Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Jut eszembe, jövő hétvégén is fenn eszik a penész. Arra gondoltam, hogy ki lehetne mászni távcsövezni. Erre várnék pozitív reakciókat, avagy negatívokat. Vaaaagy biliárd, :))). Mindkét tevékenység hasonló élvezeti faktort jelent számomra.
Ari, a színházi Büszkeség május 2.án lesz, :)))).
Ja és aki akar jönni őrült nőzni az ordítson, úgyse hallok nagyon semmit, :)))).
Áldott húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves banyátnémnak! Költözzön öröm az otthonotokba és vigyázzanak rátok az angyalok. Legyen minden békés és boldog körülöttetek ezen a vsodálatos ünnepen.
Egyébként nem tok aludni, fáj a fejem, meg a szokásos fülügyi sztori koncentráltabban, szóval mindenki írjon vastagabban, hogy meghalljam a dolgokat, :))).
11-én
/péntek/
este 7 óra
ŐRÜLT NŐK KETRECE
12-én
/szombat/
du. 1/2 3 óra
TANÁR ÚR, KÉREM!
13-án
/vasárnap/
de. 1/2 11 óra
VUK Gyerekelőadás
18-án
/péntek/
este 7 óra
LEÁNYKERESKEDŐ
25-én
/péntek/
este 7 óra A NEW YORK-I PÁPARABLÁS
26-án
/szombat/
este 7 óra
ACÉLMAGNÓLIÁK (NŐK BÚRA ALATT)
27-én
/vasárnap/
du. 1/2 3 óra
SZERESSÜK EGYMÁST
27-én
/vasárnap/
este 7 óra
ÖRÜLT NÁSZ (ESKÜVŐ A LOKÁLBAN)
28-án
/hétfő/
du. 1/2 3 óra
SZERELEM@KÖNYV.HU
Köszönöm szépen mindenkinek az együttérzést és a biztató szavakat. *melegfront* Nem adjuk fel, ápoljuk a nővérem lelkét, és hiszünk abban, hogy lesz még minimum két imádnivaló rosszcsont kiskölyök a családban. :-) A lényeg az, hogy az újabb csalódásból összeszedje magát, ami persze meg is fog történni, nem egy elveszett ember az én tesóm. A dolog igazságtalansága már olyan szintű, annyira pofátlan ez az egész helyzet, hogy már kedvem sincsen dühöngeni miatta. :S
Bubu: nagyon-nagyon-nagyon jók a képek! :-))))) Még, még még!
A takarók Vilma néni, Zoli keresztanyjának a horgolótudását dícsérik :)
A kórházba is bevittem Emmáét, mert a folyosón olyan huzat volt, hogy az nem csecsemőosztályra való.
Szorítsatok, hogy jöjjön a tejcsi, mert van egy kevés, de mellette kénytelen vagyok pótlást adni, ami nem szörnyű dolog, csak jobb lenne anyatejjel minél tovább :)
Ennyi küzdelem után megérdemelnék. Van, akiknek nem kell a gyerek, mégis jön, aztán ki tudja, mi lesz vele. Mások meg vágynak rá, és küzdenek, és mégsem. Miért van ez, nem tudom...
Tudod, én már hallottam azért olyat, hogy nagyonakartak babát, de minden hiába volt, hasszurkálással, beültetéssel együtt, és feladták, lemondtak az egészről, és egyszer csak a csajszi terhes lett. Tök spontán. Pozitív vagyok, remélem, fogsz még te ide büszkén fotókat bepakolgatni.