Keresés

Részletes keresés

kívűlálló Creative Commons License 2006.08.06 0 0 380
Én ezt nem értem. Szerintem a szerelmet nem kell keresni, vagy megtalál, vagy nem. A szex fontos része egy kapcsolatnak, akkor jön, amikor jönnie kell. Ez lehet két hónap, lehet két hét, teljesen mindegy. Aki időponthoz köti, sosem fogja érzelemből csinálni, tehát egy szerencsétlen idióta, tetszik vagy nem a kifejezés. Met mi értelme van annak, hogy igen, te majd tizenhét nap múlva kellesz? Ez egy faszság! Én akkor feküdtem le a barátnőmmel, amikor jött azihlet, egy hét után. És azóta is szeretjük egymást. Furcsa, igaz?
Előzmény: Vulcanella (348)
locsemege Creative Commons License 2006.08.06 0 0 379
Bocs, a vastagított betű dőlt akart lenni.
Előzmény: locsemege (374)
locsemege Creative Commons License 2006.08.06 0 0 378
Én egyáltalán nem bántam, hogy már benne jártam a húszas éveimben, amikor elvesztettem a szüzességemet.

Én sem bánom, hogy még életemben nem bungee jumping-oltam. Ennyit arról, hogy kinek mi mennyire fontos...
Előzmény: Vulcanella (369)


locsemege Creative Commons License 2006.08.06 0 0 377
Ha a magyar férfiak azt akarják, hogy az igényesebb magyar nők őket válasszák, akkor változzanak meg.

És ha a magyar nők azt akarják, hogy szeressék őket, ha nem akarnak bepókhálósodni, akkor változzanak meg! ;) Ne hordják annyira fenn az orrukat, ne legyenek annyira beképzeltek. Egyszerűen átlagos, hétköznapi, szerény, szerethető, nyitott nők legyenek. Nem elvárásokat kell megfogalmazni, hanem örülni az életnek, s azt teljes valójában megélni.
Előzmény: Vulcanella (368)
locsemege Creative Commons License 2006.08.06 0 0 376
<locsemege helyeslően bólogat />

:)
Előzmény: Törölt nick (367)
locsemege Creative Commons License 2006.08.06 0 0 375
De nem elsősorban amiatt húzós, mert a férfinak ez sok, hanem mert más lányok gyorsabbak.

Pontosan, versenyhelyzet van!

Szerintem ez a 'külföldi pasi kell' egyszerűen anyagiasságról szól. A nők sokszor azt hiszik, hogy a férfi agyában a prostitúció a szexszel van kapcsolatban, pedig sokkal inkább a pénzzel. Én egy nőről a szexuális viselkedése alapján sohasem gondolom, hogy ribanc, de ha a pénzre utazik, azonnal efféle képzettársításaim lesznek. Mint az általam említett társkereső portálon: az a nő, aki az elvárások között megjelöli a 'van autója' kritériumot, az számomra legkevesebb ribancgyanús kategóriába sorolta magát. Ha szereti a szexet, az pusztán annyit jelent, hogy egészséges, rendben van a hormon-háztartása, szeret élni és tud örülni az életnek.

Amúgy tetszett, amit a cikkre írtál. :)
Előzmény: Vilikék (363)
locsemege Creative Commons License 2006.08.06 0 0 374
Lehet, hogy te azért gondolkodsz így, mert nem bírnád ki 1-2 hétig szex nélkül?

Ez nehezen értelmezhető, mert legfeljebb nem egészséges meg kellemetlen, de ténylegesen nem halálos. Ha így lenne, elég gyorsan szabadulnának fel a cellák a börtönökben. Mit kell kibíráson érteni?

Dühít, hogy nagyobb önfegyelmem van, mint neked?

Nem erről van szó. Mivel fiatalon az életemnek volt olyan szakasza, amikor évekig egyedül voltam, s ez nagyon megviselt, értelmetlen pazárlásnak gondolom, ha két ember megkívánja egymást, s mégsem élnek az alkalom adta lehetőséggel. Mindenféle kifogásra hivatkoznak, de valós érvet nem igen hallottam még. Az idő telik, s mindenkinek ismeretlen, de véges ideje van megélni szép dolgokat. Én sem arról beszéltem, hogy az első randin szex legyen, az azért szerintem is elég meredek. Legfeljebb egy kis petting, ha a hangulat úgy hozza...

