Keresés

Részletes keresés

Naala Creative Commons License 2012.11.11 0 0 11000

Na, igen! A karácsony! Mi a Thomasos mozdonyokat szerettük volna folytatni, van még 6 féle ami hiányzik. Már voltam vagy 100 játékboltban, de úgy tűnik a gyártó nem gyárt már ilyen fajtát! Hát, teljesen kiakadtam, szegény gyerek elkezdi gyűjteni, és akkor VÉGE! Befejezik a gyártását? Mi van, ha valaki nem tudja egyszerre megvenni a 30 féle mozdonyt, mert nincs rá egyszerre 100 000 Ft-ja.......no comment.

Megnézem még Vaterán, meg egyéb aukciókon, és ha nem találunk, akkor Duplo-t, vagy Brio vonatokat kap majd, meg könyveket, most nagyon rákattant az olvasásra :-)

Előzmény: micko2 (10999)
micko2 Creative Commons License 2012.11.09 0 0 10999
Hehe, en a furdoruhakat nezegetem. Noor az itteni meleget nem szeretned, meg szerencse h nem feherboruek, pedig bombi nagyon szoke, de maris barnak, pedig alig vannak a napon.

Mit vesztek karacsonyra/szulinapra? En asszem ma megveszem a biciklit szulinapra, meg kap egy kis rozsaszin satrat...az emberrel akartam hazikot csinaltatni nekik, de allitolag nem er ra, es nem engedi h keszet vegyek bekik, mert az ciki. Karacsonyra meg rollert kap, plusz a bizbaszok a kalendariumba.

Szulinapi buli miatt nagy szervezesek vannak, mert egyik baratja pont ua napon szuletdtt, a masik meg egy nappal utana, es anyukak mar lefoglaltak a buli napjzt( januari idopontrol beszelunk) grrr. Raadasul az amelyik pont arra a napra esik, amit akartam volna, nagyon izgalmas, mindenfele kigyot bekat posszumot hoznak a hazhoz.
Naala Creative Commons License 2012.11.09 0 0 10998

Én pont tegnap vettem neki cipőt és csizmát is, overált meg már mikor kijött a H&M-ben Októberben. Nem akartam utolsó percre hagyni, mert tavaly ócskát tudtam csak venni mindenből mert a jobbakból elfogyott a méret. Csúnya is volt, bumfordi is, alig tudtam ráadni a lábára, stb...az overál nadrágjának olyan mély volt deréknál a kivágása (tudjátok, mint akantáros gatya dereka), hogy mindig frászt kaptam, nehogy elessen, mert még bemegy a hó a derekához, és beteg lesz . Most megvettem az overált is és a csizmát is, lehet, hogy hó se lesz idán :-) amilyen szerencsés típus vagyok :-)

Előzmény: Noor__ (10996)
Buba.* Creative Commons License 2012.11.07 0 0 10997

Nem rossz az ötlet, csak a kivitelezésenehéz, és sok szerencse is kell hozzá.

Egyébként az Auchanokban szokott lenni Siesta cipő az egészen kis mérettől (18-tól) az egész nagy méretig és ezeknek semmi hibájuk nincs mégis egységesáron van az összes. 5.000Ft

Legutóbb a Budaörsön láttam akcióba, igaz annak már van vagy 3 hete.

Előzmény: Noor__ (10996)
Noor__ Creative Commons License 2012.11.06 0 0 10996

Nos, én úgy döntöttem, hogy nyerek a lottón, felhagyok a munkával (végleg) és elmegyek a fiammal valami olyan helyre ahol süt a nap. :) 

Nem csak azért mert a strandpapucs olcsóbb mint a téli cipő. (Egy Siesta gyerek cipő 18-20 eFt!!!)  Még kifejezett téli cipőt/csizmát  nem is vettem a gyereknek, csak őszit hátha nem is kell. (Lásd fenn, napfény, strandpapucs) :) 

Naala Creative Commons License 2012.11.06 0 0 10995

Én az őszt nem, csak az esőt utálom már nagyon. Zalán bölcsijében mindennap kimennek, ha nem esik szerencsére. Viszont magamon érzem ezt a téleleji letargiát. Nem mondanám depinek, azt nem engedhetem meg magamnak :-), csak olyan kedvtelen, és tompa vagyok. Mondjuk a m.helyi stressz sem javít a helyzeten. Mindennapom olyan, mintha az árnyékommal futnék versenyt, de nem haladnék semerre.

ennyi az OFF.

