Keresés

Részletes keresés

sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1096
A GPS tudom mi, csak nekem a weboldalamhoz kellenének vektoros térképek. A Sarti térkép már kész van, csak a Flash részét kell még megcsinálni, pár nap múlva utcaszintű térképet találtok az oldalon. Szerintem tudnánk hasznosítani ezeket. Vektoros térképetek van? Vagy csak az utat rögzítettétek?
Előzmény: Törölt nick (1092)
muschu Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1093

Szia!:)

Melyik utazási irodával mentetek? Megvoltatok vele elégedve?

Előzmény: Törölt nick (1088)
sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1091
Mik is ezek pontosan?
Előzmény: Törölt nick (1090)
sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1089

Ja, megvan Lakis. Ezt találtam róla:

LAKIS apartman

A tengerparti sétánnyal szemben található apartmanházban a stúdiók 2 + 1 fő elhelyezésére alkalmasak. A lakások az első emeleten vannak, némelyikük tengerre néz. A ház földszintjén kávézó és pizzéria működik. A 2-3 fős lakások egy légterűek, konyhasarokkal, zuhanyzóval, erkéllyel rendelkeznek. Egy részük légkondicionáló berendezéssel ellátott. Ezeket a helyszínen fizetett külön térítés ellenében használhatják. Az apartman egyszerűen berendezett. Ágyneműt adnak, azonban törölközőt, konyharuhát, tisztítószereket vinni kell. Takarítás és ágynemű csere hetente egyszer, a turnusváltás napján van.

Előzmény: gyuzso (1077)
sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1087

gyuzso

Lehet, hogy írtad már, csak elkerülte a figyelmemet. Melyik apartmanba mennétek?

sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1086
Ők nem csak tudnak magyarul, hanem magyarok is. :))))
sartimania Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1085

Sziasztok

A vízhőmérsékletekről csak annyit, hogy a www.sartimania.hu oldalunkon a Görögország menü információk almenüjében minden hónapra megtaláljátok az akkori átlaghőmérsékletet. A tengervíz és a levegő hőmérséklete is fent van.

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1084

Igazad van BBöbe !

Szerintem se kell foglalni elő és utószezonba.

Kint könnyedén találsz és valószinü hogy olcsóbban is szállást.

Látom kezdődik hál istennek a zsongás.

Mindenki kezd szervezkedni, akár csak én.

Egyébként már csak azért is érdemes  helyben intézni, mert legalább ládod hogy hova mégy és nemet is lehet mondani.

Ahogy olvaslak benneteket, már érzem a tenger illatát.

Csak szervezkedjetek !

Előzmény: Törölt nick (1082)
muschu Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1083

Szia!

Köszönöm BBöbe;)

Az idén nem terveztek menni Sarti közelébe?

És 2001-ben hogy mentetek?

Üdv!

Előzmény: Törölt nick (1082)
krami01 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1081

Szia Gyuzsó !

Szerintem nagyon jó ár a két hétre. Elárulnád, hogy hol foglaltál szállást, mert ennyiért engem is érdekelne.  Köszi  krami01

muschu Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1080

Szia Kristi31!

Nem tudod kb hány fok van június elején Sartiban? ÉS kb. hány fokos a víz?

Üdv.: Muschu

Kristi31 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 1079

Idén június elején szeretnénk menni 2 hétre. Akkor van értelme variálni??

Az utazás kiállításra mindenképp kimegyünk csemegézni ,mert ott mindíg találni valamilyen jó ajánlatot.

Előzmény: Törölt nick (1078)
gyuzso Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1077

Most vettem észre hogy már le írtad,gondolom ez az:

Taousanis Tours:

Telefon: +30 2375 094583

Fax: + 30 2375 094141

e-mail: dtaousanis@hotmail.com

Ők tudnak magyarul?

Előzmény: sartimania (1072)
gyuzso Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1076

Heló

Igen,autóval mennénk.

Tudnál telefon számot adni,ahol lehet érdeklődni az apartman iránt?

köszi 

Előzmény: sartimania (1072)
Kristi31 Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1075

Sziasztok!

