azt meg leadták tv-ben, nem? én ha jól emléxem, nagyanyám csodás színes tévéjén láttam, és vader kardja narancssárga volt, mert eltekergette vki a színbeállítót :)))
más: lesz vmi spoilerkorlát, hogy mondjuk szombat délig vagy vasárnap estig csak spoilermentes beszámolókat írunk, azok kedvéért, akik még nem látták? mert én is csak szombaton megyek, és nem akarom lelőni előre magamnak a poénokat, ha már eddig elkerültem őket
A múltkoriban gyerekkori élmények kerültek szóba otthon, és megjegyeztem, hogy emlékszem, hogy a Birodalmat állva néztem végig fenn a karzaton, mert nem volt hely.
Mire apám közölte, hogy azért néztem állva, mert üllve nem láttam át a karzaton (78-as vagyok, lehet számolni hány éves lehettem :)
A Momba még egyetlen jövőheti előadásra sem lehet a neten jegyet foglalni. Én holnap megyek csütörtöki, pénteki és szombati jegyekért, majd megírom, hogy még mennyi van.:)
És azt tudja valaki, hogy miért nem lehet online jegyet foglalni a MOM és a Campona egyetlen jövő heti SW3 előadására se, míg a Westendben gyakorlatilag konganak a termek az ürességtől?
Ja... Épp most változtattam munkahelyet 2 hete, főnök darthvaderesen kezdett viselkedni amikor szabadságra célozgattam. Nagyon vele volt az Erő.:-(( Mindegy 1x
kibíronm feliratosan, aztán majd csak lesz valami...
Én megszoktam otthon, a házimoziban, hogy az összes részt végig kommentálja és kérdezi és dzsüdzsüzi a kisfiam, így nekem a moziban akármi is történhet, popcorn, mobil, ha ő nincs ott, nekem az síri csöndnek hat... :)
Az éjféli előadás mindenképpen jó szűrő arra, hogy jóval kevesebben vannak a kukoricazabálók és sokkal többen az "áhítatosak" :)
Az éjféli előadás pedig számomra másodsorban cenzurális célokat is szolgál, megnézem, hogy megnézheti-e majd velem is a pici, nem durva, gyereklélekbe mászó -e a film 8 évesen... Bár azt hiszem rossz cenzor vagyok, mert nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy kijelentem otthon, hogy "nem nézheted meg"... Én a 8. szülinapomra kaptam ajándékba a Birodalom Visszavág jegyet és túléltem... :)
Én megszoktam otthon, a házimoziban, hogy az összes részt végig kommentálja és kérdezi és dzsüdzsüzi a kisfiam, így nekem a moziban akármi is történhet, popcorn, mobil, ha ő nincs ott, nekem az síri csöndnek hat... :)
Az éjféli előadás mindenképpen jó szűrő arra, hogy jóval kevesebben vannak a kukoricazabálók és sokkal többen az "áhítatosak" :)
Az éjféli előadás pedig számomra másodsorban cenzurális célokat is szolgál, megnézem, hogy megnézheti-e majd velem is a pici, nem durva, gyereklélekbe mászó -e a film 8 évesen... Bár azt hiszem rossz cenzor vagyok, mert nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy kijelentem otthon, hogy "nem nézheted meg"... Én a 8. szülinapomra kaptam ajándékba a Birodalom Visszavág jegyet és túléltem... :)
Nekem az ejfeli megtekintesben sem az a lenyeg, hogy mindenki (a legtobbek) elott lassam, mert "nem birom ki" a hetvegeig. Hanem annak a kis kulonleges, a filmmel valo osszetartozasnak a hangulata. "Bucsu a gyerekkortol..." :)
Istenem, ha meglenne a padlason 4. altalanosbol (1983) a fekete mübör diplomatataskam, amit csurig teleragasztottam a bazarsoron, az osszekuporgatott 5 forintjaimbol vasarolt kezzel rajzolt SW matricakkal! Es a taskaban a Pajtas ujsagbol kiszedett SW cikkes oldalakba csomagolt olvasokonyvem es az egyik rekeszben a mamamnal a bucsuban lött kétpálcás "Vasbikinis Leia Jabba parnan" tükröm!
jakérem, ha öregember vagy és nem bírod az iccakázást, az más téma. nade akkor meg felmerül a kérdés: milyen rajongó az ilyen, aki húsz év várakozás után nem hajlandó egy hullafáradt napot beáldozni? :DDD
hát pont az outsider díszpintyők fognak zörögni...
elárulom, 3 éve mom-ban kb 1 ember jött be popcornnal, de arra is olyan hatásosan nézett mindenki más, hogy szinte hozzá se mert nyúlni mire leült vele :)))
semmi. voltakepp megnezni is kar. minek? majd elmeselik... huszoneve erre varok, most akkor nezzem meg???? bahhh...
viccet felre. en most kivetelesen az ejfelest direkt kihagyom. nem erdekel a rajongo kozonseg (ez is szempont egy filmnel??? ha kevesen vannak, legalabb nem zorognek a popcornnal), masnap meg mindig oan vagyok az ientol, mint a mosott szar, mert hajnalba jutok agyba. most hetvegn volt rajongas is. boba fettel fotoztam dedikaltam stb... megy a gyujtemenybe, keretben a falra, a tobbi melle. :)
nem értelek titeket... mi értelme van premier előtt megnézni??? nem-rajongó közönséggel???
egyrészt kisebb élmény, másrészt úgysem ildomos elpofázni a részleteket, harmadrészt minek nagydobra verni hogy bibibííí te már előbb látod? fullra semmi értelme ilyen előszupertitkoszártkörű szarokra elmenni
4-6-os villamossal elmész a Moszkva térre, ott felszállsz a 61-es villamosra, és a Csörsz utcánál leszállsz. Kb 25-30 perc. Csörsz utca, Alkotás út sarka.