A féltestvér asszonyát szúrta... szerinted bánatos hogy megszünt a zavaró körülmény? Timikének nem sikerült a próbán szomorúnak lennie, ezért "B" tervként beadták hogy a gyerekek még nem fogják fel a halál esetet.
Megjött a két fakabát... A két arc valóban csak "fakabát".
Már azt sem értem ,hogy minek kell vetített háttér pl. egy Dunánál leforgatott jelenetnél vagy a ház előttieket , mert szerintem nem olyan plusz költség amibe belerokkana a BK költségvetése.
Timi már korábban is viselkedett érzéketlen, bunkó módon. Ehhez az ellenszenves irányhoz találták ki biztos ezt a kis csajt is. Kellenek a negatív figurák.
Gondolom a bérgyilkos kéri majd a zsoszót, amit Miki nemhogy nem akar majd átadni, hanem még az előleget is visszaköveteli. Csakhogy a bérgyilkos ezt nem adja majd oda. Így el lehet majd húzni sokáig a dolgot!
Gyjuli aztán nagyon felelős anya ! Korábban otthagyja egyedül a gyermekét a szobába most nem figyel oda és a gyerek kirohan a lakásból. Mi van ,ha vele is történik valami ?
Sokkal több okuk lenne Attilát gyanúsítani. El akarta tenni a vetélytársát láb alól, hogy Julival élhessen. És, hogy öngyilkosságnak lássék, tudomására hozta, hogy viszonya van Julival. Kis szerencsével András ettől le is ugorhatott volna, de mivel nem tette, színrelépett a két pribék, felvonszolták a tetőre, és ledóbták.
Vagy: Andrásnak, mint építési vállalkozónak, bizonyára voltak ellenségei. Egy ilyen ellenség azt a hazugságot mondta neki, hogy Julinak viszonya van Attilával. Ezután jöttek a pribékek. Ebben az esetben még az is elképzelhető, hogy Juliék még mindig nem buknak le.
itthon ez a "jó lesz ez a parasztnak" mentalitás csődbe fog bennünket vinni
bk már pont ilyen : úgy is nézik , tök mindegy hogyan tálaljuk... a reklám már olyan hosszú a két rész között, hogy néha elfelejtem, hogy megy a bk...
voltam egy pár sétálós helyen normafa, margit sziget, vörösmarty tér stb. elborzasztó, hogy pl. egy szar, ízetlen forró tea , szar 3 forintos pohárból 250-500 Ft, mert jó az a parasztnak...
igénytelenség a köbön...
de mi is igénytelenek vagyunk, mert ezt a szart nézzük
Még kérdések jönnek.
1. Juli mikor fogja felhívni Katát, Emmát, Danit és Bandit, hogy András meghalt?
2. Kata, Emma és Dani elmegy majd a temetésre? (Bandika biztos, hogy elmegy)
3. Zsuzsa és Juli kapcsolata, hogy fog alakulni?
4. A rendőrségnek elmondja-e majd, hogy András még felhívta mielőtt leadta a forgalmit?
Ebben az esetben ki kell, hogy hallgassák azokat akik tudtak a megcsalásról. (Claudia, Hanna, Linda és Peti)
Claudia ott volt a party-n, de gyanúsitott aligha lehet, mert nem bírta volna megverni az Andrást.
Linda elvileg egyedül volt otthon, de mivel ő is nő, így ő sem lehet gyanúsított.
Hanna szintén kizárva.
Így egyedül Peti maradt aki össze tudta volna verni Andrást.
Petinek van-e alibije?
5. Találnak-e idegen DNS-t András testén?
Timike meg a végén pszichopata lesz. Határozottan ijesztőnek tűnt, ahogy gépiesen mondott pár "bölcsességet" miközben látszott, hogy mennyire nem érdekli...
Az én emlékeim szerint az úgy volt, hogy jogot mondott, mire Zsolt, hogy ezek szerint ügyvéd lesz a lánya? Mire Linda, hogy ő igazából bíró akar lenni.
A CSI: Miami csapata ezt az ügyet tuti, hogy megoldaná.
1. Claudia csak látta, hogy András az, de semmit nem csinált.
2. Hol a rendőrség?
3. Azonosítás hol marad?
4. A rendezvényen készült képek nem vizsgálják?
5. Ha öngyilkosságnak állítják be, akkor az egyéb sérülések mivel magyarázzák?
Lehet, hogy túl sok CSI sorozatot láttam. :)
Úgy emlékszem, amikor először mondta, bírói szakot vagy kart mondott, most inkább a szak rémlik, ketten néztük, így hallottuk, de inkább nem keresem meg azt a részt, ha nem így volt, elnézést a félrevezetésért
A haszonélvezet csak a közösen használt lakáson és berendezési tárgyain /az ingóságokon nem, mert most azon is van/ lenne a tervezet szerint és akkor se veszítené el, ha új házasságot köt + gyerekrész
"Ma, alaphelyzetben az özvegyet mindenre, ingó és ingatlan vagyonra is kiterjedő haszonélvezeti jog illeti meg..... Ráadásul az ő hozzájárulása nélkül az örökségből semmit nem lehet eladni vagy megváltani. Mindent használhat a haláláig, tehát bérbe adhatja azt az ingó és ingatlan vagyont is, ami a saját megélhetéséhez nem (feltétlenül) szükséges. "
Jó lenne tudni a valódi okát a kiírásnak. Mert ez a "fáradt karakter" duma nagyon necces. Írnák inkább le őszintén, hogy:
A művész úr megunta hogy hiába játszik hihetetlen Kenéz urat a Száguldó Orfeumtársulatában, mindenki csak berényiandrist látja benne, és nem bírta tovább a skatulyát, ezért kérte a kiíratását. Mi meg olyan ostobák vagyunk, hogy visszanézva a sorozat eddigi 14 évét, ezt a verziót gondoltuk a leghitelesebbnek
R. Kárpáti olyan gázsit kért amit nem tudtunk/akartunk neki megadni. És mivel nem tágított, ezért el kellett tőle válnunk. De mert ilyen nagyképű lett, hát mi is így intéztük el a karakterét
A színészt kinézte magának a döntéshozó fejesek közül egy kolléga/kolléganő, de mivel R.Kárpáti hűséges akart maradni a jelenlegi párjához visszautasította a hódolót, aki bosszúból kiíratta őt a sorozatból a lagócskább megoldással
És a rendőrség még most sem jött értesítteni a családot.
Gyjukli telefonált a rendőrségre " hééé emberek ott a vonal túlsó felén, télleg igaz hogy a hülye balfasz férjem pofára esett az aszfaltra"
Oszt a rendőrség máris tudta kiről van (nagyba)szó és lökték az infót, hogy nem mondha- tunk semmit, mert közigazgatási eljárás alá lett vonva a műugróbajnok.
Erre Gyjukli már feketébe is öltözött.
Ilyen hülyén elintézni valamit csak Kalamár urék tudnak.
Az is furcsa egy kicsit, hogy a Zsubálnát meg a Kisbambát nem értesítette Nóra a Bamba haláláról.
Persze aztán lehet, hogy még feltűnnek, meg elvileg a temetésre jönnie kellene a Pszichodaninak, meg a londoni különítménynek is (télleg, hogyhogy ők nem Szegedre lettek deportálva?) Vagy a Hoffer Józsinak, ő is nagy barátja volt a Bambának.
Az R. Kárpáti megspórolt gázsijából futhatná, hogy visszahívnak néhány jelenetre a régi szereplők közül.....(persze a Hoffer gyerekek visszatérése kisesélyes, miután a karaktereket játszó színészek, könvyet írtak a kiírásuk után a BK-ról.:) )
"...Nem értem hogy téveszthette össze a célpontot. kapott egy fényképet..."
Ha jól emlékszem az arcát a verőlegény látta csak (aki nem látta képről se - gondolom) mert a bérgyilkos hátulról tette a fejére a zsákot a sötét lépcsőházban, a tetőn meg hiába látta a bérgyilkos is az arcát már csak távolról és sötétben, meg már vérző fejjel látta Andrást
De sztem így is el k...ták ezt az egészet a forg könyv írok mert pont a felbérelt faszi (bérgyilkos) meg se nézte kit is kaptak el. Nem is értettem ha profi bérgyilkos akkor ezt hogy cseszhette el, illetve a "segédnek" a verőlegénynek a fénykép nem lett mutatva csak arra mentek rá, hogy Attila feliratú kitüző van rajta? Elég pancserek
Eleve a regisztrációnál (amikor Berényi Attilának) regisztrálták Andrást csak a verőlegény látta de ugye képhez nem tudta kötni, na szóval kicsit fura....
Ha ez neked ijesztő, akkor azt gondold el, hogy a csatornákon nappal, jósoknak kinevezett munkakerülő szélhámosokat alkalmaznak, hogy megsarcolják a sorozatokon lebutult naiv, csodákban reménykedő jónépet. És mind ezt hivatalosan, büntetőjog tudatában teszik. (és az "itt a piros hol a piros" játékot meg betiltották. Pedig ugyan az) Na ez az igazán rémisztő.
Szerintem is ijesztő, hogy ezt így prezentálják, úgymond népszerűsítik, viszont nem életidegen egyáltalán. Rengeteg olyan nő van akinek A Fasz sokkal fontosabb mint a gyereke. Nem úgy értve, hogy eldobja, hanem, hogy így viselkedik, bár ő asszem a vonatoslelépősnél el is akarta hagyni.
Valahol csodálom őket, hogy ennyire önzők bírnak lenni(valszeg mert én a másik végleg vagyok, és az sem jó..)...ugyanakkor mélységes megvetés és szánalom..
Amúgy sztem Juli az önváddal fog legjobban küzdeni, hacsak teljesen el nem korcsosítják a karaktert.
Bocs hogy ellentmondok, de ez hatalmas tévedés. Amit nem is értek miért állítasz, ha néztél már valaho külföldi bűnügyis krimi filmet.
Egy sérülésnél még a tárgy formáját, alakját, és a becsapódás erősségét is ki tudják mutatni ami okozta.
Nem beszélve arról hogy a sérülés alakja formája mutatja hogy mi okozta.
100%-ban ki tudják derítteni a tárgyat.
Jelen esetben az aszfaltot a becsapódáskor, illetve a kézzel (és lábbal) kapott sérülést.
Bambát ugyanis kézzel is szájba verték, mikor lekerült a fejéről a zsák aszem vérzett is, és az egyik rúgta is.
Nos, ezt meg tudják különböztetni.
A jó verőlegény meg (ha már itt tartunk) nem áll le puszta kézzel verni. Min. kesztyüben.
Ugyanis ha pofán verek valakit marad azonosításra alkalmas DNS maradvány.
A nyomokról ... hmmmm mire gondolsz, külső nyomok.
Igen van külső nyom nélküli fájdalom ............. csakhogy ahhoz nagyon profinak kell lenni, és izületeket nyomni, vagy feszítteni. Ezt is egy boncolás kimutatja.
Ami láttuk Bambánál nem volt. Őt ütötték ököllel, és rúgták.
Ha meg már rendőrségi vizsgálat, akkor talán van rendőrségi halottkém is.
Az meg akármekkora balfasz is scak-csak megállapítja hogy a zuhanásból eredő sérülések mellett(előttről) is vannak sérülései az Attila névcimkét viselő Berényi Bambának.
Oszt elkezdenek filózni (mármint rendőrségileg) hogy mi miért van.
Most már csak az a kérdés hogy egy ilyan fiaskó után a bérgyilkos mit akar a Mátyás király téren.
Mert azt írták hogy hónapokig keseríti a ház életét.
Nem értem hogy téveszthette össze a célpontot. kapott egy fényképet, ami alapján egyszer már azonosította Faarcot, amikor el akarta ütni, scak akkor időben le lett állítva.
Most meg pár nap múlva a nagy profi, aki röptében baszta meg a legyet az autópályán összetéveszti a célpontot.
Azt várom Kalamár úr mikor lépi meg a következő, nagyon fontos lépést.
Miki mikor bérel fel egy másik bérgyilkost hogy intézze el ezt a pancsert. Mikor terjeszti el Miki bérgyilkos körökben hogy a felbérrelt faszkalap annyira balfasz hogy nem ismerte fel még képről sem a célpontot.
Ez nem túl jó propaganda a balféknek. Vérdíjat kitűzni a fejére.
Ugye hogy milyen szerető gondoskodó anya ez a Gyjukli?
És erős is. Lelkiekben.
Meg se rezdül a férje halála miatt. Csak maga miatt.
Csupán csak azért mert ő egyedül maradt, a kanjával ellentétben, aki ugye megy nászútra napfényes tengerparton a gyerek nélkül, kurogatja Nórát, ő meg itthon kénytelen feketében járni.
