Diggsnek jo keze van de labdat vezetni nem tud igy elso latasra. Amikor lent volt Zozo es Beni is a padon egy kicsit megakadtunk a labdat nem birtuk athozni szinte.
De osszesegeben teljesen megerdemelten nyertunk amikor kellett mindig tudtunk hozzatenni egy kicsit.
Zozorol nem tudok mit irni erre mar nincsenek szavak. A vegen a tripla csak a hab volt a tortan.
Beninek jot tett a ket eves kitero bizom benne a valogatottban is ezt latjuk majd tole.
Akos-Popovic duo jol mukodik es az se volt baj ha egyszerre voltak a palyan.
Pongi jateka is nagyon tetszett jo kimondani, hogy ket magyar iranyitonk minoseget kepvisel.
Tiby faultok miatt nem tudta felvenni a meccs ritmusat de a vegen "alairta" a jegyzokonyvet...
Kristofnak egy kicsit ez meg sok de igy lehet tanulni. Eszre lehetett venni, hogy probaltak ra jatszani. Semmi gond a final fourba mar extra gyors lesz. :)
Marvin okosan jatszott, semmi felesleges dobalozgatas meg statra gyuras es pont ezert illik ebbe a csapatba.
Osszegezve oriasi gratula az egesz csapatnak es jo utat mindenkinek hazafele.
Diggs be fog épülni, de kis idő még kell, hiányzik az a 2-3 hét, de kurva jó lesz sztem. Bogesz is fog hozzá tenni biztos vagyok benne. És ezt a meccset nem sikerül semmilyen magyar csatornának közvetíteni! Mégis mi a lófasszal, ha nem ilyen meccsekkel lehetne népszerűsíteni a kosárlabdát? HAJRÁ FALCO!
Óriási erő van ebben a csapatban..Tökéletes igazolások.Viszont Diggset én sem értem miért nem kapott több lehetőséget,de majd idővel.Popovic is extra lesz.Bognárt viszont el kell felejtenünk BL szinten sajnos..Bátortalan,súlytalan,lassú.Persze ez lehet majd jobb.Akkor találkozunk itthon az olaszok ellen.
Azta mindenit!! Gratulálok a Csapatnak!! Ma aztán senkire nem lehet panasz. Beni tartja a klasszis formáját, Ponginak ezek szerint tényleg a második szezon az áttörés.. Egyenlőként vetekedhetnek Benivel a percekért. Zozó (csak a szokásos :D) MVP. Clark jó, fizikális, stabilitást adó játék, Diggs hozott pontokat, védekezésben még kicsit javulni kell, de a hozzáállásra nem lehet panasz. Tibynak végig hiányzott a ritmus, fault problémák, de a leglényegesebb pár percben nagyon fontos 5 pont. Kristóf szerintem nagyon "igaztalanul" kapott itt kritikát. Persze az látszott, hogy még nagyon gyors neki játék, de Matt faultjai miatt egyből bekerült a mély vízbe. Őszintén, én ennél sokkal gyengébb teljesítményre számítottam így hirtelen tőle. Áki.. szokásos küzdés. Ha jól láttam 1 blokkunk volt a meccsen, az a legjobbkor.. Popovic: láttam, hogy itt felmerült, de pillanatig nem fordulna meg a fejembe elcserélni Aimaqra.. Remélem nem hagytam ki senkit...
Grat az edzői stábnak is, jól reagáltak a be nem kalkulált faultokra és meg tudta oldani a Csapat. Igazából egy idegenbeli 9 pontos győzelmen nincs is mit magyarázni. 1 szó mint 100, gratulálok mindenkinek! Tökéletesen kezdődött az idei BCL szezonunk! :)
Fejben nagyon erős volt a csapatunk, mert egyszer sem tudtak komolyabb előnnyel ellépni a lengyelek. Ma tényleg mindenki hozzátette a maga teljesítményét a sikerhez. Komoly bravúr így kezdeni a BCL szezont és én úgy gondolom, hogy 16-án "meccslabdánk" lesz az olaszok ellen, vagyis egy győzelem esetén szerintem majdnem biztos lenne a play-in valamelyik pozíciója.
Nem szeretnék senkit külön kiemelni igazán (bár Zoli klasszisa megint kiemelendő), de azért nem mindennap történik meg (és most nem az NBA-re gondolok) , hogy egy center 6 asszisztot ad, ráadásul ha minden igaz, akkor ezzel ő lett a mezőny legjobbja ebben a kategóriában. Popovic komoly játékintelligenciával rendelkezik.