Én tavaly szeptemberben voltam itt először és remélem idén is eljutok ide 2 hétre!

Utazott már valaki úgy Sartiba,hogy a neten foglalt le szállást, itthon pedig megvette valamelyik utazási irodánál a buszjegyet?

Megéri egyálltalán külön foglalni a buszt és a szállást?Sokan írtátok,hogy kint olcsóbban lehet szálláshoz jutni.

Ha valaki utazott már így Sartiba,megköszönném a hasznos tippeket,linkeket.

feketefelho Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1074

Mail ment E111 vs. utasbiztosítás. (BBöbe, gyuzso)

Jó olvasni benneteket, hogy már most arról értekeztek hol, mikor, merre fogtok nyaralni! Mi ilyenkor még csak az álmodozások korát éljük, de általában augusztus tájékán hirtelen elhatározásból lerontunk Görögországig és két hétig vissza se jövünk :-))))).

(No de hol van az még, itt meg mindjárt havazik.)

Előzmény: gyuzso (1070)
sartimania Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1073
Bár azért én ezt az összeget elég korrektnek tartom 3 főre 2 hétre.
Előzmény: gyuzso (1071)
sartimania Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1072

Igen, biztosan lehet. Autóval mennétek?

Szerintem érdemes felhívni a kinti utazási irodák valamelyikét, és érdeklődni. Alkudni mindig lehet. Természetesen a kinti irodákban beszélnek magyarul.

De persze vigyázzatok arra, hogy tuti biztosra menjetek.

Előzmény: gyuzso (1071)
gyuzso Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1071

Heló

Június 7-21 ig megyünk Sartira.

A szállás 45.900 Ft/2 hét a 2 felnőtt + 1 gyermek
részére a Lakis apartmanházban.

Írtad,hogy odakint is lehet szállást igényelni,mikor már kiértünk.

Szerinted ennél olcsóbban is lehetne Apartmanhoz jutni,kint.

Köszi 

Előzmény: sartimania (1069)
gyuzso Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1070

Feketefelho:

Amennyiben érdekel, van a témáról bővebb leírásom is (word formában, 78 k mérettel), ezt el tudom küldeni magán mailben.

Köszönöm,igen érdekel!

sartimania Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1069
Ha nem főszezonban megy az ember Sartira, akkor érdemesebb ott helyben kiválasztani a szimpatikus apartmant. Főszezonon kívül nyugodtan lehet válogatni az apartmanok között.
sartimania Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1068

Valcsi

Mi pont azért akarjuk kint lefoglalni a szállást,  mert nem szeretünk rizikózni. Azért már egyszer nagyon rosszul jártunk egy apartmannal. A Villa Maria csodás volt, de van egy House Maria nevű apartman is az Annával szemben. Na az valami szörnyű volt. Szúnyogtanya, koszos, büdös, a fürdő használhatatlan, olyan mintha hajléktalan szálló lett volna. Mi sem vagyunk túl nagy elvárásúak Sartival kapcsolatban, de azért ne egy putrit adjon nekünk az itthoni utazási iroda. És persze így-meg úgy harangozták be, hogy milyen szép meg jó. A Sithon travelnél másnap kijelentkeztünk, és elmentünk a Taousanis Tours-hoz lefoglalni egy szobát a Villa Mariaban. Nem bírtuk volna ki.

Előzmény: k.valcsi (1056)
DAEWOO KALOS 1.4S Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1066
Nemcsak túléli, de lehet, hogy többet sehova máshova nem vágyik, mint az én asszonkám:)
Előzmény: gyuzso (1061)
DAEWOO KALOS 1.4S Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1065
FONTOS!
feketefelho felsorolásából véletlen kimaradhatott: ZÖLDKÁRTYA!!!
Ez nem a környezetvédelmi, hanem a kötelező autóbiztosításod alapján adja ki a biztosítód, ingyenes. Van ahol pl. Aegon néhány nap, időben intézd. Lejárata megegyezik, hogy meddig vagy befizetve erre is figyelj.
Előzmény: gyuzso (1062)
feketefelho Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1064
Szia gyuzso!

