Keresés

Részletes keresés

Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14452
Bizony:)
Előzmény: Skywalker. (14448)
Takion Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14451
bocsi, fojtogatás
Előzmény: Takion (14447)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14450
Meg ugye Luke is fojtogatta Jabba őreit a ROTJ-ban.
Előzmény: Takion (14447)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14449
Attól változik meg, hogy elromlik az gravitációt gyártó gép:)
Előzmény: Takion (14446)
Skywalker. Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14448
azt figyeltetek, h padme direkt nagy pocakkal lett eltemetve???? eloszor le sem esett, hogy miert! :))) now playing: musical journey. atom.
Takion Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14447
Egyébként szerintem nem volt ott folytogatás, csak egy natúr force push-sal felkente őket a falra, szerintem is jó rész. Ennél még az volt jobb amikor a kedves császárt reptette át a szoba másik végébe.
Előzmény: djkalo (14445)
Takion Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14446
OFF
Na Star Trek-be inkább ne menjünk bele. :)
Abban meg már azt viszik túlzásba, hogy az utolsó pillanatban mindig előráznak egy megoldást, amit természetesen el is felejtenek utána, hogy a következő hasonló probléma esetén ki kelljen találni valami mást. Egyébként szeretem azt is, az eredetin kívül szinte minden részt láttam. :) De ez másik topic lenne.
ON
De mitől változik meg a gravitáció iránya? A könyvet nem olvastam, de Biga magyarázata kielégít, nem kell engem sokáig győzködni, csak a filmben kicsit furcsán hatott.

Egyébként a jó poénoknak én sem vagyok ellene, sőt szeretem az olyanokat amiken egy kicsit gondolkodnii kell pl az általatok is emlegetett "civilizálatlan módszer", de nem szeretem ha erőltetik a dolgokat, pl a második rész fejcserés támadása.
Előzmény: Shu Mai (14439)
djkalo Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14445

"Cancellar you are under arrest" Helyesen Chancelor és nem Cancellar (ez nem a magyar kancelláris:) )

<br><br>

Grevious-al szerintem semmi baj nem volt, nagyon el volt találva

<br><br>

"Ami még nem illet ide, az a Yodás Imperial Royal Guard lefegyverzőjelenete (egy ligh path-t követő jedi nem szokott fojtogatni.. főleg nem Yoda)"  ez a kedvenc jelenetem, nem engedem fikázni! Ez különben is önvédelem!

<br><br>

" Ezzel ki is végeztem a negatívumokat"

Ahhoz képest, hogy kivégezted a negatívumokat, még mindig sorolod

<br><br>

Az irod Anakint kimaszkírozták idősebbnek. Ne felejtsd el, hogy Hayden Christensen a legutóbbi részben 20 éves volt, azóta eltelt 3 év, most 23. Nem kellett maszkírozni, legalábbis ilyen értelemben nem. (A történetben is pont 23 éves az Anakin)

Előzmény: MadD (14368)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14444
Ne felejtsd el, R2 egy igazi szuperhős.
Előzmény: The Glowface (14441)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14443
Az a pajzs leginkább a levegőt tartotta benn, szerintem. De persze Anakin technikai zseni, már az EPII-ben is pontosan tudta hova kell löni, hogy felrobbanjanak a szeparatista hajók.
Előzmény: Biga Cubensis (14442)
Biga Cubensis Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14442

A droidok azért valóban kissé emberszerűek lettek, de ez egyértelműen a fiatal nézőközönség miatt van. Ha már C3PO és R2 is emberszerűen viselkedik, akkor már lenyeljük a droidhumort is :-)

Ez a pajzsos dolog is érdekes, valaki korábban felhozta. Nekem mintha úgy tűnt volna, hogy ebben az időszakban a nagy hajóknak nincsen mindenhol pajzsuk. Az oldalsortüzeknél mindenhol szép nagy robbanások vannak. Lehet, hogy csak a fontos részeket védi pajzs, pl. a hangárt, aminek a generátorát Anakin szétlövi. Persze ez is kicsit hülyeség, hogy mire jó egy pajzsgenerátor, amit egy vadászgép pár lövéssel szétkap, de hát ez van.

Előzmény: Shu Mai (14440)
The Glowface Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14441

Igen, az engem is idegesített kicsit, hogy a különleges harci szuperdriodokat (amik még az EPII-ben még valamelyik szövetkező kalmárcéh, talán éppen Shu Maiék sorsdöntő adaléka a droid seregekhez, amik így már legyőzhetetlenek lesznek) úgy égeti egy ügyesebb asztomechanikai egység. Olyan "na, ezt már nem hiszem" érzésem volt.

