Keresés

Részletes keresés

nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.26 0 1 147

Mindenben amit leírtál egyetértek Veled.

Belenéztem a Bay Yanlisba is, hogy összehasonlíthassam mind a három sorozatot. Nekem így is a "Szerelem íze"  a nyerő, mind  a sztorijában, mind zeneileg. Nagyon elgondolkodtató a sztorija és bár eléggé válogatós vagyok a zenében is, de jó pár dalt többször is újrahallgattam. Többször is megnéztem magyar felirattal.

Persze ebben az új sorozatban (Bay Yanlis) is sok a jó pasi, illetve a gyönyörű nő. Nekem is az öltönyös Can jön be. Talán a viselkedése miatt és azért, mert ebben a sorozatban is sokat mutogatják a kigyúrt testét. Persze jól néz ki, mert sokat kellett érte tennie, de szerintem például az új sorozatban a szakács barátja legalább olyan jóképű, és legalább annyira jól néz ki, mint Can, annak ellenére hogy az ő izmait nem mutogatják.

Az Álmodozókat nem nézem olyan intenzíven, mint a Szerelem ízét. Utólag nézem meg, és én is csak a lényeget.

Mindezek ellenére kívánok mindenkinek jó szórakozást a sorozathoz!

Előzmény: Szasza0503 (146)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.08.23 0 3 146

Csak benéztem a fórumba, de szaladok is tovább! :D

 

Jelzem, hogy továbbra is a szívem csücske maradt a "Szerelem íze!" sorozat, mind zeneileg, mind tartalmilag, mind összeszedettsége (frappáns nem hosszú tartama miatt!).

 

De, az Álmodozó-t is nézem, egyenlőre. Tetszik a két főszereplő! Pedig azt hittem, hogy nehezebben fogom "elfogadni" Sanem-t, de ő is szép, másképpen persze, mint anno Nazli. Igaz, Can is megváltozott, főleg külsőleg, de azért jól néz ki persze így is! Talán még a nézése, a járása is megváltozott. Igen, nekem az "öltönyös" Can jött be, de ahogy telik az idő, úgy fogadom, és megszoktam már a jelenlegi külsővel megjelenő Can-t is.

 

Nem tetszik, hogy túl "hígra" eresztették ezzel a sok elaprózott résszel a sorozatot!

Talán nem is lesz türelmem végignézni. Szerencsére  Can és Sanem nagyon helyesek együtt, szép pár és érdekel a sorsuk.

De van sok nem életszerű jelenet is akár velük kapcsolatban is. Sokszor zavar  Sanem viselkedése akár otthon, akár a cégnél van.  Az, hogy álmodozik nem zavar, de az igen, amikor egyik hibából a másikba esik. Zavar ha hebrencskedik és meggondolatlanul nyomul, mint egy buldózer. Nem tetszik az "egerésző" barátnője, a huzatos önjelölt vőlegény, sem annak az anyja. :D  Sőt, Sanem anyja is túltolja már most az elején  a karakterét szerintem. Először még csuda jópofának tartottam, de állandó jelleggel már nekem sokkkk! A papával együtt!

(Az sem bánnám, ha Salem sokszor szelídebb lenne (nem butább!) és , jobban is tetszene!) Ja, és borzasztóan zavar (akár, mint a Szerelem ízében is), a hazugság cunami.

Tudom, hogy sokszor ez viszi előbbre a cselekményt, tudom, hogy kell a sztorihoz, de Sanem és Can öccse már túltolja a hazugságokat. ( Amit a gyűrűvel is művelnek folyamatosan, már agyon van bonyolítva! Ebben a sorozatban sokkal több a rosszindulat, hazudozás, mint a Szerelem ízében volt. Szerintem.)


És a lényeg! Igen, én is "hűséges tekerek, áttekerek". :D

Így rövidebbre fogom én is az érdektelenebb részeket. Főleg Sanem környezetének figuráit tolom tovább, amik kiteszik a műsoridő felét is talán töltelékként?! Persze közöttük is van szórakoztató jelenet, de azt majd "bővebben" akkor fogom nézni, ha már ott tart a sorozat. (És ha még nézem a sokadik részt??!! :D)

Egyébként ez tényleg olyan ez a sorozat, mint egy nagy mese, amit bizonyít, hogy mennyien látták már világszerte.
További jó szórakozást annak aki  nézi, mint ahogy én is! :D

Ilhilla Creative Commons License 2020.08.22 -2 0 145

Jó ötlet! Én a Life tv oldalán már alkalmazom az áttekeréses módszert, mert a két főszereplő története érdekel! 

