Változó. Elsősorban attól függ, milyen típusú kártya kell a gépetekbe. Aztán meg attól, milyen márkát veszel, no meg, hogy hol. Természetesen mindegyikből van különböző kapacítású, némelyikből akár 1 gigabájtos is.
Anno Ausztráliába nem akartam elvinni a (céges) laptopot, így aztán Sydney-ben egy netes kávézóban kiirattuk lemezre a képeket, de folyton azon izgultam, hogy nem marad elég hely a gépen az igazán fontosaknak:-)
gondolom a 16-os volt az, amit alapból a géppel adtak, ezzel is fejlesztve a kreativitást, hogy meg tudja-e az ember szerezni a nagyobb kártyát... legalább is errefelé így műxik :-|
Kutyu jobban van, tegnap ugatott amikor mentem hozzá látogatóba. Kutyások tudják ez mit jelent.
Ana én tudok egy nagyon jó állatorvost. Remélem nem haragszanak meg, ha ideírom őket. Napkelet állatklinika az ugyanilyen nevű utca 46-ban a XVII. kerületben.
tel: 2564178 Bőr Tamást keresd, ő a főnök és nagyon jó diagnoszta. Két nagybeteg kutyámról derítette ki pillanatok alatt, hogy mi a baja (amire mások csak hümmögtek) és az egyiket meg is tudta gyógyítani. Van ultrahang, röntgen, a vérvételt is ők intézik ha kell és visszahívnak az eredményekkel.