Keresés

Részletes keresés

Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.20 0 0 5397
THX Myrtill82. Akár azt is mondhatnám, nem tudom honnan valók a képek mert mondjuk kaptam e-mailben vagy más módon. Ehelyett inkább elhelyeztem az oldalon egy linket Galway mester felé, mert szerintem ez így fer. Sőt, odaírtam a képekhez is kinél fotóztam, vagy kitől származik. Csak ma kb 4 weblapon találtam meg a saját képeimet, és én sem írtam nekik dorgáló ímélt, hogy ejnye-bejnye. Akkoriban ugyanis nem védtem le a képeket, és ez lett belőle.

ui:feltettem amiket kértél
myrtill82 Creative Commons License 2006.06.20 0 0 5396

Szerintem nagyon jó az oldal!

Komoly munka lehetett összegyűjteni,akárhonnan is van!

Előzmény: Gotha 72 (5395)
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.18 0 0 5395
Szia Csibe!
Nem teljesen értem mit szeretnél mondani. Az hogy van 5% kép ami nem az enyém, az már bűn? A sajátjaimra meg olyan feliratot rakok szerintem amilyen tetszik. Nem tagadom hogy vannak webes képek fent, de
1. - akkor az illető miért nem védte le, vagy miért tette fel
2 - sok dologról csak innen lehet ma már képet találni.

A képek 95 %-a tőlem van, vagy tőlem indult ki. Legalábbis amit nálam látsz. Igaz nem láttál mindent, mert ekkora gyűjteményt nehéz kezelni és kategorizálni.

De a kedvedért egy kicsit szégyellem magam. :)
_csibe_ Creative Commons License 2006.06.17 0 0 5394
Mondd csak: egy kicsit sem szégyelled magad, hogy felhasználod más képeit, ám az eredetüket nem tünteted fel, sőt, elcsúfítod és élvezhetetlenné teszed azokat a saját, zavaró és idegesítő felirataiddal, jelezvén, hogy az a kép most már a tied?
Előzmény: Gotha 72 (5385)
Galway Creative Commons License 2006.06.17 0 0 5393

Nekem nincsenek képregényeim, csak megörültem amikor megláttam a régen látott képeket.

Illetve van a gépemen elmentve egy képregény: Natasha a légikisasszony (vagy valami ilyesmi) a címe, és MOZAIK képregények több tucatnyi (de az nem a gépen, hanem egy dobozban porosodnak).

Előzmény: Törölt nick (5391)
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.16 0 0 5389
Nu ezt már én is éreztem! Egy rakéta porszívót akartam lefotózni, mire egy kisebb társaság a fotótéma és közém állt, úgyhogy jobbnak láttam inkább más témát keresni. NODE elhelyeztem a lapon egy köszönet blokkot, oda beírtalak természetesen! Ezt már amúgy is terveztem, csak nem emlékeztem minden letöltésre, honnan van néhány kép.
gxy_gfx Creative Commons License 2006.06.16 0 0 5388
A szaloncukor nekem is teljesen meglepetésszerű volt. Az egyik ismerősöm egy rég mumifikálódott spájzot pakolt ki egy örökölt lakásban, elég sok kekszes dobozos fotó abból az adagból van. Egyébként valóban én is járom a terepet lomtalanításkor, néha a helyi pletykagyáros mameszok meg az ezerkettesladás romeltakarítók elég értetlenül nézik ezt a világképükbe sehogy sem illeszkedő jelenséget:)
Előzmény: Gotha 72 (5386)
gxy_gfx Creative Commons License 2006.06.16 0 0 5387
Remélem nem baj ha használtam a képeidből.

