Keresés

Részletes keresés

locsemege Creative Commons License 2006.08.03 0 0 273
Teljesen egyetértek Veled. Engem ez baromira irritál. Nekem sincs egyébként autóm, de ha akarnék, bármikor tudnék venni. De mi a fenének? Budapestre? BKV-val, kerékpárral simán gyorsabb vagyok napközben.
Előzmény: mennyi?husz! (272)
mennyi?husz! Creative Commons License 2006.08.03 0 0 272

En off vagyok ilyen teren mert soha ismerkedtem neten de olvasgatok itt most titeket...

Feletebb erdekes ez a kg arany tenyleg mert en 185/70 kg vagyok es atlagosnak tartom magam egy picit vekonynak de max meg 5 kilot tudnek elkepzelni magamon. De egy 180/90 -es ember mar igen-igen nagydarab. Szeritem nem vannak tisztaban az aranyokkal.

 

Masik: "elvárások listájában szerepel a van autója kritérium" > Te jo eg! Ennyire primtivek az emberek meg mindig. Persze tudom, hogy mo.-on most statusz szimbolum az auto de ez vicc meg azok a csajok is akik ezt elvarjak. Es mennyire butak! Ez latszat, semmi tobb. Ma mar minden suttyonak lehet autoja mint ahogy latom is, hogy van. 0-val el lehet hozni, reszlet, megveszi apuka, ceges es stb. Ami ergo nem az ove. Amit lattok autokat azoknak a fele ceges, 40 % -a meg reszletre van a maradek van esetleg kifizetve, vagyis sajat.

 

Es, hogy mennyire latszat ez te jo eg. Mitol tobb az akinek van vas a segge alatt?

Egy pelda: Egy ismerosom egy jo kis amerika cegnel dolgozik ithon, kb. 350 ezer a havi nettoja> es nincs autoja pedig o aztan megtehetne. Es ettol o "luzer" lenne mert nem tekergeti a kormanyt mar az anyos ulesre atdolve mint a sok birka? Vicc!

De magamat is felhozhatom peldanak ha kell. Nekem volt autom. BMW. 4 evig. Nem uj persze hanem jo 14 eves volt mikor MEGKAPTAM! Es bar oreg volt megis ugy nezett ki mint ami most jott ki a gyarbol (rendbe raktam) es megneztek vele de 1x nem hasznaltam csajozasra. Sokszor ha mentem valahova akkor 100m -rel arebb parkoltam le vele nehogy lassak...

 

Egy szo mint szan hihetetlen, hogy ilyen menu pont lehet valahol, hogy van autoja.

Beszarok, komolyan mondom.

Előzmény: locsemege (266)
dominik-a Creative Commons License 2006.08.03 0 0 271

Nem minket kérdeztél, de mielőtt túlzottan elburjánzana a sztereotípiák állandó ismétlése, had erősítsük meg, hogy mi is a netes társkeresésnek köszönhetjük egymást.

Dominik korábban kezdte, és bevallottan nem komoly kapcsolatot keresett, így is volt elég sok randija, néhányból aztán lett egy-két hetes vagy hónapos kapcsolatféle, mások csak egy alkalomra szóltak.

Dominik-a komoly kapcsolatot keresett és 6 randi után, amelyekből nem lett folytatás, találkozott dominikkal. Ennek több, mint két éve.

Szóval úgy gondoljuk, hogy nem reménytelen a netes társkeresés. De tisztában kell lenni a korlátaival és a valóban létező veszélyeivel is. Nem szabad túlzott elvárásokkal megközelíteni ezt a dolgot, viszont ha kellő nyitottsággal áll hozzá valaki, akkor érdekes emberekkel hozhatja össze a világháló. Ha megvan a megfelelő komolytalanság, akkor bármi megtörténhet.

De lehet, hogy egyszerűen csak szerencsénk volt!

