OK....., motorozni, de előbb szerelni kell vazze, mert csak rendbe tett motorral szeretek és tudok és sajnos az emberim most nincsenek itthon hogy pikkpakk megcsinálják helyettem, egyébként a Maldív-szigetekre küldtem őket pihenni, szóval ez van vazze! :P :)
Szasz Factory! Ma elkészült a vas, ill. felkészült a szezonra, ma lettem kész vele, a hűtővédőt is ráraktam, meg még egy csomó apróságot megcsináltam rajta, itt ott oxidálódott csatlakozókat stb..., holnap elméletileg akksi is lesz, szóval a hétvégén már akár menni is tudnék vele, ha akarnék, de ahogy elnézem az időt, nem hiszem hogy fogok is! Fázós vagyok én már, ill. a motor fázós, hidegben nem akarom használni! Ice
Könnyű! Finom a sör, de nem okoz lelkiismereti problémát, hogy megtaláltam a szatyorban a blokkot. Még így is olcsó voltam, de azért jobb lett volna együtt meginni.
Gondolom már mindenki lerágta az összes körmét! Igen?!
. Nem hallom!
. I G E N ??
Na! Azért! A 2006-s DRZ nap is felkerült közszemlére. Ha a legfelső sorban, ahol narancssárga téglalapban Fórumok gomb testvérét = Videó megtaláljátok, akkor az kell beírni: "Rodeo Ride Suzuki DRZ nap 2006". Ha vki be van oltva számítógép ellen, akkor írja be a státuszsorba a link helyére:
Könnyűnek meg azt ajánlom, hogy 5 perc 15 mp-től szegezze tekintetét a felvételre, érdekes dolgot lát!!!! Na egye fene, nagy duzzogva elfogadok egy pohár sört.