Keresés

Részletes keresés

almaborvirag Creative Commons License 2006.08.09 0 0 540
"A saját, életemben megélt és kiforrott meggyőződéseimet és véleményemet írom le."
Helyes! Akkor a miert vonatkztatod minden nore a meglatasaidat?

Lehet, hogy nem ertek magyarul, de annak a bizonyos hozzaszolasnak ez volt a vege:
"azonnal kisimulnának minden szempontból."

Hogy lehetne ezt mashogy erteni? Nem tudom.
Mindegy vita bereksztve. En nem kotekedni akartam, de vannak akik megis kotekedest csinalnak belole. Direkt azert kertem elnezest vagy haromszor. Lehet, hogy talan nem fogalmaztal annyira pontosan?
Előzmény: Törölt nick (538)
almaborvirag Creative Commons License 2006.08.09 0 0 535
"Hogyan lehetnék nőgyülölő, ha magam is nő vagyok? :-)"

Nana, tudom, hogy az vagy. Tudtam is. De ettol fuggetlenul Te is terjeszted/heted az ilyen tipusus feligazsagokat, amik csak rontjak a helyzetet es nem segitik.

"Javaslom, olvass figyelmesebben."
Nagyon is figyelemesen olvastam es tegnap ejszakai hsz-ed, amibol ideztem is szerintom arrol szol, amit irtam. De gyozz meg az ellenkezojerol.

"És elárulom a titkot: kielégülni nem csak az éjszaka közepén lehet. :-)"
Nem mondod!!!!
Előzmény: Törölt nick (532)
almaborvirag Creative Commons License 2006.08.09 0 0 531
Na ezzel nagyon egyetertek.

Meg egyszer - kerlek ne vedd szemelyeskedesnek vagy bantasnak az elozot! Csak engem automatikusan felhaborit az ilyen hetkoznapi pszichologia, ami persze a csapbol is folyik.
Előzmény: Törölt nick (529)


almaborvirag Creative Commons License 2006.08.09 0 0 530
"látok a környezetemben rengeteg feszültséggel teli, összeszorított szájú, kielégületlen nőt, akik minden semmiségen felcsattannak és hisztériáznak - szerintem igen komolyan szükségük lenne egy kis testi-lelki intimitásra, azonnal kisimulnának minden szempontból."

Teged sem szeretnelek megbantani, bar bizti annak fogod venni. De ez a velemeny szerintem a nogyulolet egyik 'legszebb' es leggyakrabban elhangzo kitetele.

Maximalisan egyetertek Veled is, meg persze Catkiller-rel, hogy nem vagyunk egyformak libido szempontjabol. Ez amolyan kozhely amugy is. De hogy egy no problemait arra levezetni EGYEDUL, hogy kieleguletlen az elkepeszto.

Az meg kulon mokas amikor valakik masok 'kieleguletlensegerol' ertekeznek az interneten az ejszaka kozepen ...
Előzmény: Törölt nick (513)
almaborvirag Creative Commons License 2006.08.09 0 0 528
Ne haragudj, nem akarlak megbantani de nagyon reklam szaga van a beirasaidnak ....
Előzmény: Törölt nick (525)
locsemege Creative Commons License 2006.08.09 0 0 521
Persze, nem arról beszélünk, hogy belehal valaki, hanem arról, hogy ez nem minőségi élet. A börtönbüntetésbe sem halnak bele közvetlenül. (Mellesleg a börtönben éppen ez a büntetés, a szexmegvonás, ha jobban meggondoljuk.)
Előzmény: Törölt nick (517)
locsemege Creative Commons License 2006.08.09 0 0 520
Jó volt olvasni Téged! A korábbi elkedvetlenedés után egészen visszatért az életkedvem. Tehát mégis csak szükségetek van ránk! :)

És látok a környezetemben rengeteg feszültséggel teli, összeszorított szájú, kielégületlen nőt, akik minden semmiségen felcsattannak és hisztériáznak - szerintem igen komolyan szükségük lenne egy kis testi-lelki intimitásra, azonnal kisimulnának minden szempontból.