Előzmény: tulip25 (265)


Hubschrauber Creative Commons License 2006.08.03 0 0 270
Még egy típussal kiegészíteném, aki elég gyakran előfordul a társkereső oldalakon: jó anyagi hátterű, "multinál" dolgozó, diplomás fiatalember túlzott elvárásokkal: a szupernőt keresi, annál alább nem adja.
Előzmény: tulip25 (262)
locsemege Creative Commons License 2006.08.03 0 0 269
De azért a pasi se legyen már vágósúlyban, könyörgöm.

Akkor nézd meg az elvárásokat. A szerényebbek alsó! határnak is 70kg-ot adnak meg! Tehát éppen az a nők többségétől az elvárás, hogy vágósúly vagy afölött legyen a fickó.
Előzmény: tulip25 (267)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 267

Én is reálisan keresek, értem a célzást. :-)

Nem szépfiút keresek, és nem akarom magam eltarttatni sem.

De azért a pasi se legyen már vágósúlyban, könyörgöm.

Mintha a két véglet között semmi átmenet nem lenne.

 

Előzmény: locsemege (266)
locsemege Creative Commons License 2006.08.03 0 0 266
Azért a nők is megérnek egy misét. Az egyik oldalon az elvárások listájában szerepel a "van autója" kritérium. Azon gondolkodom ilyenkor, hogy ennyi személyszállító kisiparos hölgy lenne termelőeszköz nélkül, vagy csak stricit keresnek, aki kitartja őket. Nem kevesen jelölik ám ezt meg az elvárások között!

Én nem látom hozzád hasonlóan ilyen negatívan ezt a dolgot, de ha hasonlóan kellene csoportosítanom a nőket, egy kis erőlködés után menne. Az egyik csoport az, akik már bőven elérték a vágósúlyt, s nem társkeresőn, hanem vágóhídon lenne a helyük. A másik csoport az anyagi jólét reményében keres, erre fentebb utaltam is. Ők a prostituáltak. Megtalálhatóak azok is, akik a valóságtól teljesen elrugaszgodnak: ők maguk 158cm magasak, de a pasi legyen minimum 180cm, és 90kg. Ez a tömeg, magasság elvárás egy kicsit furcsa nekem. Az olvasott tömegigényeket alulról jó, ha megközelítem, pedig sajnos van rajtam némi felesleges zsír.

És persze vannak a szelíden, reálisan keresgélők, akik nem beképzeltek. Ők vannak kevesen. ;)
Előzmény: tulip25 (258)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 265

Megkérdezhetem, hogy ezt kb. mennyi jelölttel való találkozás után mondod?

És azt, hogy alakult-e ki komoly kapcsolatod ezekből az ismerettségekből?

Esetleg ami a mai napig tart?

Előzmény: freesleep (264)
freesleep Creative Commons License 2006.08.03 0 0 264
Pontosan olyan arányban lehet interneten komoly kapcsolatot találni, mint máshol, csak összehasonlíthatatlanul több lehetőséged van a próbálkozásra.

És elárulok neked 3 közepes titkot: nem minden jóképű pasi gyűjtő, nem minden ronda lúzer és nem minden elvált apuka keres bébiszittyót.
Előzmény: tulip25 (258)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.03 0 0 263

A randin. (még ha úgy látom, egyesek szerint az nem szint :)))

De szerintem máshol éppen így van. A való életben is így van.

És nem mind foglaltak. A többségük éppen ellenkezőleg, ezért is keresnek kapcsolatot.

 

Viszont komolyan: ha valaki külföldi kapcsolatot áhít, akkor alighanem a külföld éppen annyit számít neki, ha nem inkább, mint maga a kapcsolat. És akkor külföldön, külföldi oldalakon érdemes keresgélni :)

Előzmény: tulip25 (260)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 262

Nem én vagyok döbbenet, hanem az, hogy amit írtam, az úgy is van.

A való élet is nagyjából ugyanazokat tartamazza, mint az internetes társkereső, kiegészítve a normális külsejű, és normális belsővel rendelkező pasikat, akik már természetesen mind foglaltak.

És szerintem arra válaszoltam, amit a lány kérdezett, vagyis hogy tudunk-e olyan társkereső irodát, ami komoly kapcsolatot teremt. Én nem tudok.

