Keresés

Részletes keresés

fodrika Creative Commons License 2007.02.03 0 0 278
Jöhet tulajdonképpen mindenki:) Lutai-ról mi csak 2004-ben csináltunk képet... Fene azt a jól neveltségemet néha:DDD
Egyébként ő mennyire beszél angolul? Már mint Lutai. Andrei G. néha elég béndzsó... Kíváncsi vagyok, hogy oroszul is annyira rosszul fejezi ki a gondolatait, mint angolul.
Előzmény: gitana19 (277)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.03 0 0 277

Nagyok a képek. Másról is kell? Van Lutai, Lezin, Berntsson, Zelenka, Dom/Shab, Hajkováék...

Még1 Lutai-poén:

1 bnőm kért tőle aláírást, és nemzetközi neve a van a lánynak, magyarul K-val, nemzetközileg viszont C-vel írandó. És így kérte az aláírást:

To ... with K.

Erre Lutai leírja, h To... (persze C-vel), és visszakérdez, h with???

Előzmény: fodrika (276)
fodrika Creative Commons License 2007.02.03 0 0 276
Most már publikus... Csak tegnap este elfelejtettem átállítani:) Mondjuk, ha nagy a képek mérete, akkor légyszí szóljál Gitana, mert akkor inkább megadok egy másik mail címet.
Lutai-ra visszatérve, egy tök aranyos versenyző és nagyon udvarias. Ezt bárcsak Andrei is elmondhatná magáról. Vasárnap este a korisok buszán jöttünk haza és amikor a barátnőm szállt le, akkor valahogy elé került Lutai (azt nem láttuk hogyan, mert nem vettük észre, hogy a közelünkben ülne...) és mindenkit maga elé engedett. Dóri majd nem be is szólt neki, hogy Davai, Davai:)))
Előzmény: alminar (270)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.03 0 0 275

"Egyébként Lutai-jal nem Mishin foglalkozik, hanem leginkább a felesége, Mishina."

Családban marad. Mindenesetre a KSMen Mishin volt vele, és Macypurát is ő dajkálta.

Szivesen :-)

Előzmény: fodrika (262)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.03 0 0 274
Elvettem tőle a kardokat. Na, ezek aztán nem műanyag játékizék, mint Gwendal + Marina lézerkardjai! És ti csak azért láthattátok a kalózos programjukat, mert utána vissza is adtam! :p
Előzmény: alminar (273)
alminar Creative Commons License 2007.02.02 0 0 273

akkor volt egy ötödik keze ?? :D

Mikor a Fantom után Mahó Anditól kértem aláírást, neki is egy csomó táska volt a kezében, végül az ismerősöm azokat megfogta, és akkor úgy tudott adni...:)

Povilas-nak az tetszett legjobban, hogy litvánul mondtam a Jó éjszakát !! :D

Előzmény: gitana19 (271)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 272
Az enyém meg nem él, de végülis vas.ig ráér... :-)
Előzmény: alminar (270)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 271
Ritával meg nem baltáznánk ki, mert ő is aranyos! 2 éve úgy próbált meg aláírást adni, h kezében volt a 2 kard, csokor virág, meg a táskája.
Előzmény: alminar (269)
alminar Creative Commons License 2007.02.02 0 0 270

Fodrika, hogy küldjön neked Gitana képeket?

csak mert nem publikus a mailcímed...(mondjuk én tudom attól még :D)

Előzmény: fodrika (262)
alminar Creative Commons License 2007.02.02 0 0 269
Hát igen, Povilastól is elgyengülnék, de őt már lefoglalja egy másik Rita (aki nem én vagyok)...........
Előzmény: gitana19 (267)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 268

Nekünk is ez volt a reakciónk...  Különben merte volna nem gyakorolni, Taraszova összevonja szemöldökét, és lessz nemulass!

Vagy Chiper a kislányával - az is zabálnivaló jelenet volt. Szintén közvetlenül alattunk.

Előzmény: fodrika (263)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 267
Látod, ha van nálad ajándék, és jól eltalálod, akkor vagy van ürügy a puszira, vagy neked semmit se kell csinálnod, Povilas önként adta :p
Előzmény: alminar (265)
alminar Creative Commons License 2007.02.02 0 0 266

ez húzós kép .... :D

és ki a másik srác??

kb mely évben készült?