Egyébként Te abban a hozzászólásban már hetekről - ez még reális -, hónapokról - szerintem ez már túlzás - beszéltél. Ha valaki ennyit várat, azt nem értékelném, hanem betudnám annak, hogy aki a lehetőség ellenére eddig kibírja, az nem vágyik a szexre, s továbbálnék eme semlegesnemű, aszexuális lény helyett egy nőt keresni.
Előzmény: Vulcanella (361)
almaborvirag Creative Commons License 2006.08.05 0 0 373
"Elmondom, mi van szerintem. A külföldi pasik úgy jönnek ide, hogy a magyar nőt könnyű megpania a külföldinek. Így is áll hozzá. Magabiztos, mert tudja, külföldiként eleve előnnyel indul a versenyben. Ugyanolyan pasi közüla külföldi lesz választva, így neki módja van megtenni mindazt amit elvársz, a magyar pasi esélyt sem kap."

En megertem, hogy a cikk miatt ki vagy akadva. De ez a fenti nagyon nem igy van. En pl kulfoldon ismertem meg a kulfoldi pasimat, ahol mar egy jo ideje elek. Nem kell ma mar egy nyugatira racsimpaszkodni, hogy az ember lanya kijusson. ;)

A cikk altalanosito volt nagyon, de mint altalanositasban van benne valami igazsag is. Igen, a magyar pasiknak sokat kell tanulniuk. Elsosorban nem a berogzott 'idealt' kene keresni, hanem egy kicsit lazabban allni hozza a dolgokhoz. Csak egy pelda: en otthon mar kirogedtem a parvalasztos korszakbol es eleg remenytelennek talaltam a helyzetet. Ugyhogy megprobaltam az internetet es azon dobbentem le, hogy a pasik nagy resze klise szeru szep lanyokat keres, akik nem tul okosak, pontosan ket evvel fiatalabbak naluk es a szomszed neninek sem lesz majd mibe belekotni, ha a pasi hazaviszi a csajt bemutatni... Mivel az eletkorra voltam erzekeny, az utott meg, hogy a legkevesbe erdekes vagy jokepu pasi is kizarolag nala ket evvel fiatalabb novel akar kezdeni. ??!!! Es mi van, ha a nagy o speciel egy-ket evvel idosebb!?! Na az mar nem fer bele ...

Szoval ne sajat magadra koncentralj szerintem, hanem menj es nezz korul es a masikra figyelj. Tudom, hogy ez hulyen hat leirva. De aki egyedul van es nincs fene nagy onbizalma (es legtobbunknek nincs), az egy ido utan csak a hibakat, meg az okokat keresi. Nem a kulfoldi pasik az okai, ha Te nem nyitott szemmel jarsz a vilagban es szigoruan ket evvel fiatalabb not keresel. ;) (Csak vicc a vege!)
Előzmény: Vilikék (363)
flrmts Creative Commons License 2006.08.05 0 0 372
sok igényesebb nő így egyedül marad-vagy, ha hiányos az erkölcsi érzéke, elszereti más párját

Szóval az igényesség csak a pasikra vonatkozik, saját magukra nem...
Előzmény: Vulcanella (368)
Vulcanella Creative Commons License 2006.08.05 0 0 370

Azt írod, a cikkíró elfelejtette megemlíteni, hogy Amerikában vagy Németországban magasabb az életszínvonal. Ezzel arra célzol, hogy a magyar lányok azért akarnak nyugati társat, mert így akarnak jobb módúvá válni? Nos, biztos vannak ilyenek is, de épp a cikkíró hölgynél nem ezt érzem.