Előzmény: kleo777 (144)
kleo777 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 144

Az Erkenci Kus  51 db 130-140 perces részből áll, így az Álmodozó a magyar (2x40 perces) tagolással kb. novemberig kitart. Fordulatos, romantikus,  derűs ( olykor szívbemarkoló) - nagy-nagy szerelem két gyönyörű főszereplővel! Az első részekben Sanem a félrevezetésből adódóan sokat hibázik, egyik veremből a másikba esik, aminek az árát aztán súlyosan megfizeti a továbbiakban - ezért tarthat jó sokáig a kalandsorozat. Ha nem adod fel az elején, később már nem is vagy rá képes, úgy magával ragadnak az események és persze a két csodás főszereplő.  Érdemes felvenni a médiabox segítségével és akkor áttekerheted, vagy rövidebbre foghatod  az érdektelenebb részeket, Sanem környezete figuráinak történeteit, de ott is vannak jó karakterek és szórakoztató történések.

Szóval, nagyon nem érdemes kihagyni ezt a világszerte óriási sikert elért nagy mesét!  - ha egyébként kedveled a romantikus török sorozatokat. 

Ilhilla Creative Commons License 2020.08.18 -3 1 143

A "Szerelem íze" utolsó (két) részét majdnem végig "szenvedtük" az este! Értem én, hogy ezek az előadók nagyon népszerűek a hazájukban és már nem volt mivel megtölteni a végét. Talán még élvezhető is lett volna, ha nem azzal próbálták meg-megszakítani, hogy "álmodozott" a társaság fele. 

 

Mindegy, letudtuk és mától nem "álmodozunk" ezzel a hazug kis nővel tovább, végre nézhetünk mást!

 

Mi nem akarjuk több mint 100 részen át nézni azt sem, hogy "Ferit" átváltozott és kigyúrt, kitárt karjaival üdvözöl, ölelget mindenkit! A történet többi szála, a szereplők pedig inkább bosszantók, mint szórakoztatók, de ez csak a mi véleményünk!

 

Akinek tetszik, jó szórakozást! 

nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.17 0 1 142

Én is megnéztem a végét feliratosan. Sőt még az elejét is újranéztem, mivel már elfelejtkeztem róla hogyan is kezdődött. És hát már az eleje is tetszett. Olyan valós esemény. Elgondolkodtató volt, és izgalmas. Mindig vártam hogyan fog tovább folytatódni. Szeretem a zenéket benne. És tényleg a kis Bulut fantasztikusan édes. Imádtam... Persze már én sem vagyok mai csont, de a lelkem még fiatal így szerintem ezért vágyunk aranyos és kicsit valóságosabb szerelmi történetekre.

Azt gondolom hogy ezt is szerettem annyira, mint a HBO-n a Trónok harcát.

 

Arra jöttem rá, hogy mennyire megváltozott Can Yaman. Szerintem az egy éves gyúrás, ami ahhoz kellett hogy így nézzen ki eléggé megváltoztatta. Nem csak kinézetre, hanem viselkedésileg is. Nem a szerep miatt....Nekem jobban tetszene, ha csak borostás lenne, mint a szerelem ízében, mint így szakállasan. Kíváncsi lennék hogy az összes sorozatában markolászik-e valamit. A szerelem ízében labdát, ebben az újban köveket.

Egyébként szerintem jó lett volna ha a Zeynepet és Demirt is legalább még 2 részen keresztül még játszatták volna valamilyen történettel, illetve a végén lett volna egy normális lagzi. 

Az új sorozatot szerintem nagyon elhúzzák. A szerelem ízének a kétszerese lesz. Az eleje nekem unalmas. Nem szeretem benne ezeket a szerencsétlenkedéseket. A zene is felejtősebb. Az első hét részt láttam feliratozva. Most már levették így nem találom őket. Valószínűleg letilthatták. Utána valószínűleg már izgalmasabb lesz. Viszont úgy érzem nem fog annyira megfogni, mint a szerelem íze. Persze ebben is aranyosak a szereplők, és a lány is nagyon szép és bájos. Nem csodálom, hogy élőben is összejöttek. 

Nem tudom, hogy láttátok-e már de a TV4-en fut a Poldark amit szintén meg fogok nézni. Persze ez nem török sorozat, és ráadásul inkább történelmi, de jó lehet. Olyan büszkeség és balítélet típus.... Csak egy kicsit néztem bele....