Előzmény: Noor__ (10993)
Sirakava Creative Commons License 2012.11.06 0 0 10994

Sziasztok!

Én csak a nyirkosságot, esőt nem szívlelem.

Szerintem igazán kimehetnének a bölcsiben, ha eső nincs, kell a friss levegő ezeknek az ördögöknek. :o)

Ahogy látom, mindjárt megint esni fog...

Nálunk nem jön, már itt van a taknyolás 3 hete, inkább a kisebbnek folyik az orra állandóan, már nagyon unom.

Előzmény: Noor__ (10993)
Noor__ Creative Commons License 2012.11.06 0 0 10993

Sziasztok!

Mindenki hallgat? 

Ti nem utáljátok az őszt? Az esőt, a nyirkos levegőt, a hideget? Előre félek a köhögésektől meg a megfázásoktól. A bölcsiben nem mennek levegőre a gyerekek, mert vagy esik, vagy a leesett esőtől sár van. Péntekre olyan sápadt a gyerekem... 

Utálom az egészet....

Buba.* Creative Commons License 2012.10.28 0 0 10992

Tegnap a lányomnak mondtam,hogy a télapó azoknak hoz sok szép sok szép ajándékot, akik nem pisilik össze a ruhájukat.

Kértem, hogy szóljon ha kell pisilni és láss csodát tegnap két alkalommal rohant oda hozzám, hogy anya pisi. Kivárta ügyesen amíg hoztam a bilit ügyesen ráült és belepisilt. El sem akartam hinni,hogy ezt az én lányom megtette. Remélem nem kiabáltam el, de kétszer egymás után szólt az már csak nem lehet véletlen.

Párizs, biztosan szuper lehetett mégha a nagy része melóval is telt. De el is hiszem, hogy nagyon hiányzott a kisfiad. Nekem egy fél nap után már hiányzik, ha nemlátom.

Nagyon cukker lehetett ahogy mondta, hogy neked örül a legjobban!

Előzmény: Naala (10991)
Naala Creative Commons License 2012.10.25 0 0 10991

Nekünk is zenélős bili van, illetve zenélt addig amíg egyszer elromlott és nem hagyta abba a zenélést....törölgettem 10 percig, szárítottam hajszárítóval, semmi, úgyhogy lefeszítettem a zenélőjét, kivettem az elemet, azóta csendes bili. :-))

Buba! szerintem ne vedd ezt ennyire fel. A nővérem kislánya nem akart se bilire se wc-re menni, már attól féltek, hogy nem mehet oviba, mert nem szokik le addig, és a 3-ik születzésnapja előtt két héttel, reggel nem kért pelenkát, és azóta sem, pedig neki is van pelenkás kistesója. Szerintem ne erőltesd. Tudom, én könnyen beszélek, mert Zalán nagyon könnyen átállt, de lehet, hogy csak ártanál vele. Zalán bölcsijébe jár egy kisfiú, ő novemberben lesz 3 éves, szegényke heti 1-2* kakil csak, mert annyira erőltették nála a wc-t, hogy szorongás alakult ki nála emiatt. Persze próbáld meg amit PP írt, de lehet, hogy Dorina nem érett még meg rá teljesen. Hidd el, egyszerűen egy nap nem kéri majd, hiszen olyan okos kislány.