A mail címem publikus. :)))
Előzmény: Törölt nick (513)
locsemege Creative Commons License 2006.08.09 0 0 519
Szerintem ez egy kicsit el van torzítva. A fene sem versenyez, senkinek semmi köze az ember magánéletéhez, még fiatal korában sem. Én sem versenyeztem senkivel, hiányzott az érintés.
Előzmény: Törölt nick (512)
locsemege Creative Commons License 2006.08.09 0 0 518
UI.: Én személy szerint szigorítanám a BTK ide voantkozó passzusát: 18 éves korig megrontás lenne a nemi élet, és súlyos bűntetőjogi eljárárást vonna maga után. Tulajdonképpen a jelenlegi 14 -ről 18 -ra emelném a korhatárt.

Hű, de szigorú vagy! A te szabályaid szerint egy baráti házaspár nem a két gyerekét nevelné békében, hanem börtönben várnák a szabadulásukat, mert még nem volt egyikük sem 18, amikor egymásra találtak testben, lélekben.

Ezen véleményedet nem tudom mire vélni. Irígyled a boldogságot? Nem értem...
Előzmény: Lord Sidious (511)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.09 0 0 517

Ugye ezt csak a magad nevében nyilatkozod?

 

Nem, elég sok nő vallomása alapján merek állítani ilyesmit. Engem annyiban érint a dolog, hogy ha valamiért muszáj (mert például nincs partnerem, vagy mert huzamosabb ideig távol vagyok tőle), akkor egy bizonyos mértékig hozzá tudok szokni a szexmentességhez (a maszturbálást ne keverjük bele, mert szerintem nem pótolja a dugást, hogy finom legyek és nőies). De ez valójában csupán ideiglenes lefojtás.

 

A szexről való leszokás viszont egy komoly probléma, amellyel

kapcsolatban, házasságban élők is találkoznak, s általában összetett folyamatok eredménye (pölö: a férj mindig csak akkor gyengéd, ha szexelni akar, egyébként soha; mire a feleség elkezdi úgy érezni, hogy csak "arra" kell; ebből egyenesen következik az, hogy egyre kevesebb kedve lesz szeretkezni, és végül az, hogy szinte leszokik a szexről, és észre sem veszi, hogy másban, máson vezeti le az így felgyülemlett energiáit).

 

Különben ez is amolyan muszáj-dolog. Vannak élethelyzetek, amikor ember rá van kényszerülve az önmegtartóztatásra (hosszabb betegség, távollét, háború, stb.), de annyi gondja-baja van, hogy ezek mellett a kielégületlenség, mint probléma eltörpül. Valamiért mégsem szoktak meghalni emberek szexmegvonásban.

 

Na, ez elég zavaros lett.

Előzmény: Törölt nick (513)
locsemege Creative Commons License 2006.08.09 0 0 516
Egyetértünk. Természetesen a statisztikáról beszéltem, arról, hogy átlagban máshol vannak a súlypontok, s ez így van jól. Ugyanakkor valóban vannak érdekes kivételek is. Ha jól emlékszem, Villamos művek előadást egy négy és fél gyermekes családanya - azt hiszem, az ötödiket várta - adta elő a BME-n.
Előzmény: Törölt nick (508)
locsemege Creative Commons License 2006.08.09 0 0 515
Pedig sok nő van, aki a szüzessége elvesztéséig még csak nem is maszturbált.

Elég nagy baj ez. Aki meg tudja állni, illetve nincs benne annyi kíváncsiság, hogy felfedezze magát, az mint nő, nem is érdekel. Az legfeljebb anatómiai értelemben nő.

Szex nélkül pedig lehet élni

És érdemes?
Előzmény: Törölt nick (506)
locsemege Creative Commons License 2006.08.09 0 0 514
Ez lehet a kulcs - ha nagyon vágyik, de elérhetetlen számára.

Természetesen. Nincs miről beszélnünk pl. egy ablaküveg esetében, amelyik nem vágyik a szexre, ámbátor ettől még tökéletesen ablaküveg. :))
Előzmény: flrmts (504)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.09 0 0 512

Nem kevesen vannak az ilyen fiatalok ezt viszont tudom.

 

Valóban nem. Mifelénk sem volt divat 13-14 évesen azon versenyezni, hogy kit dugnak meg előbb, de azért minden korosztály kitermelte, kitermeli a maga észnélkül-divatkövető rétegét. Hirtelenjében négy közeli ismerőst is fel tudok sorolni, aki húszéves kora után esett át a tűzkeresztségen, és ebből kettő ráadásul fiú.