Ocsmány Juli képes a földbe taposni a fiát, őt hibáztatja András haláláért, mert csakis ő lehetett az, aki elmondta, mit tett az anyja. Nem az a baj, hogy ő folytatólagos csalást követett el, hanem azt kell lefejezni, aki ezt elmondta, nem hallgatta el.
Azt nem értem hogy Kalamár miért nyilatkozza azt hogy a sorozatba izgalmas fordulatos cselekményeket írnak be, és mégis az ellenkezőjét forgatják le.
Miért kellett Bambát ilyan balfasz módon kinyírni? Ha már Kalamár ilyen látens gyilkos, akkor ezt jobban is meg lehetne oldani.
Maradhatott volna minden más, még az is Gyjukli gondos szerető anyaként a saját véréből való fiát gyülölködve vádolja hogy elárulta a félredugását, siránkozhattak volna fapofával lakók .... csak Bamba halála lett volna más.
Még a megverés is maradhatott volna.
Sőőőőt, hogy a balfasz Kalamár féle megoldásoknak is adjunk mégh az is belefért volna hogy lezuhan, a két hülye pofáját sem kellett volna kivágni.
Pl: Bamba zuhanását egy zászlórud megfékezi, egy bejárat fölé kifeszített esővédő ponyva meg túlélhetőre topítja. Bamba feltápászkodik és mire a két balfék leér a tetőről ő egy taxival meglép. Hazamegy és felelősségre vonja Gyjuklit. Bever neki egy hatalmasat az orra hegyére (le van szarva a szabály hogy férfi nem üt meg nőt) aztán üvöltözve elrohan hogy megkeresi Faarcot és lebontja az arcát.
Csakhogy Faarc és nagyon boldog Nóra nem a lakásban romantikáznak hanem egy vidéki vendéglőben. Bamba bevágja magát a kocsiba és elszáguld a vendéglő felé.
Következő nap, és még mindig nem jelentek meg a rendőrök hogy hivatalosan bejelentsék "bizonyos Bamba úr Attilának álcázva magát, tető szintről lefelé irányuló mozgás következtében, pofára esett a talajszinten elhelyezett aszfaltra, mely felület drasztikusan fékezte le a lefelé irányuló mozgást, mely megállás következtében Bamba úr pillanatnyilag a halál állapotába került, mely állapot válltozhat a beküldött nézői levelek feldolgozása után"
az özvegyi haszonélvezeti jog csak az ingatlanokra vonatkozik, tulajdonos akkor lesz, ha az adott ingatlan közszerzemény (tehát együtt jutottak hozzá) a juli esetében ez meg nem áll fent.
Na jo akkor elmondom:
Lesz majd egy visszajátszási jelenet, ahol ujra bemutatják onnantol, mikor Bandibá letaknyol a tetöröl és akkor majd megmutatják hogy mi is történt valojában vele.
Ptk. 615. § (1)513Az örökhagyó házastársa, bejegyzett élettársa örökli mindannak a vagyonnak a haszonélvezetét, amelyet egyébként nem ő örököl (özvegyi jog).
(2)514 Ha a házastárs vagy a bejegyzett élettárs új házasságot köt, vagy bejegyzett élettársi kapcsolatot létesít, haszonélvezeti joga megszűnik.
Az özvegy törvényes öröklésének jogi alapját az örökhagyóval fennálló házassága teremti meg. Az özvegy azonban akkor is kiesik az öröklésből, ha az örökhagyó halálának időpontjában a házastársi életközösség nem állott fenn és annak visszaállítására sem lett volna mód.
- állagörökösként: A magyar jog az özvegyet csak leszármazók hiányában tekinti állag(=tulajdon)örökösnek. Ebben az esetben azonban az ági vagyon kivételével az egész hagyaték őt illeti.
- özvegyi jogosultként: Leszármazók mellett a házastársat özvegyi jog illeti meg. Vagyis a hagyaték tulajdonjogát a leszármazók szerzik meg, azonban az özvegyet haszonélvezeti jog illeti meg ezen a vagyonon. Az özvegyi jog az ági vagyonra is kiterjed.
Tervezik, hogy özvegyi jog helyett egy gyerekrész illesse meg a házastársat, hogy ne legyen ebből később galiba, főleg ilyen családoknál, mint a Bambáék, de ez a Zuhanások közt következő részeit nem fogja érinteni, hacsak nem alakítanak ki egy más jogrendet a sorozatban, ami nem kizárt, mert Linda is az egyetem bírói szakára jelentkezett, pedig ilyen most az országban nincs.
"És van is min veszekedni. Lakás, üzletrész, esetleges bankbetét."
Bizony! Meg autó is, és szerintem kb. 3 év házasság után semmi sem Julié, még özvegyi nyugdíj sem jár még, és haszonélvező csak akkor lehet a lakásra, ha bejegyezték, automatikusan nem hinném.
De még ha ott maradhatna átmenetileg kegyelemből a lakásban, akkor is, hogy fizetné, nem tudja eltartani a családját, nem létezik, hogy Attila kb. 200 ezer nettót fizetne.
Vagy ne is költsünk hervadó virágra, inkább hozzunk létre egy Isaura szadságáért Berényi András Építésztehetségeket Zabigyerekeket és Ribancokat támogató Alapítványt.
Én még ma is azt hittem, hogy András nem hal meg, de úgy tűnik rosszul hittem. Osztom a véleményt, hülye ötlet volt, hogy leesett a tetőről. Miki szerencsére csak a Faarc verésének előkészülete miatt lesz büntetve, ami Bambával történt, ahhoz semmi köze, azért nem büntethető.
Tényleg! (Én amúgy is csak ránézésre tippeltem a korát - ami még most is inkább csak 10 év, mint 12.) De ezt akkor most tényleg űbernemértem. Milyen időszámításuk lehet ezeknek az idiótáknak? Azt még csak-csak benyeltem az évek során, hogy sose akkor van ezeknél tél meg nyár, mint a valóságban, és hogy egy heti adásidő alatt jó, ha 3 napot megy előre a történet. Na de ha ennyire lassúak, akkor megaduplán hogy képzelik, hogy aki IRL se több mint 6 éve született, az mára hogy kétszerezhette meg az életkorát?! Mert ilyen alapon már Vilibá is legaglább 90 éves kéne legyen és nem hogy takarítani nem járogatna mindefelé, de a kacsáját is csak járókerettel tudná megtalálni...
Ez a Szabi Olívia kapcsolat is úgy szánalmas ahogy van. Mit tudtunk meg Oliviárol azon kivül hogy zsaru? SEMMIT! Alig szerepel, ha szerepel akkor is csaka szabival randizgat. Semmi szerethető nincs benne! Semmi olyan tulajdonsága nincs, ami különleges lenne, vagy megfogná az embereket!
Amúgy meg én Luca meg Timike kamassszá válására sem vagyok kiváncsi.Már attól a részt is izléstelen undoritónak találtam mikor Timikének megjött a menstruációja. Ki kíváncsi erre? Mi értelme volt? Mér nem lehetett kihagyni?? Kalmár úr valami izgalmat érez a kislányok iránt? Mert már az sem volt normális hogy a két kislány a zenész farkán lévő tetkórol dumált. Mostanában tul nagy figyelmet forditanak Lucáékra, pedg ezt nem lenne szabad, ugyanis Miki a főszereplő, mégha ez nincs is megírva sehol. Én őt tisztelem egyedül a sorozatban, mert rászolgált!
Az 56 éves Görbe Nóra a filmben sárga Babetta nélkül, mémmé vált izomfiúval nyomozna. Retró helyett látványos akciót és jó szövegeket ígérnek. Tovább »
Na láttam az előzetest, és úgytűnik Gyjukli tombol a bőgésben, igaz egyáltalán nem sajnálom meg. És mikinek pont bevallja nagy hisztérikusan hogy ő az oka hogy Bamba " meghalt " Hát mi tagadás...IGEN AZ Ő OKA
Amíg Miki a képernyőn van, addig biztos hogy lesz néző. De ha ő is távozna, akkor tuti hogy csődbe menne a sorozat. Elvégre ki kíváncsi Gyjukli és Attila pofájára? Senki. Ki kíváncsi Bözsi főzőcskéjére a konyhában? Senki. Ki kíváncsi arra hogy Kinga és ádám hogy szexelnek? Senki.
Ja,még én is abban reménykedem,hogy kamu ez a halálhír. Általában a krimikbe is mikor mindenki 100%-ban meg van győződve a gyilkost illetően,akkor jön egy csavar,és akire nem is gondoltak bűnössé válik. Itt is mindenki tökéletesen meg volt győződve,hogy András meghalt. Nem lehet ilyen egyszerűen lezárni valamit. Kell valami,ami feldobja egy kicsit az egész történetet. Különben meg ami a nézettséget illeti,rosszul is sülhet el András ily módon való kiírása. Eddig volt mindenki kiváncsi,de a jövőben nem biztos.
Lehet, hogy András nem is halt meg! Lehet hogy azt mondta Klaudiának, hogy mondja ezt mindenkinek, mert nem akarja látniGyjuklit, és kment katához külföldre. Vagy valami célja volt ezzel, h hazudja ezt mindenkinek. Ez magyarázatot adna arra is, hogy Klaudia miért volt ennyire érzéketlen!
Szerintem nekik teljesen mindegy, hogy mitől van nagy nézettsége a műsornak.
Van és kész.
Ha attól, mert az emberek élvezik a hülyébbnél-hülyébb történeteket és azok megvalósítását...hát legyen.
(mindenki szeretni azt érezni, ogy ő okosabb másoknál. ezért volt siere a Mónia és Balász showknak és a tehetségkutatók azon részeinek, ahol elmebetegnek feltüntett emberek produkcióit adták le.)
Szerintem Bambát még vissza lehetne hozni, mondjuk egy olyan álomévaddal mint amit Pamela "álmodott a Dallasban". Csak ő nem a zuhanyzóból lépne ki az évad végén ,hanem mondjuk a tetőn el tudott volna bújni és a verés okozta sérülésk miatt elájult volna és közben "megálmodja az egész évadot".
Nagy csavar lenne ha (és egy ideig mindent megbocsátanék a forgiknak) jönnének a rendőrök és közölnék hogy András súlyosan sérült ugyan, a klinikai halálból hozták vissza, és jelenleg is kómában van de ÉL.
De nem hiszem hogy ennyire profik. Nem az a céljuk hogy legyen sorozat.
Mivel még mindig karácsonyi hangulatban vagyok, megpróbálom a jót látni ebben a szarban.
Hogy Bambát ilyen bamba módon írták ki, semmi tiszteletet nem mutatva az évtizedes, kezdetektől jelen lévő karakter iránt, azt sugalva hogy hatalmas haraggal, eget földet megmozdító veszekedések után váltak el tőle, a további történések még valamelyest kompenzálhatják.
De akkor sem értem hogy lehetett ilyen módon, megalázva kiírni.
Nem hiszem hogy a karakter (bármennyire is elfáradt a balfasz forgik tevékenyésge maitt) ezt érdemelte volna.
Most viszont ha jól van megírva (ezt erősen kétlem a látottak tapasztaltak alapján) még lehet pörgős jó részeket csinálni.
Itt van rögtön az örökség kérdése. Hét gyerek - két feleség.
ZsúBálna és gyerekei - Dani, Kata, Kisbamba.
Emmma Bamba balkézről való lánya.
Gyjulki és gyerekei - Linda, Peti és Máté.
Ebből a csokorból Emmma az aki (biztosan) Bamba gyereke. DNS teszt mutatta.
Dani és Kata feltehetőleg, (bár erre soha nem mondtak/mutattak bizonyítékot) KisBamba András nem testvérétől van, Máté pedig a második feleség volt férjétől.
A két utóbbi zabinak tekintendő.
Kérdés hogy Kalamár úr mennyire megy bele az örökség ügybe. Bár lehet nem kéne belemennie mert ha ezt is ilyen balfaszul írják meg, jobb lenne nem bolygatni.
Érdekes ,hogy amikor Csaba meghalt az autóbalesetben ,akkor minden a "hivatalos mederben" zajlott. (tehát jött két rendőr , megvolt a halott azonosítása stb. )
"... hanem Miki karaktere lett ezzel iszonyatosan elcseszve!!!..."
Szegény Szőke Zoltánt most a "testvérgyilkos" Miki karakterével fogják beskatulyázni egy életre, oké ez mind a Story és hasonló bulvárlapok témája lesz, de miért is kellett Miki szerepét ennyire negatívra csinálni, tényleg a többször említett Jockey se volt ennyire sötét lovag, sőt volt amikor drukkolt neki a néző sőt sajnálta is :)
Négy gyereke volt Bambának: elfelejtkeztél az olasz tengerbiológus tanonc-kisasszonyról, aki szintén vér szerinti gyermek. De gondban lesz most Miki is, hiszen nemrég adta neki Bambának a cég egy része tulajdonjogát. (Vagy az csak a végrendeletében volt, ami még nem aktuális? ööö... nem emlékszem pontosan.) Arról még nem volt szó, hogy Juli gyerekét elismerte-e a magáénak, vagy az a zeneművész úr nevét viseli??