Ez az én véleményem, annak csak örülök, ha másnak esetleg pozitív tapasztalatai vannak.

 

 

Előzmény: Vilikék (261)
Vilikék Creative Commons License 2006.08.03 0 0 261

Elég egyoldalú álláspontot jelenítettél meg, tudod-e?

Csak úgy próbaképpen elmondanád, hogy a való életben milyen más pasik vannak azokon kívül, amit mondtál?

Mert szerintem te a való életre is ezt gondolod. És egyébként az igaz, hogy a társkeresőn és a való életben levő emberek közt nincs lényegi különbség.

Ez nem valami zárt klub, ez csak egy kapcsolattartási mód, egy interfész, ennyi.

Szóval 3 féle pasi, a jóképű, aki csak skalpot gyűjt, a lúzer, akit onnan lehet megismerni, hogy ronda, meg az elvált apuka.

Döbbenet vagy.

 

Most nem is beszélek arról a tényről, hogy a lány arra volt kíváncsi, hogy tudunk-e olyan társkereső irodát, ami nem hostesseket közvetít külföldre, hanem tényleg komoly kapcsolatokat teremt.

Ezek a keresők általában pénzesek, nem a randiovonal szintje.

 

Én azt javasonlám, hogy ne magyar közvetítőt keress, hanem a célországbannézelődj egy kicsit.

 

Előzmény: tulip25 (258)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 260

Nem a reklám helye, de melyik oldalon taálkoztál ilyen pasikkal?

Már csak a kíváncsiság végett?

Előzmény: Törölt nick (259)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.03 0 0 259

Nekem más a tapasztalatom.

Nagyon sok kedves, értelmes, helyes pasi keres társat az interneten.

Sok köztük az elvált is, de nem mind bébiszittert vagy házvezetőnőt keres, sőt.

 

Külföldiekről nem tudok sokat, kint élő magyarokból akad egy-egy azt hiszem, de végül is ha már mindenáron a külföld a lényeg, ott vannak a külföldi hasonló társkeresők.

Előzmény: tulip25 (258)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 258

Én is kerestem társat az interneten.

Ha még eddig nem tetted, szerintem inkább ne is vágj bele.

Rá kellett jönnöm, hogy az ismerkedés eme formája nem igazán működik.

2 féle pasi lelhető fel az ilyen helyeken.

Az egyik fajtája, a jó külsejű, jóképű, életet habzsoló, aki tulajdonképpen csak a skalpjai számát igyekszik gyarapítani. Ezek még véletlenül sem tartós, komoly kapcsolatot keresnek.

A másik, a szerencsétlen, vesztes típus, aki ugye kevéssé megnyerő külsővel rendelkezik. És a külseje miatt tele van frusztráltsággal.

És hogy ne legyek igazságtalan, vannak az elvált apukák, akik bébiszittert, illetve házvezetőnőt szeretnének, ingyen.

Talán szőkőévente előfordul egy-egy olyan pasi, aki kívül, belül is rendben lenne, úgy ahogy, viszont ritka, mint  afehér holló és szinte azonmód el is kel.

A hagyományos társkeresővel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de tartom valószínűleg, hogy ott sem sokkal jobb a helyzet.

Előzmény: Vulcanella (257)
Vulcanella Creative Commons License 2006.08.03 0 0 257

Helló mindenkinek!

 

Szeretném kikérni a véleményeteket, ismertek-e olyan társkereső oldalakat, esetleg irodákat, ahol kizárólag komoly kapcsolatok közvetítése a cél. A neten sok társkereső működik, de egyik-másik gyanús.

Különösen, hogy  nemcsak a magyar férfiak közt szeretnék körülnézni.

Sok olyan cég van, ahol tulajdonképpen burkoltan szexpartner-közvetítés zajlik, vagy pedig olyan lányoknak nyújt partnerkereső szolgáltatást, akik pénzesebb nyugat-európai urakkal ki akarják tartatni magukat.