Előzmény: fodrika (264)
alminar Creative Commons License 2007.02.02 0 0 265

jaj ez az integetős sztori nagyon aranyos...:D

PS: nekem leírva is elég volt a kisses (azt bírtam volna, ha John Kerrtől vagy Aidastól én is bezsebelhettem volna...)

Előzmény: gitana19 (261)
fodrika Creative Commons License 2007.02.02 0 0 264
Ha már baby Andrei, akkor legyen itt is egy kép róla:

Ez valamelyik orosz junior bajnokság után készült.
fodrika Creative Commons License 2007.02.02 0 0 263
Ezt nem írod komolyan? Még az integetést is próbálta? Hát, esküszöm megzabálom! Olyan kis édes srác volt még itt az EB-n aztán azóta ő is felnőtt, ami azért nem hátrány:)))
Előzmény: gitana19 (261)
fodrika Creative Commons License 2007.02.02 0 0 262
Ha csuklani fogsz a képek után, akkor a barátnőm áldja majd a nevedet! Köszönöm szépen:)
Egyébként Lutai-jal nem Mishin foglalkozik, hanem leginkább a felesége, Mishina. 2004-ben is csak ő volt vele a Finlandián, akkor láttam először korizni élőben. Akkor azért annyira nem volt meggyőző, ugrásai is semmik voltak. Ahhoz képest rengeteget változott előnyére! Ő is a későn érő oroszok közé tartozik:)
Előzmény: gitana19 (259)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 261

Nekem nem is írta, h "with kisses"!!! Viszont én bezsebeltem tőle :p

Az 1. kép, amit beraktam Andreiről, az úgy lett, h lekiabáltam neki, és ő pózolt nekünk. (Akkora mázlink volt, h pont a sajtórészleg fölött ültünk!) Meg kvázi alattunk melegített be - ott próbálta az integetést, és időbe telett, míg rájöttünk, h nem vkinek integet konkrétan...

Előzmény: alminar (255)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 260

Taraszováról még ennyit, h lefotóztuk külön anyukámnak (2004 BP), majd mikor telefonált kicsit később, h megtaláltuk-e egymást a társaságunkkal, mert persze 4en 5felől, és 1 embernél az összes jegy, hugom újságolta anyukámnak:

-És képzeld, lefényképeztük, csak neked, a TEraszovát!

Azóta Terasz néninek hívjuk. (Csak meg ne tudja!!)

Előzmény: fodrika (256)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 259

Csak 1 tucatot.

Ráér vas. este? Mert a freemailes postafiókom nem túl nagy, és a képek viszont igen.

Mishin: Igen, van virág :p Viszont mikor a "kisfiával" (Lutai) dumcsiztunk (volna) az öltözőfolyosón, szemét módon elküldte csicsikálni a kisfiút.

Philippe cukorfalat, viszont szemét módon nem értékelte a francia szókincsemet. ("Une autogramme? Et une photo? C'est pour toi!" - és ezzel kezébe nyomtam 1 bocicsokit meg 1 zacsi Sport Falatot) Szóval most nem tudo eldönteni, h szégyellje magát, vagy ari, h nem tette szóvá, h béna a franciám.

Philippe on ice: Na igen, még ha feltörli is a jeget, a női nézők ott folynak szét. Igaz, ami igaz, szép izmai vannak (és ezt most mint anatómiát tanult ember mondom, női mivoltomat visszatuszkoltam az ágy alá). De azért nem szokta annyira felmosni a jeget, csak akkor ront, ha máshol jár az esze.