Na ennyi volt.Silány fantáziája van a készítőknek ezzel a tetőről való lezuhanással.Andrást elküldhették volna külföldre,vagy kómába stb.Bármikor hallhattunk volna róla,ez a kiírás primitiven történt.Nem nézem tovább.
Nem arról van szó, hogy András karaktere elfáradt vagy nem, hanem Miki karaktere lett ezzel iszonyatosan elcseszve!!!
Sokkal jobb lett volna a padlástűzben megölni Andrást!
Ég a padlás, András bemegy, megmenti Júliát, ő kórházba kerül és felépül, de András olyan súlyos füstmérgezést szenved, hogy meghal!v Dramaturgiailag is jó a dolog, mert így Júliának örök lelkiismeretfurdalása lesz, és Faarc mosolyát is majd elővv-utóbb letörli majd Miki!
Bravó! Mikinek örök életre lelkiismeretfurdalása lesz ezekután! Mire volt ez jó Kalamár úr? Ha ennek hatására megjavul, akkor nem lesz miért nézni a sorozatot. Ha meg börtönbe kerül, akkor meg azért nem. Ha meg egyik sem következik be, akkor meg az van, hogy nincs jellemfejlődés, és a bűncselekmpények mindig megoldatlanul maradnak!
Ha Miki, a lelkiismeretfurdalásával bűnhődik, akkor Attila mivel fog? Mivel lelkiismeretfurdalással nem tud, révén nincs neki! Jogilag meg nem bűnös ebben a dologban, csak erkölcsileg! Remélem lesz Kalamár úr pucájában annyi vér, hogy ő le fog bukni a pénzmosás miatt, és megy börtönbe pár évre! Juli meg f*rok nélkül marad! Viszont András halála miatt Julit sem lehet ezentúl szeretni! :( Na de ha Julit kiírnák, akkor Mátének és Petinek is mennie kellene! Kalamár úr, biztosan mindent végiggondolt, amikor ez a JR színvonalát mélyen alulmúló ötlete támadt???
Nem az a baj, hogy András meghalt (bár az is baj), hanem az, hogy ennyire kretén módon történt a dolog!!! :((( Remélem kap annyi felháborodott levelet, hogy újra kell forgatni majd ezeket az epizódokat!!! Már rég le kellett volna buknia Julinak és Attilának, és nem kellett volna ebbe belekeverni Andrást, elég lett volna Mikit!
Már akkor nem tetszett nekem a dolog, amikor bérgyilkosos szálat emlegettek! Tudtam, hogy ennek nem lesz majd jó vége semmiképpen sem!
úgy emlékszem, hogy megegyezéssel váltak el, békében, mert megunták a harcot, vagy valamelyik engedett végül. Ellenben a Juli nem kapja meg automatikusan a lakást, csak benne lakhat haszonélvezettel, mivel a Bamdika, a Kata meg a Dani örökli a felét. Mert a másik fele a Zsuzsáé.
Persze a BK univerzumban lehet, hogy mindez másként működik.
ebben a sorozatban az erkölcsi tartást csak Hoffer Józsi képviselte és kismértékben a csirkefater. De ők sajnos már messze járnak, így nincs mi gátat szabjon a fertő elburjánzásának.
Tudom,hogy most András kiírása a fő téma,de nekem 3 perc alatt durrant el az agyam Zsolt-ribanc kombón. Azt mondta ez a szerencsétlen f@sz:"örülök,hogy visszakaptalak"-gondolom azért,mert még van pár pasi a Mátyás kirány téren,aki nem húzta meg a ribanc feleségét.
Kezdek én is arra jutni,hogy nem fogom nézni,majd általatok "kiművelődök".
Még csak most nézem a BK-t,de gondolom,Julit fogja sajnálni mindenki.
Az egész sorozat azt sugallja,hogy lányok legyetek hülye,lehúzós ribancok,fiúk ti meg lopjatok,csaljatok,hazudjatok.
Azt még valahogy megértem hogy Faarc más ygerekét nem viszi, hisz a szerelme gyerekeit sem vitte volna magukkal, mégha annak anyukáját épp felségül is készül venni, hanem hogy Nóra sem akarja vinni, már érthetetlen.
Eddig úgy volt hogy Timi a minden, fegyver az apja ellen, takaró a szemétségre a zsarolásra.
Miki ki akarta zárni a gyerek életéből.
Most meg szemrebbenés nélkül megint az apjára hagyja.
Miki csak akkor jó neki ha faarc a farkára húzza és a ygerek útban van.
Okszi értem én hogy nászút meg minden. De láttam én már gyerekes családot nászúton, vagy épp házassági évfordulón külföldön.
Hozták a gyereket bulizni, ő is had részesüljön az ő boldogságukban, hisz egy család vagy mi a szösz.
Nórának fel sem tűnik Faarc mérhetetlen önzése. Persze ő is önző luvnya, hogy tünne fel másban.
Azért vicc, hogy egy ilyen kis közösségben (pár lakásos társasház) néhány év alatt ennyi haláleset történjen. Talán természetes halállal senki se halt meg (talán csak Klaudia pasijai).
nekem az első Linda jött be, mind a karakter, mind az ezt játszó színész.
A belvárosi lepukkant házban élő alkesz anya lázadó, kötöttpulcsis, kicsit felgmatikus, laza, szabadságkereső és egyértelműen bölcsész beállítottságú figurája, aki amúgy nagyon céltudatos. Az ilyenek általéában pszichológusok lesznek, amit kiegészítenek egy HRes masterrel, majd ők lesznek a jófej, de könyörtelen" személyzetisek.
Linda stréber. Az a tipikus, végig kitűnő vagyok, végül 485 pontom lesz az 500-ból típus, aki kibukik egy szarabb jegyen és mindenből a legjobb akar lenni, elmegy dolgozni, hogy segítse az anyját, mindenféle ételremekeket készít, stb.
Emellett szívesen tör pálcát mások felett. Szerintem a korábbi színész nagyon jól adta ezt a "tökéletességet", igazán idegesítő tudott lenni. Még a külseje is passzolt a képhez :)
Az új nem tudja olyan intenzíven kifejezni az érzelmeket, nem tűnt valahogy igazinak a felháborodása, emellett nem jut eszébe róla az embernek az a stréberség, ami a régiről. Talán beleszokik.
"A héten történik:Mivel Timi bármi áron megszerzi, amire vágyik, így nem úgy bizonyítja barátságát Luca iránt, mint ahogy azt kellene. Sikerül Gizellának megmagyarázni, mit látott Vilmos? Egyre feszültebb a helyzet Kinga és Zsófi között. Ádámnak támad egy ötlete, hogy rendezhetné a lányok viszonyát. Vajon ezúttal Linda túl messzire megy Péternél? Nem várt bonyodalom adódik, míg Kinga és Ádám Mátéra vigyáz. Péter egy drasztikus lépést tesz, és Linda teljesen kiakad ezen. Júlia és Miklós között egyre puskaporosabb a levegő.
Ezek szerint a kutyát sem érdekli Bamba, továbbra sem derül ki hogy Faarc kurogatja Gyjuklit.
Gyjuklinak Máté szeretete ad erőt. Na hiszen ........... pár éves gyerek.
Mindenki mással foglalkozik, Bamba halála heylett.
" – Sokban hasonlítunk egymásra a karakterrel. Linda okoskodó személyiség, és az az igazság, hogy valójában én is az vagyok, szeretem ha mindenki meghallgatja a véleményem. "
És a két főhős (Attila és Juli) még ezekből sem szűr le semmit.
Nem gondolkodnak ezek semmin?
Attila gusztustalanul lapogatja Miki hátát, Julinak meg az a legfőbb gondja hogy Bamba nem főzi le neki a reggeli kávét.
Nóra is egy gusztustalan ribanc mert az az első hogy a gyűrüt Miki orra alá dugja, pedig ő aztán semmit nem érez Miki iránt, és különben is ....
A legjobban szvsz Lackó alakította a megrendültet. Kinga annyira feszes bőrű hogy még megrendülni sem képes, ViliBá majd elröhögte magát a bajsza alatt, Balázs "jaj a nagy- bátyám" felkiáltással elintézte, Nóra alig tudott egy könnycseppet kisajtolni a nagy leánykérés után, Attilának meg a legfőbb gondja Juli volt, és ezzel megint scak a nagy szívét hangsúlyozták, Mikivel ellentétben.
Micsoda fasza gyerek ez az Attis, a bajban nem magára gondol hanem a testvére feleségére.
Most majd a következő részekre leszek kíváncsi hogy a Mátyás király tér nagy gondolkodói kombinátorai mit szólnak az eseméynekhez. Ki teszi majd fel a kérdést hogy Bamba miért ment fel a tetőre?
Egy nagyon boldog férj akit a felesége naponta többször kielégít, miért megy fel a "mulatság" kellős közepén a tetőre.
Ebből csak Miki fog szarul kijönni. Hiába spekulál másra az olvtársok serege.
Azt írják hogy a bérgyilkos hónapokig fog a Mátyás király téren szart keverni. Hol is máshol.
Nos tegnap már előkészítették a lebukást, amikor Klaudia felháborodottan kiálltott az egyik tyúkeszüre, az meg vissza akart menni lepofozni.
Hát vazzze ez teljesen normális reakció, hogy menekülünk egy tetthelyről de visszamegyek lepofozni aki be mer szólni hogy miért löktem meg, a tettestársamnak kell elvonszolni.
Ha Juli hallgat az üzenetről, akkor arra a következtetésre fognak jutni, hogy Attilát akarta lelöketni egyik átvert üzleti partnere. Ugye a kitűzőn az Attila neve szerepelt. Tehát Miki simán megúszhatja.
Na ja, Ákos megégette a kezét, hogy ne tudjanak tőle ujjlenyomatot venni, így nem is derült ki az, hogy ki gyújtotta fel a diszkót. A szuperhekus Garamvölgyi nem jött rá, hogy furcsak egybeesés, hogy épp a gyanúsítottat érte baleset a kezén.
"...Hiszen rendőrségi nyomozás is lesz, gondolom..."
Ja, közben eszembe jutott, hogy a névcimke Attila felirattal nem lesz gyanús a rendőrségnek, hogy Berényi András miért viselte azt? - Szóval kérdések nem merülnek fel ?
Bravó Kalamár úr! Sikerült alulmúlni a JR színvonalát! Miért nem mehetett ki András külföldre? Miért kellett besározni Mikit? Sokkal jobban is meg lehetett volna ezt oldani, Miki azért nem ezt érdemelte. András sem, de az más tészta! :( Bravó! Bárhogy is lesz Miki tisztára mosva, ő már sohasem lesz olyan, mint korábban? Miért kellett így elrontani a karakterét? Na meg ezekután az ember azt várja majd, hogy Attila is alaposan megbűnhődjön a faarcával, na meg Juli is. Na de akkor már tényleg JR színvonalú lenne a dolog! Ezernyi mód lett volna András kiírására, iszonyatos böszmeség volt ezt a módszert alkalmazni! :(
Azért ezen a részen nagyon látszott ,hogy nem kerítettek nagy feneket neki , pedig egy olyan karakter távozott végleg , aki a sorozat indulása óta ott volt. A másik meg az ,hogy a karakterek többsége aki meghalt egy-kivételtől eltekintve vagy lehuzant vagy egy tetőről vagy egy lépcsőházból vagy egy liftaknából.
nagyon gusztustalan volt ahogy elhúzták az időt. egész végig klaudia járta végig a házat. pdig ha ezeket kihagyták volna, akkor sokminden történhetett volna
Van az a műsor:a gyanú árnyékában. Az amatőr szereplők sokkal hitelesebbek,mint ezek itt. Clau úgy adta elő az egész esetet,mint a fakír. Érzés mínusz. Bravó! Sajna,ma sem csalódtam. :(
A bérgyilkost és társát valaki szemből lefotózta, ráadásul Klaudia drága ruháját is leöntötték nagy siettükben. Klaudiának biztosan be fog ugrani, ha a bérgyilkos csókát meglátja Miklóssal együtt. Vagy ha Miklós örjöngve lerohanja Julit és Attilát, mondván miattuk halt meg a bátyja (hiszen akkor kiderül, hogy ő tudott a megcsalásról...) saját magát fogja lebuktatni.
Én már hónapok óta nem nézem a TV-ben (a mai rész kivétel volt), mert már ittiál, hogy Miklóst ennyire szar alaklnak állítják be, főleg a Juli-Atti szentekkel szemben. Itt szoktam kövtni az eseményeket, de azt hiszem mától ez is felejtős lesz.
