Keresés

Részletes keresés

Macroglossa Creative Commons License 2005.05.16 0 0 13911

A tegnapi Klónok csak megerősített abban, ami már régóta érik bennem, és kezdek a Sith-eknek drukkolni...

Most már permanensen az tapasztalható, h nem is 1, hanem 2, sőt ha Yoda mestert is beleszámolom, akkor három jedi támad egy sithre...

Ez valahogy inkorrektnek tűnik...

Nem találtam fel ezzel a spanyolviaszt, de érdekelne, h a jedi rend ezt hogyan ideológizálja meg?

Üdv

A MAcroglossa

Aiesha Creative Commons License 2005.05.16 0 0 13910

Amikor anno láttam a Klónokat, fel voltam háborodva a Kozsó-copfos szöszi fiún. De most, hogy már láttam, mire megy ki a buli, és hogyan sötétül be a gyerek, nagyon tetszett! Még rá is volt játszva, a "hülye kangörcsös kamasz vagyok" vonalra:) Nekem ez így működik...:) A harmadikban meg már ördögi ez a szerető férj...

Előzmény: OPi (13909)
OPi Creative Commons License 2005.05.16 0 0 13909
ja, a Klónok valóban sokkal jobb, a Baljós az utolsó párbajt leszámitva egy közepesen brutál gyerekfilm :-)
Előzmény: Aiesha (13908)
Aiesha Creative Commons License 2005.05.15 0 0 13908

Újszülött babaát csak nagyon kevés film mer bevállalni, akkora a kockázat. Általában pár hónaposak szerepelnek...

Egyébként most néztem meg újra A klónok támadását, és nem volt annyira brutál rossz, mint emlékeztem ;) Sőt, a Baljós árnyaknál klasszisokkal jobb!

I'm happy now:)

Előzmény: yaminka (13903)
peace03 Creative Commons License 2005.05.15 0 0 13907

Igazad van, sokkal jobb a klónhadsereg egyenruhája, mint a régi(időben későbbi) rohamosztagosoké.

Szerintem annyi a magyarázat, hogy az a film régebben készült, ma már lehet, hogy ilyen egyenruhát adna rájuk Lucas.

(Nem hiszem, hogy Palpatine bácsi formatervezői nem értették a szakmájukat.)

Előzmény: relf2 (13905)
netchan Creative Commons License 2005.05.15 0 0 13906
A tokos gyerekek nem bohockodnak holmi alcazassal, meg egyebkent is, jo az a feher a Hoth-ra :-)
Előzmény: relf2 (13905)
relf2 Creative Commons License 2005.05.15 0 0 13905

Nem értem, hogy miért kellett később megváltoztatni a rohamosztagosok sisakját.

Szerintem a mostani filmben nagyon jó a formatervezés, ráadásul a színek a páncélzaton, amik jelzik a légiókat, nagyon jók.

Egyébként miért fehér a páncélzatuk, álcázás szempontjábül jobb a terepszínű.......

kaviat Creative Commons License 2005.05.15 0 0 13904
ez szinte minden filmben így volt, ahol láttam megszületett kisbabákat, hogy biza jó nagy több hete, hónapos kisköjköket mutogatnak a filmeken.. de ez érthető valahol, ha arra gondolsz, hogy miután megszületnek ezek a kis majmok, óvják még a széltől is őket, látogatni is csak egy két hét után illik stb.. gondlj bele, azért egy ilyen forgatás nem kispálya, elég nagy felfordúlás kavarodás van ilyenkor, egy újszülöttet senki se akar kitenni ennek a macerának [15x felvenni egy egy jelenetet, mert belógott a mikrofon, nem kapcsolták be a lámpát stb..]

.kav]4t ..jó ott a tengeri kaja..
Előzmény: yaminka (13903)
yaminka Creative Commons License 2005.05.15 0 0 13903

hello

nem is akartam semmit irni a filmrol, mindenki menjen el es nezze meg

az egy dolog, hogy vannak benne faraszto reszek, amikor vagy sirni vagy nevetni tamadt kedvem:)

az is egy dolog, hogy sokan kimentek, de pisiles utan vissza is jottek:) kicsit hosszu

en nem vagyok fan, nem is leszek, szinte semmiert se rajongok, es moziba se nagyon jarok, de akkor is ez egy nagy film, nagyon jo sztorival, igazabol nekem az elso harom tetszett, amiben meg nem voltak ilyen effektek meg mizeriak, amikor vertizzadva csinaltak meg egy-egy fenykardos, vagy urhajos jelentet stb. azoknak volt hangulata, nyomot hagyott az emberben... hat az utolso harom resz meg sima mozi, de ettol meg szerintem nagyon jo

iszonyat faraszto a filmben 2 dolog, talan azert zavar, mert vedono szakos hallgato vagyok

- olyan technika, akkora fejlodes, es a 'kismama' nem megy el orvoshoz, csak van...