Megkockáztatom, hogy a Reggiana ellen nagyobb hangulat lesz, mint egy héttel előtte a Körmend elleni megyei derbin. Mindenesetre ínyenc egy hét lesz az biztos.
Gratulálok a csapatnak! Péntektől kizárólag az olaszok ellen készülni minden nap !
Popvic szerintem nagyon jó valasztás volt,akárcsak Clark.Beni megérett, Marcival jó párost alkotnak.Ákos óriási szívvel nyomta. Diggs többet érdemelt volna,Tiby a legjobbkor a legjobb helyen.Kristóf sajnos kicsit kevésnek tűnik.Zozó....megint extra,szavak nincsenek rá.Ezt jól megcsinalták a fiúk, köszönjük!
Perl extrakkasszis BL-szinten is, nem nagyon vannak a mai játékára jelzők… Nekem tetszett Beni, Pongi és Clark is, Matt a faultproblémãk ellenére pedig hatalmasat tett hozzá, nem véletlen a bődületes +- nála. Popovic pedig nem volt tökéletes, de kiesett 6 (!) gólpassz a kezéből…
Közel sem játszottunk hibátlanul, de nagy potenciál van ebben a csapatban!
Óriási gratuláció! Perl nem ember. Popovic szerintem jó lesz, magas a kosárlabda IQ-ja, de nem Ő fog 20 pontokat verni mindig az is látszik. Bognárnak is kell idő hogy felvegye ezt a szintet. Csak így tovább!
Természetesen igazad van abban, amit írtál, valóban komoly erőnlétű és gyors csapatok, de azért ez bőven jellemző a BCL csapatokra. Én inkább arra gondoltam, hogy egyik jelenlegi csoportellenfelünk sincsen a Malaga, de szerintem talán még a tavalyi Peristeri szintjén sem és egyikük sem rendelkezik egy Ragland szintű játékossal.
A Rytast már legyőztük egyszer itthon és szerintem az a csapatuk sem volt gyengébb, mint az idei. Az olasz csapatok ellen (Brindisi, Treviso) is jól ment hazai pályán és nem hinném, hogy a Reggiana magasabb nívót képvisel. Persze az eredmények nem papíron jönnek, hanem a csapatnak majd kőkeményen tenni kell érte, de továbbra is tartom, hogy hazai pályán - ha tényleg szeretnénk legalább play-in pozíciót elérni - mindhárom csapat ellen győzni kellene. Idegenben pedig egy sikerre szükség lenne és szerintem abban talán egyetértünk, hogy erre a lengyelek otthonában lehet a legjobb sanszunk , de hozzáteszem, hogy a másik két csapat ellen sem lehetetlen egy idegenbeli siker.
Lehet, hogy én más meccset néztem, de elég karcosan lesz esélyünk bármelyik ellen is. Elképesztően jól védekezett mindkettő csapat és erőnlétben is nagyon jók. Támadásban mindegyik oldalon sok pontatlanság volt, eladott labdák, elszórt hármasok. Viszont ezeket még mindig könnyebb kijavítani, mint a védekezést összerakni. Nem egészen 4 perccel a vége előtt még 1 pont különbség volt.
Ezzel nem azt akarom írni, hogy semmi esélyünk, de az edzői gárdának nagyon össze kell kapni a csapatot, hogy nyerni tudjunk ellenük. Ami szerintem kulcskérdés lesz - ahogy tavaly is több mérkőzést buktunk el ezen -, hogy fejben mennyire tudják felkészíteni a játékosainkat.
Annyi a "baj", hogy mindhárom ellenfelünknek, főleg a holnapinak már voltak kemény meccseik eddig ami azért előny, mi meg Pécs ellen bohóckodtunk nem leszólva a Pécset nyilván. Azért bizom a fiúkban, mivel profik odateszik magukat 100%-osan az biztos. HAJRÁ FALCO!
Néztem a meccset, így bátran mondom, hogy hazai pályán mindhárom csapat ellen lesz esélyünk a győzelemre. A Rytas nekem csalódás volt, főleg mivel az ő győzelmüket vártam az olaszok otthonában.
Én TV-re hoztam be, keresőbe beírtam, regisztráltam, aztán annyi szépen megy, most éppen a Reggiana-Rytas meccsbe néztem bele. Remélem holnap is jó lesz. HAJRÁ FALCO!