Egyáltalán nem, sőt, jobb is, ha egy rendes nagy gyűjteménybe bekerülnek, és nem csak így ömlesztve porosodnak egy tmp-ben.
Előzmény: Gotha 72 (5385)
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.16 0 0 5386
Legjobban a szaloncukroknak ujjongtam, azokat hogy sikerült? Gondolom pár lomtalanítást te is végigfotóztál. Engem is komplett hülyének néznek mindíg ilyenkor...
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.16 0 0 5385
Ezek valóban gyöngyszemek! Még ilyet, sokat! És elismerem jártam már az oldaladon anno... :) Meaculpa. Remélem nem baj ha használtam a képeidből. Mint ahogy az enyémek közül is kering pár száz a neten, egyszer kaptam valakitől egy pps-t hogy nézzem meg milyen fasza, aztán az első képnél felismertem hogy tőlem valók. Vicces volt.
gxy_gfx Creative Commons License 2006.06.16 0 0 5384
Milyen gyöngyszemekre gondolsz?

Ilyenekre. Van pár, amit máshonnan szedtem össze, de a javát magam fotóztam. Csak éppen időm nincs rendszerezni...
Előzmény: Gotha 72 (5376)
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.16 0 0 5383
Na örülök hogy pár embernek tetszik a lap. Tényleg nincs valami ötletetek, honnan tudvék képeket szerezni a következő tárgyakról?
-Műanyag nagy kamion. 6 kereke volt, hajlamos a kiesésre. Hátul ajtóval, és a tetején kis sárga háromszöggel. Szerintem magyar gyártmány.
-Műanyag villamos, kb 40 centis, két menetes végű oszlop tartotta a tetőt, így akár szét is lehetett szedni.
-Leó jégkrémek, bármilyen csomagolásban, pálcikás illetve dobozos kivitelben.
-Tutta-Frutta üdítősdoboz, kb a red bullhoz hasonló keskeny formátumban.
(Itt a frutta, add tovább, add tovább ad tovább. Tutta? Frutta! Háháháháháháááá) valami hasonló hülye szövegű rap szerüség volt.

Ezekről csak rossz minőségű képeket leltem, ezek is fent vannak a Waned rovatban. Köszi mindenkinek a biztatást!
jack.ripper Creative Commons License 2006.06.16 0 0 5382
...és a Dörmögő Dömötör az smafu ?
Előzmény: Galway (5381)
Galway Creative Commons License 2006.06.16 0 0 5381

Gotha! Egyszerűen szuper a képregénygyüjtemény!! Hogy honnan szereztél Kisdobos és Pajtás magazint azt nem tudom, de Anyukám mindig vette nekünk. Már fogalmam sincs mi volt benne, de azt tudom, hogy mindig megkaptuk:)

Köszi!

Előzmény: Gotha 72 (5380)
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.15 0 0 5380
Ja mármint Te nem szóltál a gyöngyszemekről. Üdv G.
Előzmény: gxy_gfx (5375)
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.15 0 0 5379
off:
Kicsinek nem mondanám, de ha kell elküldöm nagyban is. Nem szóltál a gyöngyszemekről...
jack.ripper Creative Commons License 2006.06.15 0 0 5378
Bocs, tényleg.  Csak nagyon kicsi a kép.
Előzmény: Gotha 72 (5374)
csabiman Creative Commons License 2006.06.15 0 0 5377
Huhh, Doktor Mustár meg társai... :D
Előzmény: Sorsha (5371)
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.15 0 0 5376
öCSISAJT? Ezt jó rég nem hallottam... Látod erről meg is feledkeztem. Majd utánanézek. Milyen gyöngyszemekre gondolsz?
gxy_gfx Creative Commons License 2006.06.15 0 0 5375
Felkerültek a képregények. Nomeg sok-sok játszóteres kép! Megnézhető
itt!