Nekem nincs szükségem arra, hogy eltartsanak, mert jobb anyagi helyzetben vagyok a magyar átlagnál. Németországot említetted példaként, de épp a legrosszabb példa volt, mert ott az ország két része közt hatalmas gazdasági különbségek vannak. Kelet-Németország nagy része jelentős nehézségekkel küzd. Említettem a német férfit, akihez vonzódtam. Mivel az élet csak felületes ismeretséget adott nekünk, azt sem tudom, hogy Ő keletnémet vagy nyugatnémet származású. És ha hiszed, ha nem, a vonzalmam cseppet sem csökkent volna, ha kiderül, hogy a volt NDK-ból származik és nincs többje egy másfél szobás panellakásnál. Nem azért szerettem meg, mert német. A kisugárzása ejtett rabul. 

Előzmény: Vilikék (363)
Vulcanella Creative Commons License 2006.08.05 0 0 369

Igen, nekem is ki kell érdemelni őket. Ez a dolog kölcsönös. Az sem baj, hogy 10 férfiból 9 idegrohamot kap. Akkor az azt jelenti, nem ő a lelkem másik fele. Ez a tízből egy nem is rossz arány. (Szerintem az életben rosszabb ez az arány).

Én egyáltalán nem bántam, hogy már benne jártam a húszas éveimben, amikor elvesztettem a szüzességemet. Én még az igazira vártam, amikor a velem egyidősek már kiégtek a sok próbálkozástól.

Előzmény: Törölt nick (367)
Vulcanella Creative Commons License 2006.08.05 0 0 368

Kedves Vilikék!

Bizonyos szempontból téged is megértelek. Magadra vetted a cikkíró állításait. Én örülök, hogy nem vagy olyan, mint ahogy az átlagos magyar férfit jellemzik a cikkben. Nekem nem az a véleményem, hogy egy magyar férfi eleve rossz fogás. Mégis sajnos a nagy átlagra igaz az, amit a cikk írója állít. Ezt én is tapasztaltam.

Olyannyira, hogy-mivel már én sem vagyok túl fiatal-már a cikk elolvasása előtt hasonló konzekvenciát szűrtem le. Amikor a neten ráakadtam erre az írásra, úgy éreztem, az újságíró a szívemből beszél. Ő sem állítja azt, hogy ELEVE SELEJT egy magyar férfi. A cikk végén épp azt mondja, hogy AZ A NÉHÁNY JOBB PASI gyorsan el is kel kis hazánkban. Tehát nagy a veszély, hogy sok igényesebb nő így egyedül marad-vagy, ha hiányos az erkölcsi érzéke, elszereti más párját. Egyáltalán nem szégyen külföldön körülnézni, ha valaki úgy érzi, nem vagy nehezen talál társra a saját hazájában.

Egyébként volt egy topic-arra már nem emlékszem, hogy itt az Indexen-e vagy máshol-ahol épp magyar férfiak panaszkodtak, hogy a magyar lányok mennyire erkölcstelenek, milyen nehéz közülük egy igazán rendeset kifogni. Én, mint magyar nő nem háborodtam fel ezen, mert sajnos igazat kellett, hogy adjak nekik! A mai lányok többsége már 14-15 éves kor körül aktív nemi életet él, úgy káromkodik gyakran, mint egy kocsis. Ugyanis, ha nem így tesz, kiközösítik a kortársai!

Ady Endrét is gyakran meggyanúsították, hogy nem szereti a hazáját. Az ok az volt, hogy bizonyos verseiben le merészelte írni, hogy Magyarországon nagy átlagban szellemi téren milyen parlagiasság uralkodik. ("A magyar ugaron"). Pedig Ady szerette Magyarországot, csak elkeserítette a helyzet. A szókimondás pedig néha nagyobb bűn, mint az, amit a szókimondó elmarasztal. Ha homokba dugjuk a fejünket, attól még nem oldódnak meg a problémák. Ha a magyar férfiak azt akarják, hogy az igényesebb magyar nők őket válasszák, akkor változzanak meg. Tisztelet a kivételnek, én is ismerek pár olyan magyar férfit, aki megfelelne nekem, de sajnos foglaltak.

Előzmény: Vilikék (363)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.05 0 0 367

de ki kell érdemelni

 

Azt hiszem, ettől 10 férfiból 9 idegrohamot kap. Neked nem kell "kiérdemelni" őket?

Többet érsz, mint ők?

Félre ne érts, nem azt kifogásolom, hogy nem bújsz ágyba elsőre bárkivel, sőt...

