Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
egy fs 36 gépem van autocut 11-2 vágófejjel (vagy mifene ez) milyen lehetőségem lenne valami késes fejhez? (csere vagy átalakítás) lucernát kellene kaszálni vele damil csak zúzza késes fejjel meg láttam hogy szépen vágja
Nekem kinézetre nagyon tisztességesnek tűntek, a design is tetszik, gondolkodtam rajta, de az 1,2 -es, ami kertészkedni nekem már jó, az horror árú 80-90, ahoz képest a Castel 1,2 47ezer... Így a tuning partneremmel darálok .. : )
Lehet, hogy jó és tartós, de a 22,5 cm -hez a 0.8 lóerő tényleg valószínű és a 0,8-0,9 damilfejjel elég kevés ám még egy nagyobbacska kertbe is , ha egy kicsit nagyobb a fű! Nem belekötni akarok, de szerintem ez abszolút nem versenytársa a másik kettőnek, amik ha korlátozott mértékben is,de akár damilfejjel is nem csak nagy erőlködések árán tulajdonképpen levágnak mindent, akár nagyobb placcon is, tehát azok inkább fűkaszák míg ez egy egyenesszárú gyengébbfajta nyirbászoló.
Ez teljesen tisztességes kinézetű, a tanakától inkább a hideg rázna ki, egyrészt az nem tűnik igazán nagy kaszának, de leginkább ez az önindítós hibaforrásgenerátor nem tetszik, meg az egész típus országidegen itt, ehez aztán tényleg nem biztos az alkatrész.
Kevéssel kerül többe mint egy Sparta. A géposztálya meg nagyon nem a Sparta-é. Csak pótalkatrész vaj honnan szerezhető hozzá? Bár ezek lehet olyanok hogy sose romlanak el csak ha már ki kell őket dobni a kukába, de még lehet ott is brümmögnének. :))
"A vízbű veszi ki a zoxigént. Teccikéteni?" :D:D Am volt itt valaki (közben megkerestem: peterszl) aki castel-t vett nemrég és ha jól emléxem azt írta beszámol a gépről. Továbbra is várom és sztem még páran a beszámolót. ;)
Múltkor volt egy műsor a tv-ben, hogy a balcsinál ész nélkül szunyogírtóznak, (állítólag sok már betiltott szeren ilyenkor adnak túl), pedig vannak olyan szunyogfajok is, amik nem is vérszívók, ráadásul a víztisztaságban nagyon nagy szerepük van, mert a vízből pont azt szedik ki, ami rontja a vízminőséget.....
Egyikőtök módszere sem rossz,bár elég nehezen kivitelezhetőek.Már arra is gondoltam,hogy a fűkasza mellé még a hátamra veszek egy permetezőt is,csak az meg igen drága lenne.Talán ha a fűkasza hajtaná a permetezőt is,akkor olcsóbb lenne.Így viszont marad a kencefice.
Az biztos,hogy ritka büdös tud lenni.Viszont mondhatnátok valami értelmes megoldást is, ha van a szúnyogriasztó löttyökön kívül is. Mellesleg láttam felénk a közhaszontalanokon nejlonzsákból gyártott kötényt is.Nem is annyira hülye ötlet,szerintem....