Lyóvanna, habár nem jártam arra, de tudom, hogy valahol ott van Szumbava és Batávia között, aztán ha még egy kicsit úsz a zember, akkor máris eléri Naurut... - лишь бы ПИВА хватило....
Kedves jó Wágner uram, amit Ön félszigetnek fordított az valójában földszoros ( tessék a térképre kukkantani ), hiszen Karélia nem félsziget, de a Kola az igen. Úgyhogy jön nekem egy sörrel. A többi rendben.
Köszönöm szépen. Simán felraknám egyedül, de inkább majd csak kedvesen mosolygok. Nem vehetem el a pótolhatatlanság miatt érzett elégedettséget és örömöt egy kedves hímnemű lénytől. Meg kényelmesebb is így. :)
Hol lehet, hol lehet..., há' nálam lehet, kérem szépen... Ez egy átalakított kbdru.dll, amivel Safe-módban az előzőleg felinstallált JCUKEN-est lehet felülírni. Valamilyen Keyboard Layout Managerrel készült, amikor megjelent az XP, de azt má' elhánytam valahová... Szóval, elküldhetem éppenséggel, erre nem vagyok annyira irigy, mint a Sörömre...
Hol lehet ilyen "magyorosz" kalviatura-drájvert találni XP-re? Vagy ennek csinálásához szükséges utility-t? Win3.1-eshez még volt utility, a 98-ashoz megcsináltam a cirill.kbd kézi átbuherálásával, az XP-hoz viszont nem tudok mit átbuherálni.
Viszont aki orosz-szovjet dalokat (mp3, szöveg) keres, ajánlom a www.sovmusic.ru többezer dalt tartalmazó gyüjteményt, percek alatt megtaláltam 4-5 kedvenc zenémet, amikhez nosztalgikus emlékek fűznek. Na ehhez kellene a magyorosz klaviatura, hogy keresőszöveget tudjak beírni.