Előzmény: Szasza0503 (141)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.08.16 0 2 141

Hurrá, de jó, buli lesz! :)))

Ja, és hóesés is lesz!  (Így legalább nem lesz holnap melegünk, ha nézzük a zárósorokat! :)))

 

Miután az elején elárultuk, hogy láttuk már az utolsó kockákat is, így  az sem titok (spoiler), ha most utoljára elárulom, hogy a bulizók között nagyon tetszett, amikor az irodavezető asszony (??) énekelt önfeledten a színpadon, sőt még a haját is szétbontotta és úgy táncolt, mulatott :D Persze egész más lesz magyarul nézni holnap  és nem kell már "tekergetni" sem!))

 

Egyébként nagyon örülök, hogy most így utólag is, hogy ( teljesen véletlenül! ) belecsöppentem a Szerelem íze c. sorozatba. Soha nem volt türelmem ilyeneket nézni, de ez a sorozat leültetett a képernyő elé. Sőt, mint egy kíváncsi gyerek, még kutakodtam is a sorozat után, és vénségemre megnéztem előre a részeket, hát még ilyet?! Sajnálom, hogy vége, de pont  ezért tetszett, hogy nem húzták-nyúzták a sztorit, mert izgalmasan pörgős, gyors lefolyású részekből állt. Volt benne minden, izgalomtól a szívet melengető "zuhanyzós" jelenetig minden. Burut arca, játéka, ajándék volt.  Perit és Nazli nézése sokáig megmarad. Persze volt olyan, mint a "hűtőházas" jelenet, vagy Denis önfejűsége, vagy Asuman viselkedése, Nazli titkolózása,  ami sokszor bosszantott, de ezek vitték előre a cselekményt. 

Tetszett a sorozat! :D

 

Veletek ellentétben - értem a kifogásokat -, de én nézem a második török sorozatot, a Korai madarat is. " Átvettem " Can és " a másik " történetét. Helyesek ők is összeillenek. (Habár nem gondoltam volna, hogy Nazli nélkül nézni fogom?! )  Itt is van testvérháború, félreértés, humor, szenvedély, szerelem. (Vannak persze negatív, kevésbé tetszetős dolgok is) 

Ha egyedül maradok, azért a végére visszanézek! :D Hátha nézni fogja más is ............

Előzmény: Ilhilla (140)
Ilhilla Creative Commons License 2020.08.16 0 0 140

A hétfői rész már csak egy bulizós, "levezető" rész lesz és meggyőződhetünk a főszereplők szerelmének komolyságáról, valamint a többiek párra találásáról, na meg arról, hogy a kis "oroszlán" rajza megjósolta-e a jövőt! :-)

Előzmény: Szasza0503 (139)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.08.16 0 1 139

Ma megnéztem a két török sorozat ( Szerelem íze és Korai madár) "szokásos" ismétlését.

 

A  Korai madárban, amikor  Can Yaman motorra pattant, nekem ( fogalmam sincs honnan és miért?! ) de a Való Világ első szériájából  ismerhettük a száguldást és a vad életet kedvelő VV Lorenzo Gerzsényi László  jutott eszembe. Talán a hajuk hasonlósága miatt, vagy abban a mozdulatban volt némi hasonlóság, ahogy Can is feltette a bukósisakot, de inkább a napszemüvegét?! Tudom, hogy annyi nem hasonlítanakm de mégis...............

(Sajnos tudjuk, hogy  VV Lorenzo 2012. augusztus 7-én motorbalesetben életét vesztette, 40 éves volt. Egy, illetve kétéves kisgyermekét hagyta maga mögött.)


A Szerelem íze utolsó részét hétfőn adják. Nem örültem neki! Én péntekre vártam a befejezést.

Na, mindegy is. (Hiszen már sokszor láttam a finálét! :)))
További jó szórakozást a sorozat kedvelőinek! ( Vagyis, Ilhillának és  nkrisz308-nak! :DDDD)

Ilhilla Creative Commons License 2020.08.15 -2 1 138

Nekem az "Álmodozó" továbbra sem tetszik. Már csak azért nézzük, mert utána adják a "Szerelem íze" sorozatot, de annak hétfőn vége lesz. 

 

A főszereplő lány magatartása kiakasztó, a szülei miatta elvesztették a boltjukat, a munkaadójával szemtelen (más már kirúgta volna), olyan dolgokat művel, amit egyszerűen nem tudok elfogadni. 