Ja, én most jöttem meg Párizsból, egy hétig voltam távol munka miatt, úgy hiányzott a kis töki, hogy amikor megöleltem majdnem kifolyt a szívem :-) Hoztam neki párizsi buszt, meg vonatokat, és azt mondta, nagyon tetszik a busz mama, de az a legjobb, hogy hazajöttél. Olyan drága....tegnap mikor telefonon hívtam őket, azt hallottam a háttérből: most nem tudok beszélni, mert játszok, de mondd meg a mamának, hogy most már jöjjön haza!

Előzmény: Sirakava (10989)
Buba.* Creative Commons License 2012.10.24 0 0 10990

PP09: Ezt még lehet kipróbálom majd, de előtte én is akarok most tartani egy kis pihenőt. Hátha beválik. Bár ő elég sűrűn elmondja, hogy ő még kisbaba.

Valószinű Bius miatt csinálja ezt.

Sirakava: igen, próbáltuk már, olyanunk van, de amennyire élvezte az elején, most annyira nem érdekli.

Előzmény: PP09 (10986)
Sirakava Creative Commons License 2012.10.24 0 0 10989

Buba, nemtom, a zenélős bilit próbáltátok már? 

micko2 Creative Commons License 2012.10.24 0 0 10988
Furcsak a gyerekek. A jatszohazban szoktam elnezegetni, van aki mindig egyedul jatszik, pedig ket napot oviba jar. Vannak olyanok, akik mindig ugyanazzal a gyerekkel jatszanak, es vannak tarsasagi pillangok. Bombi pillango, nagyon kis baratsagos gyerek, de minden szerdan azzal fogad, h jo volt az ovi, de hianyoztal mami.

Ez van, nem lehet eroltetni, felnottkent is masok vagyunk.
Előzmény: PP09 (10987)
PP09 Creative Commons License 2012.10.20 0 0 10987

Én is nem alvós vagyok még :-)))

Már nem is számolom, hányszor kelek fel éjjel. Én szinte beköltöztem hozzájuk éjszakára, úgyhogy Peti már nem ébred fel, illetve ha megébred, megnézi, hogy ott vagyok-e, és visszaalszik. Tomi viszont legfeljebb két órákat alszik egyszerre, néha hármat, de ez már elég ritka.

Úgyhogy az idegeim már rongyokban, nagyon várom az ovit, reménykedem még mindig, hogy felveszik, még ha csak délig is, de legalább egy kicsit szusszanhatnék.

Nálunk az összes ismerős gyerek elment oviba vagy bölcsibe, anyukák meg dolgozni, úgyhogy nincs senki, akivel összejárhatnék. Mondjuk Peti nem igényli a társaságot, maximálisan kielégítem az igényeit, de így meg én fáradok el nagyon.

Na, meg nálunk nincs is olyan foglalkozás, ami olyan, hogy nem az anyukára épül. Az összes ilyen arról szól, hogy anya énekelget a gyereknek, anyával tornázik, stb., ami Petit már nem köti le, de ha olyan volna, ahol a foglalkozásvezető kiemelkedik, terelgeti a gyereket, szól hozzá, akkor az már azért tetszene neki, legalábbis úgy gondolom, mert a felnőttekkel szeret beszélgetni.

Előzmény: micko2 (10982)
PP09 Creative Commons License 2012.10.20 0 0 10986

Sziasztok!

Buba! Nagyon sajnálom a babátok elvesztését! És igen, ilyenkor jut az ember eszébe, hogy micsoda szerencse és nagy dolog, hogy itt vannak a gyerekeink, akik szépek, egészségesek. Nagyon sokszor gondolok én is erre, mikor beteg vagy meghalt babákról hallok, olvasok.

