Semmilyen kenyeret nem eszem fehér lisztből készültet talán 1 éve ettem utoljára.Feleségem mindent kukorica,rizs,meg kókusz lisztből csinál.Cukor helyet eritrit.Tejtermékeket sem fogyasztok,csak néha kemény sajtot.
Én nem vagyok érdekelt egyetlen MLM cégben sem, de azt tudom, hogy a beteg ember mindenbe igyekszik belekapaszkodni, és sokan visszaélnek ezzel. Az előbb linkelt Tiens oldalt nézd át, de én nem állítom, hogy bizos jó, viszont a fiatalember gyógyulásáról szóló videó érdekes.
Van itt egy honlap és ott egy videó amelyen egy fiatalember arról beszél, hogy a Tiens termékektől gyógyult meg. Az, hogy mennyire igazság, vagy mennyire reklám azt nem tudom. Ez is MLM cég. Linkelem a honlapot: http://keletimedicinatitkai.hu/
Akkor majd nézek a vatera/jófogáson éjszakait.Bár nem fogyasztok mérgeket:) Majdnem 1 éve eszem a goji bogyót,chia magot,omega 3-t,perui kovaföldet.3 havonta járok biorezonanciás vizsgálatra.
Persze mert nagyon jól járnak veled anyagilag. Nekik forgalmuk, hasznuk van belőled, a te vásárlásaidból. A Te pénzed, a Te egészséget, én csak leírtam a véleményemet.
És még mindig fenn van egy rakás weboldalon a hivatkozás a Magyar Orvosi Kamarára, holott évekkel ezelőtt LETILTOTTÁK, és nyilatkozatot adtak ki, hogy semmi közük hozzá, semmiféle ajánlást vagy hasonlót nem tettek a szkennerrel kapcsolatosan.
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Olvasóinkat, hogy a Magyar Orvosi Kamara tevékenységi körébe biofotonikus szkenner-ek, illetőleg más orvosi, egészségügyi eszközök, berendezések minősítése, vagy a felhasználók és vásárlók részére történő ajánlása nem tartozik. Ilyen tevékenységet a MOK korábban nem végzett és jelenleg sem végez.
Egy új csodamasinát próbálok ki ugyanis, amely a forgalmazói szerint a bőrön át képes megmérni a szervezetemben lévő karotinoidok mennyiségét, ezen keresztül a létfontosságú antioxidáns elegendő voltát és immunrendszerem ellenálló képességét. A témában az interneten fellelhető számtalan honlap reklámszövegei szerint erről a gépről beszél az egész világ orvostársadalma, megkapta az amerikai találmányok Oscar-díját, és e „Nobel-díjas szabadalommal” védett mérőberendezés (amelyet az erősen technoblablás hangzású biofotonikus szkenner néven emlegetnek) forradalmasítani fogja az antioxidánsokról alkotott felfogásunkat. Vagy nem.
...
....a mérés előtt hét napon keresztül megettem tíz deka főtt répát, így feltételezhetően a karotinoidszintemmel az égvilágon semmi baj nem volt.
A tesztre a gépet és a kedvezőtlen eredmény esetén javasolt táplálékkiegészítőt forgalmazó vállalat egyik zajos helyiségében kerül sor. A falakon körben a legjobb ügynökök fényképei, akiknek kiválóságait egy MLM-céghez illően „diamond” (gyémánt) kategóriába sorolják. A tesztelő beüzemeli a gépet, amely leginkább egy nagyobbacska elektromos ceruzahegyezőre hasonlít, összekapcsolja egy laptoppal, amelyhez vonalkód-leolvasót is csatlakoztat. Kutatói szemmel kissé furcsa módon először a saját tenyerét helyezi a kék fény útjába, és magát referenciaként teszteli. Elmondják, hogy ő régóta eszi a táplálékkiegészítőt, így bőrének karotinoidszintje valahol az egekben van. És tényleg, egy-két perc múlva a laptop már ki is írja, hogy az értéke több mint 60 ezer, ami biztos nagyon magas, mert a színkódolt skálán a legfelső, kék kategóriába esik. A tesztelők csillogó arccal jelentették ki, ezzel bebizonyosodott, hogy a gép működik. Engem jobban érdekelt volna, ha egy pontosan ismert koncentrációjú karotint tartalmazó referenciamintát mérnek le, ahogy azt a tudományos vizsgálatokban szokták.