Jaja, korrekt kis gyűjtemény, minden elismerésem. Látom, én is hozzájárulhattam pár gyöngyszemmel, majd teszek fel hozzám még újakat. Esetleg a klasszikus „Öcsi” sajt címkéje sorban áll már a scanner előtt?
Előzmény: Gotha 72 (5370)
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.15 0 0 5374
Kedves Hasfelmetsző! A Jáva igenis fent van. A vízipisztolyt pótolni fogom-ha kéred, a kívánságok közé. :) Üdvözlettel Gotha
jack.ripper Creative Commons License 2006.06.15 0 0 5373

Nagyon jó !!!

A vizipisztoly és a Jáva építő kimaradt.

Előzmény: Gotha 72 (5370)
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 5372
Amennyire tudom a Cluedo egy társasjáték fajta, ahol nyomozni kell. Tényleg volt ilyen, pici késsel, kötéllel meg pisztollyal és kehellyel. de lehet hogy nem jól emlékszem.
Sorsha Creative Commons License 2006.06.14 0 0 5371
Nem emlékszik valaki véletlenül mi volt a címe annak a társasjátéknak, ami a Cluedo szoci változata volt, fekete-fehér képekkel, nappalival és franciakulccsal?
Nyomoz a család? vagy hasonlü
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.13 0 0 5370
itt! ..
Spidermans Friend Creative Commons License 2006.06.13 0 0 5369
Szafarit küldtem!

Sőt, a József Attila lakótelepen nem is sima beton volt a csúszdák alatt, hanem ilyen mozaikszerűség, hogy ne csak törés legyen, hanem ha megfelelően esel, akkor zúzódás is, vagy akármi egyéb.
A betoncsúszda meg akkor volt a legbarátságosabb, amikor középen már ketté volt törve, sőt, volt, hogy az alsó fele hiányzott is teljesen.

Nemrég néztem épp egy ilyen modernebb játszóteret, hát, azért ott is lehet produkálni sokféle sérülést egyes mászókákon, ha a gyerek egy kicsit is találékony. De legalább homok van alul.
Előzmény: zöld dió (5367)
zöld dió Creative Commons License 2006.06.13 0 0 5368

Tényleg, az orosz nyelvkönyveimre nem is emlékszem?! meg arra sem, amit tanultam belőle :( szaszíszki v garcsícom - kábé ennyi maradt.

na, hülye vagyok, mert összekevertem a SZOT üdülőt meg az úttörőtábort, Sóstó természetesen az utóbbi volt, mégmeg a Balcsi mellett, húúúú, az világbajnok volt.

az én Camping bicajom 1988-as kítűnő évjáratú, a ami napig megvan, még talán használható is és PIROS. A lakótelepi bringatárolóról mi is hamar elszoktunk, maradt a lakáson átrángatás ("hozzá ne érj a tapétához a kerekével, mert nem is tudom, mit csinálok veled") és az erkélyre könnyedén kirángatás a sok vacak között/közé, amit gyűjtögettünk, mert mindent gyűjtögettünk jó-lesz-még-az-valamire alapon. 

Előzmény: Törölt nick (5361)
zöld dió Creative Commons License 2006.06.13 0 0 5367

NANÁ!, előre is köszönöm!!!

Emlékeztek a gumihintára? meg a mókuskerékre?

és a betoncsúszdára? vannak még ilyenek valahol?

mindenhol már csak ezeket a gyerkbiztos luxusjátszótereket látni a régi életrenevelős kínzóeszközök helyett.

ha lesz eccer gyerekem, sosem fogaj megtudni, milyen végigszántani térddel a hinta alatti aszfaltot. bár megnézni megnézheti a nyomait, örökre vasalva... (a térdemen, nem az aszfalton :)

Előzmény: Spidermans Friend (5356)
Gotha 72 Creative Commons License 2006.06.05 0 0 5366
Láttam, köszi. Megígérem hogy napokon belül felkerülnek a képregények!
Galway Creative Commons License 2006.06.05 0 0 5365

Írtam:)))

És az én javaslatom, még egy rész a képregényeknek is.

Szia

Előzmény: Gotha 72 (5364)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!