Itt Miki nyakába olyan dolgot varrtak, amiből még a BK antimorális felfogásával sem lehet épeszú módon kijönni. Ha elkapják Miklóst, egy ilyen eset miatt évekre börtönben a helye, a többiek soha nem bocsátanak meg neki, sem Miki önmagának, a karaktere nélkül pedig mi a frász marad a sorozatból.
Ha Miki megússza, az meg mindennek a teteje. Tudom, itt igazán nem nagyon derülnek ki komoly bűncselekmények (rablás, gyújtogatás, stb.), de egy gyilkosságot túlzás lenne elbagatellizálni.
Arra jó ez a helyzet, hogy így pár részig Juli görcsölhet a bűntudattól: András öngyilkos lett. Attila és Klaudia majd nyomozni kezdenek, hogy szegény Juli ne szenvedjen, biztos más oka van András halálának, különben is honnan/kitől tudta meg a megcsalást. A vége az lesz, hogy Miki tette mellett eltörpül Juliék mocska, megint ők lesznek az áldozatok.
Na ja, ki kell deríteni a szakembernek, hogy miért ment a tetőre, ők nem is tudnak az üzenetről, tehát nekik kérdőjel az egész. Na meg mivel háttal esett, így eleve gyanúsnak kellene lennie a dolognak!
Én is azon gondolkodtam, hogy ki ez a csaj? Vajon az öltözködési stílusa is megváltozik? Mert Linda1 és Linda2 is eltért egymástól. Noémi1 és Noémi2 annyira nem, ahogyan Tilda1 és Tilda2 sem, valamint Vanda1 és Vanda2 sem.
igen, András orrbavágta magát kétszer, majd a biztonság kedvéért vesén is rúgta magát és elsétált a tető pereméig megöngyilkolni magát. majd Vilibá kiteszi a faliújságra a rendőrségi szakértő jelentését, hogy Klaudiának ne kelljen megint végigjárni a házat.
-Először nem is tudtam, milyen lakást mutatnak egy új nővel, csak amikor köszönt,akkor jöttem rá, hogy az új Bartha lány. A bemutatkozás rém gyönge.
-Hogyan történt? Klaudia észre vette, hogy András zuhant le a tetőről, de nem ment oda? Mondta neki a mentős. hogy meghalt? Tovább nem is érdekli, hanem hazarohan elmondani?
-Julinak arra biztosan lesz ereje, hogy kitörölje az üzenetet a telefonból.
Bravó! Sikerült lezülleszteni a BK-t, a JR szintjére, vagy még lejjebb! Ennyire Jockey sem süllyedt mélyre, hogy közvetve miatta haljon meg a testvére! Hogy tud ebből kijönni? Hiszen rendőrségi nyomozás is lesz, gondolom; na meg ott a lelkiismeretfurdalása. Vajon valamikor el meri-e ezt mondani Nórának?
Na de miért nem lehett jó megoldás az, hogy András lezuhan, egy szinttel lejjebb, ott az ablakmosó kocsi, nem hal meg, hanem agyrázkódást szenved, mert beverte a fejét. Mire észhez tér, addigra kiderül a dolog, és mivel már semmi sem köti ide, ezért kapva kap egy külföldi állásajánlaton, és kimegy.
Miki meg alaposan megzsarolja Attilát, mielőtt kiderülne a dolog.
Kalamár úr, ez nem JR, nagy kár volt az ő szintjükre lesüllyedni! :( Bravó! Jót röhögnék, ha újra kellene forgatni, mint a Dallast! Mert nem ezt érdemelte sem András, sem Miki! :( Bravó! :(
Remélem kap pár ezer levelet, amelyekben tiltakoznak az idióta megoldás ellen!
Az András nem vétett semmit, Kalamár bácsi szerint "elfáradt a karakter". Szerintem viszont egy karakter nem tud "elfáradni", maximum a forgik, akik írják (vagy nem írják) a vele összefüggő sztoriszálakat, meghatározzák a jellemét, stb....:))
Lehet hogy nagyot tévedek, de András kiírásának valószínűleg ahhoz lehet köze, hogy R. Kárpáti alapszereplőként a legmagasabb gázsik egyikét kaphatta, az ő kiírásával tudtak a legtöbbet spórolni, emellett az ő kiírását sínyli meg a legkevésbé a sorozat (persze, írták már ki ideiglenesen Nórát is...)
:))) Egy forgi nem lehet mérges valamelyik szereplőre...! Vagy pedig skizofrén. Ez ugyan olyan, mint mikor Te mérges lennél a bal kezedre, mert fojton kalapáccsal ráüt a jobb kezedre. :)
Lehet Mikinek 7 élete van,de Őt nem is akarják kiírni. (még szerencse,mert sok nézőt vesztenének) Ezzel szemben András nem tudom mit vétett? Annyira szurkolok,hogy legyen legalább kóma! Így lehetne egyszer alkalom a visszatérésre.
Vagy szerinted a Berényi Miklós karaktert szereti a forgatókönyvíró?
Tüdőrákja volt, fejére dőlt az üzemcsarnok, jég alá esett és legalább kétszer rálőttek, és mindezt túlélte. Bizony, ő az istenek / forgatókönyvírók kegyeltje.
Ha nem maguktól buknak le akkor mindenki Mikit hibáztatja első körben, feledve a megcsalás tényét, felhozva hogy Mikinek nincs más célja mint szétugrasztani két családot csakhogy Nórát meg(vissza)kapja.
Volt már példa ilyenre. Miki hiába mondta az igazat, senki nem foglalkozott vele.
Mint pl: Faarc stiklijeinél. Előjött azzal hogy kideríti a lövöldözés miértjét, aztán a temetői sztori. Belebukott mert ő hozta fel.
Mindenkinek fontosabb volt hogy szapulják, meg hogy Faarcot védjék, mert akkor Nóra esetleg nem gyógyul rá a farkára.
Én,konkrétan,jót röhögtem a Motun által leírt Mikis szövegen. De,persze,ez nem jelenti azt,hogy mindenkinek ugyanígy tetszik ez a jelenet.
Ha András mégsem hal meg,annak nagyon örülnék. Költözzön valami frankó helyre,húzzon meg minél több csini csajt és mindig tájékoztassa erről a Mikit,aki ne legyen rest és mesélje el Julinak,aki meg éljen máról holnapra az asszisztensi fizujából,a Faarc meg bukjon le a stiklikkel. Ez a minimum,amit megérdemelnének a sok hazudozás,meg szemétség után.
Vagy szerinted a Berényi Miklós karaktert szereti a forgatókönyvíró? Azért ír neki állandóan olyan történetet hogy szívja a brokit?
Jól van, maradjunk azon a szálon hogy a Berényi Miklós a szemét gazember.
Így nézve akkor már nem is oylan hihetetlen az hogy Miki félrehívja Julit, és az általam leírtak szerint (és talán egy amerikai sorozat szerint is) megfenyegetné.
Gondoljunk csak más sorozatra.
Hozzuk be a képbe a Dallast.
Ott számtalanszor volt hogy a főgonosz Jockey még az általam leírtaknál is durvábban zsarolta és fenyegette meg akit épp akart. Semmi nem tartotta vissza hogy kimondja, sőt megtegye ezeket.
A wikin át fogják szerkeszteni "balesetre". Pár évvel ezelött volt egy hír a tv-ben, hogy a Mikit alakitó szereplő kilép a sorozatból. Rá pár hétre volt több balesete meg kiirást sejtető jelenete a filmben. És,... itt van még mindig. (dolgoznak ám a kreativok) :)
Ugye csak viccből kérdezed?! Az egész hangvitel, oda nem illő szavak,.... Egy forgi NEM méregből ír mert haragszik az egyik karakterre!! Szal abszurd amit vizionáltál.
Szerintem jó! Pár éve a nyári szünetben írta valaki tovább a BK-t, valamint volt egy blog, a Mátyás király téren lakó civil sráctól (Tibor) is. Sajnos mindkettő abbamaradt. Az első érthető, mert kezdődött az új évad. Na de a második?
Amúgy a szomszédok végetért, de azt meg továbbírják, és a színvonal hozza a Mester*
szintjét, akár túl is szárnyalhatná, de az már nem lenne Szomsza-kompatibilis.
A csavar csak annyi benne, hogy nem öregednek a szereplők, mert különben a fontos karakterek (Pista bácsi és Lenke néni, Sümeghy és Kutya már nem élnének, az őket alakító színészek halála miatt, na meg ha élnének, akkor is már 90 éves kor felett Pista bácsi sem taxizna, és Kutya úr sem lenne 80 éves kor felett közös képviselő.) már nem szerepelnének benne.
*Horváth Ádám, a Szomszédok első számú producere és rendezője.
Egyébként mindenki elfelejtette, hogy a Berényi Kft. András miatt ment tönkre. Amikor hazajött Dubaiból ö ragaszkodott a drágább kivitelezéshez. Nóra meg vezeklésül hozzájárult.
Huhhhh .... megnyomta a gyomromat ez a pezsgő oszt ez kihat az agyamra is és már
vizionálok ..............:)))
A kövezkező párbeszédet vizionáltam Miki és Gyjukli közt .............
A helyszín Bamba temetése, egy kis félreeső sátányon ....
Miki: " kérlek Juli ne szakíts félbe, hallgass meg, utánna majd mondhatod a magadét ... figyelsz ... arra szeretnélek kérni, mit kérni, könyörgöm, hogy mond el a búcsúbeszédedben hogy soha nem szeretted Andrást, csak azért mentél hozzá feleségül hogy legyen ki eltartson téged meg a zabi gyerekedet ... nem Juli mondom halgass meg ne kapkodd a levegőt .... mond el hogy soha egy percig nem szeretted, nem akarsz gyárba elmenni dolgozni szalag mellé havi 80 ezerért, és az anyád klaudia bíztatott hogy a zabi ygerekkel a nyakadon vetesd el magad a tesvéremmel, Klaudia mondta hogy Andrásnak nem számít hogy Máté zabi gyerek, hogy Alexal felcsináltattad magad, hogy már megszokta hogy más csinálja fel a feleségeit, és annyira hülye hogy nem számít neki ..... és azt is mond el hogy csalod Andrást Nóra bikájával Attilával, és mond el kérlek könyörögve hogy mióta csináljátok ezt a gusztustalanságot, mikor hol hányszor dugtatok András és Nóra orra elött ... kérlek he hazudozz semmiről mert mindent tudok, még azt is amiről sejtésed sincs ... hidd el Jukli ... gongolj a fülbevalóra, voltam a hotelban és kiderítettem hogy téged farkalt Attila miközben Nóraval telefonon beszélgetett ..... Juli könyörgöm mond el ezeket ... hogy csalod Attilával Andrást, és hogy Klaudia bíztatott erre, mert különben nagyon bántani foglak ... hidd el én nem akarom, ne kényszeríts rá hogy elcsúfítassalak, nyomorékot csináltassak belőlled ..... kihúzatom az összes fogadat hogy ne fájjon Atillára ... a Mátét is bántani fogom, rátetováltatom az arcra hogy Z.A.B.I. az orrára meg egy elválasztó jelet vastagon ... Juli hidd el börtönbe juttatlak, ott meg felbérrelek két három leszbi birkozó nőt hogy rabszolgát csináljanak belőled, hidd el annyit adok nekik hogy még a szarjukat is megkóstolod ........ könyörgöm Juli ne akard hogy ezt csináljam .... ne kényszeríts ....
nem akarom ezt csinálni ... nem vagyok én gonosz adok gondolkodási időt is, teljes húsz másodpercet amíg ezt a tíz métert megtesszük gondolkozhatsz
mondj el mindent ... kérlek , és most menjünk szépen ... "
Elképesztő, hogy ugyanazt adja a Duna is meg az m1. Erre kár ennyi közszolgálati csatit fenntartani... Pláne hogy az m2 gyerekcsatronaként ad le ismétléseket.
Székely himnúúúúúúúsz vazeg?! Ezek totál készen vannak...
Már látom ahogy Faarc oktatólag beszól Mikinek hogy.......
"látom megint sikerült egy családot szétbasznod, nem volt elég Zsófi, most még a bátyádat is beálldoztad csak hogy szegény Julinak fájdalmat okozz, mond miylen ember vagy te hogy semmi nem szent neked, se család, se testvér, se cég, undorító amit csinálsz, és Nórának sokkal jobb ha én farkalom, te meg mész a börtönbe, és soha többé nem szagolhatod Nóra punciját, ott rohadsz meg, én meg naponta mindkét nő farkalom szemrebbenés nélkül, neked meg kiguvad a szemed mikor Damu Roland a farkára húz mint egy zoknit ..."
