Na, Szasz! Misivel annyiba maradtunk, eddig, hogy holnap 11h körül megyünk ki a Mol útra, de majd reggel még egyeztetünk, vagy itt, vagy hívd Misit, én csak elmegyek vele, ahová megy, nekem tökmindegy! :)
Cső- váz mindenkinek kivévéve az APRILIA tulajoknak azoknak üdv.Mi is mennénk 427-el motorozni csak még nem tudjuk hogy hova,viszont ezt meg kellene tudnunk mielőb hogy tudjunk tervezni.Szükségunk lenne olyan adatokra pl:
-hany órai találka /mert ha gázutra megyünk én nem találok oda mert 2 éve voltam 1szer/
-melyik nap /nekem a szombat jobb/
-meny itóka kell hogy túleljük a napot
aszem enyi ja és énis sima crossgumis vagyok, ezzel is faszát lehet majd csapatni
Nehogy lesántulj nekem! Holnap kész a mondeo a festőnél, ki fogja összerakni? Mi is megyünk holnap a factoryval de persze mi natur gumikkal. Holnapra mamúgy is elolvad a hó!!!!!
kösz, hogy a kissebséget is befogadjátok! valóban nagy ötlet volt ez az oldal, köszönet a létrehozóknak!!! beszéltem a lakiteleki pálya tul-lal valószínüleg nem tuja rendberakni a holnapra pályát,de még este érdeklődök.
Csá! Nem is tudtam,h esténként Dakar összefoglalókat adnak az eurosporton,már ezért megérte regisztrálni.Amúgy meg Stefan az atyaúristen a KTM-nél. Ő is ment nyaralni a szerelőiddel?
A Foritosban spontán összejövés lesz, de pl. megünnepeljük Mincót, mert megérdemli, meg örülünk egymásnak hogy ilyen jó fejek vagyunk és szerintem sokan leszünk de nem elegen! :)
És ez már kész van?! :) valamit még tuti csinálnék rajta, ja, mondjuk kereket cserélnék, mert most nem ez a legoptimálisabb kerékgarnitúra terepezni! :)