Talán kicsit szűknek tűnik a kategória, de próbáljuk meg. Mutassuk meg egymásnak a kevésbé híres és már nem működő gyárak óráit is. Jöhetnek szovjetek, NDK-sok is.
Ma GUB-okat válogattam, sajnos nem a sajátjaimat. Nem semmi változatosság jellemzi ezt a márkát sem. Meg lennék lepve, ha nem lenne néhány fantasztikus példányod belőlük:-) De tudó, majd szépen sorjában.
Régen én is szívtam topik kereséssel. Aztán rájöttem, ha be vagy jelentkezve, balra ott a bejárt topikok gomb, az felhozza, mindet ahol eddig búcorogtál.
Utólag már nem lehet módosítani a címen? Addig is örzöm a tüzet, itt egy gyári állapotban megmaradt Technos automata, az órásom nyitotta ki először a tokot! A szerkezet lefényképezése elmaradt, csak ezért nem nyitottam ki a tokot, de egy AS 1424N van benne: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk&AS_1424N
Részemről az a gond, hogy hétközben nem vagyok otthon világossal, hogy fényképezhessek. Este meg normális megvilágítás hiányában nem tudok értékelhető képeket készíteni.
Örülök neki, hogy viszonylag pörög a topic, de azt be kell vallani, hogy 3-4-5-en vagyunk jelen. Gondolom vannak néhányan akik csak figyelik. De szerintem ennél jóval többen vannak azok, akik nem tudnak róla és esetleg szívesen látogatnák, esetleg hozzá is szólnának. Nem tudom, hogyan lehetne felhívni rá a figyelmet szélesebb körben. Te például hogyan bukkantál rá? Véletlenül vagy valamelyik oroszos/szovjetes fórumon láttad a linket? Azért onnan már többen is bekukkantottak ide:-)
Esetleg küldjek "meghívót" :-))), azoknak, akik vásároltak már tőlem svájci órákat? Hm, nem is rossz ötlet!
Ja, gyönyörű mélykék számlap, és majdnem megfelel a bicolrnak, de nem a lünetta az aranyozott, hanem az acélbetétes plexi ilyen! Olyasmi, mint amilyen a Tissot Campingemen van. Jó, hogy őrzöm a tüzet, de ne csak a Dzsana órái legyen a topic, én is kíváncsi vagyok ám a máséra!
Már éppen írni akartam, hogy a hosszú hétvége után itt van a hosszú hét, lám meg is van az eredménye: látványosan visszaesett a forgalom a topicon. De hálistennek van aki "őrzi a tüzet" :-)
Jól látom, kék színű a számlap? Szeretem ezeket a mélykék, szürkéskék számlapos órákat és nagyon jól áll neki az aranyozott lünetta.
A tiédre visszatérve, valóban mutatósak ezek a hatalmas másodperckörök. És valóban olyanok az óráid, mint az újak. Gratulálok! És az órásodnak is elismerésem.
Max. csak az órásomat tudom megadni, ő is csak dolgoztat valakivel, sajnos nincs közvetlen kapcsolatom a "mesterrel", de több jól sikerült krómozáson vagyunk már túl:)). Igaz volt olyan is, amit vissza kellett küldenem, de a végeredmény megérte, hogy így tettem.