 

A viccesnek szánt részek inkább unalmasak és egyáltalán nem szórakoztatnak.

 

Ha adják majd a "Bay yanlis"-t, akkor azt nézni fogom. 

nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.12 0 1 137

Szerintem a Telihold "szerelem íze" története sokkal jobb. Valahogy valószerűbbnek éltem meg. A zenék is tetszenek benne. Van amit egyenesen imádok. Ráadásul nagyon megfogott a történet. Volt olyan időszak, hogy egyenesen ideges voltam napközben (munka közben) pedig tudtam hogy heppy end lesz a vége, és mégis aggódtam, hogy miként alakulnak az események. Can is sokkal jobb így, mint az újban kigyúrva. Persze kinek a pap kinek a papné. Igen hosszú lesz és szerintem picit vontatott. Majd meglátjuk mennyire leszek kitartó.

Ilhilla Creative Commons License 2020.08.11 -1 0 136

Az eredeti sorozat 51 epizódból áll, de több mint két órás egy-egy rész. Itt eléggé eldarabolják, tehát legalább 110-120 részes lesz.

 

Nekem is kevésbé tetszik, Can is nagyon ki van gyúrva és a bohókás részek untatnak, nem szórakoztatnak, de -még- nézem. 

Előzmény: nkrisz308 (134)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.11 0 0 135

töltrelék=töltelék

nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.11 0 1 134

Igen, nincs mit tennem türelmes leszek és majd a life tv-n megnézem amikor felrakják. Remélem, ha vége lesz a Szerelem ízének akkor ezt is kettesével fogják leadni.

Ha hosszú sorozat lesz akkor nem hiszem hogy folyamatosan nézni fogom.

Egyébként nekem a Telihold "Szerelem íze " kicsit jobban tetszik. Ebben soknak találom a töltrellék részt.

Előzmény: Ilhilla (133)
Ilhilla Creative Commons License 2020.08.11 0 0 133

Szerintem légy kissé türelmes, hímezzél és utána innen

 

https://lifetv.hu/musoraink/almodozo

 

nézd meg a sorozatot, akár több részt is egymás után! :-)

Előzmény: nkrisz308 (132)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.11 0 1 132

Semmi baj, így is köszönöm. Csak azt hittem én vagyok kicsit kétbalkezes.

Szerintem korábban fent volt a többi rész, de aki felrakta az le is vette már.

Pedig jó lenne most végig nézni gyorsan, mert sok időt elvesz az életemből. Szeretek hímezni (gobelin képeket), de azt most a sorozat nézése közben nem tudom csinálni, mert oda kell figyelni.

Ha nem kell odafigyelni akkor csak hallgatom és közben hímezgetek.

 

 

Még egyszer köszönöm!

Szép estét!

Szasza0503 Creative Commons License 2020.08.11 0 1 131

Igazad van, nincs magyar felirat, bocsi, segíteni akartam!

 

Egyébként a you tube-n meg lehet nézni elejétől a végéig a Korai madár török sorozatot, sajnos nincs magyar felirat. 

A " sorozat barát" oldalon regisztrálni kell, azt az oldalt én nem ismerem.


Én sokat "keresgélek" aztán vagy találok magyar felíratos részt a sorozatból, vagy ha nem akkor bele-bele kíváncsiskodom azért a nem feliratos  jelenetekbe is. :)
Sajnos, a segítőszándék nagyobb bennem, mint az "informatikai hozzáértés!". Bocsi-bocsi!
Az alábbi két rész  is "véletlenül" jött  velem szembe - és magyar felirattal!!! -  :)

(Ha belenézel, kutakodjál a jobb oldalon! )


https://www.youtube.com/watch?v=6AeC47zN_F0  

https://www.youtube.com/watch?v=6VPUaXdVNCw 

Előzmény: nkrisz308 (130)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.11 0 1 130

Szasza!

Köszönöm szépen. De ez nem magyar feliratos, vagy Neked úgy jött be, csak nekem nem?

 

Szasza0503 Creative Commons License 2020.08.10 0 1 129

https://www.youtube.com/watch?v=qZ8TxwPpPXI

 

(Én,  a fenti "technika segítségével" tudtam megnézni végig a sorozatot, mint ezt a részt is. 

Sok sikert, jó szórakozást! :D)

Előzmény: nkrisz308 (128)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.10 0 1 128

Sziasztok!

