Amugy a keresztnevem az Krisztián !! Ha nem gáz,akkor nekem nincs kocsim :S,de 1-2éven belül szeretnék,és ha ez igaz,hogy Mohát felkeressük,akkor én elmennék szivessen veletek !!
Marque !! Ha lesz ebből az egészböl valami,és remélem,hogy lesz,akkor légyszíves szóljál már nekem,vagy valami,mert én szivessen elmennék erre a Mohaman-t felköszöntős bulira !!
KASZU187 (3 months ago) spannal besokaltunk a sok csicska szájkaratés betüvagány csicska miatt. akik nem fogták fel hogy mi volt a lényeg az up'-okban. kössz mindenkinek aki melletünk volt és boccs az elöfizetöknek de nem lessz több zene feltöltve. az összes videot 1millióan vagy inkább 1milliószor nézték meg ezért szivesen fojtatuk volna de idö hiányában erröl lemondtunk. a továbbiakban a profil saját szorakoztatás céljábol fog müködni elöre láthatóan a fasz tudja milyen videókkal de biztos nem zenékkel. megértjük ha pár forma ezért bontja a kapcsolatot nem gond. az a 319 forma aki felvett msn-re ne is keressen azon a cimen mert már azt se használjuk (kivétel az a 10 akinek megatuk az újat de az más). nagy tisztelet annak a "miskolci fasznak"(ö tudja hogy rá gondolunk) aki beválalta és eljött balhézni hogy megvéggye az igazát szemben azzal a rengeteg pöccsel aki beigérte de nem jött.
ui: ha valaki gondolja simán csinálja utánunk amit elkezdtünk.
Igen, ezekre a dolgokra gondoltam, mert néhány dolog kizárja a másikat. Pl 10-20 ember ok, elmegyünk torta stb. duma, nem lett elfelejtve stb. Egyszerű bonyolítás stb.
pl 100 ember, a hatás nyílván nagyobb, de szervezésben sokkal macerásabb, sorban állni, hogy beszélj pár szót, gyakorlatilag, ha úgy veszed Moha hirtelen 100ismeretlen arccal találkozik, és vált pár szót, hááát fene tudja. Talán egy tömeg egy koncerten lehet hatásosabb.
Tehát szerintem egy pontos célt is meg kéne fogalmazni. Mert vagy elmegyünk páran és dumálunk fél órát, dobunk egy tortát, köszi a zenét mivan veled:-)) És elmondjuk, hogy bizony sokan számítanak még rá...
Vagy tömeg és akkor nézd ennyi ember ittvan, nem felejtettek el, van mit tenned stb stb.
Hi, jaja, világos, hogy az események a végleges létszámtól függnek, ezért is idítom mindjárt el a feliratkozós listát, amiből kb. látni fogjuk a végén, mennyien leszünk...
Ráadásul nincs is olyan sok időnk, mert nyilván nem egy -10 °C hangulatában kéne a dolgot megejteni, hanem a mostanihoz hasonló napos, lightos időben...
Stan ! Merre lakik most Moha? Az odavonulás szempontjából nem mindegy, az eredeti elképzelés szerint odaállítunk autókkal, dübörgő muzsikával, de ez mondjuk egy belvárosi részen nem annyira kivitelezhető!
Szal pls mondd meg ha tudod, legalább kerületre, merre lakik. Ha külvárosban, vagy bp-n kívül, az faxa lenne...
Egyébként Péter, sztem annyian azért nem leszünk, hogy erre külön szervezést kelljen csinálni, pl. ilyenkor ha nagy tömeg lenne, csak az működhetne, hogy beszélgetés Mohával, mikrofon, hogy a 'tömeg' is hallja, stb, de én ekkorában most nem gondolkoznék - egyrészt meghalhatna a túlszervezésben ez az őszinte, spontán akció, másrészt az a szervezés több idő, pénz és tapasztalat kell hozzá.
Azt mondom, reálisan 20-30-40-en leszünk, ha pedig mégis összejön a 100 (v. mégtöbb:)), akkor az egy extra bónusz királyság, és akkor, ahogy írtad, a (meg)hatás már önmagában megéri, hogy egy kicsit nehézkesebb lesz a lebonyolítás.
Egyébként még az is kezelhető tömeg sztem, úgyis lehívjuk, nyilván nem a lákásába fogunk betolulni, ha 3-4nél többen leszünk, és sztem többen leszünk... Max. hosszabb ideig fog tartani az esemény, lévén, hogy jóval többen fognak ácsingózni a beszélgetésre...
