Keresés

Részletes keresés

Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 340
Jah és a megírt bemoldalam elküldtem tesztelésre egy 50 éves hölgy barátomnak!!!:-)))aki elmondta min finomítsak:-)))))
Előzmény: Törölt nick (338)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 339

nos próbálkoztam képpel is és anélkül is!

 

Mivel nem vagyok egy kaszanova ezért nekem a kép nélküli lap jött be!:-)))

A képessel egyből le lettem pattintva szinte minden alkalommal! a szokásos szőveg ez volt "köszönöm hogy megtiszeltél a leveleddel, de azthiszem mi nem egymást keressük!"  szóra pontosan de komolyan!!!:-)))

Mintahogy köszöntésnél elhangzik a szia vagy a helló szócska! Ugyanúgy jött ez a mondat!:-)

No meg ott annyira nem is mertem próbálkozni, mivel még kép nélkül is elég félénk vagyok!:-)meg szerintem ne csak a külső alapján ítéljenek meg!!!márpedig ha van kép az oldalon akkor 99% mást már nem néz!!!!!!!

 

(pedig nem tartom magam rondának vagy ilyesmi, csak azthiszem a neten sokkal többet számít a képi hatás mint az életben, ugyanis szinte minden nő azthiszi,hogy megvárja Brad Pittet, mert az meg úgyis csak őt keresi,és várhat,meg elküldhet minden átlagosfélét, hiszen itt úgyis rengeteg fiú van!):-) (Nos szerintem ezek rendre rábasznak és vagy senkit nem találnak, vagy valami nyálgépet aki kihasználja őket utána eldobja mint a szaros papírt és kész, aztán ők meg kijelentik, hogy :"Minden férfi egy szemét állat!":-)))

 

Tehát kérdésedhez visszatérve én kép nélkül próbálkoztam, és általában talira is előzetes képküldés nélkül mentem el!(bár ez bátorség minkét oldal részéről!):-)

 

Képet magamról levelezés során csak akkor küldtem, amikor bizonytalan voltam a lány külsőségességgel való megrögzöttségét tekintve, vagy amikor már fáradt voltam a sikertelen talikhoz és meg akartam előzni egy képküldéssel a felesleges utazást!:-)

""""""És olyanoknak írtál csak, akiknek fotójuk is volt fent?""""

Épp ellentkezőleg:::

Adatlapokra én az elején általában kizárólag a képnélküli de tartalmas adatlappal rendelkezőnek írtam ill. küldtem formalevelet...

 

Aztán ezt a kört is szűkítettem oly módon, hogy a legrégebben bejelentkezettektől haladtam a listában előrefele(persze néztem hány megválaszolatlan levelük van... ha sok akkor nem írtam mert az nem aktív felhasználó...:-)

  

aztán mikor elfogytak a képnélküliek akkor a sorból ugyanígy visszafele nézve haladva kerestem a képeseket! és végül ez jött be!!!!!!!!!!!!!!

Képpel rendelkezett, leveleztünk, küldtem képet és nem zavart el, telefonozás, tali és .......................mikor telefonoztunk már tudtuk hogy a talin nem lehet baj!!!:-)

Olyan volt mintha már évek óta ismertük volna egymást!

 

 

Bemutatkozásnál javaslom: fogj papírt és ceruzát , úgy könnyebb, nekem is eltellt vagy egy óra mire megköltöttem, illetve fogalmaztam!:-))))))))))

 

Előzmény: tulip25 (336)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 338

Szerintem próbáld először csak úgy magadnak összegondolni, hogy mi az, amit lényegesnek érzel magaddal kapcsolatban, és mi az, amit szeretnél. Aztán leírni, minél konkrétabban, akkor is, ha cikinek, vagy túl direktnek látszik. Aztán, ha már igaznak érzed, akkor feltenni.

És igen, képet is. Sokkal jobb, ha nem találkozón derül ki, hogy valami egész mást képzelt a másik.

Előzmény: tulip25 (336)


Fleury Creative Commons License 2006.08.04 0 0 337

Sziasztok,

 

kezdettől olvasom a topicot, de csak most jutottam oda hogy regisztráljak és így írni tudjak én is. Véleményem az, hogy VAN értelme a netes társkeresésnek, lévén pl én is így ismertem meg a férjemet. Mi egy csetfórumon kezdtünk játszani majd beszélgetni, ezt pár hét múlva találkozó követte, és azóta együtt is vagyunk. 9 hónapmúlva összeházasodtunk (mielőtt valaki félreértené, nem azért hogy jött volna a gyerek:)) ennek most lesz egy éve.