Ezután ki akartak tölteni egy adatlapot, kíváncsiak voltak a nevemre (pontosabban az álnevemre, mert nem a valós nevemen mutatkoztam be), a címemre és más személyes adataimra. Megkérdeztem, hogy ezekre miért van szükség, de csak annyit mondtak, hogy ez egy diagnosztikai adatlap, és legalább az irányítószámom kell a méréshez, de „akár hazudhatok is”. Így is tettem. Az adatlap vonalkódját beolvasták, a jobb tenyeremet ezután megtisztították, mert a gép érzékeny a kézkrémekre, majd ráhelyezték a készülék érzékelőjére. Mérés közben újabb (szigorúan fakultatív) kérdések következtek volna, többek között az etnikai hovatartozásomról (ezek az adatok a készülék fejlesztéséhez kellenek, elmondásuk szerint). E kérdésekre inkább nem válaszoltam. Kisvártatva megjelent a képernyőn az eredmény, amely – figyelembe véve az elmúlt heti, kínszenvedéssel felérő répadiétámat – igencsak lesújtott. Bőröm karotinoidszintje csak 37 ezer lett, amely a citromsárga (középső) kategóriába esik. Ennek láttán az egyik tesztelő meghozta az ítéletet: „középsúlyos vitaminhiány”.
De aggodalomra semmi ok, mert ha öt napon belül megrendelem, még a nagykereskedelmi árnál is tíz százalékkal olcsóbban kaphatom meg csodálatos táplálékkiegészítőjüket, amely számos különböző vegyületet és „élő sejteket” tartalmaz. Bár a tesztvezető nem tudta pontosan, de a táplálékkiegészítő nagyjából tizennyolcezer forintba kerülhet havonta, és kilencven napig kell szedni első körben. Ezután egy ingyenes kontrollvizsgálat következik a szkennerrel, és ha időközben nem ment följebb bőröm karotinoidszintje (akár egy kicsit is), visszafizetik a tabletták árát. Búcsúzóul még egyszer kifejtik, hogy a készülékben üzleti lehetőségek is rejlenek, beszállhatnék hálózatot építeni. Ezt most kihagyom, kifizetem a mérés árát, ezerötszáz forintot, és kezemben a mérési eredményt rögzítő papírral (amelyre a bankjegyekhez hasonló, feltehetően a hamisítást megnehezíteni hivatott cirkalmas szegélyt nyomtattak) otthagyom őket.
.....
– Azt az orvosoknak kell eldönteniük, hogy ha valakinek a bőrében valamilyen pontossággal megállapítják, hogy mennyi béta-karotin van, az milyen összefüggésben áll az ember egészségi állapotával – summázza véleményét Mink János. – Szerintem az sem jó, ha túl sok, az sem, ha túl kevés.Ennyit lehet erről mondani.Az összes többi a fantázia szüleménye.Olyan, mintha megkérdeznék, hogy fáj-e a feje. Ha nem fáj,
Nem is kell hogy vissza adják.A kartionid szintem felment. Az más kérdés,hogy semmiben nem vettem észre,csak a számokból.A vérnyomásomat felvitte,ennyi történt.Se a közérzetem,se az erőm nem lett tőle nagyobb:)3 hónapja szedem.Azt mondták a Nuskinnál,hogy 5 hónap egy kúra.Én tudtam,hogy a sömörre semmi hatása nem lesz,mert akkor az összes ps.-es ezt enné.Sőt van olyan sömörös,aki vega,antialkoholista,soha nem dohányzott.Szerintem ha megmérnék lenne vagy 100 ezer a szintje.