Szobatisztaság: én írtam, hogy Peti volt ilyen visszatartós. Azután aztán gyorsan megoldódott a dolog (ha-ha, megoldottam neki...), és azóta teljesen szobatiszta, nem volt egy bepisilés sem. Éjszaka még adok rá pelust, de az kell is, sosem ébred száraz pelussal. Szóval nálunk az "erőszak" jött be, mert én is úgy gondoltam, hogy érett a szobatisztaságra (különben nem tartogatná), csak olyan jó kis napi program volt, hogy gyere a bilire, nem megyek, pelust kérek, nincs pelus, és ugye az egész család rákattant erre a dologra, és mindenki vele foglalkozott emiatt, hogy már a tudatosságot véltem benne felfedezni, meg a sima dacot, hogy csakazértsem.

Először is, jó két hétig pihentettem a dolgot, egy szóval sem említettem neki, ha engedte, akkor gatyit adtam rá, de ha egy szóval is tiltakozott, akkor szó nélkül ráadtam a pelust. Aztán levittem sétálni, mikor éppen pelus nélkül volt, és vettem neki egy liter lónyálat (valami édes lötyit, amit tudtam, hogy megiszik). Nem adtam rá pelust, aztán egyszercsak láttam, hogy kell neki. De nem szólt, csak tartogatta, aztán sírt, hogy menjünk haza pelusért, én meg mondtam, hogy dehogy megyünk ilyen miatt haza, nagyon messze is vagyunk, ott egy bokor, pisiljen oda. Aztán jött a visítás, hogy nem, én meg megfogtam, felkaptam, bevittem a bokorba, mondtam, hogy tessék pisilni, aztán már pisilt is, mert a lötyi azért megtette a hatását (vagyis nem tudta igazából visszatartani). És még párszor eljátszottuk ezt, aztán azóta magától pisilt.

Aztán jött a kaki, azt kezdte el tartogatni, de egyszer már fájt a hasa, és mondtuk neki, hogy nagyon sokáig ne tartogassa, mert azért fáj a pocija, és azt hiszem, a hasfájás olyan nyomot hagyott benne, hogy azóta nem tartogatja.

Ja, és a tartogatásnál mondtam neki, hogy a pisi meg a kaka így is, úgy is ki fog jönni belőle, mert a többi pisihez meg kakához akar menni, mert velük sokkal jobban érzi magát :-))))

Meg úgy is voltam vele, hogy ez csak nehezebb lesz, legalábbis ismerőseimnél így láttam. És nálunk még játszik az ovi, lehet, hogy mehet majd januártól, és nem akartam, hogy emiatt bukjon a dolog.

Előzmény: Buba.* (10983)
Sirakava Creative Commons License 2012.10.19 0 0 10985

Elhiszem, hogy már nagyon el vagy keseredve Dorina miatt, jobban mondva a pelenka-dolog miatt.

Gyerekorvos mit mond? Mondjuk tudtommal inkább az ellenkező esetet szokták/tudják vizsgálni, mikor is bepisil a gyerek, nem tudom, az ellenkezőjére milyen vizsgálatok lehetnek. De lehet, hogy csak egy sima elbeszélgetés a nevtanban egy pszichiáterrel lehet, hogy megnyugtatna, segítene jobban elfogadnod a helyzetet, mert nincs is különösebb probléma. Praktikát sajna nem tudok, vsz tényleg mindent kipróbáltatok már.

Esetleg hogy ha többet itatod Dorinát napközben, nem lehet, hogy produkció is lenne?

Nálunk most taknyosság van, férjemnek, de már nekem is fáj a torkunk, én is taknyos is vagyok... Pedig hétvégén mennénk Békéscsabára barátokhoz, ott is gyerkek. Ha nem javul, lehet, maradunk. :o(

micko2 Creative Commons License 2012.10.19 0 0 10984
A, az alvashelyzetet mar elfogadtam, tolem se aludtak a szuleim 4 evig. Csak neha panaszkodok, mert az jo. :D

Pelenkahelyzetben ha vigasztal, a bombi baratnoi/ baratai kb egyidosek es meg mindig drama van naluk, ma is panaszkodtak az anyukak emiatt. Gyerekfuggo, majd belejon, ne aggodjal.
Buba.* Creative Commons License 2012.10.19 0 0 10983