 

Hozzáteszem, hogy előtte én is regisztrálva voltam több társkeresőn, volt is pár randim, egyik se jött be.... a férjemmel pedig csak beszélgettünk, játszottunk játékokat, és kicsit megismerve egymást szimpatikussá váltunk egymásnak. Kiderült hogy mindketten függetlenek vagyunk, váltottunk pár telefont és már el is jött hozzám, vagy 200 km-re.... Lehet hogy nekünk szerencsénk volt, de minden a legjobban alakult. Szerintem nem szabad sokat várni a talákozóval, ha egyszer már szimpi a másik, mert hajlamos az ember túlkombinálni magában a dolgokat, olyat is beleképzel a másikba, ami esetleg nincs is benne...

Azt mondom, a nagy merítésből nagyobb az esély hogy megfelelőt találsz, de nem szabad előre túlzott elvárásokat állítani és nyitottnak kell lenni. Én már elmúltam akkor 30, ő meg 40 felett elvált. Lehet hogy korábban nem ő volt az álmom de ma már el se tudnék képzelni magamnak mást csak Őt:)

Sok sikert minden neten ismerkedőnek!!

tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 336

Te tettél fel magadról képet is?

És olyanoknak írtál csak, akiknek fotójuk is volt fent?

 

Nekem az a bajom, hogy amikor a bemutatkozáshoz kerülök a reglapnál, egyszerűen nem jut eszembe semmi...

 

 

 

Előzmény: Xanaduno1 (335)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 335

Igen persze!

 

Bemutatkozás az az oldalamon volt!

 

A formalevél az egy word-ben előre megírt levélke amit beillesztve elküldök a lányoknak (természetesen a "kedves" megszólítás után a megfelelő nevet behelyettesítve) és várom jön e válasz!

 

Ha nem jön akkor az onnantól tárgytalan részemre...(ez kb olyan 75-90%):-)

 

Ha viszont jön, akkor jön a második formalevél, ami viszont szintén egy sablonosan előre megírt bemutatkozó levél, amelyet beillesztés után egyénre szabottra alakítottam kicsit)   (Mivel szinte 99%azt válaszolta az első levélre, hogy "mesélsz akkor magadról valamit?"):-)

 

Ezután még lekopott kb a fele!:-)

 

A megmaradtaknak viszont eztán természetesen külön leveleket írva, őket komolyan véve levelezés járt jutalmul!:-) (hozzáteszem nálam egy levél nem tőmondatokból áll és nem 2 szó! és érdeklődő jellegűek is!):-)))

 

 

Előzmény: tulip25 (334)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 334

Nem semmi! :)))

Tényleg fárasztó lehetetett, de van benned kitartás, el kell ismerni! :))

És végül is lett eredménye is.

A formalevél az milyen? Az, amit az első bemutatkozáskor küldesz el a lányoknak?

 

 

 

 

Előzmény: Xanaduno1 (331)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 333

Persze nézzük a dolgot optimistán!

 

Legalább becsülni tudom a PÁROMAT, hogy ő nem ilyen!  (persze enélkül is becsülném!)          :-))))

Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 332

nagy csendemre megkérdezte:  "Miért??? Te ezt gusztustalannak tartod???"  erre én: hát azt hiszem illetve biztos vagyok benne, hogy IGEN!:-)

 

Eztán persze meg lettem vádolva azzal, hogy konzervatív vagyok!!!:-)))

 

Kérdésemre hogy ez alatt mit ért?

 

kaptam a piercinges képeket!!!:-)))))

 

 

 

UHH

 

Előzmény: tulip25 (330)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 331

Erre nehéz válaszolnom, mert több szakaszban voltam fenn!

 

Többször előfordult anno, hogy besokalltam és lejelentkeztem...

 

Aztán meg találtam valakit akiről kiderült nem az igazi...

 

De végülis az akkori kapcsolat megszakadását követően úgy 5 hónap aktív  netes társkeresés (értem ez alatt:komoly bemoldal készítése elképzelésekkel, továbbá formalevél készítése,és a formalevél heti 10-40 lánynak való elküldése!!! és persze a napi 2-4 óra aktív reglapnézegetés!!!)

 

Nemmondom fárasztó volt annyi szent!

Pláne amikor többekkel kell levelezni egyszerre, volt hogy 5-el is!

 

De megérte!

 

Egy a lényeg: megfontoltan de biztosan szűrni kell a jelentkezőket és a keresőket mindkét nemnek!!!

