Árban nem rossz, a fekete billentyűit is úgy néz ki, átgondolták. De ha a VK szimulációt rakták bele, azzal 10-20 évet elkéstek. Remélem nem, hallani kéne.
Tajtiéknál Pesten volt kiállítva. A CP van is asszem. Egy ismerősöm próbálta és a billentyűs szaki, Závodi Attila, az ottani eladó is nyilatkozott róla. Még a CP világszerte ismert utazós "kapd elő" gyakorló cuccnak is megállja, addig a YC nagyon nevettségesnek hat, ahogy mondták.
Közben meg kiderült hogy a CP annyival is több, hogy van benne egy rejtett, gyártó által titkolt, ún. "easter egg" akusztikus zongora hang is a Toy Piano mellett! :D
A Yamaha Reface Yc-vel volt már dolga valakinek? A netes demókat nézegetve érdekes, hogy míg a reface cp nagyon hiteles rhodes-nak tűnik nekem, az yc hammond ügyben rettenetesnek tűnik.
Kiderültek a VOX árai! A külföldön 2000 és 2200$-os 5 illetve 6 oktávos verziók idehaza br. 650 és 700e. Ft-os "álom áron" nyitnak majd és az októberi Hungexpón már ki is lesznek állítva.
A soundcloud demóit végighallgatva, zongorákban, rhodesokban nem szól ám borzasztóan! Tökre hallani hogy újabb Korg cuccok hangmintáit ültették át, s még a templomi presetek is szépek!
6 oktáv, hmmm... szerintem valami megmozdult azért. A drawbar imitációja is elmés, de a B3 modul nagyon sovány CX3 másolat csak szegénykében. :(
Sziasztok! Ugyan nem Hammond, de gondoltam megpróbálok kérdezni. Vásároltam egy Weltmeister Claviset 400-at. Azonban két db "kalapács", vagy "pengető" el van törve. Kérdésem hogy esetleg valakinek van e elfekvőben? Illetve hogy tudtok e ajánlani olyat aki újított már fel ilyen hangszert és nem horror áron dolgozik? Köszi előre is!