Amikor anno láttam a Klónokat, fel voltam háborodva a Kozsó-copfos szöszi fiún. De most, hogy már láttam, mire megy ki a buli, és hogyan sötétül be a gyerek, nagyon tetszett! Még rá is volt játszva, a "hülye kangörcsös kamasz vagyok" vonalra:) Nekem ez így működik...:) A harmadikban meg már ördögi ez a szerető férj...
ez szinte minden filmben így volt, ahol láttam megszületett kisbabákat, hogy biza jó nagy több hete, hónapos kisköjköket mutogatnak a filmeken.. de ez érthető valahol, ha arra gondolsz, hogy miután megszületnek ezek a kis majmok, óvják még a széltől is őket, látogatni is csak egy két hét után illik stb.. gondlj bele, azért egy ilyen forgatás nem kispálya, elég nagy felfordúlás kavarodás van ilyenkor, egy újszülöttet senki se akar kitenni ennek a macerának [15x felvenni egy egy jelenetet, mert belógott a mikrofon, nem kapcsolták be a lámpát stb..]
nem is akartam semmit irni a filmrol, mindenki menjen el es nezze meg
az egy dolog, hogy vannak benne faraszto reszek, amikor vagy sirni vagy nevetni tamadt kedvem:)
az is egy dolog, hogy sokan kimentek, de pisiles utan vissza is jottek:) kicsit hosszu
en nem vagyok fan, nem is leszek, szinte semmiert se rajongok, es moziba se nagyon jarok, de akkor is ez egy nagy film, nagyon jo sztorival, igazabol nekem az elso harom tetszett, amiben meg nem voltak ilyen effektek meg mizeriak, amikor vertizzadva csinaltak meg egy-egy fenykardos, vagy urhajos jelentet stb. azoknak volt hangulata, nyomot hagyott az emberben... hat az utolso harom resz meg sima mozi, de ettol meg szerintem nagyon jo
iszonyat faraszto a filmben 2 dolog, talan azert zavar, mert vedono szakos hallgato vagyok
- olyan technika, akkora fejlodes, es a 'kismama' nem megy el orvoshoz, csak van...
- megszuletik a gyereki, es mutatnak egy tobb hetes babat... ekkora koltsegvetesu filmnel... siman belefert volna legalabb egy kisebb baba is, ha nem is ujszulott:)
szoval ezek total faraszto dolgok, de mindent leszamitva, az egesz fantasztikus!!
Jó lassan gyűrűzött be hozzám ez a mostani őrület, talán azért mert egy kicsit öregecske vagyok már ('73-rulez), végignézeggettem az ep3 trailereket azokután, hogy végigolvastam az égbemagasztaló kritikákat. Hát nem is tudom. Az való igaz, hogy az első két rész, de főleg az első (brrr), hagyott némi kívánnivalót maga után. De speciel az első részt betudom a mindent felfaló marketingnek és profitnak, szerintem túl messziről kezdte Lucas, de a mai 5-14 éves generációt is be kellett húzni az örvénybe valahogy. Nekem mindenesetre túlságosan gigantománnak tűnik a harmadik rész, a 4-5-6-hoz viszonyítva, azokban volt valami báj és épp ezért szeretjük. Igazából se kiscsávóval, se Hayden C-el nem vagyok kibékülve. Az ep3 trailerjei ahogy láttam kivétel nélkül a hörgéssel fejeződnek be, sőt az egyikben zseniális, ahogy Vader hátradől és keresztbefonja karját. Engem is jobban izgat a story, mint a látvány, ez már egy kicsit sok. A Chewbi hadsereg viszont nagyon teccik:)
igy van, pontosan a 2 es a 3 kozott zajlik! en, hogy ezzel is feszitsem az varakozas "hur"-jat, tegnap neztem meg az uccso 5 epizodot. huhh... mit mondjak? KÖTELEZŐ darabok, plane az ep3 elott. tenyleg fontos kiegeszitoi a filmnek, sztorinak. nem ugy, az elso 20 epizod... egy kerdes: lesz(nek) meg tovabbi evad(ok)??? csak mert ugye a 25. resz "pöccre" be van teve az ep3 ele, percre pontosan a CW 25 utan kezd az EP3!!! szal most akkor ezt meg hova lehet folytatni???