 

 

Előzmény: tulip25 (329)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 330

vadászgörényeket tartott a lakásában és egy bögréből itta velük a teát, és amikor erre nem tetszésemet éreztettem

 

:DDDDDD

Az én egyik jelöltem csak a  kutyájával művelte ezt! :))

Nekem sem tetszett! :)))

Előzmény: Xanaduno1 (328)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 329

Nem adtam fel de már nagyon gyanakvó voltam, "hiszem ha látom!"jött a gondolatomba, és igyekeztem tudatosan tartani magamban a többieknél, hogy" lehet ez egy normális lány, de szem előtt kell tartani: lehet van társa!"

 

JÓ AZ ILYEN EGY TÁRSKERESŐBEN NEM!?!:-)))

 

Minden előfordulhat, még ennél cifrább dolgok is!

Az a baj, hogy hiába kérdezel rá rögtön az elején, hogy például nincs-e társa, akár hazudhat is. Aztán jóval később derül csak ki, hogy dehogy is nincs neki.

 

Egyébként mennyi volt az a netes társkereséssel töltött idő, míg végre rátaláltál a mostani párodra?

 

 

Előzmény: Xanaduno1 (326)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 328

Hm lehet hogy nem elég vagányak ott a csajok!:-)

Bár leveleztem olyannal pont ott aki vadászgörényeket tartott a lakásában és egy bögréből itta velük a teát, és amikor erre nem tetszésemet éreztettem, küldött vagy 5 fotót a legújjabb piercingjeiről! ott mán tényleg majdnem hánytam!:-)))

 

 

Mindenesetre nekem a nem vagány csajok jönnek be, és hálistennek meg a szerencsének találtam is ott olyat! És 1 éve lassan hogy örülünk egymásnak!!!

 

Előzmény: tulip25 (327)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 327

A nem elég vagány alatt mit értesz pontosan?

Nem bándzsi dzsámpingol, vagy raftingol, vagy búvárkodik, vagy mi?

 

 

Előzmény: Vilikék (325)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 326

A nő igen primitív módon reagálta le ezt a szituációt. Velem is esett meg hasonló, nem is egyszer, és gondolom nem vagyok ezzel egyedül.

Igaz én nem hagytam ott  pasit, hanem végigszenvedtem a randit, aztán később elmondtam neki, hogy sajnos részemről nem jött be a dolog.

Épp ez az internetes társkereső talán legnagyobb buktatója.

Levelezgetsz valakivel, szimpatikus nagyon, megtörténik a képcsere, telefonbeszélgetések, kellemes hang és modor, aztán elmegy az ember a randira, és legszívesebben hanyatt-homlok menekülne, mert bár az illető úgy néz ki, mint  a képen, a hangja is olyan, mint a telefonban, és a többi, de az összbenyomás mégsem tetszik, sehogy sem.

 

Nos biztos nem vagy ezzel egyedül,(legalábbis ketten már biztos vagyunk)!:-)

Velem is megestek ilyenek, csak mivel én férfi vagyok, velem a másik oldalról történt meg ugyanez!:-)

 

De mondok egy ennél jobbat is!

Minden ok a levelezésben, minden ok a telefonban, már szerelmes sms-eket kapok a leánytól, mert annyira megkedvelt a telefonbeszélgetések után,majd a talin is minden ok, illetve majdnem minden! "Közben kezdek beleszeretni már tényleg!" azt miután hazakísértem a vacsi után mondja:"hát tudod az a helyzet, hogy még a volt barátommal lakom eggyütt és hát persze egy ágyban is alszunk!"    KGRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!

Ez volt a legszarabb talim! Lelkileg ez tényleg megviselt pedig már tapasztalt netrandinak mondhattam magam!

 

De az ilyet is csak új szerelemmel lehet legjobban meggyógyítani, tehát nem adtam fel!

(persze előtte megkérdeztem a levelezőtársaktól, hogy "minden levelezésünk ellenére van egy hülye kérdésem:ugye most nem éltek párkapcsolatban!?!"és mit ad a fene, eggyik bevallotta ,hogy bár társkeresőben van, neki is párja van! KRRGRRRRRRRRRRR

 

Nem adtam fel de már nagyon gyanakvó voltam, "hiszem ha látom!"jött a gondolatomba, és igyekeztem tudatosan tartani magamban a többieknél, hogy" lehet ez egy normális lány, de szem előtt kell tartani: lehet van társa!"

 

JÓ AZ ILYEN EGY TÁRSKERESŐBEN NEM!?!:-)))

 

De bevállt , megtaláltam a párom végül a neten,és NEM IS VOLT NEKI MÁS CSAK ÉN! hihetetlen de ennek is örülni kellett már az eddigieket figyelembe véve!:-)))

 

 

Előzmény: tulip25 (304)
Vilikék Creative Commons License 2006.08.04 0 0 325

nekem az nem jött be

nem elég vagányak ott a csajok

meg kevesebbet tud

Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 324

nlcafe társkeresőben! nekem az jött be...

sőt az unokatesómnak is...