Tehát összefoglalva eddig: autók (de még tudni kell a helyszínt), torta, egy nagy üveg pezsgő... (Mert whiskey-ből nem tudunk akkorát venni;) )
Mondjuk, ha százan leszünk, akkor kurva nagy torta és sok pezsgő kell:))
Jó ez a sok - sok ember, csak akkor szerintem le kéne tisztázni, hogy most milyen jellegű találkozásra gondoltok, mert, ha odamegy mondjuk 100ember, az nyílván egyrészről jó és megható stb... de szinte kizárja a normális beszélgetés lehetőségét, hisz nyílván ennyi ember nem fér el nála, és nem tud beszélni ennyi emberrel. Vagy ilyen esetbe lehet azt is csinálni, hogy akik eljönnek azok úgymond demonstrálnak a háza előtt így kifejezve tiszteletüket, amig pár ember benn beszélget?!?!?! Szóval ez néhány kérdést felvetett bennem...
Igazából én már kissé tapasztaltabb ember lévén a 40-50 főt a minimum biztos létszámra becsültem, a legpesszimistább alapon... De ha csak Te 20-30 főnyit tudsz mozgósítani, az überkirályság!!! És 'more than welcome'...
Fiával szoros a kapcsolata amúgy? Egyébként meg, hogy ekkora magasból ennyire mélybe zuhanjon egy ilyen őstehetség, az a kurva nagy dráma, és ez is benne van abban, hogy így megfogott ez a kezdeményezés. (Bár a saját kezdeményezésem, de akkor is!! ;)
Időpont még nincs meg, de hamarosan kitűzöm, és utána megvitathatjuk, hogy mindenkinek jó legyen. Télleg nagyon fontos lenne, hogy kurva sokan akkor és ott megjelenjünk, úgyhogy biztosra akarok menni, és szerintem ízzítsd be előre a spanokat, hogy készüljenek...
Mindjárt elindítom a feliratkozási listát, pls majd még tedd hozzá Te is, kikre tudunk Rajtad keresztül számítani!
én is Kápon lakom, mint régen Moha is:) a fiával jóba vagyok, szinte napi rendszerességgel találkozok vele(msn-en is fent van nekem) Nagyon örültem neki, mikor olvastam youtube-on Marque ,,akcióját'':) Moha hatására ugrottam bele a magyar rap szakma mélyébe és én se szeretném, ha eltünne a süllyesztőben. Hallottam róla én is egy-két dolgot és tényleg nincs jó formában.
Úgyhogy ha bármiben tudok segíteni, írjatok bátran;)
Egy kérdésem lenne:kb.mikorra tervezitek a nagy összejövetelt? Mert jó lenne tudni, hogy mikorra ne csináljak programot.
Am az a saccolás hogy 40-50-en leszünk, szerintem kevés...csak Kápról összeszedek 20-30embert, aki benne lenne a ,,buliba''. nah egyenlőre ennyi...
Bízom benne, hogy hamarosan szállíngózni fognak további szimpatizánsok!
Amit írtál, hogy a születésnapi/névnapi köszöntő személyes dolog, szerintem az nem lett volna baj, annál jobban esne neki, és persze a fő apropót dobná még meg egy picit - szerintem.
De ez teljesen kiesett, és végülis egyetértek abban, hogy egyáltalán nem kell különösebb egyéb apropó, a kezdeményezésünk önmagában is megállja a helyét, miaz hogy! Nagyon is ideje van már..!!! ;)
Hajrá a további érkezőnek!
Addig is összefoglalva: Terv a közös autókonvojos érkezés, lehetőleg minden autóból zengő Moha számmal. Van egy közös ismerős, aki segít nekünk összehozni, hogy a meglepetés-találkozó tervezett időpontjában és helyszínén Moha is ott legyen.
Még nem tudom, Mohát a lakásában keressük-e fel, v. vmi egyéb helyszínen?? Várom az ötleteket... Ahogy az első Moha lemez megjelenésének időpontját is (najó, mindjárt rágooglizok), mert lehet, hogy annak a 8 éves évfordulója is jó időpont lehet, kb.
Írtam a fiának is és egy barátjának, aki a mai napig tartja Mohával a kapcsolatot!!!
Az utóbbi úr válaszolt és kész segíteni nekünk abban, hogy összehozzuk a nagynagyMOHA találkozást!
Az első ötletem az volt, hogy a nyilvánvalóan legnagyszerűbb megoldás az lenne, ha a születésnapján meglepnénk a rajongó csapatunkkal, felköszöntenénk és kinyilvánítanánk a legnagyobb elismerésünket.. De tekintve, hogy Mohaman napvilágot lát: augusztus huszonkettő már elmúlt, és mivel Roland névnap sincs jóideig, ilyen apropóra nem tudunk építeni.
Szívesen fogadom, ha van ötletetek bármilyen apropó kapcsán, pl. én nem tom mikor jelent meg hónap/napra az első lemeze, hátha az egy jó időpont lenne, 8 éves évfordulón...
Továbbá olyat vizionálok, hogy kurva sok autóval, egyszerre dübörgő zenével érkeznénk, és egy szép tortával, természetesen Da Flava Forever! díszítéssel..
A zengő indulónk szerintem a Mit mondhatok még neked lehetne, mint a hangázásban és tartalmában legütősebb alapmű, és ami talán mindnyájunkban a legtöbb nosztalgiát és érzelmet kelti...