Ez a Nóra rajtakapja Faarcot és Ribancot előzetes másfél évvel ezelőtti, még az volt a nagy kérdés, hogy 2011. őszén így folytatódik-e a sorozat. Eztán nem így folytatódott.....
Úgyhogy most szerintem nem lesz semmilyen rajtakapás, és majd megint Májki lesz a hibás, legalábbis valami olyan beharangozót olvastam, hogy "a Májki el bírja-e viselni a tette súlyát".... azaz ezek szerint a Bamba haláláért is a Májkit fogják felelőssé tenni.
Gondolom most lesz 6 fő szál, amik majd összefonódnak többé-kevésbé.
1. Miki, aki örül, hogy lerendezte Attilát.
2. Attila, aki még semmit sem sejt.
3. Juli, aki zavarban lesz, mint Ádám anyák napján, azután majd kap egy telefonhívást a mentősöktől...
4. András, aki összetörve érzi magát.
5. Claudia, aki nem érti, hová tűnt András.
Miki majd összefut a folyosón Attilával, és nem érti, hogy került ő oda, amikor összeverve kellene lennie a fogadáson! Claudia lerohan majd Andráshoz, Nóra és Miki meg majd rohan be a kórházba, és Timikét Attilára bízza.
Timike: Mi történt?
Attila: Baleset érte András bácsit, és bement hozzá anyukád és Miki.
Timie: Milyen baleset?
Attila: Tudod, engem akartak megverni, mert elcsábítottam Juli nénit, de szerencsére egy hülye indokkal megúsztam a fogadást.
Timke: És most akkor mi lesz?
Attila: András báé elválnak, én hozzámegyek Julihoz, anyukád meg visszamegy az apukádhoz.
Timike: Hurrá, úgyis nagyon úntam már a képedet.
Attila: Áá, csak vicceltem, ugye nem hiszel el ekkora hülyeségeket!
Ha András meghal és Nóra úgyis megtudja, akkor most már Mikinek sem kell tartania a száját ugye? Én nagyon remélem hogy kiderül ez az egész, Nóra sem veszi olyan könnyedén.
Sok van ebben, scak sajnos a forgik nem oylan tehetségesek hogy ki is használják az adódó lehetőséget, amit mellesleg őt teremtenek a cselekménnyel.
Vagyis hogy Bamba meghal, és a lakás ott marad.
Ha igaz a felvetés hogy Nóra majd meglátja őket csókolózni, akkor adódik a remek történet, amit természetsen nem fognak kihasználni.
PszihoDani és a másik testvér Kata benyújtja igényét a lakásra, vádolva a ribit hűtlenséggel.
nem érdemli meg a lakást, sem a (gondolom van) bankszámlát.
A zabigyerekekkel egyetemben kibasszák az utcára.
Na meg azt is remélem ha bukik a ribi, akkor (bármennyire is utálom) visszajön egy kis perle-kedésre Bálna is, bár ő is vastagon félrebaszott, sok joga nincs a másik ribit szapulni.
Viszont ő a gyereke (aki szintén zabi) Kisbamba érdekeit és örökségét védi.
Aztán jöhet még a tengerbiológus csaj (mittomén mi a neve) Nizzából. Nek meg van is pénze ügyvédekre a ribi ellen.
Mivel felvetetted a lakás (ki marad benn) kérdést, ott an még a cég tulajdon része is. Miki épp most adott neki százalékot.
csak nem marad a ribinél.
Ha meg buknak mert Nóra kisasolja őket, és összeköltöznek scak nem kapja meg a ribin keresztül Faarc bamba cégrészet.
Na akkor Miki strokot kap az tuti...........:)))))))
Ja, csak nem gondoltam hogy télleg ennyire faszok a forgik., hogy egy jó történetet ennyire elbasznak.
Aztán már most úgy néz ki hogy neked van igazad.
Ugyanis azt írják az előzetesben hogy "Gyjukli egyre nehezebben viseli titka súlyát, amit rgy üzenet csak tovább nehezít".
Ez már előre vetíti Bamba halálát, lebukás nélkül, és mivel Bamba küldött egy üzit, Gyjukli télleg azt hiszi hogy Bamba miatta ugrott le.
És "Klaudiára nehéz feladat vár."
Hát persze nehéz, el kell titkolni mindenki elől hogy a lánya egy rohadt ribanc, az ajnározott gengszter kurogatja, és hülyére veszi Nórát.
Ráadásul lehet hogy a ribanc elmondja neki az üzit is, és Klaudia is azt hiszi Bamba ugrott és nem esett.
Aztán mivel remekül titkolóznak, a lakás tulajdonjoga elvitatása fel sem merül, hisz mindenki úgy tudja (Miki kivételével) hogy Gyjukli egy szerető feleség volt, akit nagy tragédia ért, mert a meghibbant Bamba ki tudja miért leugrott a tetőről.
Na ezért írják hogy Bamba ön és közveszélyes lett.
Pedig csak a felesége baszott félre, és ez tudódott ki elötte.
Dehogy akart ő meghalni, ugrani meg végképp nem.
Ha télleg csókolózáson is éri Nóra Gyjuklit meg Faarcot majd elsímítják hogy a hatalmas tragédia zavarta meg Gyjuklit és emiatt tapadt Faarc pióca szájára, és faarc meg van annyira finom lelkü hogy egy tragédiát átélt nőt, aki a testvére felesége nem taszít el ha az bánatában odabújik.
Nóra majd ezt szépen megérti, és még büszke is lesz a párjára, hogy lám-lám, milyen nagy szív van ebben a faszkalapban.
Nem úgy mint Mikiben, aki látványosan utálja majd Gyjuklit, és burkoltan de őt vádolja a testvére "ugrásáért".
Megint Miki lesz a szar ember, aki nem marad nyugton még a gyászban sem.
Pont te írtad többször is, hogy nem lesz nagy lebukás. Hát nem is lett.
Gondolom majd a Ribanc meghallgatja az üzenetet, azt hiszi, hogy a megcsalás ugrott le Bamba a tetőről, aztán lelkiismeretfurdalás, nyavajgás még hónapokig......
Ha ki is derül a félrekufirc, a Nóra majd összeomlik, a Faarc beköltözik a Ribanchoz, és döngetnek tovább, és Faarc farcát meg nem veri be senki az évek óta tartó sok szemét aljasságért (esetleg az üzlettárs, akinek a pénzét mossa, de ő meg nem a félrekufircért).
Egyébként tényleg, ha a Bamba kinyiffan, a lakás kié lesz? Gondolom nem jön vissza a Pszichodani, mint örökös, és nem bassza ki az apját megcsaló Ribancot a picsába a zabijaival együtt...
A másnapos kurva feleség veszekedése után Bamba lemegy a Rózsába, és beleszól egy idegen házaspár dolgába, majd a férjet pofán veri.
Aztán elmegy egy fogadásra, ahol nem a saját nevén jelentkezik be.
Továbbá amikor leütik, az egyik verőembert ellöki, és menekül. Fel a tetőre.
Majd véletlenül leesik.
Mi ebben az ön és közveszélyes?
Még ha úgy ugorna le a tetőről, és tudva hogy alatta egy hatalmas tömeg iskolás vonul a vidámparkba, és hanyattost közéjük ugorva négyet letarol ... na az közveszélyes cselekedet.
Vagy mert bemosott Bartának máris önveszélyes. Ez akkor állna ha Barta tutira szétverte volna a fejét, és ezt Bamba tudja, de mégis bever neki.
Ez a szerencsétlen fasz mitől ön és közveszélyes???
Ha már kíírják és ez biztos, és ha úgy írják ki hogy meghal, akkor legalább ne úgy hogy balekként hal meg, anélkül hogy a szeretett felesége szemébe ne nézzen, hogy ne találkozzon a becsületbajnok Faarccal.
Úgy ne halljon meg.
Ha nem is veri félholtra a ribanc feleségét, nem bontja le Faarc márvány arcát, legalább nézzenek a szemébe (ha tudnak).
Hogy kiírják az tudvalevőmár, na de hogy meghalasztva-e vagy csak simán? Én - márcsak az erkölcsi tartás végett is - azt szeretném, ha túlélné és a megcsalatás miatt lépne le végleg.
Egyébként hány hónapra forgatnak ezek vajon előre? Ha kettő, akkor lehet hogy tényleg ez a tetős volt az uccsó forgatási napja (eltekintve attól, hogy nem kronológiában veszik fel a jeleneteket). De ha három? Akkor még láthajuk pár rész erejéig.
Ácsi! Egy éve volt a Hogyan folytatódik a sorozat? című téli töltelékben ilyesmi! Ezek után már nehezen hiszem ezt el! Ez is csak kamuelőzetes. Ha nem az lenne, akkor nem nyomozna Peti az anyja titokzatos szeretője után.
"Aliz megleckézteti Szabit és Olíviát, de a tette könnyen lehet, hogy visszafelé sül el. Miklós el tudja viselni tette súlyát? Máté szeretete erősebbé teszi Júliát. Attila és Claudia közel kerül a történtek megoldásához, de ezt Miklós is megtudja. Nóra összetöri Timi álmát, de a lány nem adja föl. Hanna bevallja Balázsnak, hogy Júliának viszonya volt és ő tudott róla. Ádám és Kinga kapcsolata tényleg csak a szexről szól?"
Gyjuklit a pár éves Máté szeretete teszi erősebbé???
Klaudiának és Faarcnak áll feljebb? Nyomoznak?
Még mindig nem esik le nekik hogy mi miért van?
Balázsnak mi köze van az idegen Gyjukli viszonyához?
"...Egy karakter nem önmagától fárad el ugyanis, hanem az ostoba írók fantáziatlansága miatt. Ha tudod, add át ezt a belső forráűsodnak is :) Itt lehetne az ideje figyelniük a nézőikre! Ránk!..."
Én megértem, ez mind csak "fikció" amit a BK-ban látunk (végül is nem a Szomszédok ahol a mindennapi emberek bajait, gondjait tükrözték vissza "gazdagréti díszletben") csak hát a következetlenségek.
Vannak piszlicsáré dolgok ami rögtön kiderül abban a társasházban és az Attila, Juli félredugás meg hónapok óta semmi gyanú senkiben, még a "megcsaltak" se gyanakodnak, sőt olyan hülyén állítják be a karaktereket (pld Nóra nem lát a rózsaszín ködtől Attila neki a legszentebb, és Miki maga az ördög)
Ugyanakkor Attila hónapokon keresztül hazudhat Nóra arcába meg másnak oszthatja az észt, rohadtul uncsi egy pofáraesés nem kap Attila vagy Juli
Ez is egy lehetőség, bár szerintem jobb színész mint mondjuk kicsiszabi, vagy annak a nővére, vagy lacafasza. Bár ez utóbbinak is van egy vándortársulata, tehát "tehetséges". Ráadásul arra, hogy a tehetségteleneket dobnáki ki, a legjobb ellenpélda Németh Kristóf kiírása. Mesze veri a többieket, mégis lapátra került.
Egyszerűen az van, hogy szarul forgatják ezt a sorozatot. Itt azon túl, hogy "nézz a messzeségbe riadt fejjel 12 másodpercig!" más rendezői instrukciót nem adott még ki senki senkinek. Ha be is esik véletlenül egy-egy drámaibb (komolyabb színészi alakítást generáló) jelenet, azt is elbasszák. Statikusra és rövidre veszik az egészet.
Nagyképűség, arcoskodás a producerrel, kívánság hegyek stb, stb ... és emiatt a produ-cerenek elege lett a magát "színész"-nek hazudó valakiből, csak egyszzer lehetett olvasni.
Ő pedig a Berényi Ákos karakter, és kiírásának kapcsán volt.
Akkor megírták az ujságok hogy azért írták ki oly véglegesen (lelökták egy épülő ház tera- száról és maghalt) hogy még a lehetőségét is kiírtsák annak hogy valaha visszajön.
Addig arcoskodott hogy nélküle nincs sorozat, amíg a producernek elege lett, és bebizo-nyította hogy van.
De bármi is van a színésszel vagy a háttérben, a lényeg az, hogy a BK nem sugall jót, nem is tette sosem, bűnözés, megcsalás, a tinédzserek gonoszkodása, és most Andrással egy jó szereplőt írnak ki.
Sziasztok. Évek óta nem nézem a BK-t, csak titeket olvaslak. Most az egyszer írok ide, kicsit fordítanék a R.I.P. András beszélgetésen, ha hagyjátok-:)
Amikor abbahagytam ezt a szart, akkor kb. ott tartottunk, hogy R. Kárpáti Péternek azt is sikerült hihetetlenül túljátszania, ha leejtett egy vajazó kést és majdnem ráesett a cipőjére. Meg aztán ott volt, amikor a Bálnával az elfáradt szexuális életüket egy piros cipellővel dobták fel. Na, ott egyenesen fizikai fájdalmat éreztem a játékától. (Mondjuk ott az ötlet kitalálója is megkereshette volna a seggében a piros cipőcskét, ha rajtam múlt volna.)