 

Előzmény: ugye normális? (307)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 323

jójó:-) én csak beleolvastam abba a régi hozzászólásba,amire reagáltam:-)

 azt nem álhattam meg a visszaszólást reá

Előzmény: tulip25 (322)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 322

Na ez lenne az utolsó dolog, ami feszültséget okozhatna a társam és köztem. :)

 

 

Előzmény: Xanaduno1 (319)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 321

A párválasztás ne legyen politikai kérdés!

Ha neki Csurka a szimpi hát az a szimpi, attól még szerethet téged is, SŐŐŐT még a politikai véleménye is megváltozhat idővel!:-)

Egy példa: meggyőződéses Csurka rajongó voltam anno, és egy fideszes csaj hatása utáni állapotban léptem be a Magyar Kommunista Munkáspártba:-)

Mosmeg bár a véleményem Kommunist azért a fideszre adtam voksot!:-))))))

 

Előzmény: Lady Wessex (28)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 320

:-))))))))))))))))))))

ez tetszett!

Előzmény: Törölt nick (318)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 319

Hehh, én meg konzervatív kommunista vagyok, és hát igen, volt akinél ez komoly gond volt és megszakadt a kapcsolat emiatt(is),de nem bántam!

Ugyanis ha én elfogadtam őt olyan (fideszesnek) amilyen, akkor elvárom ugyanezt az ő oldaláról is!:-)

Hálistennek volt aki így is elfogadott, és azóta már a pártból is kiléptem,sőt a jobboldalra szavaztam (balos programjuk miatt):-))))))

 

Előzmény: amadeus1 (25)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 318
van amelliknek meg tök jó vagány stílusa, aszt közeb ronda. na az olyat kéne kivégezni a szüleivel együtt aki félrenevelték, nem monták meg neki hogy ha ronda akkor tőmondatokban dadogjon is, és a csatornában közlekedjen lehajtott fejjel, ne az utcán, rontja a városképet amik a nők szertnének élvezni, pl. randi közben
Előzmény: Vilikék (314)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 317

bocs hogy beledumálok a csevejbe, de egy szabály van a netes társkeresésénél: TÜRELEM RÓZSÁT TEREM!:-)

Nekem se sok volt, de kitartottam, és így termett:-)

 

Előzmény: tulip25 (315)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 316
összes közül a randivonal a legszarabb (ez sajna tapasztalat) ott már túl sokan(illetve túl sok ottfeledett adatlap) vannak....
Előzmény: Vilikék (309)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 315

Jó, nem csodaszer, persze, csak egy csatorna, igazad van.

És nagyon nagy szerencse kell hozzá.

Én most nem vagyok fent sehol, most pihentetem ezt a netes társkereső dolgot, úgy döntöttem. Voltam fent a randivonalon, és még pár helyen, ami szimpatikusnak tűnt akkor, de töröltettem magam mindenhonnan.

Aztán később biztosan újra megpróbálkozom vele, ha lesz hozzá türelmem.

Addig meg várom a  sült galambot, tudod..:)))

Előzmény: Vilikék (313)
Vilikék Creative Commons License 2006.08.04 0 0 314

sok buzi köcsög pasi

- egyáltalán fel mer menni 180 centi alatt

- írogatnak szegény csajoknak, pedig nem jópasik, tiszta gáz

- dugni is akarnak egy nővel, nem csak levelezni, aljasok

 

hihihi :))

Előzmény: Törölt nick (312)
Vilikék Creative Commons License 2006.08.04 0 0 313

én csak egy csatrnát látok benne, nem csodaszert

az a szerepe, hogy minél több mindenkit elérjen

mivel a randivonal a legnagyobb, ezért jó :)

ja, és az oldal szolgáltatásai sokkal jobbak, mint máshol

(mindeféle frankó funkció van)

 

hagyományosan a legjobb, mármint hogy mondjuk buliban - nekem az a hagyományos :)

te tulip te randin vagy?

megkereslek :))

Előzmény: tulip25 (311)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 312
istennek se jön el az ifjú marlon brando 1ik randira se. köcsög ffiaákok!!! : >
Előzmény: tulip25 (304)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 311

Szerintem pont hogy azért nem jók az ilyen nagy netes társkeresők, mert ezek a legnépszerűbbek, és ezért boldog-boldogtalan oda írkál.

Az is, aki csak szórakozik, idétlenkedik.

Lehet, hogy inkább a hagyományosat kellene megpróbálni?

Előzmény: Vilikék (309)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!