Hát akkor KEZDJÜK EL a szervezést!!!
Itt az idő!!! Szóljatok mindenkinek, aki él és mozog, és értintett, hogy csatlakozzon!!!!!! A neten is nyomhatjuk, én hamarosan mozgósítok a Youtube-os társaságnál!
Irányítsatok mindenkit erre a fórumra. Elérhetőségeimet megadtam a nevemnél.
Jó lenne, ha 40-50-en összejönnénk, de egyelőre nem tudom felmérni mennyien lehetünk. Egy biztos, hogy egyre több nosztalgiázó, ortodox Moha-hívőt látok magam körül és ez engem is mégjobban lelkesít!!!
Szeretném, ha jó sokan lennénk, mert ha már sikerül összehozni, csináljuk meg igazán ütősre!!! Nem kevés ideje várunk erre és szerintem Moha is (még ha neki meglepetés is lesz)!!!
Most már csak rajtunk áll... Moha barátja/ismerőse segíteni fog nekünk és tetszik neki az ötlet!
És akkor amit még tudunk: Moha új életet kezdett, járt Afrikában, és kongázgat. Ezentúl, valami projectet tervezgetnek az emberkünkkel, amit egyelőre nem tudunk mi. Az úr egyébként egy kaszkadőr társulatot vezet, emellett hobbi rapper.
Mindenesetre, a 3-as villamosos sztori után ez jobb hír Moháról!
..Véletlenül épp az "Ez a családom" szól Moha, Kamikaze, Game, Tyson -tól...
Bocs a kis kimaradásért a topicból.. Kicsit jobban odabasztak a magánéleti események mint hittem..
TheMack, nagyon köszi a csatlakozást és beírást, a VSOP-re én is gondoltam már korábban de mivel úgy tűnt, nem túl jó viszonyban válhattak el, ezért kicsit hátrébb került a rangsorban ez a vonal. Na, az iwiw-en még mindig nem kerestem meg a Moha (ex-)feleség unokatesót, de esküszöm, pillanatokon belül lépek!
Nem tudja valaki mi lett a youtube.com-on KASZURAP-el. Nagyon érdekelne. Egy száma sincs fennt. Megb..szta vajon az Artisjus? KASZU ha itt jársz jelentkezz és számolj be hogy mi történt. Üdv: Hazsika
Nagy Moha-rajongó lévén én is szívesen csatlakoznék a projekthez! Gondolkodtam hogy lehetne Mohát felkutatni, és szerintem a VSOP-s srácok biztos tudnának valakit, aki tartja vele a kapcsolatot vagy ilyesmi, de jó eséllyel akár ők is tudhatnak róla valami infót... Én a www.trackstudio.hu -n nézelődtem, ez a VSOP-s Gino Papa (polgári nevén Barbier Bálint) stúdiójának az oldala, itt megtalálhatóak az elérhetőségei is:
bocs, hogy pont téged szólítalak meg, remek a kezdeményezés, de nem gondolod, hogy helyesen írni a legszebb dolog a világon? a helyesírásod, meg még többeké ebben a topikban valami hihetetlen, bocs, hogy szólok, de én nem lennék túl büszke rá. ha akarod megfogadod, ha nem akarod nem, nem különösebben érdekel.
csumi bér nem közvetglen a témához kötődik, de pár moha klip kéne, ami nincs a youtube-on... funky huanita mi a nevem? ha vkinek megvan tolja már fel, ha tudja píísz
Csáó, köszi a Game linkeket! Úgylátszik ő is kezd éledezni... nem semmi ahogy a számszövegek tanúsága szerint vele is elbánt a sors...
Zeneileg szerintem messze van attól a szinttől, amit tőle megszoktunk, bár sosem láttam eddig egyéni produkcióját, mindig beugró volt valahol, ahol jól is nyomta.
Szal, egyébként meg közel sem Moha lejáratása itt a cél, épp pont az ellenkezője. És szerintem ha röhög rajta, ha nem, kurva jól fog esni neki, hogy nem felejtették el és a mai napig kitart egyesekben a zenei munkásságának tisztelete! Már a balázs showban is megemlítette, hogy hiányzik neki a rajongók szeretete.
Egyelőre megint nincs közelebbi info, beszéltem valakivel, aki Moha (ex?)feleségének a másodunokatestvére... de azt mondta, nem tud ő se semmit...
Hallod két hozzászólással, baromi bátor vagy:D Annyit nem tettél meg, hogy végigolvasd a topicot, megalol...., végigolvasnád rájönnél, hogy itt teljesen más témáról folyik a szó:-)))) Most nemazért, de a saját írásod is tele ellentmondásokkal...Bár ezek alapján, te baromira jól ismered ;-) Szóval szerintem vagy olvass vissza, vagy lépj tovább, minthogy szájkaratézz itt és telefosd a topicot, thx :-)