Abban tudna valaki segíteni hogy a Gran Bahia Principe Bavaro Resort és az Ifa Villas Bavaro Beach ,Punta Canan a Karib tengeri részen van? Valahol ott a határ és nem tudom ez hova esik. Köszönöm!!!!
Mi most érkeztünk vasárnap haza Dominikáról és mi is német utazási irodával voltunk. Semmi külön dolgot nem kérnek mint az egyéb országokban, tehát jó a kék utlevél, csak még 6 hónapig legyen érvényes. Egyébként mi Puerto Platán voltunk és nagyon jól éreztük magunkat, köszönet ezért Gustávónak. Nagyon jó programokon vettünk részt, nagyon jó arc, tényleg ajánlom mindenkinek aki kiutazik, mert feledhetetlen élménybe lesz része. Ő elmondása alapján viszont a Punta Canai rész sokkal szebb, ezért mi már biztos, hogy visszamegyünk és megnézzük azt is, természetesen Gustavo programjait igénybe véve. Ha még valaki most indul és nem foglalt, annak tájékoztatás képpen annyit szeretnék írni, hogy kerülje az Occidental Allegro Playa Doradat, mert nagy csalódás éri. 2 hétig friss péksütemény nem volt, olyanok voltunk mint a bárányhimlősek, mert éjjel az ágyban valami összecsipkedett, de ezt vastagon kell elképzelni, igaz a második héten, már fertötlenítettek, de kevés volt. Messziről felismerhető volt a csipésekről, ki az aki a mi hotelunkba lakik. A vízük nem iható, de egy 4*-os hotelba, egy üveg vizet nem készítettek be, se hütő/minibár/, se vízforraló szóval max. szűk 3*. Ettől eltekintve igazán nagyon jól éreztük magunkat, elég keveset voltunk a hotelba, sok érdekes program volt. Itt szeretném megköszönni Gustávónak azokat a szép napokat amit együtt töltöttünk, és üdv annak a két magyar srácnak / Ákosnak és Gábornak/ akivel együtt turáztunk két napot és még szinesebbé tették napjainkat.
Mindenképpen érdekelne, egy kis Delfinezés, és a helikopterezés, na meg amire te azt mondod, hogy azt nem kellene kihagyni !
Még annyi kérdésem volna, hogy miként tudom felvenni veled a kapcsolatot ? Foglaltam bérautót, tehát mobil vagyok ! Bár lehet hogy Európainak szokatlan arrafelé a közlekedés !
Próbáltatok írni annak a német utazási irodának? biztos van vmi elérhetőség... Mi is német céggel utazunk, és nekem is volt 1-2 kérdésem...írtam nekik angolul és még aznap jött is a válasz vissza, segítőkészek voltak. hanyadikán indultok?
Marciusba megyunk Domonikara,nemet utazasi iridanal fizettem be, muncheni indulassal. Megfelel a kek utlevel is, vagy mindenkeppen a bordo szukseges a beutazashoz. Erdekjodtem magyar utazasi irodaknal, azt feleltek ott kerdezze ahol az utat befizette.... Szoval nem kaptam valaszt. Ha valaki tudja, kerem irja meg...koszi
Delfinekkel valo uszas Bayahibebol lehetseges ? Kosz minden infot..
Köszönök minden infót. Már mi is nagyon várjuk az indulás időpontját. Remélem az idő is gyönyörű lesz. Az egyik ismerősünk most volt ott 2 hétig , és ebből egy hétig esett az eső minden nap.... nem szeretnénk egy ilyen hetet kifogni:-(
A homok fehér,a víz türkizkék! Több programon is voltunk!Elmentünk a Saona szigetre,a fővárosba Santo Domingoba,megnéztük Altos de Chavon-t és környékét,valamint voltunk Samanan és a Bacardi szigeten!Mindegyikre érdemes elmenni,ha ennyit nem szeretnétek kirándulni akkor válasszatok közülük! Irigyellek benneteket,hogy mentek!Én is szívesen mennék megint,már most 1,5 hónap után :) !
Most 22.20 perc van, többször hívtam a szobát. Üzenetet soha nem hagyunk a recepcion!!!!
Azért kérek mindig mindenkit hogy engem hívjon mert engem mindig lehet hívni de én hiába hivom a szobát ott nincs senki, majd reggel 4 kor mikor kelek esetleg megpróbálom mégegyszer....:-)
9-10 ig biztosan nincs semmi, 11-12-13 napokra lehet készülni de fogom küldeni majd mailban vagy a forumon vagy telefonálok!!!
Ismerösöd meg nem tud csajozni..csak azt huzzák le akit le lehet...szerintem más országban is igy van ez.....
Lehet hogy itt a forumon majd kezdünk egy tanfolyamot hogy hogyan is kell a dominiaki csajokkal bánni.... egyesek elég jól belejöttek tehát nem lehet nehéz.....vagy csak jó a tanár:-))))))
Kérek szépen mindenkit hogy amikor foglal a programra vagy érkezik és találkozni szeretne velem akkor ahogy kértem a rendes nevet és utlevélszámot tessék az e-mailban leírni!!!!!!! Juli, Pityu, Józsi meg Ákom Bákom meg Cica Mica nevek alapján még jövöre sem fogom az illetöt megtalálni meg nincs is idö erre!!!!! Aki nem irja le a rendes nevét már foglalhatja is az utjait a hotelekböl!!!!!
