Fel szivvel szolok hozza a vitahoz, mert nem (csak) a metalt szeretem, de hajlando vagyok teljes szuvvel belemenni egy esetleges anyazasba a vaskalapos f*szkalapok miatt...
Mar sok mindenrol akartak meggyozni engem... Pl.: satanista, anarchista, buzi, satobbi vagyok.
Az ilyenekkel van tele a bakancsom, akik ugy el vannak telve a sajat pofajukkal, hogy meg sem probaljak felfogni mas vilagnezetet.
- A metal a sátán zenéje?
- A metal az isten zenéje?
- A metal mindkettő zenéje?
- A metal az emberek zenéje?
(...)
Szerintem a METAL azok zenéje, akik szeretik, és meghallgatják, legyen az istenfélő vagy sátánista beállítottságú. Nem mindegy ki teremtette a metalt és a rockot? A metalé egy olyan világ, amit lehet szeretni, utálni, kategorizálni... A lényeg azonban nem az, hogy mások mit mondanak róla, hanem hogy te mit érzel, mire gondolsz, amikor hallgatod.
A S/M kapcsán nyilatkozta azt Michael Kamen, hogy a Metallica művei olyanokhoz áll közel, mint Brahms és Wagner. Akiket azért nem neveznétek sátánistának...
A mai nyálakban nincs szó sátánizmusról, de azért elgondolkoztató, hogy pont a "sátáni" fémes számok válnak klasszikussá, míg a műanyag jön és megy, de nem marad fenn sokáig...
Azoktól a szemetektől a földöntúli hatalmak - akár jó, akár gonosz - is undorodnak...
Tévedés, Wallace! Az Istenek teremtették a heavy metalt. Ezt még a Manowar is dalba öntötte. De hogy a Sátán zenéje lenne? Nem is tudom. Szerintem mindketten szeretik. :))
Lehet, hogy félreértem Beethovent, de biztos vagyok benne, ha ma élne metal zenét játszana. Ma a metal az egyetlen olyan populáris zenei stílus, amelyben még lehet minőségi zenét hallani. Illetve lehetne, ha a Z+ és a ker. rádiók nem csak bébiszisztörz és slájngájz számokat adnának.
Epic
Lehet, hogy félreértem Beethovent, de biztos vagyok benne, ha ma élne metal zenét játszana. Ma a metal az egyetlen olyan populáris zenei stílus, amelyben még lehet minőségi zenét hallani. Illetve lehetne, ha a Z+ és a ker. rádiók nem csak bébiszisztörz és slájngájz számokat adnának.
Epic
Persze, csakis!
Te hülye vagy?
Vastagtalpú csukával trancsírozták szét annak a szerencsétlen taxisnak a fejét! Azt hiszed, azt felvesz egy rocker csaj? Diszkós picsák voltak, mi mások...
Hat en nem azt:)
Attol fugg, milyen metal zene, mert a progressziv metaligen csak dallamos.:)
Es felvallalom azt is, hogy kicsit agressziv zene(mar ami), de szerintem inkabb gitarral a kezemben vezessem le, mint az utcan torve zuzva:)
Es hogy mi teccik benne? Hat az egesz:))))
De ugyanigy teccik a komolyzene is:)
Kedves Big4,
En meg hujjen fogalmazok mostanaban, ne hari, ha megbantottalak volna. Nagyon teszek magasrol az egeszre stilusban irogattam az utobbi idoben szerintem mindenhova, pedig nem akartam megbantani senkit, es igazabol ezt talan max az agressziven tamado, es maga igazat agressziven bizonygato emberkekkel szemben tartom maximum elfogadhatonak.
Aki itt metálos, az tulajdonképpen mit szeret benne?
Mert én azt, hogy ebből sokszor ki tudom venni militarista elveimet. (a zene erejéből) Feszes, monoton, kemény, s a valóságot ábrázolja.
Szerintem nem fog senki megdobbenni, mivel aki eddig nem szerette, az ugyis rahuzza, hogy satanista, tokmind1, mi a szoveg, foleg ha ugy all hozza, mint big4, hogy a zene mar eleve jajaj, de tonkreteszi az embert. Aki meg eddig szerette tovabbra is fogja
ne, ez az en szv.:)