Én komoly kapcsolatot szeretnék, de az ilyen típusú társkeresésben még nincs tapasztalatom. Szeretném, ha azok válaszolnának, akik már vén rókák az ilyesmiben. Olyan lányok hozzászólásait is várom, akik külföldi férfival élnek együtt, mennyiben más az ilyen kapcsolat.

200 km/h Creative Commons License 2006.07.25 0 0 256
 :))
Előzmény: Törölt nick (250)
200 km/h Creative Commons License 2006.07.25 0 0 255

 Ismerjük ezt is, persze, de szerintem nem ez a jellemző.

 

 Lehet, hogy van olyan hapsi, akit annyiszor szétcincáltak már okos nők, hogy elege van belőlük egy életre. :)

Előzmény: Törölt nick (251)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 253
Hogy magamat idézzem: Nem vagyok hívő. Abban, ami van, nem kell hinni. Nem hiszek a postásban.
Előzmény: Törölt nick (250)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 252
Jabiz', ezt pontosan teccett mondani.
Előzmény: Törölt nick (251)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 251

Kivéve, ha saját, különbejáratú kis játszmájuk lényege épp az, hogy a delikvens ne legyen túlságosan okos, legalábbis elég nagy legyen a különbség. Tudod: "nem baj, hogy kövér vagyok, elég, ha a barátnőim még nálam is kövérebbek", vagyis a Lusta Vagyok Pozitív Irányba Változni Ezért Inkább Téged Húzlak Le Magam Mellé-Alá játszma.

Előzmény: 200 km/h (245)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 250

...és micsoda lesajnáló hangsúllyal képesek ezt kiejteni a szájukon... Nem hiszel semmiben? Ó, szegény, szánalmas, alantas lény, még ennyi boldogságod sincs az életben... Na, erre aztán muszáj válaszolni valamit.

Előzmény: 200 km/h (248)
200 km/h Creative Commons License 2006.07.25 0 0 248

Nem erről van szó.

 

Amikor neked szegezik, hogy miben hiszel. Mondod, hogy semmiben. Olyan nincs, valamiben hinni kell.

 

És akkor kínodban mondasz valamit, hogy magadban, az elvégzett munkában...

 

és akkor megnyugodnak, hogy na ugye, mégis hiszel valamiben. Igazuk volt...

Előzmény: Törölt nick (247)
200 km/h Creative Commons License 2006.07.25 0 0 246
  :)))
Előzmény: Törölt nick (221)
200 km/h Creative Commons License 2006.07.25 0 0 245

Tapasztalataim szerint komoly kapcsolat esetén bizony a szellemi képességek is számítanak. Nyilván nem IQ tesztet töltetnek ki velük, integrálni, deriválni se kell, de azért nem árt, ha vannak gondolatai.

 

 

 

 Mi járatban újból erre?  A másik helyen nincs senki? :)

Előzmény: Törölt nick (219)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 244
Ezt úgy szokták megfogalmazni, hogy "az ember kell, hogy valamiben higgyen". Miért kell?
Előzmény: psychologic (228)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 243

Az ufókkal is így vagyok. Azt hogy hívják?

Én egyébként információhiányból eredő földhözragadtságnak mondanám. Vagy nem. Nem vagyok jó a címkézésben.

Előzmény: Nojon (242)
Nojon Creative Commons License 2006.07.25 0 0 242
(a "várakozó álláspont" neve: pozitív agnoszticizmus = nem ismeri el valamilyen isten létét, de nem is zárja ki azt)
Előzmény: Törölt nick (241)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 241
Arra próbáltam kilyukadni, hogy rendszerint egy kalap alá veszik a kettőt (illetve a sokfélét). Pedig a vakhit és az elvakult istentagadás között milliónyi árnyalat létezik, bár arról sem vagyok meggyőződve, hogy e kettő nem egy tőről fakad.
Előzmény: Törölt nick (224)
psychologic Creative Commons License 2006.07.24 0 0 238

:DDD

ma már a második!

Előzmény: Törölt nick (236)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!