 

Tud nekem valaki segíteni, hogy hol találom meg a Korai madár (Álmodozó) magyar feliratos részeit. Hetdik rész utáni részeket már nem találom. Még a youtube-on sem találom.

Segítségeteket előre is köszönöm! 

Szép napot mindenkinek!

Elhaym1 Creative Commons License 2020.08.09 -1 0 127

Nincs több évad, minden részt leadnak. A sztori rendesen le lesz zárva. Az eredeti amerikai Bosszúból van több évad.

Előzmény: zserika58 (126)
zserika58 Creative Commons License 2020.08.09 0 0 126

A Bosszú sorozat augusztus 12.-én véget ér, a 88. résszel. Lesz folytatás? Úgy tudom több évad is van..

nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.07 0 1 125

Még egyszer nagyon köszi!

Persze talán jobb lett volna nem rátalálni, mert újrakezdtem nézni.

Munka után hazamegyek és újra  megnézem, mert annyira tetszik.

Remélem az új sorozat is fog tetszeni, de félek, hogy az nagyon hosszú lesz.

Ilhilla Creative Commons License 2020.08.05 0 0 124

Jó szórakozást! "Minden jó, ha a vége jó!" :-)

Előzmény: nkrisz308 (123)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.05 0 1 123

Sikerült! Nagyon szépen köszönöm!!!

Ilhilla Creative Commons License 2020.08.05 0 0 122

A google-ba írd be: "Telihold török sorozat magyar felirattal" - és minden rész videóját megtalálod!

 

Ha mégsem, írd meg! 

Előzmény: nkrisz308 (121)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.05 0 1 121

Nem vagyok egy sorozat függő. Erre véletlenül találtam rá, mert néztem a Viktória sorozatot, és utána kezdték el adni.

Nagyon tetszik és már baromira kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Bárhogyan is keresgettem a videa megosztón nem találom.

Előre is köszi Nektek!

nkrisz308 Creative Commons License 2020.08.05 0 1 120

Sziasztok!

 

Szeretnék segítséget kérni. Hogyan tudom megkeresni a videa-án a Szerelem íze további részeit.

Előre is köszönöm!

 

Kriszti

Ilhilla Creative Commons License 2020.08.05 0 0 119

Asuma hangja Csifó Dorina, az új sorozatban a főszereplő Bogdányi Titanilla, de nagyon hasonló a hangszínük (ha Csifó lenne, nem nézném, az a hang nagyon irritál).

 

Engem sem zavar, hogy egyszerre megy e két sorozat, hiszen Can teljesen más karaktert szerencsére szintén egy jó embert) alakít és a történet máris annyi bonyodalmat, humort vetít előre, hogy érdemes nézni, sőt vártam már az esti folytatást. 

 

A Szerelem ízét azért aprózzák el, hogy fokozzák az izgalmakat, de nem gondolják, hogy a szemfüles és kíváncsi néző már megnézte, mert nem bírja kivárni a végét! 

 

Én is megnéztem, de nem minden részletet ismerek, mert csak átpörgettem, de az utolsó részt kétszer láttam már! :-)

 

Fórum talán azért nincs, mert sokan "snassz"-nak tartják, hogy bevallják: bizony török sorozatot néznek (ezzel szemben pl. a facebookon a zárt csoport több mint 200 tagú)! 

Előzmény: Szasza0503 (118)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.08.04 0 2 118

" Szerintem nem lesz rossz ez a sorozat sem. "

 

Megerősítem! :))) Szerintem sem lesz rossz ez a sorozat sem!

 

Én is elkezdtem nézni. És leültetett a képernyő elé már az első rész, pedig igencsak skrupulusom volt a sorozattal szemben.

( No de már az első rész  vége felé meg is barátkoztam Can "szerelésével", egyáltalán nem zavart, hogy nem öltönyös a karaktere. :)


Annak örülök, hogy Szabó Máté maradt Can szinkronhangja. A nővért alakító ( "Fatosé" ) hangja is maradt. Sanem, a húga hangja, mintha " Asuma " hangja lenne?!  (Továbbra is csodálkozom, hogy  nincs a két sorozatnak fóruma.)

 

A szerelem íze c. sorozatot kár, hogy tegnaptól  "lelassították" és csak egy részt adnak le belőle. Ezzel azt érték el, hogy mindenki megnézi a hátralévő részeket videón. Naná, hogy én is megnéztem már az egész sorozatot. Többször is! :))

 

Jó szórakozást, avagy szórakozzunk jól!!! :)))

Előzmény: Ilhilla (116)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!