- megszuletik a gyereki, es mutatnak egy tobb hetes babat... ekkora koltsegvetesu filmnel... siman belefert volna legalabb egy kisebb baba is, ha nem is ujszulott:)

szoval ezek total faraszto dolgok, de mindent leszamitva, az egesz fantasztikus!!

andzsin Creative Commons License 2005.05.15 0 0 13902
Jó lassan gyűrűzött be hozzám ez a mostani őrület, talán azért mert egy kicsit öregecske vagyok már ('73-rulez), végignézeggettem az ep3 trailereket azokután, hogy végigolvastam az égbemagasztaló kritikákat. Hát nem is tudom. Az való igaz, hogy az első két rész, de főleg az első (brrr), hagyott némi kívánnivalót maga után. De speciel az első részt betudom a mindent felfaló marketingnek és profitnak, szerintem túl messziről kezdte Lucas, de a mai 5-14 éves generációt is be kellett húzni az örvénybe valahogy.
Nekem mindenesetre túlságosan gigantománnak tűnik a harmadik rész, a 4-5-6-hoz viszonyítva, azokban volt valami báj és épp ezért szeretjük. Igazából se kiscsávóval, se Hayden C-el nem vagyok kibékülve. Az ep3 trailerjei ahogy láttam kivétel nélkül a hörgéssel fejeződnek be, sőt az egyikben zseniális, ahogy Vader hátradől és keresztbefonja karját. Engem is jobban izgat a story, mint a látvány, ez már egy kicsit sok. A Chewbi hadsereg viszont nagyon teccik:)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.15 0 0 13901
Lesz, ez lesz az egyik tv-sorozat.
Előzmény: Skywalker. (13900)
Skywalker. Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13900
igy van, pontosan a 2 es a 3 kozott zajlik! en, hogy ezzel is feszitsem az varakozas "hur"-jat, tegnap neztem meg az uccso 5 epizodot. huhh... mit mondjak? KÖTELEZŐ darabok, plane az ep3 elott. tenyleg fontos kiegeszitoi a filmnek, sztorinak. nem ugy, az elso 20 epizod... egy kerdes: lesz(nek) meg tovabbi evad(ok)??? csak mert ugye a 25. resz "pöccre" be van teve az ep3 ele, percre pontosan a CW 25 utan kezd az EP3!!! szal most akkor ezt meg hova lehet folytatni???
Előzmény: cyd (13899)
cyd Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13899

Üdv!

Csak egy rövid lámer kérdés:

Egy-két hete volt pár SW epizód a Cartoon Network-ön. Jól vettem le, hogy azok az Episode II és III közé illeszthetőek be?

cyd

Shu Mai Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13898
Azért van némi, ha nem is sok. Hagyd ki a megelöző 20-25 hsz-t:)
Előzmény: fmsahs2 (13896)
Aiesha Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13897
Shu Mai új topikjában csak! Itt nem annyira. De ha láttad a Csillagok Háborúja IV-et, úgyis tudod, mi lesz...
Előzmény: fmsahs2 (13896)
fmsahs2 Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13896
srácok, látom sok új hozzászólás van, de így hirtelen nem merek beleolvasni, van spoilerkedés?
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13895
Mármint a legvégén? Hogy érted?

(Mindjárt nyitok egy új topikot, mert az itteni népek nem szeretnének tudni a filmről előre semmit, majd oda válaszolj)
Előzmény: Aiesha (13894)
Aiesha Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13894
Lehet, hogy azért mert én lány vagyok, engem inkább az érzelmi vonal kötött le, és nem is kritizálnám pont ezért. Hogy Anakin  a csaj miatt csinálja az egészet, aki viszont ellene fordul. Végülis a saját személyiségét ismerve nem csoda, hogy így reagál!!... Obi Van gyakorlatilag lenyúlja a nőjét (Anakin szemszögéből nézve). A végét pedig nem értem, szóval simán elrepülhetne a lányka és élhetne tovább...
Előzmény: Shu Mai (13893)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13893
Felesleges. Ha valaki azzal ül be egy filmre, hogy az nem fog neki tetszeni, akkor annak nem fog tetszeni.