De ez a mentalitás, a fő érv, amivel alátámasztod, ez kicsit durva nekem.

Előzmény: Vulcanella (361)
honey26 Creative Commons License 2006.08.05 0 0 366
Pedig egyszerű megérteni ezt a felfogást. :)
Egy kapcsolat nemcsak a lelki, hanem szexuális egymásratalálásról is szól. Számomra pontosan annyira fontos, hogy a partneremmel mennyire vagyok egy hullámhosszon az ágyban, mint bármi másban. Egy kapcsolat bizony elbukhat azon is, ha nem jó a szex és bizony nehéz dolog akkor megválni a másiktól, mikor már érzelmek is vannak. Ezért "jobb" szerintem hülyén fogalmazva hamar túlesni rajta, mert ha alapvető problémák vannak (és itt nem az összeszokásról beszélek) akkor megette a fene az egészet.
Előzmény: Vulcanella (361)
Vilikék Creative Commons License 2006.08.05 0 0 365
na tessék, az ilyenen mindig jót mosolygok:

"Mindezt kiegészíti egy nagyfokú konfliktuskerülés, kompromisszumkészség, kegyetlen "szemtől-szembe", de diplomatikus őszinteség"

egy deka ellentmondás nincs a mondatban :)
Vilikék Creative Commons License 2006.08.05 0 0 364
bocs, nagyon gyorsan gépeltem, tele lett hibával
Előzmény: Vilikék (363)
Vilikék Creative Commons License 2006.08.05 0 0 363
Elolvastam a cikket, minjárt kitérek arra is.
De először, amit írtál: szinte biztos vagyok abban, hogy ez a mondtaot nem igaz:
"nem a pénztárca vastagsága, sem pedig az előnyös külső nem számít"
egyáltalán semmi rosz dolog nincs abban, ha ezek bejönnek a képbe, maximum akkor, ha túlzásokba esnek az elvárások. Ha azt gondolod, hogy ezek nem annyira fontosak, mint mondjuk én gondolom, az hihehtő. Az egyáltalán nem számít, az nem.
Szíved joga nem lefekeüdni rögtön elsőre. És igazad van, a kitartó partner, akinek tényleg fontos van, fog is várni. Egy ideig. Az 1 hónap az már azért húzós (sezrintem), bár volt, hogy én is vártam többet. De nem elsősorban amiatt húzós, mert a férfinak ez sok, hanem mert más lányok gyorsabbak. Igaza van lócsemege asztaltársnak, azért egy nőben a szexet is keresi a férfi, és igaza van az általam egyébként nem különösebben kedvelt SzMikus szexuálpszichológusnak ebben: szex nélkül nem lehet egy férfit megtartani.
De távol áljon tőlem, hogy beleszóljak.

Na és akkor a cikk, kiragadnám itt ezt a bekezdést:
"A fiatalabb korosztály is panaszkodik, és tagjai nem válogatnak a jelzőkben: a magyar férfi egoista, bunkó, semmi romantika, nem tud udvarolni, érzéketlen fatuskó, csapodár, alkoholista, csak cseléd kell neki, azt képzeli, hogy egy ital után ágyba döntheti a nőt. Bezzeg a külföldi férfi tudja, hogyan tegye a szépet, tud udvarolni, lehet vele beszélgetni, tenyerén hordja a kedvesét, kifinomult szerető, van stílusa. Sokak szerint túl sok a szép és izgalmas nő kicsi országunkban, így a magyar férfi el van kényeztetve – annak a néhány jobb pasinak gyakorlatilag a kisujját sem kell mozdítania, máris tódulnak hozzájuk a jobbnál jobb nők"

Kedves cikkíró, bazmeg.
Ugyan miért gondolod, hogy én egy egista, bunkó, romantikátlan, csapodár, udvarolni nem tudó, fatuskó, csapodás, alkoholista lennék, akinek csak egy cseléd kell, és azonnal baszni akarok?
Tévedsz, bizony sokszor tévedsz. Semmiben sem térsz el attól, mintha én azt írnám (nem így van egyébként), hogy minden magyar nő egy rohadt ribanc, akinek már lendülnek is szét a lábai, ha külföldiül szólalok meg.
Én is tudom, hogyan kell udvarolni, romantikázni és tenni a szépet. De már esélyt sem kapok rá, mert nem vagyok külföldi és ezért eleve bunkó vagyok. Én is tudok jó lenni az ágyban, de esélyem sincs eljutni ide. (meglepő, hogy erény, hogy a férfi nem dönti le a nőt, de az is, hogy jó szerető - hahaha, nincs némi ellentmondás?)

