Keresés

Részletes keresés

rferi Creative Commons License 2009.02.11 0 0 3

Vikusz!

Nyugodtan melegítheted azt a csövet azzal a lánggal, sosem fogod megolvasztani a rezet!

A réz a második legjobb hővezető természetes fém, ezer fok felett olvad, kizárt.

Én rengeteget forrasztottam már ilyen csöveket, otthon az egész házat, víz+fűtés, meg a munkahelyemen is, még a vörösizzást is nagyon nehéz elérni, csak a vékonyabb (8mm) csöveknél jön össze.

Forrald el a vizet belőle, majd acélgyapottal kesztyűben sikáld meg míg meleg, és forraszd.Ne várd meg míg kihűl, mert lehet visszaszivárog bele víz.

Egyébként mondtam, hogy nagy sz..pás lesz, én is egy fél napot kínlódtam az enyémmel.

Bubi504 Creative Commons License 2008.05.27 0 0 1
"Most meg 4995 Ft-ért árulja a Bricostore az ütvefúró-vésőkalapácsot - igaz, nem Hilti-minőség...de bárki beteheti a kosarába - akár egy hétvégi bevásárlás során."

Hát épp ez az, miért nem veszed észre ? A CÉG annyit kér a termékéért amennyit csak akar, ha monopol helyzetben van !

A fúrógép pont azért rossz analógia, mert kismillióan gyárt(hat)ják, ezért olyan olcsó.

A Microsoft piacvezető szerepét jelentős részben a hazugságainak köszönheti. Szokták ezt marketingnek is nevezni, pedig amit csinálnak, az tudatos, demagóg hazudozás, nem más.
Egy windows/office verzió ára is gusztustalanul meghaladja az előállítás költségét (ez az eredményeikből jól látszik), ez hosszú távon csak monopol helyzetben levő cégeknél tud működni - és meg is tesznek mindent azért, hogy bármi áron kiirtsanak minden konkurrenciát maguk körül.
És még ők mondják (a BSA-n keresztül), hogy ne támogass bűnözőket, vegyél tiszta szoftvert ! Ki a bűnöző ? Azt minek nevezed, aki erőfölényével visszaélve háromévente megveteti ugyanazt a terméket (az előző hibáit újakra cserélendő) ?

Mi, akik nyitottak vagyunk használni azokat a 'gerilla'szoftvereket, nemesebb célt : a mindenki számára szabadon elérhető (akár módosítható) szoftvert, és ezáltal a szabadon megszerezhető TUDÁSt támogatjuk.

Ez a _minőségi_ különbség az általad oly nagyra tartott banda szoftvere, meg a Firefox között, nem pedig az, hogy melyik tud oldalt nagyítani.
csoty Creative Commons License 2008.05.27 0 0 0
Bele kell nézni egy heya editorral egy MS word doksiba és lehet csodálkozni. Ellenőrzésképp érdemes egy pl. OO doksit is megkuksolni. Ja! Ezeket Műholdas Navigációs Rendszer topiktársnak sem ártana! :)))
Szöveges feladatokhoz én vi-t, joe-t kapom elő. Ha csicsázni kell, akkor LaTex és pdf, esetleg OO. ;) Imádom, amikor kiadványszerkesztenek egy sz@ros levél megírásakor.
halaloszto Creative Commons License 2008.05.27 0 0 topiknyitó
Ide johet minden, ami off!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!