Az már viccesebb, hogy sokszor azt, amit kritizálnak a filmben, azt, ha másutt, másmilyen filmben vagy darabban látják, akkor eszükbe se jutna (pl. nem hiszem, hogy Shakespeare-t szidnák, amiért Macbeth olyan gyorsan fordul Duncan ellen - és a két sztori nagyon sokban hasonlít).
Előzmény: Aiesha (13892)
Aiesha Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13892
Ha szeretitek a filmet, gyertek át ide: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005862, és védjétek meg!
Előzmény: tufee (13891)
tufee Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13891
Igen, utaltam is rá valahol hogy az egész totál digitális, de jobban már nem mertem belemélyedni a "fikázásba", mert így is minden SW fan nekem ugrott más fórumokon, hogy én mekkora egy iskolázatlan paraszt vagyok, amiért leszólom a filmet, holott nem a filmmel hanem a rendezőjével van a gondom! :) Az a szép, amíg kizárólag eszközként használják a spec effekteket; a baj viszont már akkor kezdődik amikor fölösleges fegyverdurrogtatásba megy át az egész (pl az előző két rész, bár a harmadikban is van egy-két kitöltő jelenet).
Előzmény: Saughassy (13887)
ChrisH Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13890

Azzal egyetértek, hogy amikor Vader sisakja felkerül, és elkezd azon a gépi hangon lélegezni, az egy fenomenális élmény. Legalábbis annak, aki látta az előző részeket. Mit szépítsem, majdnem magunk alá pisiltünk a gyönyörtől, na.

Másrészről szerintem nagyon jó volt a film, a maga esetlen pillanataival együtt. Hayden Christensen is felnőtt végre, és Palpatine zseniális, agyafúrt gonosza is ügyesen lett létrehozva.

Nézzétek meg, én hiszem, hogy a többséget lenyűgözi majd. :)

Előzmény: Master of Kung Fu (13876)
aDannyBoy- Creative Commons License 2005.05.14 0 0 13889

Nekem is nagyon tetszett, és nem tudom mikor mentek ki emberek közben :)

A vásznat figyeltem és relatíve középen voltam. Az viszont nem tetszett, hogy a végénél mindenki rohant ki a pisi/kabátfelvétel miatt. Mi üldögéltünk még egy darabig.

Nekem ez volt a véleményem. Igyekeztem nem snassz lenni, viszont pozitív, hogy nagyvonalakban azonos spoilerek jelentek meg a filmről a netes újságokban.

Mindenkinek ajánlom minél hamarabbi megnézésre.

Aiesha Creative Commons License 2005.05.13 0 0 13888

Jaj de nagyon tetszett! Pedig a moziból többen felálltak és kijöttek! Én meg élveztem! Jó, egy kis időbe telik, amíg az ember hozzászokik Lucas teátrális színészvezetéséhez, de a Padmé-Anakin konfliktus nagyon szépen ki volt dolgozva, és Hayden előtt meghajolok! Nagy színészt ismertem meg ma!

(A csatajelenetekhez és hasonlókhoz azért nem szólok hozzá, mert nem az én asztalom...)

Saughassy Creative Commons License 2005.05.13 0 0 13887
Jja a mozipluszos kritikához: Itt már biza  nyoma sincs a celluloidnak, rusnya fantáziátlan egyesek és nullák halmaza az egész. Se karcok, se cigarettanyom a sarokban.
Saughassy Creative Commons License 2005.05.13 0 0 13886

En is ott voltam ezen a vetitesen, valoban feliratos es ...

Szerintem a 3 uj kozul messze a legjobb, tobb helyen mukodott az mint nem es vhogy meg mindig kicsit ott vagyok abban a messzi-messzi galaxisban. Ez pedig nalam altalaban jo jel. :) Objektiven nezve persze tobb sebtol verzik ez a resz is, de ki nez objektiven SW-t?:) Szerintem csalodni senki sem fog, mert az elso ket melleloves utan mar a legrosszabbra szamit.

Viszont, a kepminoseg eleg hervadt volt, nem is ertem miert. Egyszeruen a fenyero is keves volt, lehet hogy emiatt vesztek el a sotetben dolgok de raadasnak a fokusz se volt tul borotvara allitva. Egy debutalo vetitesen azert ez imho ciki. Plane hogy ez allitolag mar tisztan digitalis hokuszpokusz. Vagy talan eppen azert?

malócz Creative Commons License 2005.05.13 0 0 13885
Laa-Yosh Creative Commons License 2005.05.13 0 0 13884
Egyet kell értsek Lucas korholásával... még mindég nem tanult meg rendezősködni, főleg párbeszédeknél... és pár jelenetnél a kínos nevetés kerülgetett... De ennek ellenére legalább még egyszer megnézem moziban a jövő héten ;)
Előzmény: Shu Mai (13882)
B omarr Creative Commons License 2005.05.13 0 0 13883
Okés, semmi probléma... mostmár 6 nap és nekem is meglesz a véleményem a filmről... én persze még reménykedek :)))
Előzmény: Master of Kung Fu (13880)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.13 0 0 13882
Mindenkinek lehet véleménye.
Előzmény: Master of Kung Fu (13880)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!