Egyetértünk:)) Gyanítom, hogy Lucasék nem járultak hozzá a régi hangokhoz, meg az új jelenetek miatt elég nehéz is lett volna a dolog. Most tipródok itt, hogy megvegyem e a díszdobozt egy tízesért. Az az igazság, hogy a 4-5-6 megboldogult gyermekkoromat idézi a szinkronokkal együtt, szinkron nélkül olyan idegen az egész, meg kell valljam, hogy a magyar szinkronhangok még jobbak is, mint az eredeti hang:)) (kb. hasonló a helyzet mint Spencer-Hill esetében.) Lehet hogy az lesz, hogy a képminőség miatt megveszem, aztán majd alávágom a régi szinkront, abba a pár jelenetbe, meg beillesztem az újakat, annyit kibírok és az egészet újra kiíírom. Meglátjuk. Vagy megmaradnak VHS-n il. azokat úgy ahogy van kiírom DVDre csak akkor meg a képminőség.....Megette a fene Lucas jódolgát....
Én ezért nem is vagyok hajlandó az új szinkronosokat megnézni!! Nekem Leia hangja olyan lelki ügy, mint az anyámé, érted. Nem bírnék más Solót sem elviselni, és 3PO...
Neveket tudsz egyébként? Hogy kik az új szinkronhangok?
hi! új vagyok.. én is imádom a star wars-t. szombaton megyek megnézni a barátnőimmel!! mindegy. csak akartam mondani hogy az én szerény és béna oldalamon van star wars is. igaz gondolom már mindenki letöltötte a star wars 3 trailer-ét meg biztos mindenkinek van egy rakás képe a star warsról de azért gondoltam írok. Ja és még fogom frissíteni az oldalt a közeljövőben. szóval az oldal: www.agnescastas.try.hu
Ugye nem az eredeti szinkronhangokkal szinkronizálták újra a 4-5-6-ot mert gondolom újraszinkronizálták. Mert az eredetik nagyon jók voltak, az újak milyenek lettek?
Mostanában nem olvasom a topikot a spoilerek miatt (én csak 24-én nézem majd a digitálist), viszont a Blikkben (nem én olvasom, a kolleganők :-) ) találtam egy SW-mellékletet, azt átlapoztam. Töménytelen sok marhaságot írnak, de szórakoztató. Különösen ez a kép, amit ott találtam:
A bekarikázott érdekes képződmény vajon a filmben is így volt (mintha már láttam volna ezt a jelenetet kikockázva és nem emlékszem ilyesmire) vagy egy blikkes grafikus humorérzékének gyümölcse? :-)