Keresés

Részletes keresés

WildBloom Creative Commons License 2000.03.07 0 0 59
Hmm... [(C) WildBloom, 2000]

Fel szivvel szolok hozza a vitahoz, mert nem (csak) a metalt szeretem, de hajlando vagyok teljes szuvvel belemenni egy esetleges anyazasba a vaskalapos f*szkalapok miatt...
Mar sok mindenrol akartak meggyozni engem... Pl.: satanista, anarchista, buzi, satobbi vagyok.
Az ilyenekkel van tele a bakancsom, akik ugy el vannak telve a sajat pofajukkal, hogy meg sem probaljak felfogni mas vilagnezetet.

Ehh... megint felhuzom magam...

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.06 0 0 58
Amen
Előzmény: ROCKER (57)
ROCKER Creative Commons License 2000.03.06 0 0 57
- A metal a sátán zenéje?
- A metal az isten zenéje?
- A metal mindkettő zenéje?
- A metal az emberek zenéje?
(...)

Szerintem a METAL azok zenéje, akik szeretik, és meghallgatják, legyen az istenfélő vagy sátánista beállítottságú. Nem mindegy ki teremtette a metalt és a rockot? A metalé egy olyan világ, amit lehet szeretni, utálni, kategorizálni... A lényeg azonban nem az, hogy mások mit mondanak róla, hanem hogy te mit érzel, mire gondolsz, amikor hallgatod.

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.06 0 0 56
Én sem "azokra" az istenekre gondoltam. Sokkal inkább az Ázokra. Odin, Thor, Tyr.... Ők a Metal istenei. :)
Előzmény: Wallace (55)
Wallace Creative Commons License 2000.03.06 0 0 55
Lehet, hogy csak én nem hiszek igazán.
Előzmény: Törölt nick (53)
BahnScorper Creative Commons License 2000.03.06 0 0 54
A S/M kapcsán nyilatkozta azt Michael Kamen, hogy a Metallica művei olyanokhoz áll közel, mint Brahms és Wagner. Akiket azért nem neveznétek sátánistának...
A mai nyálakban nincs szó sátánizmusról, de azért elgondolkoztató, hogy pont a "sátáni" fémes számok válnak klasszikussá, míg a műanyag jön és megy, de nem marad fenn sokáig...
Azoktól a szemetektől a földöntúli hatalmak - akár jó, akár gonosz - is undorodnak...
Előzmény: Epicuros2.0 (49)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.06 0 0 53
Tévedés, Wallace! Az Istenek teremtették a heavy metalt. Ezt még a Manowar is dalba öntötte. De hogy a Sátán zenéje lenne? Nem is tudom. Szerintem mindketten szeretik. :))

Hail and Kill!

Wallace Creative Commons License 2000.03.05 0 0 52
A zenének nem az embert kéne szolgálni?
És nem az ember teremtette a metált?
Mert szerintem így van.
Előzmény: Opus Tej (51)
Opus Tej Creative Commons License 2000.03.05 0 0 51
Nem .

A zene elsősorban Istené.
A sátán illegálisan használja a zenét.
Így a metál zenét is.

Sőt.
Isten a punkzenét, a rapzenét, és minden műfajt szeret. A lényeg : ne a Sátánt dicsérje, hanem az ember Krisztus Jézust.

Üdv: Opus Tej

Wallace Creative Commons License 2000.03.04 0 0 50
Epicuros2.0:

Slájngéjs!!!

Egyébként teljesen igazad van.

Előzmény: Epicuros2.0 (48)
Epicuros2.0 Creative Commons License 2000.03.02 0 0 49
Üdv mindenkinek!

Lehet, hogy félreértem Beethovent, de biztos vagyok benne, ha ma élne metal zenét játszana. Ma a metal az egyetlen olyan populáris zenei stílus, amelyben még lehet minőségi zenét hallani. Illetve lehetne, ha a Z+ és a ker. rádiók nem csak bébiszisztörz és slájngájz számokat adnának.
Epic

Epicuros2.0 Creative Commons License 2000.03.02 0 0 48
Üdv mindenkinek!