Előzmény: Lord Sidious (511)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.08.09 0 0 511

"Szerintetek egészséges az, hogy 14 éves lányok úgy beszélnek a szexuális tapasztalataikról, mintha 30 éves nők lennének?"

 

Ezek nagy részének csak a szája jár. Azonban van egy fajta rétege a fiatalságnak (itt nem etnikai szempontból mondom ezt), ahol sajnos bizony 14 évesen, vagy még az alatt vesztik el a szüzességüket a lányok (diszkó meletti focipálya, romkocsma hátsó udvara). De elég megnézni a ZP női közönségét is, ahol bizony  a személyi közkincs, de a csajok úgy vannak felöltözve, hogy melettük egy kurtizán is apácának tűnne.

 

Tény, sajnos létezik egy ilyen réteg, hogy mennyire széles nem tudom.

Az biztos abban közegben ahol én ifjúvá váltam nem volt divat az ilyesmi. A barátok, osztálytársak többsége bizony érettségi után esett át a tűzkerestségen kb. 20 éves kora körül. Ilyen réteg is van. Nem kevesen vannak az ilyen fiatalok ezt viszont tudom.

 

UI.: Én személy szerint szigorítanám a BTK ide voantkozó passzusát: 18 éves korig megrontás lenne a nemi élet, és súlyos bűntetőjogi eljárárást vonna maga után. Tulajdonképpen a jelenlegi 14 -ről 18 -ra emelném a korhatárt.

Előzmény: Vulcanella (440)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.09 0 0 510
(Ja, lehet, hogy nem is értettél félre, csak elkavrodtál. Ez esetben az előző hozzászólásomat tekintsd semmisnek.)
Előzmény: Törölt nick (509)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 509
Lócsemege értette (ld. 448). Te viszont félreérthettél, mert egy szóval sem mondtam (illetve írtam), hogy elítélném azt, akinek hosszabb időre van szüksége a lelki ráhangolódáshoz. Annak nem látom értelmét, amikor a testi-lelki ráhangolódás már megvan, de az illető csak azért visszakozik, mert meg akar felelni külvilágnak (anyucinak, szomszédnak, ismerősöknek).
Előzmény: Törölt nick (447)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 508

Értelmes emberek tudják, melyek azok a dolgok, amelyekhez egy nőnek van több affinitása, s mihez ért jobban egy férfi.

 

Hozzátéve, hogy mindez csupán egyénileg értelmezhető. A nők nem fakanállal, a férfiak pedig nem csavarkulccsal a kezükben jönnek világra (ez lassan már bevett szófordulatommá válik), az ember - természetéből adódóan - pedig olyan, hogy megtanulja, amit muszáj, de kizárólag azt tanulja meg, amit muszáj. Fogalmazhatnék úgy is, hogy a férfiak nem születnek anti-"képes-vagyok-összeütni egy rántottát"-, a nők pedig anti-"képes-vagyok-kicserélni-egy-villanykörtét"-génnel. Ha egy férfi nem tud főzni ill. egy nő nem tud villanykörtét cserélni, az csupán annyit jelent, hogy mindig akadt, aki megcsinálta helyette, ezért nem kényszerült rá, hogy megtanulja, hogyan kell.

Másrészt, ezek az általánosságok, miszerint a férfinak rendszerint több műszaki érzséke van ésatöbbi, valós dolgok, de ahogy a kifejezés mutatja, csupán általánosságok, melyektől el lehet, el szoktak térni. Láttam én már olyan férfit, aki képtelen volt fölfogni, hogy a dvd-lejátszóján található gombok gyakorlatilag azonosak a videóján találhatókkal, és hogy a kis, "jobbra mutató", háromszögalakú izé mindkét esetben "lejátszás"-t jelent.

Úgyhogy szerintem az, hogy egy családban hogyan osztják meg a munkát, minden esetben egyéni érzék, kedv és idő kérdése kell(ene), hogy legyen, azaz nem fogok csak azért sipítozni a kedvesemnek egy kicserélendő villanykörte miatt, merthogy az "férfidolog", és nem veszem be, hogy nem tud megkenni magának egy szendvicset, ha én nem vagyok ott. Jobb esetben ez a hozzáállás kölcsönös...

