyesztőben. :(
Kao, megcsinálom a szm-t, és felteszem ide, ha szeretnéd. Cak moszt még annyi dóóóóóógom vóna. Hüle internet! Ja, meg uszikálni jár a csöppem, oda is mindjárt röppenhetek, a két mai napi manópenzum meg ott fagyoskodik az asztalomon a csupaszon. Meg a gurulós kis drágaság is. Úúúútálom az idő rohanását!
IO! Akkor légyszíves Mvirágot fojtsd meg! A nevemben is. :) Ő hozta a linkeket, én csak linkelhetővé tettem őket. :P De én feszt odaragadok a székhez ezek előtt az albumok előtt. Behalltam attól, amiket a tejesdobozokból ki lehet hozni. No meg egy csomó más jósági is a látóterembe került. Nálam most ezek a sláger. Nem vagyok egy farmmániás, de ezek a bikák, haláliak. Akarok egy ilyet! :) Persze én is csak táskamintát keresgélni ültem le, de már minden mást leltem. :( Ha ezt az időt másra fordítanám... Hümm. Kicsit én is elszálltam a netezéssel az utóbbi napokban. Jó hír, hogy magamtól észrevettem. Kis szüneteltetés lesz részemről. Legalábbis igyekszem. Csak lenne már szép idő! :)
Ah.... :) A szarvas az egyik kedvencem. Én jövök, csa vasárnap szabadul fel a vendég-varró szobám. Addig, csak elméletben. :) Mintát mindenki maga gyárt, vagy honnan? Köszönöm a receptet. :)
Lehet, hogy az nem is olyan szörnyű, mint nálam, ui. már három hete vár a körbevarrt baba kifordításra.. Én ott akadtam el, ahonnan Aledi pikkpakk összedobta.. :)
Majd még tüzetesebben visszaolvasok, de csak este, lefekvés után. Ha valakit érdekel, akkor tettem fel a blogomra közeli képeket a betlehemi figurákról. Sajnos ide még nem tudok, mert kicsinyíteni kellene és a gépem még nem tökéletes hozzá.
Egy csomó ujjbáb.. Virtuálisan megnyuvasztom, aki még egyszer ennyi linket tesz fel!! :D (Ahelyett, hoyg végre befejezetm volna vmelyik ufómat..) Pusza mindenkinek!!