Aztán rájöttem: azok igazából selejtes droidok voltak, mert két űrhajószerelő droid motivátorát ültették be beléjük. Izé, esetleg volt még felesleges szuperharcidroid testük, de kifogyott a hozzá való agy. Ezért is csak a jedi űrhajóval akartak foglalkozni: keresték, mit kell rajta javítani! :)

Aztán R2 valóban meglepődött, amikor másodszor már nem tudott elbánni a fajtájukkal...

Előzmény: Takion (14437)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14440
Az nekem is az egyik kedvencem. De a legjobb az volt, amikor a vadul kapaszkodó Anakinnek azt mondták a robotok, hogy "Hands up, Jedi!":)
Előzmény: Biga Cubensis (14438)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14439
1. Ez izlés kérdése, én nagyon élveztem. Mint az EPIV halálcsillagos része - az is teli van poénnal.

2. Nem megszünt a gravitáció, hanem az iránya változott meg.

3. Vedd úgy, hogy megvan erősítve a parancsnoki híd hőpajzsa:) De ez Star Wars, nem Star Trek, ezekben a filmekben ilyesmi megesik. Lásd még: hang az ürben, fénykard.:)
Biga Cubensis Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14438

Azért voltak jó poénok. Én azon jót röhögtem, amikor Artut hívja Obi-van és próbál elbújni, mert az összes droid hallja, meg amikor elkapják és körülfogják, R2 még villámozik egyet, mire az egyik droid felrúgja.

Engem inkább zavart a szétszerelős droidok kicsit Mátrix feelingje.

A könyv egyébként azzal magyarázza a hajó belsejében uralkodó állapotokat, hogy a gravitációs generátor haldoklik és vannak mindenféle gravitációs hullámok is. Persze a leszállás amolyan Airport 'xx módra történt, de hát ez mese. :-)

Takion Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14437
-Elsőször is az idegesítő 'harci' droidok, Lucas nem bírta ki poénok nélkül az amúgy komoly filmben. Én a harci droidokat valami terminátor szerűségnek gyártanám és nem olyan izének amik az alapmodellek. A klónok támadásában a szuperek már inkább tetszettek, de itt azokat is elpoénkodják. Nem tudom miét van az, hogy az amerikai filmekben (főleg az utóbbi időben) az ilyen vicceskedést kötelezőnek tekintik, nem egy filmnél voltam így.

-Másodszor a hajóban ingadozó gravitáció. Ha van mesterséges gravitáció akkor nem mindegy, hogy a hajó éppen milyen pozícióban van, miért csúszkálnak a fedélzeten? Ha meg nincs és zuhannak lefelé, akkor meg a rossz falakon mászkálnak.

-A 'leszállás' is erős volt kicsit, olvad az egész hajó, de ők a hajó elején lévő pilótafülkében egy szál üveg mögött nagyon jól elvannak. A landolást már bekönyveltem annak, hogy nem csak oltottak a hajók hanem valami vonósugárral elkapták, asszem az egyik pilóta mondja azt, hogy "We are taking you in."

ui.: A CGI-vel kapcsolatban, egy ilyen filmnél szükségszerű. Hátterekben és járműveknél szerintem a mai technika mellett teljesen jó. Tény, hogy a klónkatonák esetében legalább mikor közelről mutatják őket, jó lett volna mellőzni - de pozitívum, hogy szerintem a második részhez képest javult a mozgásuk.
Előzmény: Shu Mai (14431)
djkalo Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14436

Nem értem miért az EP II-őt hozod fel!

<br><br> Éppenhogy ott volt látható a mészárlás és itt nem. Ott mutaták ahogy elnyiszál néhány buckalakót, itt meg csak a pengét villantotta fel!!! Akkor most melyik a durvább?

Előzmény: Én mondom... (14306)
djkalo Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14435

Aiesha lécci olvass vissza...én is úgy jövök fel a topicba, hogy megkeresem tegnap hol hagytam abba és elolvasom odáig ahol most tartunk.... Igy még lehet követni a tempót!

Mindkét kérdésedre ugyanis ott a válasz.