Előzmény: locsemege (454)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 507

Inkább az rossz, ha valaki már megtapasztalta, hogy jó és akkor beáll egy hosszabb szünet.

 

No és az, ha az egyikükbe belébújik a kíváncsiság kisördöge. Persze nem biztos, hogy ez bekövetkezik, de ez az egyik lehetséges oka annak, amiért nem lehet az előéletből egyenesen következtetni a jelenre és a későbbiekre.

Előzmény: Hubschrauber (466)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 506

Pedig sok nő van, aki a szüzessége elvesztéséig még csak nem is maszturbált. Ennek többnyire valamilyen lelki gátja van, de legalábbis az, hogy a majdani partnerétől várja a "felszabadítást".

Szex nélkül pedig lehet élni, sőt, simán le is lehet szokni róla. Ilyenkor az illetőre nem törnek rá holmi hormonális késztetések, hogy a jussukat követeljék, legfeljebb annyit érzékel ebből (vagy még azt se), hogy sok fölösleges és le nem vezetett energiája van.

Előzmény: locsemege (480)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 505

Igazságod vagyon, bár ami azt illeti, az én pormacskáim köszönik szépen, jól megvannak :-)

A takarítás sokszor pótcselekvés, és nem csupán szexuális téren árulkodhat kielégületlenségről.

Előzmény: locsemege (488)
flrmts Creative Commons License 2006.08.08 0 0 504
Az önértékelésnek egészen biztos, hogy nem tesz jót.

Én ezt nem tapasztaltam magamon, szerintem teljesen rendben van az önértékelésem.

Aztán feszültség, hirtelen kitörések, konfliktushelyzet túlreagálása, aránytévesztés (a reakciókban).

Ez a leírás nagyon nem illik rám, én kifejezetten hidegvérű vagyok, talán túlságosan is.

A munkavégzést, a mindennapi életet is hátráltatja a kielégületlenség.

Várjunk csak - sokáig tartó szüzességről beszélünk, nem kielégítetlenségről. A szűz fiú is kiverheti, a szűz lány is maszturbálhat, egyáltalán nem biztos, hogy kielégületlenek.

Úgy éli meg, mintha börtönben élne: nagyon vágyik valamire, de elérhetetlen számára.

Ez lehet a kulcs - ha nagyon vágyik, de elérhetetlen számára.
Előzmény: locsemege (465)
locsemege Creative Commons License 2006.08.08 0 0 503
Jó éjt nektek is! :)
Előzmény: freesleep (502)
freesleep Creative Commons License 2006.08.08 0 0 502
semmi gond, jó éjt:)
mi is végigcsináljuk az említett programot, az én sorrendemben, a porszívózás kivételével:)
Előzmény: locsemege (501)
locsemege Creative Commons License 2006.08.08 0 0 501
Ezt nem sikerült felfognom, fáradok. Még megvárom, mit írsz, aztán én el.
Előzmény: freesleep (500)
freesleep Creative Commons License 2006.08.08 0 0 500
hát ha akarod használhatjuk az elalélok kedvesem mellkasára kifejezést is,de n csak beszélni szeretek hosszan, írni nem
Előzmény: locsemege (499)
locsemege Creative Commons License 2006.08.08 0 0 499
Mivel én sem érzem magam tenyészcsődörnek, jó dolog az a beszélgetés, addig sem kell dugni! :))
Előzmény: freesleep (497)
freesleep Creative Commons License 2006.08.08 0 0 498
igen, ez így van ...
Előzmény: locsemege (496)
freesleep Creative Commons License 2006.08.08 0 0 497
ign, sajna nekem fontosabb h sokat beszélgessünk, aki ezt nem bírja, dugjon szófukar teremtéseket, vannak olyanok is biztos
ezzel amúgy jól megnehezítem a dolgom, mert sokkal kevesebb pasival lehet beszéletni mint dugni
Előzmény: locsemege (495)
locsemege Creative Commons License 2006.08.08 0 0 496
a szex eccerű, könnyen elérhető fizikai gyönyörforrás

Tegyük hozzá, hogy nőknek. Alkalmi partnert egy nő bármikor talál, mivel ebben férfi túlkínálat van. Egy pasinak ebből a szempontból sokkal sanyarúbb az élete. :(
Előzmény: freesleep (494)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!