Szóval az általam valaha látott legtehetségtelenebb színészek ötösébe csont nélkül beférne R.K.P. (Érdekes, de ez nála valami klimaxszerű okokra vezethető talán vissza - tekintettel rá, hogy vagy 10 éve ez még nem tűnt fel.)
Ez egy dolog. A másik az, hogy egy ideje örökké olyanokat olvasni, hogy ő aztán nem hal éhen, mert tanítja a színészmesterséget (!!!!), az "McDc néven elhíresült Veres Robi" (már a megfogalmazás is!) menedzsere (!!!) volt, kabarétréfákat ír a Magyar Rádiónak, és különben is: szerepelt anno ő a Szomszédokban is (aki látta, tudja, mekkora jelenetben).
Már komolyan, csak egy nagyatádi akvarellkiállítás hiányzik a saját életművéből.
Szóval okoskodik, nagyképűsködik a csóka, miközben nézhetetlen, amit művel. Gondolom, a gázsialkuknál is hasonló szerénységgel lépett fel.
Nem lehet, hogy a produkciónak lassan elege lett belőle, aztán kifárasztották a karakterét?
Nem lehet, hogy az ősszes elfáradó karakternél valami hasonló, személyes ok játszik szerepet? (Ami mondjuk nem növeli a produkció profizmusába vetett hitet, de mást nem nagyon tudok elképzelni.)
Hát ha a forrásod jólértesült, akkor R.I.P. András. De a leadott jelenetből csak sejthető hogy kinyiffan. Se óriási kiáltást nem hallotunk, se hosszú másodpercek utáni topma puffanást, se bérgyikoskámék kétségbeesett elképpedését. (Hiszen nem megölni akarták Attilát, csak meglecíkéztetni.) Persze mindezek a hiányok lehetnek puszta készítői bénázások is - megszokhattuk már sajnos. De az is lehet, hogy András valahogy mégiscsak túléli és utána megy csak "vidékre".
Akárhogy is lesz, az utóbbi idők kiírásai mind érthetetlenek és végülis feleslegesek voltak. Egy karakter nem önmagától fárad el ugyanis, hanem az ostoba írók fantáziatlansága miatt. Ha tudod, add át ezt a belső forráűsodnak is :) Itt lehetne az ideje figyelniük a nézőikre! Ránk!
A madarak azt is csiripelik, hogy Bamba kiírását több verzióban is felvették, de aztán - a karakter jellegéhez illően - a legunalmasabb változat maradt benne a sorozatban. Íme a bizonyíték: (:)))))))))))
A sérülésekről egy szakértő még azt is meg tudja állapítani, hogy nagyjából milyen fegyverrel történt. Egy leesés meg az előtte lévő dulakodás megkülönböztetése elvileg nem okozhet gondot.
Ami meg Attilát illeti: úgy megy ő börtönbe, mint Bartha a drogdílerkedésért, Andi éttermének felgyújtásáért, stb. Vagyis sehogy. A készítőknek igen lesújtó véleménye van az igazságszolgáltatásról, itt mindenki mindent megúszik, (kivéve Gézát) vagy éppen ártatlanul vádolják be, de kiderül.
Úgy tudom, leforgatták már a temetését... :( A madarak csicsergése eddig is tökéletesen egyezett, mert előre hallottam, hogy a rendezvényre András megy Attila helyett, az ő kitűzőjét kapja, összecserélik a Miklós által megbízott emberek (ami az után lesz, hogy Nóra kezét megkéri Attila) és leesik a tetőről. Gondolom, ebben is megbízható a forrás... De lehet, csak megrendezik a temetést, hogy eltűnhessen ( de ilyesmi csak nagyobb volumenű ügyeknél, koronatanúként lenne életszerű)... Így még visszatérhetne. Én azért sajnálom András kiírását.
Hogyan lenne temetés? Azt mindig előre megírják, ld. Magdi néni! Azt írták, hogy fog még szerepelni egy darabig!
Tipp: Kómába esik, nem emlékszik semmire! Julinak az üzenetet hallva lelkiismeretfurdalása támad, és nagyon kedves lesz hozzá. Claudia és Attila a leírás szerint nyomozni kezdenek. Remélem, azért Attila nem hagyja abba a pénzmosást!
Esetleges kifejlet: Elhalasztják a lakodalmat, és megvárják, amíg András kijön a kórházból. Kijön, ott lesz a lakodalom, de mielőtt az anyakönvvezető összeadná őket, Andrásnak beugrik a verés oka, amire egészen odaáig nem emlékezett, ezért botrányt csinál az anyakönyvvezető előtt, és elmarad a lagzi.
Vagy ami még jobb, de már egyszer előtt poén! Rendőrök viszik el, mielőtt az anyakönyvvezető összeadná őket, Miklós nagy örömére!
A tetőn viszont látta már mindkettő Andrást, de már összevert, véres fejjel, rossz látási körülmények közt. Sötét, hátulról lámpák... Sanyi volt távolabb... Lehet, felismerte volna közelebbről, hogy tényleg nem ő, de már nem volt rá alkalma...
Szerintem Sanyi tettes társa vitte be Andrást és hamarabb húzta a fejére a zsákot, minthogy Sanyi láthatta volna. Ezt ők baltázták el.
Bandi meg nem maradt egyedül, hanem tényleg csak kicsit kiment a szobából Juli.
Nem lesz kóma, temetés lesz... :(
Ezen nincs vita hogy a "bérgyilkolók" hülyék, mert az egyiknek (a nagyarcú dugógépnek) Miki adott annó egy fényképet a célszemélyről, na most nem értem hogy gondolhatta hogy azóta ennyire megválltozott.
Igen, és előtte pont mondta a hülyegyereknek, hogy csak nehogy elszalasszanak valami fontos hívást a játéka miatt... - vagyis Máté pontosan tudta, hogy rosszat csinál, de eddig is ki volt ..va minden hülyesége, körbeudvarolták csak hogy egyen, stb., íme, most úgy érzi, hogy neki mindent szabad, ő a legfontosabb, csak az számít ő mit akar, mit csinál...
Na és a tyúkeszü gyjuli minek adja oda a többtízezer forintos telefonját a hülyegyereknek? Nem hiszem, hogy Gyjuli otthon volt, mert nem hallotta hogy csörög a telefon. Senki sem volt otthon. Egyedül hagyták az üres házban a gyereket, a telefonnal együtt. Gratulálok. Meg igazad van tényleg nem lehet annyira hülye ez a gyerek ha a játékhoz teljes mértékben ért, akkor azt is fel kell fognia, hogyy hívja épp valaki.
Ezt a Mátét is ugy szarják le ahogy van. Anyja is, Nemapja is, Peti is... Csak űgy létezik és kussol. Soha meg nem szólal. De nagy szinészi tehetség kell ehhez
Oké, hogy ez a mostani roppant idegesítő a szánalmas színészi tudásával, meg azzal, hogy a szavak második szótagjára teszi a hangsúlyt, ettől olyan, mintha nem is magyarul beszélne, de nem lehetett volna az egész karaktert kiírni a picsába?
A leendő bírónőben engem igazából a stílusa zavart, szerintem egy szereplőváltás jót tesz a karakternek is. Peti esetében nekem bejött a dolog.
Nem érted. Bamba nem akart öngyilkos lenni, a jelleme, és a didaktikai szájbarágósdi sem engedné ezt. Viszont az utóbbi viselkedései, agresszivitása alapján, azt fogják majd róla terjeszteni a Mátyás téren, hogy öngyilkos lett. Ez benne a csavar. Mi tudjuk, hogy nem, csak a szereplők hiszik majd azt.
"Viszont Miki mondta hogy "Attila ott lesz" ahol ezek találtak egy Attila névjegyet viselő férfit.
Lehet azt is mondani hogy Miki baszta el.
Bonyolult."
De viszont itt a bérgyilkosok balfékek voltak ,mert ha mind a kettő leellenőrzi ,hogy tényleg Attila volt-e akkor nem keverik össze NagyBambát Attilával. (persze értem ,hogy valamilyen módon ki kellett írni András karakterét ,de a módja akkor sem ez lett volna....)
Egyébként meg ha a bérgyilkos arcoskodik, zsarolja Mikit a zséért, nem igazán jó szál.
Jó azt kérheti goyg az előleg maradjon, de ha nem kelle ameló, akkor kesst se kérhet.
Ha meg szívózik akkor Miki nyugodtan küldhet rá egy másikat.
Most meg szvsz Miki van előnyben hisz egy munkát szarul végeztek el. ha Miki elterjeszti hogy kell egy másik "bérgyilkos" mert ez szarul dolgozott, ráadásul még arcoskodik, az kurvára rossz fényt vet rá.
Viszont Miki mondta hogy "Attila ott lesz" ahol ezek találtak egy Attila névjegyet viselő férfit.
Szerintem nem akarták megölni a Bambát, ahogy hátrált a két verőember elől megbotlott valamiben és úgy esett le. Így ez nem volt sem öngyilkosság, sem gyilkosság, hanem elvileg baleset.
Én arra gondoltm ,ohgy majd Miki elkezd arcoskodni a bérgyilkossal szemben (pl. hogy feldobja a zsaruknak ), de a bérgyilkos sakkban tartja , hogy ha jár a szája akkor ő is bukik.
Szerintem azért vették az utóbbi napokban András figuráját erőszakosabbra, hogy hihető legyen, hogy öngyilkos lett. Mert nyilván ez a verzió lesz az elfogadott: megtudta, hogy a ribanc felesége megcsalja, ezért öngyilkos lett. A megcsalás ténye a hangpostából derülhet ki, ha nem Juli hallgatja meg vagy Miki által. Petiék meg keresik az esetleges tettest, majd rátalálnak Attilára.
Hangposta: Szolgáltató és beállításfüggő! Én már találkoztam hamar és későn bejelentkező hangpostával is.
Mi lesz Andrással? Aki azt tippelte, hogy kómába esik, az szerintem jól tippelt! Ugyanis ha nem esne kómába, akkor kellene, hogy említse az üzenetet valakinek, így erősen megkönnyítve a nyomozást, na meg akkor nem nyomozna Peti és Linda sem a titokzatos alak után!
Jó poén lenne, ha Peti és Linda Attila füle hallatára szindnák azt, aki miatt Juli lelépett volna. Vagy mi van akkor, ha erről a nyomozásról, Claudia is tudomást szerez.
Ő gondolom azt reméli, hogy ha Attila megházasodik, akkor nem fog többet Julira ácsingózni, és így Andrásnak sem kell tudnia arról, hogy nem ő az egyetlen, aki Julit q*ogatja.
Nálad :) de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél így van. Mint ahogy beállithatod azt ha beszélsz közben egy új hívónak foglaltat jelezzen, vagy pittyegjen neked, hogy van másik hívásod és akkor neki kicsöng.
Én nem szoktam ilyet kisgyerekre mondani, de ez a kis zabi Máté kifejezetten idegesítő, már hároméves korában is nagy ívben szarik a ribanc anyjára, meg a bamba (nem)apjára.
De a többi fiatal karakter is felejhető, némelyiknál a karakter, némelyiknél a karaktert játszó ifjú titánkáder miatt:
- a Régipeti még elment, de ez az Újpeti nekem nagyon nem jön be, kifejezetten unszimatikus a gyerek, aki játssza
- a Lindát adó kiscsajnak szólhatnának, hogy a színészkedés nem abból áll, hogy idegesítően affektálunk
- Blamázsnak a karakterét írták át mostanában köcsögre, na meg az a jelmez (jelmez?) ami rajta van...a nemrégiben láttam egy, a húszas években játszódó gengszterfilmet, abban pucsítanak ilyen göncben a beosztott algengszterek...:))
- a Kishercegnőm szerepére jó érzékkel választottak a korábbi idegesítő kiscsaj helyett egy még idegesítőbbet...:))
- a kerekfejű Osziról ne is beszéljünk, de az ő esetében már jóideje megkegyelmeztek a forgik a jónépnek...:)
Aki nekem bejön: a Hanna és a Luca, szerintem ők jók. Na meg a kis Bocs, aki simán lejátszotta a színről Lacafaszát, gyorsan ki is írták:)))))))))))
A tegnapi rész elején, mikor Miki az udvaron Attilával bájolgott, és nyújtogatta a nyakát, tökre úgy nézett ki, mint E.T. :-DDD A kopasz fej, az agyonszoláriumozott barna bőr, és a hosszú nyak... B.kker... mellétettem volna egy E.T. portrét. :-DDD
A kicsengésnak van egy bizonyos időhatára. Ha azon belül nem veszed fel akkor nem foga- dott hívást kell hogy kijelezzen a hívó félnél, illetve még akkor is ha te kinyomod.