Noor:Köszi szépen, aranyos vagy! Szuper, hogy meggyógyultatok. Itt a környezetünkben már többen is beleestek ebbe  ahányós hasmenős vírusba. Alig szoktak be, máris kidőlnek a bölcsiből.

micko: köszi neked is. Sajnálom, hogy ennyire nincs éjszakád. Ez azért elég rendesen le tudja meríteni az embert. Lehet butaság, de nem próbáltál még adni a gyerekeknek rooibos teát? Amellett,hogy nagyon egészséges (ízesítés nélkül is finom) nyugtató hatása van.

Érdekes mert sok oldalon is olvastam,hogy ha napközben adod a gyereknek, akkor élénkítő hatása van, de ha este lefekvés előtt, akkor nyugtató hatással bír, és jobban alszik tőle.

De a levendula is nagyon jó elvileg.

Aztán lehet, hogy a lánykáid olyan beállítottságúak, hogy semmi nem használ, így vannak bekódolva, hogy rossz alvók, de egy próbát megér, hátha.

szobatisztaság: hát lányok nem gondoltam, hogy ennyire nem fog ez menni Dorinának. Egyszerűen nem akar sem bilibe, sem wc-be pisilni.

Már minden praktikát kipróbáltunk, még azt is ami nincs de komolyan kezdek lassan aggódni, mert azért lassan 3 éves és semmi hajlandóságot nem mutat erre. Nyilván az is visszafogja, hogy Biust pelusozom, de ennél többet már nem tudom neki magyarázni,meg nem is akarok többet magyarázni mint amit ezen a nyáron megtettem, mert azt sem akarom, hogy kényszernek érezze a dolgot.

De ha nincs rajta pelus visszatartja a pisit amíg bírja, ha már nem megy neki, akkor inkább bepisil, ha meg pelusban van nem is érdekli a dolog.

Tudom sok helyen olvasta, rá kell bízni a dolgot, majd ha megérik rá, na de aki ennyire vissza tudja tartani, annak nem ezzel vannak a problémák és azért mégis csak mindjárt 3 éves.

Valami jó ötlet esetleg? Hátha van még amit nem próbáltunk.

Előzmény: Noor__ (10981)
micko2 Creative Commons License 2012.10.19 0 0 10982
Most olvasom...sajnalom a tortenteket, remelem fizikailag es lelkileg is hamar helyrejossz.

En kivagyok szokas szerint, most mar lassan harom eve nem alszom, bombi is ketszer kel legalabb, kicsirol nem is beszelve. Megbeszeltem vele hogy ha alszik rendesen es nem visibal ejszaka, akkor kap egy konyvet. ('massal nem lehet lekenyerezni, max csokival, de azt nem helyeslem) na, ezen a heten 1 db uj konyvet kapott a kisasszony, nagyon szereti.

Előzmény: Buba.* (10980)
Noor__ Creative Commons License 2012.10.18 0 0 10981

Nagyon sajnálom... Adja Isten, hogy hamar sikerüljön.

Szépek a gyerekeid!!!

Mi meggyógyultunk és újra járunk bölcsibe. Nagyon rossz volt ez a betegség. Még csak most jön vissza a jókedély és az étvágy. :)

Előzmény: Buba.* (10980)
Buba.* Creative Commons License 2012.10.17 0 0 10980

Köszönöm a lányok nevében is!

Sirakava: mivel Dorinára 1,5 évet, Biankára 8hónapot vártunk emiatt úgy gondoltuk, ha most júliusban utat engedünk a dolgoknak és az előzményeket látva kb. fél évet számolunk, akkor Bianka közel 2 éves korára szülene meg a baba.

Azt viszont legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy elsőre összejön azt meg pláne nem, hogy el is veszítjük. Hát dióhéjban ennyi.

