nem tudtam, hogy te voltál az illető, de ha igen, akkor te menthetnéd meg a baloldalt. Kb mióta ide írok, az egyetlen értelmes reagálás volt az egészre, ez a mondat :(
Dúró Dóra, a Jobbik parlamenti képviselője szerint túlzás, hogy a Telekom felbontotta a szerződését Ákossal. "Az probléma, ha valakinek ilyen súlyos következményekkel kell számolnia nyilvánosan vállalt véleménye miatt" - mondta Dúró Dóra. Ákos kijelentéseivel ezzel együtt nem ért egyet. "Véleményem szerint nem baj, ha valaki nőisége természetes kiteljesedéseként éli meg az anyaságot. Ha erről szólna Ákos és Kövér László kijelentése, azzal semmi baj nem volna. Ákos kijelentései viszont félreérthetők. Olyan, mintha azt mondta volna, hogy nem baj, hogy a nők kevesebbet keresnek. Ma Magyarországon ilyet mondani nem szerencsés. Remélem, Ákos sem ezt akarta igazából mondani. Egész Európában nálunk a legnagyobbak a különbségek a nők és a férfiak fizetései között. Ez baj, ennek nem szabadna örülni" - mondta a Jobbik képviselője.
Az nem lehet, hogy az embernek - férfinak és nőnek - nincs kötelező feladata, hanem egyszerűen lehetőségeik és döntéseik vannak, amikkel vagy élnek vagy nem?
Megmentetted, a baloldalt a teljes agyhalott szinttől, ezen lehet rágódni, de ne feledjük, maga a riporter volt az, aki mindeképpen feladadatot akart meghatározni a nőknek (mi a nők dolga ?). Itt Ákos nem volt elég figyelmes, és beugrott a kérdésnek, és nem határolódott el tőle, kb ennyi volt a legnagyobb hibája kb. Ő direktben nem határozta meg egy mondatban sem, hogy mi a nők dolga, vagy ha igen, akkor kíváncsian várom ezt az mondatot.
És esetleg, teljesen véletlenül, el tudod úgy is képzelni az életet, hogy ennek meg annak nincs feladata, amit el kell végeznie? Olyan központi, amit valaki úgy gondol, hogy kiró mindenkire? Majd talán minden egyes ember megtalálja a maga feladatait, és aztán vagy elvégzi, vagy nem, ahogy sikerül.
Épeszű ember akkor sem henceg azzal, hogy 73 ezer hozzászólást ejtett meg a legsötétebb balliberális időkben egyetlen nicken, ha esetleg tényleg így történt.
Nem is igazán értettem, mi a faszt akar ezzel (bíztam benne, hogy nem hencegni). Egyébként ezek után azt azért kijelenthetjük, hogy mára teljesen leépült szellemileg a liberális oldal.
Az nem lehet, hogy az embernek - férfinak és nőnek - nincs kötelező feladata, hanem egyszerűen lehetőségeik és döntéseik vannak, amikkel vagy élnek vagy nem?
Én nem gondolom, hogy a férfinak feladata többet keresni. Azt sem gondolom, hogy a nőnek kötelessége gyereket szülni. Az élet sokkal bonyolultabb annál, semmint az embereket ilyen meghatározott feladatokra osszuk be.