Ha ki vagy kapcsolva akkor "átmenetileg nem kapcsolható" hang szól.
Hangpostára csak a csengés idő lejárta után után kapcsol át, ha egyáltalán aktiválva van a hangposta.
Egyébként Máté egy harminckilós pofont nagyon is megérdemelne. Métr nyomta ki a hívást.
A jó nevelés hatása???
Anya apa telefonját simán kinyomkodjuk.
Lehet mondani hogy gyerek nem tudja mi a szitu, de ez Mátéra nem áll.
Ő tudta hogy hívás van, mert szépen okosan kinyomta.
Vagy mégis. Én is alapból utálom a hangpostát, de amiatt mindenképpen ki kellett kapcsoltatnom, hogy ha kinyomtam a gyereket, hogy visszahívom átment hangpostára a telefonom.
Nem fogadott hívást jelez ki ... és a hangposta nem jelentkezik be.
A hangposta csak abban az esetben ha nem veszi fel a hívott fél, és a hívó elég türelmes kivárni amíg a csengetés idő lejár, és fogadás helyett (kinyomás nélkü) bekapcsol a hangposta, ha egyáltalán aktiválva van a hangposta.
Mondjuk nekem nem, mert ha fontos akkor hívjon megint, vagy dobjon egy sms-est. Hangpostát nem szoktam lehallgatni.
Nem kellett volna vigyázni két embernek. Csak azért mondta, mert most András bármit csinált, kellett valami kifogás, hogy az miért nem jó. Btw nem csak most hp....
Az üzenet ment a hangpostára, azt még megkaphatja.
A jó Máté csak a hívást nyomta ki.
Amnézia már régen volt, lehetne azt, hogy András túléli, de mindent elfelejt, Julit meg furdalja a lelkiismeret, hogy nem csak hogy félre kefélt, de még a szerető urát is nyírják ki a pasija helyett.
Így akkor megszakítja a kapcsolatot Attilával, aki készül az esküvőre, de Petiék mégis kinyomozzák és lebukik.
Ennek lenne értelme, még ha eléggé nyögvenyelős is.
Tényleg, itt senki ne menjen magas házakba, mert vagy a liftaknába esik bele, vagy le a tetőről, esetleg legurul a lépcsőn.
Legközelebb viszont jön a Linda 3.0.
Oké, hogy ez a mostani roppant idegesítő a szánalmas színészi tudásával, meg azzal, hogy a szavak második szótagjára teszi a hangsúlyt, ettől olyan, mintha nem is magyarul beszélne, de nem lehetett volna az egész karaktert kiírni a picsába?
Mekkora hp volt ma Juli! Azért mert Máté kissé rosszul van, mindjárt két embernek kell vigyáznia rá? Miért kellene otthon ülnie Andrásnak is, ha egyszer ő otthon van! Bár most András jobban járt volna, ha otthon marad.
Remélem a nyári szünetre Attila is kiíródik! Hosszú börtönévek várjanak rá a Patyolat-akció miatt!
Seychelles-szigetek! Nem aprózza el! Nem elég neki a horvát tengerpart, vagy a Kanári-Szigetek, ő mindjárt a legdrágább helyre menne! Nórának, aki jogász, nem gyanús ez a hirtelen megtollasodás? Vagy annyira szereti, hogy nem veszi ezt észre?
Na de Julinak köszönhető az egész, ha ő nem kufircol, akkor nem verték volna meg Andrást! Szóval most igen kedvesnek kell lennie hozzá!
spoiler
Claudia nehéz feladata az lesz szerintem, hogy kiderítse, hogy ki verte meg Andrást, és miért! Mit fog szólni hozzá, ha megtudja az igazsságot, azaz azt, hogy Faarc miatt van az egész, meg a lánya miatt!
Szerintem is szemét kiírás. :( Szegénynek ilyen szarul, balfaszul végződjön az élete! :(
Én úgy tudom, hogy már a temetést is leforgatták... :( Legalább kóma lenne... Az Julinak is "kibaszás" lenne...
Ez okés, de azért csak nem írnak Mikire ennyire negatív szerepet! Mert Nóra dobja majd Attilát, de ha András meghalna, akkor nem hinném, hogy újra visszamenne Mikihez!
Dehogy úszik meg mindent! Most, hogy András is tudja a dolgot, már nem fogja annyiban hagyni! Mivel Juli nem vette fel a telefont, ezért szerintem Claudia észleli, hogy eltűnt András, és majd ha jönnek a rendőrök, hogy itt valami történt, akkor döbben rá arra, hogy Andrással baleset történt. Gondolom csak úgy esik ki, mint Botond a szállodában, azaz nem hal bele.
Na de ha Claudiával kórházba mennek, és döbbenten mondja el neki, hogy Juli megcsalja, akkor nem mondhatja azt neki, hogy igen, tudom! Juli viszont, ha meghallja a beszélgetést, akkor biztosan lelkiismeretfurdalása támad.
A baj csak az, hogy Attila sejteni fogja, hogy Miki állhat a dolog mögött. De remélem, majd András is ellátja Attila baját.
Onnan, hogy lezuhant egy iszonyú magas épületről, és tudvalevő, hogy kiírták. Egy ilyen zuhanást túlélni vajmi kevés esély van. Ha meg mégis túlélné, akkor dramaturgiailag tök felesleges volt belerakni a zuhanást. Ja, nem, mert lehet izgulni.
különben hogy derülne ki hogy Faarc és Ribijuli folytatólagosan keféltek?
na jó, még egy folytatást elfogadok, András meghalt Ribijuli meg felakasztja magát szégyenében, a gyerekek meg mennek Szegedre árvaházba. Esetleg ott életreszóló barátságok szövődnek és lesz belőle egy sorozat... :P
Ez az esés is olyan szerencsés lesz, mint mikor Zsolt az erkélyröl kidobta a srácot, és abban a pillanatban a medence gyorsan az erkély alá csúszott hogy bele essen. Andár báttyánk ráesett valami napernyöre, vagy bokorra, vagy pihe puha szemetes kontérbe.
Ezek szerint végleg kiírták az Andrást. A történet első fele,azzal,hogy Attila helyett András ment el jó,a második fele is a névkártyával,aztán a verés és az üzenet is,mert így legalább megtudta,hogy mekkora ribanc a neje és féreg a "testvére",de kedved forgítókönyvírók miéééééért kellett kinyúvasztani? Miért kell azt a vonalat erősíteni,hogy az a fasza ember,aki csal,hazudik,lop,szart kever???? Miért kell a jóravalóság minden próbálkozását csírájában elnyomni,hivatkozva arra,hogy unalmas,elfáradt??? Jól van ez így,hogy minden este azt súlykoljuk egy nézett sorozaton keresztül,hogy legyen mindenki minél szemetebb,gonoszabb,aljasabb???? Na, nem ragozom tovább!:( RIP András!
Akkor jövőre ,ugyanitt! Addig pedig, áldott karácsonyt és egy jobb,boldogabb és normálisabb forgatókönyvű Bk-t Mindenkinek 2013-ban!:)
Szerintem András ezt nem élte túl. Szégyen, hogy egy ilyen régi karaktert így írtak ki. Ahelyett, hogy lett volna egy hatalmas bukta, és a csalódott András elmenne külföldre, Katához,akárhova...
Jujj. Szegény András. Bááár, tulajdonképpen most már mindegy neki minden, nem fáj semmi, vége. Sajnálom. Mindig a jók mennek el, ez olyan aranyigazság, de olyan
Kurvára remélem Bambát nem iylen bamba módon írják (távolítják el) ki.
Ennyire ne legyenek balfaszok.
Pláne hogy azt nyilatkozza a producer hogy a fantáziának és ötleteknek nincs határa, és na- gyon válltozatos és fordulatos módokon "távolítják" el a szereplőket.
Gondolom akkor majd a mai rész azzal fejeződik be, hogy a Bamba esik lefelé, oszt majd aggódhatunk 2013-ig, hogy becsapódik-e, vagy elkapja egy rétisas, és puhán földreteszi.....:))))
De a Farrcú megmarad az biztos, valamelyik előzetesben olvastam, hogy a januári részekben is osztja az észt....
Hogy megverette Attilát? Remélem, igen, jó lenne, ha ez nem derülne ki egyhamar, ha előtte lebukik a kufirccal, és a börtön is fenyegetni fogja a piszkos pénzügyei miatt (talán nem véletlenül lőttek rá), akkor már senki sem fogja sajnálni, így nyugodtan kiderülhet a dolog!
verebek azt csiripelik, egy rendezvényre az Attila helyett az András megy el, valami dulakodás lesz, András le fog esni a tetőről...
Mivel nemhogy nem végezte el a feladatát a bérgyilkos, hanem még sokkal nagyobb kárt is okozott, ezekután Miki nemhogy nem fizet, hanem szerintem még kártérítést is követel majd tőle. Na de ugye ő ezt nem akar adni, így szerintem lesz még pár konfliktus köztük.
Ezt mindig felemlegetitek, pedig az az eset megoldódott.
Attilának volt egy tettesüzlettársa, aki afféle üzleteket bonyolított, mint most ő és azt akarták lelőni, csak valahogy összekeverték őket.
Az, hogy a hótiszta Attila már meg pénzt mos, teljesen természetes, mert már éveket töltött a Mátyás király téren, ha ennyi idő után ámokot futna, mint Breivik, az se lenne meglepő.
Bamba meg Klaudia rendesen betojt a temetőben mikort Faarcra rálőttek, el is kezdtek nyo- mozni, aztán mikor látták hogy Nóra rákíván Faarc farkára azonnal kikiáltották rendes ember- nek, hogy Mikinek szar legyen.
Na ilyenek a (nem)testvérek (mint Bamba).
Aztán mikor Miki majdnek közel ért Faarchoz, leállították mert Faarc fasza gyerek és milyen jól döngeti Nórát.
Miért keresi annyira Balázs társaságát Miklós? Zsolt és Zsófi közelebb kerülnek egymáshoz. De meddig? Andrást összetévesztik Attilával. Mi lesz ebből?
Na ne!!! Ez az idióta bérgyilkos Andrást veri meg??? Ne mááárrr??? Ez a rohadék megint megússza???
Valaki már írt az összekeverésről, akkor tényleg igaz a pletyka, csak nem megölik, hanem alaposan megverik! Szegény András, még ez is! Na de hogy lehet ekkora kretén egy verőember???
A héten történik: Aliz megleckézteti Szabit és Olíviát,
Már megtörtént, pont ma!
de a tette könnyen lehet, hogy visszafelé sül el.
Remélem, mert megérdemli már a sallert!
Miklós el tudja viselni tette súlyát?
Hogy megverette Attilát? Remélem, igen, jó lenne, ha ez nem derülne ki egyhamar, ha előtte lebukik a kufirccal, és a börtön is fenyegetni fogja a piszkos pénzügyei miatt (talán nem véletlenül lőttek rá), akkor már senki sem fogja sajnálni, így nyugodtan kiderülhet a dolog!
Attila és Claudia közel kerül a történtek megoldásához,
Azt nem értem, hogy Claudia ezek után miért támogatja az esküvőt? Gondolom csak abban reménykedik, hogy akkor abbamarad a Juliával való kapcsolata.
de ezt Miklós is megtudja.
Nagyon helyes, remélem összezavarja a nyomozásukat!
Nóra összetöri Timi álmát, de a lány nem adja föl.
Miért? Nem mehet el a koncertre?
Hanna bevallja Balázsnak, hogy Júliának viszonya volt és ő tudott róla.
Akkor már mind a kamasz tudni fogja.
Ádám és Kinga kapcsolata tényleg csak a szexről szól?
A héten történik: Péterék nyomozni kezdenek ki volt az a férfi, aki miatt Júlia elhagyta volna a családját. Vajon Zsófi és Zsolt kapcsolata helyrejöhet azok után, hogy Zsófi félrelépett Miklóssal? Júlia egyre nehezebben viseli titka súlyát, amit egy üzenet csak tovább nehezít. Claudiára nehéz feladat vár.
2013-01-09
A héten történik: Aliz megleckézteti Szabit és Olíviát, de a tette könnyen lehet, hogy visszafelé sül el. Miklós el tudja viselni tette súlyát? Máté szeretete erősebbé teszi Júliát. Attila és Claudia közel kerül a történtek megoldásához, de ezt Miklós is megtudja. Nóra összetöri Timi álmát, de a lány nem adja föl. Hanna bevallja Balázsnak, hogy Júliának viszonya volt és ő tudott róla. Ádám és Kinga kapcsolata tényleg csak a szexről szól?