Én azt szerettem volna, ha a gyerekek között (legyen az kettő vagy három) nem megyek vissza melózni, mert nem igazán díjazzák, hogy 4 évre eljövök a két lánnyal, aztán 1-2 évre visszamegyek, majd megint eljövök babázni. Ráadásul ki is esnék a ritmusból. De hát majd látjuk hogyan tovább.

Doki azt mondta 1 hónap után újra próbálkozhatunk, én idén már nem hiszem képes lennék belevágni, de hát ember tervez......

Sirakava Creative Commons License 2012.10.17 0 0 10979

Buba, sajnálom..

De jó csöndben "dolgoztatok" a babán, nem is említetted, hogy szeretnétek.. Hogyhogy ilyen hamar? (Ha nem vagyok indiszkrét..)

Az én fejem is jár a harmadikon, de egyelőre még csak gondolati szinten. Lehet, előtte visszamegyek egy-két évre dolgozni és úgy vágunk bele. Már ha egyáltalán..

(Fanta, bejelöltelek fészen, ha nem bánod..!)

fantaghiro Creative Commons License 2012.10.17 0 0 10978

Buba: Nagyon édesek a lányok :) És sajnálom nagyon :( Remélem hamarosan bekopogtat újra a gólya...

Linda: Ó, szerintem felesleges aggódnod, szuper, hogy ilyen könnyen veszi a bölcsit! Okos nagyfiú :)

Előzmény: Buba.* (10974)
LindaBrasil Creative Commons License 2012.10.16 0 0 10977

Remélem így van! :)

Előzmény: Sirakava (10972)
LindaBrasil Creative Commons License 2012.10.16 0 0 10976

Hogy mennyira hasonlítanak egymásra,arik! :)

Sajnálom ezt a szomorú hírt... :(

Előzmény: Buba.* (10974)
Naala Creative Commons License 2012.10.16 0 0 10975

Linda, szerintem nem gáz. Zalán 15 hónaposan ment először bölcsibe, az első három nap kicsit bújt, görbült a szája, és ennyi. Azóta már másik bölcsibe jár tavaly ősz óta, ott még soha nem sírt. Azóta sem, sőt nehezen jön haza :-)

Noor, szép méretek!

Buba, gratulálok, szépek a csajok, és sajnálom a szomorú eseményt :-( Sok erőt kívánok neked!

Előzmény: LindaBrasil (10971)
Buba.* Creative Commons License 2012.10.16 0 0 10974

Sziasztok!

Egy ideje nem nagyon jártam az oldalon, kicsit le is vagyok maradva, gyorsan beleolvastam a hozzászólásokba.

Sirakava: Isten éltesse Lilit! Nagyon nagy lány már és szép a torta is. Szuper, hogy tetszik neki a torna, és szorítok, hogy az ovi is összejöjjön nektek!

Noor: nem semmi súlyban van a kisfiad:) nagyot nőtt ő is. Olyan szépen cseperednek ezek a "topik gyerekek" Jobbulást nektek!

Linda: szuper, hogy ilyen jól megy a bölcsi, remélem sok sírás azóta sem volt. Helyesk is pasi Levi!

fanta: nagyon szépek a lánykáid! A sudokrémes kép szuper :) gondolom Te annyira már nem élvezted a takarítást utána, de hát a gyerekek már csak ennyire kreatívak :)

Rólunk:

A jó idő miatt nem nagyon voltam gépközelben, minden percét kihasználtuk és csavarogtunk, játszótereztünk, imád a nagyobbikom a kis barátaival játszani.

Dorina nagyon cserfes kis csajszi, bontakozik a kis egyénisége, amin van, hogy jót mosolygunk apával, van, hogy a hajunkat tépjük, de ez így van rendjén. Imádja a kis húgát, már tök jól el tudnak játszani, puszilgatja, nem is szeret nélküle elaludni. Szuperül bevált az egy szobában alvás szerencsére.