Előzmény: fodrika (258)
fodrika Creative Commons License 2007.02.02 0 0 258
Tényleg, még egy kicsit off: Viktor Pfeifer-ről nem csináltál véletlenül fényképet? A barátnőm nagyon szereti őt. Ha igen, akkor tudnál nekem belőle küldeni? Köszi:)))
Előzmény: gitana19 (254)
fodrika Creative Commons License 2007.02.02 0 0 257
Nekünk semmi extra nem volt most, szemét volt, mert nem emlékezett ránk Párizsból:DDDD Egyébként nagyon aranyos volt, éppen valahova kellett mennie és közbe pofátlankodtam, hogy mikor készíthetnék róla 1 képet és akkor mondta, hogy azért annyira nem sietek, ráérek, egyáltalán nem probléma. Szóval, egy úri ember volt!!! Remélem, még sokszor találkozom majd vele és 1szer már korizni is szeretném élőben látni!
Előzmény: gitana19 (254)
fodrika Creative Commons License 2007.02.02 0 0 256
Mishin-től kértetek autogramot? 2004-be a barátnőmnek még virágot is rajzolt és akkora bestia az öreg, hogy szépen kicsit hátrébb ment és utána várta a hatást és bezsebelte az érte járó mosolyt!:)))
Mondjuk, Tarasova sem piskota! Ő az a tipikus nagyasszony. Jó volt, mert 2004-be a vébén kérdezni szerettem volna tőle, hogy Yagudin mikor érkezik Dortmundba (több helyen ezt pletykálták és nekünk a barátnőmmel ő az etalon). Szóval, a barátnőm piszkál magyarul és épp elkezdeném mondani Tarasovának angolul és ő már is válaszolt, pedig olyat nem is mondtam, amiből számára ez kiderülhetett:)))
Előzmény: gitana19 (249)
alminar Creative Commons License 2007.02.02 0 0 255

hát én csak annyit tudtam hogy a tudósítók felé van, aztán láttam, hogy éppen arrafelé mászkál, és úgy támadtam le....:))

Mondtam neki, hogy szomorú vagyok a kedvencem miatt, meg is kérdezte ki az, csak nem Stéphane? Én meg erre: Andrei Griazev, akkor így visszakérdezte a nevét, és a Griazevet olyan aranyosan mondta (akcentussal) :)) erre én: Igen ő, aki a Notre Dame de Parisra korizott (ez a 2ik csoport utáni jégfelújításkor volt), aztán vhogy lett autogram (with kisses, ezt írta, de cuki), meg le is fotóztam...:D

hát ennyi, felőlem offolhatunk egy kicsit, az én topicom :))

Előzmény: fodrika (252)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 254
Nem akarom ezt a jó sorsra érdemes topicot szétOFFolni, de részletesen beszámol6nátok Philippe-ről!!!!!!!
Előzmény: fodrika (252)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 253
Esküszöm, nem emléxem, pedig Elene 2 sorral mögöttem ült... 2en voltak vele, az 1ik tán az anyukája, mindenesetre hasonlított E. G.re
Előzmény: alminar (250)
fodrika Creative Commons License 2007.02.02 0 0 252
Meg ha nem segítünk neked, hogy hol ül és milyen aranyos! Tök édes volt, mert nem mindig volt öltönyben és nyakkendőben, néha olyan lazán járkált... Csak akkor már nem akartuk piszkálni:)
Előzmény: alminar (248)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 251

Égő, de én is alig ismertem fel... 98 óta hogy finom legyek, nem fiatalodott. De mikor közelebb siklott, láttam, h a hetyke mosoly meg az izmok még megvannak... Aztán a shown kiderült, h a szaltó is. :-))

Szivesen!

Előzmény: alminar (248)
alminar Creative Commons License 2007.02.02 0 0 250
Elena Buianova vagy Voderozova, az a nő, aki Andrei mellett van a lihegőben, de nem Taraszova.....így segítettem?? :D
Előzmény: gitana19 (249)
gitana19 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 249

Passz, őt nem ismerem fel, úh lehet, h csak én voltam gyök...

Érdekes szitu volt. Megláttam Mishint, és épp 2 magyarral beszélgettem, mondom:

- Most vagy az összes műkori edző ugyanúgy néz ki, vagy...

- Ne filózz, tényleg ő az...

Macypurát is ő dajkálta.

Másrészről ha túl sok "sztár" jönne, tuti nem lenne ennyire jó helyünk, nem mehetnénk be csak úgy az edzésre, nem mászkáhatnánk az öltözőfolyosón, stb

Előzmény: fodrika (247)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!