hat ez fantasztikus... ennel szebb karacsonyi ajandekot nem is kaphattunk volna :)
nagyon feldobott a dolog. legalabb lesz mit csinalni a szunetben... ha mar halo nem lesz otthon :(
Még jó, hogy vorga felhozta ezt a kérdést, szóval: nagyon nevetséges vagyok, ha azt szeretném kérni, hogy a magyar ősbemutató előtt álló 21.-26. részről spoilert (poénokat előre) ne ? Szerintem sokunknak "szűz" élmény lesz, és legyen is az.
Sziasztok! Végre találtam egy jó topicot a Törzsasztalon. Ami a sorozatot illeti, nagyon jó, minden részt legalább hússzor láttam. Érdekel titeket, mi lesz a vége? :)
A szövegkiadásban ha tudok segíteni, csak szóljatok.
ps. arra gondoltam, hogy -jól megsértve ugyan a copirájtot- ha lement a sorozat, és megvan az összes szöveg, szépen kiadványformába kéne szerkeszteni, képekkel, háttérinfókkal, meg minden.
nonprofit alapon, közös munkában. A tördelést bevállalom.
Ha valakit érdekel a Mylord kedvéért, a www.silentladies.com-on fantasztikus photo galleryk vannak a korabeli filmsztárokról. Én már megnézegettem Ronald Colmant és Anna May Wongot (Wongot többször is említik a sorozatban), de más kedvenceket is találtam (Louise Brooks rulez). Szvsz Ron Colman nem hasonlít James-re, hiába mondja ezt Ivy.