ébn is az ajtódiszek szerelmese vagyok... és egyértelmüjelzés a figuráról ,hogy nem játékszer hanem dekoráció, igy több lehetöség van turbozni a figurát kellékekkel...
Én bútorszövetből próbáltam Tilda mackót varrni, gyakorlatilag minden szálat külön meg kell varrni, akkor is feslik... nem is lett befejezve azóta sem.. :S
Sziasztok! Köszönöm a szíves fogadtatást!! Sajnos csak a "Jancsi bohóc"-ról van képem, mert én kissé(???) béna vagyok a fotózáshoz és meg kell várnom, hogy a lányom lefényképezze a "babákáimat". (A szomszéd kislány nevezte így így a babáimat.) Ha elkészültek a képek, felrakom. A régebbiekről nem készült kép, (sajna') mert amint elkészültek elajándékoztam őket.
Most aztán legalább egy hétig tessék szüneteltetni a képtárak linkelését, mert én is csatlakozok IO véres terveihez. :) Szombat óta több webalbumot néztem és jegyeztem fel a Picasan, mint az elmúlt 1 évben összesen. Annyi gyönyörűség van, hogy megvarrni sem lehet egy élet alatt... :( Ráadásul tegnap rendet raktam az anyagaim között és rájöttem, hogy vásárolnom kell. :) Tele vagyok klassz sötétítőfüggöny anyagokkal, de a pamutvásznaim a végüket járják.
Én most naposcsibében utazom, ma vagy 2 tucatot kiszabtam. :) Valahogy a nyulakra nem gerjedek egyelőre, pedig a sziámik igen bájosak.
Camea, Szombaton nem is láttam a tündérszárnyaidat, pedig biztos ott voltak valahol, mert nem csak Blankának érkezett ma nyuszi. :D Köszönjük szépen. Lehetne, hogy az extra gyors gurulósod formás lábú barátnőjének szm-jét megosztod velem/velünk? Olyan lábú babát szeretnék varrni. Mekkora is a mérete?
Katafolt! Láttál ezekhez a malacokhoz szabásmintát is? Bende imádja a disznókat és közeleg a névnapja. Egyébként ha a szövetet cikk-cakk ollóval vágod ki, nem könnyebb vele dolgozni? Nem tudom, csak egy ötlet.