Biztosítással kapcsolatban.

1. Kötsz egy biztosítónál utazási biztosítást ( 2 felnőtt +gyerek(ek)) az itthoni indulás napjától a tervezett hazaérkezés napjáig szóló érvényességgel. (Jól nézz szét a neten, aztán telefonon is hívd fel az ügyfélszolgálatokat, mert jelentős különbségek vannak az egyes biztosítások között, vagyis nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb.) Ezen felül kötsz (ha nagyon félted az autódat) egy CASCO-t havi díjfizetéssel (ha még nincs) ott, ahol neked a legolcsóbb!!!!
Javaslom a netrisk-et a tájékozódásra (ott kalkulátor is van, de ne dőlj be neki egyből, mert a kedvezményekről fogalma sincs a programnak!!!!).
Így ti és az autó is biztosítva van az utazás alatt, a teljes útvonalon (unio + egyéb országok).

2. Használod az E111-es nyomtatványt.
Beszerezhető:
Országos Egészségbiztosítási Pénztár
1139 Budapest, Váci út 73/A.
Tel.: (+36) 1 350-20-01, (+36) 1 350-16-18
Fax: (+36) 1 350-16-38
Ez ingyenes, de sok hátránya van (pl.: csak az unioban érvényes, egyszeri ellátásra jogosít, nem fedezi a teljes költséget, stb.)

Amennyiben érdekel, van a témáról bővebb leírásom is (word formában, 78 k mérettel), ezt el tudom küldeni magán mailben.

Végül egy jó tanács, tapasztalat alapján.
A biztosítások közül mindegyik téríti a költségeket, csak van olyan, amelyiknél nem kell kint fizetned, de van olyan is, amikor a kint általad kifizetett összegről számlát kell kérni és azt itthon téríti a biztosító. Ez ugye nem mindeggy!!!! Légy résen!

Üdv:
feketefelhő
Előzmény: gyuzso (1062)
muschu Creative Commons License 2005.01.23 0 0 1063

Sziasztok!

Nem tudjátok  megbízható a Grand Tours? Mennyire jók a buszaik?

gyuzso Creative Commons License 2005.01.21 0 0 1062

A Lakis apartmanházba mennénk, tudtok róla valamit?

A "biztosításos" kérdésemet módosítom, elrontottam...

Autóval megyünk, milyen biztosításokat kell kötnünk(külön az utazásra, meg külön az ottlétünk idejére is kötni kell?)?

gyuzso Creative Commons License 2005.01.21 0 0 1061

A feleségemnek borzasztó tér-, és víziszonya van:) De a család érdekében mindent bevállal:) Azért túl fogja élni a nyaralást, ugye?

Az igazi görög ételek közül mit ajánlatok? És mit tartalmaznak?

Gyap Creative Commons License 2005.01.21 0 0 1060

Üdv Mindenkinek!

MI a tavalyi nyár folyamán látogattunk el Sartira, főszezonban augusztus elején!

A szállásunk a KOSSMANS apartmanban, egy egylégterű 3 férőhelyes apartmanban volt!

Az apartman 52.000,- Ft- ba került!!

APOLLON TRAVELLel voltunk s minden rendben volt! Hirlevelük szerint 1-2 héten belül már az idei árak is elérhetőek lesznek!

Ismerőseink akikkel utaztunk a DIAS ZEUSson keresztül kaptak szállást négyüknek 2 szobás apartman ha jól emlékszem 112000,- Ft környékén volt...Ja 2 felnött 2 gyermek!

Röviden ennyi!

Ha valakinek bármi kérdése van igyekszem válaszolni!

Üdv: Gyapi

gyuzso Creative Commons License 2005.01.21 0 0 1059

Szia Valcsi!

Kötni szertnénk utas biztosítást...., Te mit ajánlsz? Hallottam vmi eu-s biztosításról, mi az pontosan? Vmi kérvényt kell kérni? Hol a legolcsóbb?

Előzmény: k.valcsi (1049)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!