Köszönöm a megértését mindenkinek!!!
Még mindig vannak olyanok akik irnak hogy jönnek elöjegyzésbe veszem öket aztán valahogy eltünnek....de tudnék örülni ha esetleg a jövöben más országban hülyítenék a kirándulásokkal foglalkozokat.....
Köszönöm a gyors választ..... örülök, ha pozitív volt a véleményetek. Háááááát a gyerekek miatt akkor kicsit nekünk is aggódnunk kell, mivel 3-an megyünk(barátnők):-),remélem mi megússzuk a gyerekhisztit:-))))
A part fehérhomok és a víz türkizkék? :-) voltatok valamelyik programon?
Szia Guss! Én itt vagyok kint, kérlek gyere el a Natura Beach hotelbe, a szobaszámom 4208, a fakultatív program miatt, ha lehet a recepción hagyj nekem üzenetet! Nagyon köszönöm a segítséget! Bokros Csilla
Mi decemberben voltunk Dominikán és a Meliában szálltunk meg! Csak jókat tudok mondani a szállodáról!Minden igényünket kielégítette a hotel!A személyzet felkészült és hozzáértő,segítenek mindenben!A szobánk tiszta volt,minden nap takarítottak! Nekünk csak egy problémánk volt,de az is elenyésző,méghozzá,hogy nagyon sok volt a gyerek!Kicsit hangosak és mindenhol ott voltak!Ezen kívül minden jó volt!
Március 3-án indulunk Punta Cana-ra, a Melia Caribe Tropicalba. Tud vki erről a szállodáról vmit? :-)...esetleg készül vki oda? Érdekel minket minden program, buli, szórakozás....Üdv)
Mi 02 11-23-ig leszünk hárman(6éves fiammal)az Iberostar Dominikánában. Elegendő,ha onnan felhívunk a programokkal kapcsolatban? Mikor vagy elérhető legjobban?
Időközben megvettem a repülőjegyet ! Febr. 28-án érkezem Santo Domingo, Las Americas-ra ! A Mercure Comercial Santo domingo-ban fogok lakni ! Ez véleményed szerint, jó választás volt, vagy rossz ? Március 5-én megyek Santiagoba, és Sosuaba ! Tudsz valami odajutást ? Egy Usa-ban élő barátom nem javasolta az autóbérlést ! Neked mi a véleményed ? Szívesen részt vennék programodon, is, amennyiben, a fenti időpontokban, van rá lehetőség ! Március 8-án megyek vissza Santo Domingo-ba, a BQ Santo Domingo Hotelben foglaltam,és 10-én utazom haza ! Tehát ezek a tartózkodási helyeim, és az időpontok ! Helikopterezés, vagy egyéb érdekes dolgokra igen fogékony vagyok !
Várom jelentkezésed : Szia : Zsolt
UI: ismerősöm mondta, hogy óvakodjak a Dominikai nőktől, mert csak lehúznak ! Ez igaz ????
És Higuey bár ez utobbi nem élet halál kérdése. Könnyen meglehet szokni a meleget :-) Bár a levelezésünk meget inkább privátba? Nem hiszem a többiueket érdekli ez :-)
Mi csak USD-t vittünk, ezt szeretik is arrafelé. Ha a repülőn akarsz ezt-azt venni (a pia tud feláras lenni), egy kevés EUR sem árt. De én a dollárt javaslom fő valutának.
Nem tudom, mit értesz turista kártyán, de belépéskor 10 USD-t, kifelé 20 USD-t kell fizetni (és kártyát kitölteni). Ez utóbbit több utazási iroda beépíti az áraiba, a Neckermann-nál pl. így volt.
Venni leginkább szivart, mamajuana-t, rumot, kávét, dísztárgyakat, kagylót, csigát (de a tengeri csillagért akár le is csuknak!!!) érdemes, de nem a hotelben, hanem Santo Domingo-n, ott ahol Dom Guss mondja. Kb. fele áron fogod tudni megvenni a dolgokat.
Mamajuana (ez egy dominikai ital) kapcsán érdemes (szintén Dom Guss nyomán) nem előre elkészítettet vásárolni, hanem olyan üvegcsét, amiben az elkészítéséhez szükséges - boros preparálás utáni - gyógynövények találhatók csak. Ebből jó néhány üveg mamajuana-t tudsz majd otthon készíteni (gyakorlati tanács: tegyetek még bele mézet!!!). Az első kör mamajuana-m elég jól sikerült, bár kubai rummal készítettem. :) :) :)
Elnezest kerek mindenkitol de most itt a forumon nem nagyon volt idom valaszolni, csucszsezon van meg aztan a Haitin tortent foldrenges miatt neha nem vagyok Punta Cana-n de ez most egy par napon belul veget er, ha van kerdes akkor tessek e-mailt kuldeni:muchoviaje_rd@live.de
Aki mar itt van es programra szeretne jonni akkor hivja a (00-1)809-864-5862 szamot
Most elöször irok ide,de egy ideje már olvasgatom a forumot.Mi acsalaádommal(6 éves fiamvan)02.11-én utazunk Bp-ről Puntacanába az Iberostar Hotel Dominikanaba, és23-áig maradunk.Van valakinek tapasztalata ill.jön más is az adott időpontban? Dom Gussal hogy lehet kinn felvenni a kapcsolatot és mire érdemes elmenni?