A második rész pedig igaz, a jó pasik, akik elsősorban jó külsejű pasik tényleg tálcán kapják a nőket, de ez nehogy már a magyar pasik hibája legyen.

Elmondom, mi van szerintem. A külföldi pasik úgy jönnek ide, hogy a magyar nőt könnyű megpania a külföldinek. Így is áll hozzá. Magabiztos, mert tudja, külföldiként eleve előnnyel indul a versenyben. Ugyanolyan pasi közüla külföldi lesz választva, így neki módja van megtenni mindazt amit elvársz, a magyar pasi esélyt sem kap. Elevel bunkó, ha egyáltalán próbálkozik.
Meggyőződésem, hogy elég sok pasit kenterbe tudok verni a fenti témakörökben, sőt talán másban is. Na persze Amerikában vagy Németországban magasabb az életszínvonal ott jobb élni, csak ezt elfelejtük megemlíteni a cikkben...

Valami buta felsőbbrendűséget adtok a külföldieknek, nem azok, hidd el.

Mindegy, úgyis hiába írom ezeket.

Érdkekes módon a külföldi pasik nincsenek annyira elájulva a magyar lányoktól...
Előzmény: Vulcanella (348)
Vulcanella Creative Commons License 2006.08.05 0 0 362
Jesszus, csak nem azt akarod mondani, hogy voltak olyanok, akik a férfiúi ékességük fotóját küldték el e-mailben? Népgazdasági hasznosításra felajánlva? Mennyi nem normális ember van...
Előzmény: bolygohollandi (301)
Vulcanella Creative Commons License 2006.08.05 0 0 361
Én meg ezt a felfogást nem vagyok képes megérteni... Attól, hogy nem fekszem le azonnal egy férfival, még jónak tartom a szexet. Vulkanikus egy természet vagyok, de ki kell érdemelni, hogy ezt valaki megtapasztalhassa. Lehet, hogy te azért gondolkodsz így, mert nem bírnád ki 1-2 hétig szex nélkül? Dühít, hogy nagyobb önfegyelmem van, mint neked?
Előzmény: locsemege (349)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.05 0 0 360

Off

Sokan félreértik a nickje miatt, de igazából szereti a macskákat. "Agyon"szereti őket - képletesen értve, természetesen.

Előzmény: Vulcanella (359)
Vulcanella Creative Commons License 2006.08.05 0 0 359

Köszi, a tiéd volt eddig a legértelmesebb válasz tegnap óta. (Nem megbántani akarom a többieket!)

Valóban vannak olyan skalpgyűjtők, akik képesek sokáig várni. Az ilyenek ellen nincs igazi védelem, csak a megérzéseire hagyatkozhat az ember.

Az exélettársam egy érdekes eset volt. Az első randin le akart fektetni. Utána várhatott jó pár hónapot, mire megtettem-akkor, amikor úgy éreztem, valóban engem akar társául. Ez nem azt jelenti, hogy nem kívántam volna! Sőt, az első találkozásunkkor nagyon megkívántam testileg. Akkor még nem is sejtettük, hogy lesz köztünk valami, mert szimpla ismeretségként indult. Aztán már kb. egy hónapja ismertük egymást, amikor elkezdtünk randizni-engem kezdettől fogva érdekelt mint férfi, de sokáig nem tudtam, van-e felesége. Amikor kiderült, hogy nincs, elcsábítottam.

