A helyedben nem sértegetném a trágyás vasvillásokat. Nem vagy te senki baze, lábad sincs, belgán szocializálódsz, ha megy a csapatodnak hozzászólsz, ha nem, akkor nem (nézd meg hány hsz-d volt a tavalyi évben...a héten többet hoztál össze kis barátom), átlátszó vagy mint marci agyburka.
Tudod először minket is idegesített, de aztán rájöttünk, kik mondják. Így már kifejezetten bizserget minket. A másik oldalon ülsz? Nagyon helyes, maradj csak ott. Mi pedig kínosan ügyelünk arra, hogy tiszta imidzsed még véletlenül se keveredjen a mi állatias, parasztos, kulturális nihilben leledző neveletlenségünkkel. Ez nem tőlem származik, olvastam valahol. Vagyis bocs, fölolvasták. Meg beírták helyettem. Mert a kapanyéllel kicsit nehéz nyomkodni a billentyűket.
Márpedig muszáj megpróbálni a világ megváltásását. Pont egy magadfajta gerillaharcos ne tudná ezt?
Meg kell találni a benyalás és a folyamatos trágárkodás közötti arany középutat. Mondjuk úgy, mint Körmenden - hajrá, leccgó, gyerünk-gyerünk néhány pécsi gengszternek kiosztott tasli és pár csendes húhaanyádmegdöglesz között.
- egy majd a végéből, egyébként bazmeg így másodjára elolvasva is kifejezetten tetszik :). Hát nem egy körmendi agykifolyós sületlenség, az egyszer biztos :).
Balikám, ne akard itt megváltani a világot, úgy sem fog sikerülni. Menjél szépen és edd meg a levest, mert kihűl, aztán gúnyos taps lesz a vége :)
A szurkolói kultúráról és egyéb nehezen definiálható fogalmakról meg azt ajánlom inkább az Univer topikban folytass diskurzust, ők a feltörekvő új generáció, a szüzies drukkolás mekkája, a hogyan szurkoljunk csapatunknak úgy, hogy közben lengőbordáig nyelvelünk az ellenfélnek kérdéskör lelkes korboncnokai, minket hagyj meg légy oly kedves egyszerű parasztoknak, felvettük már régen ezt az imidzset, jól is áll, jól is érezzük benne magunkat, úgyhogy toljad szépen a kerékpárodat arrébb mert lekommandózlak, elég gúnyosan.
Egy Kecskeméten született, ál-fehérvári mafc hibrid vagy, lefojtott Szolnok ellenszenvvel, de valszeg anno volt egy barátnőd, aki egyszer átutazott Szolnokon, ezért fontosnak érzed, hogy segíts rajtunk, csak még nem jöttél rá, hogy parasztnak kár a jó szó. Inkább anyázz, aztat má mink is jobban megércsük. Ajánlom sarkatot a figyelmedbe, szvsz vele jól ki fogsz jönni, és ha tényleg így találod majd, akkor rögtön rá is érzel majd, hogy velünk miért nem :).
Érdekesek a reakcióitok. Szóvá teszem, hogy ne legyen ennyire alpári a szurkolás, erre:
1. fehérvári vagyok
2. kecskeméti vagyok
3. más is anyázik
4. nem vagyok idevaló
5. nem szolnokiként viselkedem
6. "kultúrkör"
Szolnokinak és Olaj-szurkolónak tartom magamat, ezért fáj, hogy az Olaj-szurkolókról az az általános vélemény, hogy parasztok. Ha más bunkó, az még nem mentesít erkölcsileg. Ha nem szabad "kulturált" módon hozzászólni, akkor tényleg nem vagyok idevaló - de azért egy nyilvános fórumra szabad beírni, ugye?
Na de nem is tépem itt a számat, mert még azt hiszitek, hogy a játékvezetői kar embere vagyok, csak ez már kikívánkozott belőlem.
Nem, nem, semmi ilyesmi, csak kitépem tőből azt a rossz lábadat, beleszúrom a zagyad el-elszürkülő állományába (már ha eltalálom, bár két hónapig céllövöldében is dolgoztam, úgyhogy van rá esély), és utána meg gúnyosan megtapsolom ahogy te anyázol :).