drágajólajosunk most épp azért teszi felelőssé a kormányt az eu-s minimálbér topikban, hogy egy magáncég (kínai tulajdonban) nem adta át a dolgozóknak a szochó csökkentés által "keletkezett" 2%-ot...
Meg az milyen már, amikor évekig sír a feleség, hogy kevés a fizu, a bank vonja a törlesztőt, mert az esküvőre hitelt KELLETT felvenni. Élete legszebb napjából csinált néhány élete legrosszabb napját, hónapját, évét.
Ott kezdődik az egész bullshit. Mintha magándoki nélkül már nem is lehetne gyereket szülni. Meg annál az orvosnál, szülésznél, aki épp a kórházban leledzik.
Általában azzal indokolják, hogy ÉLETEM LEGSZEBB NAPJA. Hát, én sajnálom azt, akinek az életében ennél szebb napja soha nem volt/lesz. :)
A magam részéről úgy gondolom, hogyha az ÉLETEM LEGSZEBB NAPJÁt kéne milliós kiadással megünnepelni, akkor az minden bizonnyal a válásom napja lett volna :)
Már alig merem megemlíteni, hogy ha egy évek óta segélyen tengődő elmenne segédmunkásnak egy kőműves mellé, és a havi 200 ezerből, amit kézhez kap havonta félretenne legalább 100 ezret, már az is oltári nagy ugrás életszínvonalban a 28 ezres jövedelemhez képest. 1 év alatt lenne 1.2 millája, amiből már tud előrébb lépni.
Abból a pénzből meg vehetne magának egy autót, amivel el tud utazni kirándulni Rétságra, sőt még rántotthúsos szendvicset is vihet magával :)