Bianka egy külön egyéniség. A család kis bohóca. Kibújt már 5 fogunk, mindent eszik, túl vagyunk egy torokgyulladáson is. Szépen cseperedik ő is.

A harmónikus és szép kis életünket azonban beárnyékolta egy szomorú dolog.

Augusztusban teherbe estem, magasan a föld felett jártunk apával, terveztük és szerettük volna ezt a kis babát, de a sors úgy döntött elveszi tőlünk.

7 hetes terhes voltam, amikor minden előjel nélkül elkezdtem barnázni, irány a legközelebbi kórház, ultrahang, a doki nem látta a babát, azonnal vérvétel, ott kimutatta a hcg szint a terhességet, de nem 7 hetesnek megfelelően,mint ahogyan azt a naptár szerinte kellett volna, csak 3 hetes terhességnek megfelelő volt ez a szint. Haza sem engedtek, aznap éjjel még egy ultrahang, ott már látszódott a baba, de a méhen belül is nagyon a szélén volt. Másnap reggel elveszítettem a babánkat. Délután műszeresen befejezték, nehogy rosszul ürüljön ki a méhem, mert az perforációhz vezetett volna, 4 nap kórház, borzasztó élmény volt. Eközben a két kicsi meg itthon apával.

Most értettem meg, hogy amit eddig én természetesnek vettem, hogy itt a két szép lányom, az nem természetes, az egy csoda.

És akkor az én két csodámról hozok is pár képet:

Sirakava Creative Commons License 2012.10.16 0 0 10973

Noor, atyaég, milyen nagy már a legény! :o) Keresztgyerekeim iskolás korukra sem érték el a 20 kilót. :oP

Lilinek egyelőre bejön a torna. Az első alkalommal ültem csak be, hogy megnézzem, egyáltalán miről van szó. Azóta kezdés után kimegyek, állítólag jobban odafigyel, persze vannak kilengések. :o)

Azt hiszem, jót tesz, hogy van egy ennyire fix programunk, abszolút korabeli lányokkal van, van is egy, akivel ketten ők a hangadók. :o)

Ma megint felhítam az ovit, két hét múlva érdeklődjek, mert az egyik kiscsoportban van egy lány, aki után most nyomoznak. Örülnék, ha nem kerülne elő és mehetne helyette Lili. Állítólag másnak nem is szólt a vezető (higgyem el...), mert tudja, hogy mi szeretnénk menni. Drukkoljatok!

Előzmény: Noor__ (10969)
Sirakava Creative Commons License 2012.10.16 0 0 10972

Köszi a köszöntéseket! :o)

Linda, nem hinném, hogy gáz lenne. Valószínűleg nem nagy trauma neki az elszakadás, hiszen tényleg ezt látta már kicsinek is.

Valahol én azt olvastam, hogy aki könnyen veszi (lehet, persze, hogy lesz még sírás), azok a gyerekek nagyobb érzelmi biztonságban érzik magukat, bíznak a szüleikben, nem gondolják, hogy otthagyják őket és a gondozónőkben is.

Előzmény: LindaBrasil (10971)
LindaBrasil Creative Commons License 2012.10.16 0 0 10971

Sziasztok!

Szerintetek gáz a Levi már a 4. hét bölcsit kezdte (3 napot a 2. héten nem ment,taknyos volt) és még nem sírt...

Lehet h majd még fog, mikor már unja,nem éri annyi sok új inger,de akkor is furi... :) Sok mindent olvastam anno,hogy mindenki sír, és aki nem ott gond van stb... Nem gondolom h gond lenne,csak érdekes. Egyszer sem volt h nem akar menni stb. Szerintem egész egyszerűen a két év alatt amig Zsófit hoztuk,vittük,ugye ő is jött és megszokhatta a rendszer. Mindkét gondozónő aranyos,szimpi. :) Jól érzi magát, és kész,nem? Mindenből duplán eszik,elalszik simán,közben nemrég még cicin lógott...

Aztán várjam ki a végét,mi?... :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!