Lehet, hogy félreértem Beethovent, de biztos vagyok benne, ha ma élne metal zenét játszana. Ma a metal az egyetlen olyan populáris zenei stílus, amelyben még lehet minőségi zenét hallani. Illetve lehetne, ha a Z+ és a ker. rádiók nem csak bébiszisztörz és slájngájz számokat adnának.
Epic

Wallace Creative Commons License 2000.03.02 0 0 47
Csatlakozom.
Előzmény: BahnScorper (46)
BahnScorper Creative Commons License 2000.03.02 0 0 46
Persze, csakis!
Te hülye vagy?
Vastagtalpú csukával trancsírozták szét annak a szerencsétlen taxisnak a fejét! Azt hiszed, azt felvesz egy rocker csaj? Diszkós picsák voltak, mi mások...
Előzmény: ujraitt (44)
Wallace Creative Commons License 2000.03.01 0 0 45
A "Sátán zenéje" kategóriába? Mert szerintem odavaló.
Előzmény: ujraitt (44)
ujraitt Creative Commons License 2000.03.01 0 0 44
a ket taxisgyilkos lany hova igyekezett? Metal koncertre v. esetleg rocker bulira?

Szeretnem ha a rapet ide sorolnatok, a kedvemert:)

Wallace Creative Commons License 2000.02.29 0 0 43
Az igaz, hogy erőszakos zene. És éppen ezért tükrözi oly hitelesen e rohadt világot.
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.29 0 0 42
Hat en nem azt:)
Attol fugg, milyen metal zene, mert a progressziv metaligen csak dallamos.:)
Es felvallalom azt is, hogy kicsit agressziv zene(mar ami), de szerintem inkabb gitarral a kezemben vezessem le, mint az utcan torve zuzva:)
Es hogy mi teccik benne? Hat az egesz:))))
De ugyanigy teccik a komolyzene is:)

Kedves Big4,
En meg hujjen fogalmazok mostanaban, ne hari, ha megbantottalak volna. Nagyon teszek magasrol az egeszre stilusban irogattam az utobbi idoben szerintem mindenhova, pedig nem akartam megbantani senkit, es igazabol ezt talan max az agressziven tamado, es maga igazat agressziven bizonygato emberkekkel szemben tartom maximum elfogadhatonak.

Udv Orltran

Wallace Creative Commons License 2000.02.28 0 0 41
Aki itt metálos, az tulajdonképpen mit szeret benne?
Mert én azt, hogy ebből sokszor ki tudom venni militarista elveimet. (a zene erejéből) Feszes, monoton, kemény, s a valóságot ábrázolja.
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.28 0 0 40
Kedves Oltran !

>>tokmind1, mi a szoveg, foleg ha ugy all hozza, mint big4, hogy a zene mar eleve jajaj, de tonkreteszi az embert<<

:(

Úgy látom, félreértettél. Én nem így gondolkodom. Ezexerint nem voltam érthető :(

Na mindegy. E témának úgy sincs különösebb jelentősége szerintem...

Üdv
Big

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.28 0 0 39
Szerintem nem fog senki megdobbenni, mivel aki eddig nem szerette, az ugyis rahuzza, hogy satanista, tokmind1, mi a szoveg, foleg ha ugy all hozza, mint big4, hogy a zene mar eleve jajaj, de tonkreteszi az embert. Aki meg eddig szerette tovabbra is fogja
ne, ez az en szv.:)
Előzmény: Wallace (38)
Wallace Creative Commons License 2000.02.27 0 0 38
Szerintem egyik sem igazán.
Egyébként hallgassátok meg az Omen Szeliden c. számát, s elemezzétek ki a szövegét. Sokan meg fognak döbbenni rajta.
Előzmény: m.illion (37)
m.illion Creative Commons License 2000.02.26 0 0 37
És ki szolgálja?
Aki hallgatja?
Aki csinálta?
Aki eladja?
Aki dúdolja?
Előzmény: Dion (36)
Dion Creative Commons License 2000.02.25 0 0 36
Mivel szolgálja sátánt?
Előzmény: Wallace (35)
Wallace Creative Commons License 2000.02.25 0 0 35
Kábé azt, hogy a Sátánt szolgálja. Szerintem ez azonban nem teljesen igaz. Metálos vagyok, de inkább barbárnak vallom magam, mint sátánistának.
Előzmény: Dion (34)
Dion Creative Commons License 2000.02.25 0 0 34
Mit értetek azon, hogy "a sátán zenéje"?
ROCKER Creative Commons License 2000.02.24 0 0 33
Asszem a kérdésem nem változott.
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.24 0 0 32
ROCKER!
Szívesen válaszolok kérdéseidre, inkább te írj nekem emailt, és kérdezz, mi érdekel!
ROCKER Creative Commons License 2000.02.24 0 0 31
endi: Irhatnál mondjuk elevelet doommetal@egon.gyaloglo.hu -ra. Télleg érdekel a véleményed, felfogásod...
Előzmény: Törölt nick (29)
Wallace Creative Commons License 2000.02.24 0 0 30
endi!
Az istened te magad légy!
Előzmény: Törölt nick (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!