Nekem a tegnapi kifejezetten pozitív volt, mert kiderült, hogy Faarc az üzleti életben sem szent, így ha Juli összejön neki, pénzügyileg még bajba kerülhet. Remélem a lagzi nem jön össze, és lebukik Attila, utána meg a pénzgyivel is remélem, hogy majd jól megszívja.
A tegnapi rész történés ügyileg negatív csúcs. Annyira rossz volt,hogy mivel külföldről nétem,így az internetes online adást használom,ami vagy 3X fagyott le a Bk. alatt és egyszer sem szentségeltem,hogy lemaradok valamiről,amikor újra kellett indítanom.
Attila a kuki feláll és ész megáll jelente,a mindegy,hogy kit is dugok meg,csak nő legyen.Meg a nyálas szöveg közben,hogy örökké boldoggá teszlek,meg hasonlók,meg az a gáz szöveg 40 éves emberektől,hogy milyen felhajtás legyen a lagzin,meg a Seychelles szigetek,stb...stb...
Aztán ez a pénzmosásos trutyi dolog. Fú,az is milyen pocsék szál! Gondolom,majd ebbe kapcsolódik be a bérgyilkos fiú,tovább öregbítve azt a hagyományt,hogy a Mátyás király téren bérgyilkost is csak ugyanazt lehet fogani,mint ahogy,csak ott lehet élni a szereplőknek,meg csak ott lehet dolgozni és párosodni is.
Nagyon sokat várok a forgiktól a maradék két napra,hogy robbantsanak valamit,mert ez így nagyon uncsi!!!
Még egy tisztességes ütésváltást sem kaptunk karácsonyra a Zsolttól,meg az Andrástól.:(
Kalamár úr! Nem kellett volna másolni a JR-! Ebből a szálból nem lehet jól kijönni!!! Sokkal értelmesebb dolgot is ki lehetett volna találni! Ez abszolút nem értelmes, és csak arra megy ki, hogy megint Miki legyen a rosszember! :(((
Tegnap elaludtam a Barátok Közt alatt és azt álmodtam, hogy a bérgyilkos épp telefonál, és mögötte egy irodaház ablaka éppen szanaszét repül a benti robbanás miatt. Oltári volt!
Gyjukli melett én még az anyját Klaudiát is utálom.
Amit tegnap művelt bicskanyitogató volt.
Odamegy Mikihez piszkálni a leendő házasság miatt, holott jól tudja hogy a szentnek mondott Faarc kurogatja a ribanc lányát Bamba feleségét, szemrebbenés nélkül vágja át Nórát.
Elvileg Bambával jóban van, semmit nem ártott neki, mindig mellé ált Mikivel szemben, Nóra ugyancsak (elvileg) a jóbarátja.
És mégis odamegy Mikihez basztatni.
Semmivel nem jobb, megkockáztatom sokkal roszabb lelkű mint Miki.
Ha egyáltalán kirobban a bortány (amit én nagyon kétlek) akkor remélhetőleg Klaudia sem marad tiszta, kiderül hogy ő már az elejétől tudott mindenről.
Szerintem ez az egész bérgyilkos-szál egy nagy faxság, és teljesen életszerűtlen (ki a tököm fogad rögtön bérgyilkost, ha megtud valamit egy családon belüli félrekufircról?) gondolom arra kell az egész, hogyha borul a bili, a Májkit megint nagyobb genyónak lehessen beállítani, mint a Faarcot. (Akiről egyébként tegnap kiderült az is, hogy jó pénzért pont úgy benne van egy kis piszkos üzletben is, mint a Májki, úgyhogy mondja már megvalaki, hogy miért van ő beállítva szentnek, a Májki meg az ördögnek????)
Az úgy nem lenne az igazi. Bűnhődjön a szuka is! Ő is ugyanúgy bűnös mint Zattilla! Sőt, Gyjuklit még jobban rühellem. Olyan tenyérbemászó gusztustalan és idegbeteg. Komolyan, nézzetek csak rá az arcára, mikor épp lapít, és közelröl veszi a kamera az arcát. Tisztra rémálom. Mint a mónika showban a bézbózütős gabinak, olyan az arca olyankor.
Amúgy nem értem, miért telefonált Miki a bérgyilkosnak, miért nem maga akar vele leszámolni?
Viszont örülök annak, hogy kiderült, hogy Attila az üzleti életben sem tisztességes, így remélem duplán esik majd pofára, Juli is elhagyja és a hatóság is fülöncsipi majd. Örülnék, ha börtönbe kerülne, mert akkor Julit is nélkülöznie kellene, és végre megbűnhődne a tetteiért!
Láttam a LÖIM-et (bár mostanában a UPC jórosszvoltából nem tudom nézni, és vertem a fejemet a falba, hogy tényleg mennyire tájékozatlanok a mai fiatalok, tisztelet a kivételnek (közönségsegítségnél jött elő a dolog), holott nem a Maunika só szereplőgárdája jön ide nézőnek.
Szerintem most lenne a jó alkalom és András elhúzhatna Londonba Katához. Ott most úgyis babát kell nevelni. Abban viszont Andrásnak már van gyakorlata. Speciel a saját unokája lenne. Bk -ban ez úgyis már alap,hogy András a tökéletes gyereknevelő. :)
Bizony, habár az valahol kortünet, hogy egy mai kezdő tizenéves nem tudja, hogy mi volt régen Szentpétervár...
Ádám miért is szégyenlősködött Alíz előtt????? Nem hiszem,hogy tudott volna olyat láttatni,amit Alíz már nem láthatott belőle!:)
Csak most nem neki tartogatta. Ebből viszont sokkal nagyobb balhét és hisztit ki lehetett volna hozni...
Jólnézünk Miki pedig még forgathatta volna egy kicsit a kést a hősszerelmesekben, mivel csak a testvéri félrekúrást emlegette fel, azt nem, amikor bálna néne a második faszi répájára dőlt rá (egyébként pont azelőtt nem sokkal hangoztatta pszichoanyu török vendéglős hastáncánál, hogy unja a férje banánját...) - és úgy látszik, mindig két dobásuk van ezeknek, hiszen Rokker Sanyi sem lett megemlítve...
Ádám miért is szégyenlősködött Alíz előtt????? Nem hiszem,hogy tudott volna olyat láttatni,amit Alíz már nem láthatott belőle!:) Jah és a nagy beszólás Kingának:"Te okos vagy!"-édes Istenem! egyik szőke,a másiknak!:)
Bamba jól elment kimulatni magát. Egészen a Rózsáig sikerült eljutnia és ott igazi magyar ember módján pofánvágni a tulajt,aki szerintem úgy beteríti viszonzásképpen,mint Moszkvát a hó,aztán az asszonykájával együtt,kivágja mint macskát kakálni.
Mikor volt az eljegyzési party? Mert,amikor búcsúzkodtak még totál világos volt és utána még a Juli aludt egyet, a Peti,meg a Balázs a Rózsában bandázott,a Miki dolgozott,Zsófit behívatta és Szabi is beugrott dolgozni,az "ebédre hazajössz?" Bözsi mamás kérdés után?????
Lehet,hogy mégiscsak olvasnak minket a Bk-ból? Alíz az utóbbi időben nem nyögdécsel.:)
Ez elég messze vezet és könnyen átcsaphat nőgyűlöletbe...
Nyilván mindenki a lehető legjobb társat keresi és az sokkal kevesebb férfinél jön össze, hogy pénze is van, monogám is, ráadásul rendszeresen kalandtúrákra meg földkörüli utakra megy, ahova a korábbi kapcsolatból származó gyermekeivel összekapcsolt barátnőjét is magával viszi, mint ahány hölgy párra vágyik.
A tipikus jól kereső férfi keményen megdolgozik a pénzért és utána pihenésre vágyik. Ha közben a nő napközben otthon "unatkozik" és már a vásárlás sem villanyozza fel, logikusan tartja unalmasnak azt, aki este már nem mozdulna ki.
Többen írták már, hogy Julinak nem logikus választás Attila, legalábbis nem az unalmas-izgalmas tengely mentén, mert ős is Andráshoz hasonló életet él. Persze intim méretre vagy a virtuozitás hiányára hivatkozni az elcsábulás okaként kevésbé lenne PC.
aham. kivalasztjak aztan 1-2 ev utan rajonnek hogy a biztonsag arra eleg ok, hogy ferjhez menjenek hozza, de ahhoz keves hogy egyutt is maradjanak vele. nem mintha 1 percig is az alszent julit vagy akar zsubalnat vedenem. szegeny andrasnak csak ilyeneket tudtak irni. meg lehetne 1 gyors romanca valami rendes novel mielott kiirjak
Vannak ilyen nők, akár csinosak is. De 30-35 felettiek és 2-3 két 18 év alatti gyermekük van. Na ilyen nők szívesen választanák Andrást, mert apa kell a gyerekeknek!
Miki nagyon telefonált. Remélem nem a bérgyilkost hívta. Nem lehet ennyire balfék, saját kezűzeleg kellene lerendeznie Attilát, nem bérgyilkosra költenie a pénzét.
Na ja, remélem én is, hogy beverés előtt beolvas neki. Amúgy András már Jánosnak is behúzott, így Attilára is bunyó várhat.
Na de utána Juli összejön Faarccal, mert ugyebár András ki(ny)iródik...
Remélem nem lesz boldog házasság, nehogy már Faarc jól járjon. Pet meg legyen annyira önérzetes, hogy utálja Attilát, és visszamenne Alexhez. De persze ez nem úgy lenne, hogy egyszercsak elutazik, hanem Alex jönne el ide, és felkorbácsolná Juli érzelmeit. Attila cége meg szépen csődbe menne, a Kft-ből a tulajdonrészét meg kivásárolnák, így földönfutóvá válna. Julit meg nem alkalmazná a Berényi Kft. Végül Attila otthagyná a Mátyás király teret.
Na de ha már itt tartunk! Mi van Lillával??? Nem igaz, hogy Mikinek nem jut eszébe egyszer sem, hogy felhívja, vagy bocsánatot kérjen tőle. Ezt a szálat igencsak elcseszték a forgatókönyvírók. Besértődött, és elhúzott, nem jött rá, hogy a hirtelen harag rövid időre szokott szólni, és mivel előzmény nélkül volt, ezért nem biztos, hogy neki szól.
Ténylegm igazad van! Mikit eddig még soha senki sem védte meg, akárki előtt fikázták! Még Blamázs sem áll ki érte, pedig ő a fia! A Zattilla fia Dominik, csak addig volt képernyőn amig még tudott a Bandikával játszani, de most hogy ő nincs, ő is eltünt. De nem tudom ti hogy vagytok vele, szerintem Zattilla magasról szarik a gyerekeire. A nevelt lányát, Timikét és letojja ahogy van. Az mi már hogy elmegy érte vagy elviszi valahová? Arra is csak akkor képes, mikor Nórinak akar imponálni, hogy mennyivel jobb apa Mikinél. De Attilában semmi apai érzés nincsen. Gyjulit is csak ugy rá akarta venni hogy minden szó nélkül hagyja el a gyerekeit, és lépjen le vele. Arrais csak nagy nehezen lehetett rávenni, hogy had vigyék magukkal az 1-2 éves Mátét. Attila roszabb mint egy bűnöző. Még a bűnözők is gondolnak a gyerekeikre!
Azért érdekes az is Attilának van 2 gyerek (tudtommal még nem nagy korúak) és soha nem látni (illetve nem utalnak arra), Attila elmenne találkozni (elvinné a gyerekeit) kirándulni velük.
Továbbra is fenntartom,hogy Attila semmivel sem színesebb és érdekesebb pasi,mint az András,csak sokkal-sokkal manipulatívabb és sunyibb. Abból a szempontból megértem a Julit,hogy valóban az ilyen típusú pasik,mint az András a világ legjobb férjei és apukái,de vannak nők akiknek ez édes kevés. Nekem is volt egy ilyen pasim,akiról tudtam,hogy ha összekötöm vele az életem,nyugalomban és biztonságban élhetek,nem fog átverni,megcsalni,de ugyanakkor azt is tudtam,hogy az unalomba fogok megzakkanni. Az ilyen felismerés után csak egyet lehet tenni. A Julinak is szakítania kellett volna,de gondolom őt pörgette a gondolat,hogy a 3 gyerekét csak egy ilyen férfira lehet rásózni és nem számolt azzal,hogy neki kevés lesz. Mondjuk,ettől még nem kezdem sajnálni,mert egy szakadt ribancnak tartom és remélem,hogy szép és kerek lebukást írnak majd a forgik. Nem baj,ha majd szarul esik az Andrásnak,legalább kinyílik a szeme és levonhatja a konzekvenciát és remélem majd ha kiírják a sorozatból néha a Miki emlegeti majd,hogy beszélt vele,vagy emailoztek és András nagykanállal eszi az életet ott,ahol a történet szerint lesz!