Lehet, hogy azért mert én lány vagyok, engem inkább az érzelmi vonal kötött le, és nem is kritizálnám pont ezért. Hogy Anakin a csaj miatt csinálja az egészet, aki viszont ellene fordul. Végülis a saját személyiségét ismerve nem csoda, hogy így reagál!!... Obi Van gyakorlatilag lenyúlja a nőjét (Anakin szemszögéből nézve). A végét pedig nem értem, szóval simán elrepülhetne a lányka és élhetne tovább...
Felesleges. Ha valaki azzal ül be egy filmre, hogy az nem fog neki tetszeni, akkor annak nem fog tetszeni.
Az már viccesebb, hogy sokszor azt, amit kritizálnak a filmben, azt, ha másutt, másmilyen filmben vagy darabban látják, akkor eszükbe se jutna (pl. nem hiszem, hogy Shakespeare-t szidnák, amiért Macbeth olyan gyorsan fordul Duncan ellen - és a két sztori nagyon sokban hasonlít).
Igen, utaltam is rá valahol hogy az egész totál digitális, de jobban már nem mertem belemélyedni a "fikázásba", mert így is minden SW fan nekem ugrott más fórumokon, hogy én mekkora egy iskolázatlan paraszt vagyok, amiért leszólom a filmet, holott nem a filmmel hanem a rendezőjével van a gondom! :) Az a szép, amíg kizárólag eszközként használják a spec effekteket; a baj viszont már akkor kezdődik amikor fölösleges fegyverdurrogtatásba megy át az egész (pl az előző két rész, bár a harmadikban is van egy-két kitöltő jelenet).
Azzal egyetértek, hogy amikor Vader sisakja felkerül, és elkezd azon a gépi hangon lélegezni, az egy fenomenális élmény. Legalábbis annak, aki látta az előző részeket. Mit szépítsem, majdnem magunk alá pisiltünk a gyönyörtől, na.
Másrészről szerintem nagyon jó volt a film, a maga esetlen pillanataival együtt. Hayden Christensen is felnőtt végre, és Palpatine zseniális, agyafúrt gonosza is ügyesen lett létrehozva.
Nézzétek meg, én hiszem, hogy a többséget lenyűgözi majd. :)
Nekem is nagyon tetszett, és nem tudom mikor mentek ki emberek közben :)
A vásznat figyeltem és relatíve középen voltam. Az viszont nem tetszett, hogy a végénél mindenki rohant ki a pisi/kabátfelvétel miatt. Mi üldögéltünk még egy darabig.
Nekem ez volt a véleményem. Igyekeztem nem snassz lenni, viszont pozitív, hogy nagyvonalakban azonos spoilerek jelentek meg a filmről a netes újságokban.
Jaj de nagyon tetszett! Pedig a moziból többen felálltak és kijöttek! Én meg élveztem! Jó, egy kis időbe telik, amíg az ember hozzászokik Lucas teátrális színészvezetéséhez, de a Padmé-Anakin konfliktus nagyon szépen ki volt dolgozva, és Hayden előtt meghajolok! Nagy színészt ismertem meg ma!
(A csatajelenetekhez és hasonlókhoz azért nem szólok hozzá, mert nem az én asztalom...)
Jja a mozipluszos kritikához: Itt már biza nyoma sincs a celluloidnak, rusnya fantáziátlan egyesek és nullák halmaza az egész. Se karcok, se cigarettanyom a sarokban.
En is ott voltam ezen a vetitesen, valoban feliratos es ...
Szerintem a 3 uj kozul messze a legjobb, tobb helyen mukodott az mint nem es vhogy meg mindig kicsit ott vagyok abban a messzi-messzi galaxisban. Ez pedig nalam altalaban jo jel. :) Objektiven nezve persze tobb sebtol verzik ez a resz is, de ki nez objektiven SW-t?:) Szerintem csalodni senki sem fog, mert az elso ket melleloves utan mar a legrosszabbra szamit.
Viszont, a kepminoseg eleg hervadt volt, nem is ertem miert. Egyszeruen a fenyero is keves volt, lehet hogy emiatt vesztek el a sotetben dolgok de raadasnak a fokusz se volt tul borotvara allitva. Egy debutalo vetitesen azert ez imho ciki. Plane hogy ez allitolag mar tisztan digitalis hokuszpokusz. Vagy talan eppen azert?
Egyet kell értsek Lucas korholásával... még mindég nem tanult meg rendezősködni, főleg párbeszédeknél... és pár jelenetnél a kínos nevetés kerülgetett... De ennek ellenére legalább még egyszer megnézem moziban a jövő héten ;)