Az, hogy nem szokásom rögtön ágyba menni, az nem azt jelenti, hogy nincsenek vágyaim. Csupán a dolgok elsietését nem tartom jónak. Lehet, hogy ha anno azonnal odaadom magam a volt élettársamnak, lezárult volna a kapcsolat, mert nem becsült volna sokra. Ilyenkor sok férfi fejében az fordul meg, hogy "ha velem ilyen könnyen megtette, akkor mással is meg fogja, aztán meg fog csalni". Ha egy nőben van annyi méltóság, hogy nem enged azonnal, több megbecsülést vív ki magának és erre jobban alapozható egy tartós kapcsolat.

 

Utóirat: nicknevedből kiderül, gyakran megsérted az állatvédelmi törvényt. Inkább simogasd őket, nagyobb öröm (ez most vicc volt!)

Előzmény: Törölt nick (354)
honey26 Creative Commons License 2006.08.05 0 0 358
Jók, bizony:-) De miért is álljunk ellen annak, ami jóóóóó?:-)))))))
Előzmény: locsemege (357)
locsemege Creative Commons License 2006.08.04 0 0 357
Jók ezek a "fulladások"! :))
Előzmény: honey26 (353)
locsemege Creative Commons License 2006.08.04 0 0 356
Avagy pszichológust, pszichiátert, nőgyógyászt, hormonológust. :)
Előzmény: Törölt nick (352)
locsemege Creative Commons License 2006.08.04 0 0 355
Lyé :), hát ezt mondtam én is! ;)
Előzmény: honey26 (351)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 354

Attól sem félek túlzottan, hogy valaki csak lefektet aztán eldob, mert én soha nem megyek ágyba 1-2 randi után.

 

Némely skalpgyűjtő akár hónapokig is udvarolhat, mire bekapod a horgot - közben, persze, megdug másokat, de ezt nem köti az orrodra -, aztán amikor úgy döntesz, hogy na most akkor már "kiérdemelte" ama kegyet, hogy ágyba bújj vele, ugyanúgy otthagy, hogy köpni-nyelni se tudsz.

Elég válogatós voltam-vagyok, de azzal, akihez igazán vonzódtam, ágybabújtam az első néhány randi egyikén. Egyikük sem távozott angolosan, sőt. Érdekes.

 

Azért kérdeztem tőletek, milyenek a külföldi férfiak, mert ez engem személyesen is érint.

 

Ugyanazt akarják, mint a magyarok. De kifinomultabban, stílusosabban próbálkoznak. Például, nem veszik magától értetődőnek, hogy egy pohár kóláért megvásároltak. Lehet, persze, hogy ebben szerepet játszik az is, hogy arrafelé kevésbé jellemző a létbizonytalanság, és senkit sem küld padlóra, ha egy leányzó túl mohónak (anyagiasnak) bizonyul, és kiissza a fél bárpultot. De szerintem nagyrészt szocializáció.

Legalábbis az én tapasztalataim szerint.

Előzmény: Vulcanella (348)
honey26 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 353
Pedig lehet, hogy pont x randi után adnál valami olyan plusszt az ágyban, amivel még jobban rajonganának érted, még jobban kötődnének hozzád:-) Hidd el, nem ott fog eldőlni egy kapcsolat, mikor fekszel össze valakivel. Az én eddig leghosszabb kapcsolatom (több, mint 5 év) is már a második randin szexbe "fulladt" és lám, nem is tartott kevés ideig:-))
Előzmény: Vulcanella (348)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 352
Az a gyanúm, hogy ha hetekig-hónapokig nem ébred benned vágy a másik teste után is, akkor először talán nem férfitársra, hanem barátra, lelkitársra lenne szükséged inkább... ehhez viszont vannak nagyon jó, penpal, penfriend kereső site-ok, szerintem próbálkozhatnál ott is.
Előzmény: Vulcanella (348)
honey26 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 351
és még sok minden más..:-)
Nyilván ha valaki megismerkedik valakivel és nemcsak csupán "barátot" keres, mert az nyilván mindenkinek van, előbb-utóbb (és inkább előbb) szexuálisan is felkelti a másik fél érdeklődését. Nem hiszem, hogy abban bármi rossz lenne, ha hagyjuk magunkat elcsábulni... normális dolog, hogy vágyunk a másik érintésére, stb. :-)
Előzmény: Xanaduno1 (350)
Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 350

Igen, meg az ösztönök:-)

 

Előzmény: locsemege (349)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!