Leia-ra két elmélet is volt, bár az egyik úgy néz ki kilőve (14206)

és néhány hozzászólással előtte hágé-ék részletesen elmagyarázták az uncivilized dolgot is

Előzmény: Aiesha (14305)
djkalo Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14434
Nem, ez tényleg igy volt....nem mindenki vágta le egyből az EP I után, hogy a Chancellor lesz a Császár...nyilván ezek az emberek nem a fanok közül kerültek ki, de beszéltem ilyenekkel. Még mondták is hogy te honnan gondolod és akkor el kellett nekik magyarázni a jeleket.
Előzmény: pele_nka (14292)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14433

'Sith' scores $50 million on first day in theaters (NWS) By Russ Britt
LOS ANGELES (MarketWatch) -- "Star Wars: Episode III -- Revenge of the Sith" scored $50 million in first-day receipts at 3,661 theaters across the nation on Thursday, box-office tracker Exhibitor Relations said Friday. The take handily beats the one-day record of $44.8 million set last year by "Shrek 2." "Sith" is distributed by News Corp.'s (NWS) 20th Century Fox film unit.
Saughassy Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14432
Audio szavazas: 10es skalan MOM 1 es terem 10es skalan 9es hang. Nagyon jo volt, de elvbol nem adok 10est. :) Sajnos a kép annál gyatrább.... Digit suxx? Sajtovetitesen voltam, ha oda nem tudtak beloni akkor talan azert mert nem lehetett.? Bizalmatlan vagyok ezzel az uj digitalis majalissal.
Előzmény: Freeman (14398)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14431
És azzal a résszel mi gondod volt?
Előzmény: Takion (14430)
Takion Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14430
Sziasztok, úgy döntöttem szaporítom a hozzászólók számát. :)

Magam részéről jónak találtam a filmet, az első két résznél mindenképpen sokkal jobbnak. Egyedül a film elején, a Grievous hajóján (hajójával) történtek alatt voltak zavaró érzéseim (és nem a CGI-re gondolok ;) ), egyébként teljesen renben volt.

Az erővel való egyesüléshez hozzátenném, Qui-Gon teste sem tűnt el ha jól emlékszem, illetve Yoda beszédéből nem derül ki, mikor tanulta meg a technikát a 'túlvilágon' vagy korábban. Egyébként az eddigi Star Wars képregények tényként kezelték azt, hogy ha egy Jedi mester meghal azzal ez megtörténik, de tudom, hogy azok nem Lucas termékek.
Skywalker. Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14429

Na, élvezetes volt a mai, de lassan mennem kéne...

Majd még lehet jövök a komplikátorról, de azt nem annyira szeretem.

Skywalker. Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14428
Igen, egy kis fricska. :)
Előzmény: Shu Mai (14426)
Skywalker. Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14427

Hááát, igen. Ezekre én is gondoltam. Tehát akkor nincs konkrét megoldás...

Ja, a baba Leia kukucska dolgot benéztem. Nem Padméra néz... :( Pedig jó poén lett volna.

MOMra visszatérve, a MOMban van mindkét kópiából. Percre ua. hosszúak, szal max másodpercnyi különbségek lehetnek.

Előzmény: Shu Mai (14424)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14426
Olyan ez, mint amikor Jango beveri a kobakját:)
Előzmény: Skywalker. (14425)
Skywalker. Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14425

Viszont Lucas (vagy Rick) most direkt nyilatkozta a c3-on, h ismét érdemes lesz megnézni a digitálist, mert ismét az lesz a hosszabb! Pont azért, mert azt akár az utolsó pillanatban is újravághatják, gondolhatják!

Apropó! Te már láttad? Nagyon csendben vagy... :)

És azt észrevettétek, h Padmé az EPII-ben, a tatuinon, a hajón minden művelethez mindig ua. gombot nyomkodja? Ez anno híres bug volt. Erre ebben a filmben, ua. kapcsolótáblán ismét ua. gombot nyomja meg, amikor indul a vulkánbolygóra! :))) Lucas újabb fricskája?

Előzmény: simon templar (14421)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14424
Ja értem. Erre az a válaszom, hogy:

a: kiválasztott volta miatt automatikusan megtörténik.

b: kiválasztott volta miatt olyan nagy benne az erő, hogy rájön ő is, ahogy Qui Gon tette

c: halálának pillanatában Yodáék segítették benne.
Előzmény: Skywalker. (14422)
Shu Mai Creative Commons License 2005.05.20 0 0 14423
Ennek ellenére azt igérték, hogy lesz a digitálisban plusz jelenet - McCallum. Persze lehet hogy vannak, csak olyan kicsik a változtatások, hogy csak sokadjára lehet észrevenni.
Előzmény: simon templar (14421)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!