Hjaaaaaaaaaa.... kééééééééééééérem, aki 5 csillagos helyekre jáááár! :o))))
(Amúgy pedig nem kell 5 csillagosnak lenni a helynek hozzá, de ez titkos... ;))) ... és nemcsak mézet és lekvárt, hanem majonézt, mustárt, kecsapot ... mindent tesznek ilyen kis üvegbe... nekünk is volt egy időszak, hogy teli volt a hűtő vele. :)) (A majonéz naggggggggyon car volt.)
.... de ez akkkkkor is temperafesték, mert CSAK! :o))
A rageddy az rongyost jelent vagy valami ilyesmit.... tehát bármelyik rongybabára ráfogható a rageddy... A Rageddy Ann pedig ugye a mesefigura... ami ugye olyan, ahogy megrajzolták. :o))
Egy ismerősömnek reformkori(az öltözék) babát kellene varrni az iskolába. Valahol láttatok ilyet? Vmi egyszerű lenne jó. mert általános iskolások kapták feladatnak...
Io, nagyon aranyosakat találtál! Tetszenek a figurák! A szivárványorrú nekem is KELL!!! Annak még talán nekiállok!
Mici, benne lennék a plüss szarvasban, de azt hiszem, nekem ez túl nagy falat lenne - még szabásmintával együtt is...:-(((((((((
Szömörce, akkor most gyúrjuk össze??? Én most csináltam mammert - vittem is a talira, és a LÁnyok felvilágosítottak, hogy ilyet már varrtatok közösben...:-) (Pedig az enyém angyalból készült, csak közben mutálódott mammerré!:-))) A felső Rageddy Ann??? Akkor tegnap mit nyomtattattam ki a párommal???:-O Na mindegy, akkor meglepetés lesz, ha kész leszek vele....:-)))))))
Skippo - örülök, hogy kislányodnak tetszett a baba!:-) Nagyon hasonlítotok egymásra az utolsó képen. Ja, azt nem mondtam, de a baba cipője textilfesték vasalóval fixálva. Nem hiszem, hogy lejönne a mosásban, de a kisasszony ne rágja azért...:-)))
Camea magyar hangja IO. :) Vagy Pági magyar hangja és Camea tolmácsa? (BEvallom én is ittam ma egy kis pohár borocskát vacsora után.) Cóval igen, arra a babára gondoltam, amiről IO írt. De a g-portálos szabásminta is jó lesz, úgy néztem. Nyuszi csak egy jött, csak félreír a gépem. :) Vagy lehet, hogy már vacsi előtt is boroztam, csak nem emlékszem?
Lidi, Irtó helyesek a figuráid. Én nem vagyok nagy bohóc rajongó, de ez levett a lábamról. Az egérke meg aztán pláne.
Na mindenki aludja ki a mai borozgatást, aztán reggel tiszta fejjel és pár bögre kávé társaságában találkozunk. :) Még a végén topikcímet cserélünk, például: kreatívan babavarrunk és közben jókat borozgatunk. :D
Camea: bemutattuk a gurulósodat, tudod, aminek én varratam az arcát, Exi meg a ruháját. Aztán mutattál egy képet, amin a régi, hajlított lábú babáddal együtt fotóztad a kész gurulóst. Na, az kell Páginak! ÉÉééérted?? :)