December 15-re, ülőjegyek a 105-ös szektorba, az S-sorba. 13 ezer volt darabja + 1500 kezelési költség HELYETT, odaadom őket 24.000 Ft-ért összesen. Telefon: 20/5959-212
Eladó 2.db Ákos Koncertjegy December 15-i előadásra az Arénába
Sajnos családi okok nem tudunk elmenni a koncertre,ezért eladó 2db ülőhelyes jegy a 109 szektor T-sorába vagy cserélhető a dec.14-es Ákos koncertre hasonló helyre. A jegyek egyben eladóak!!! Másra nem cserélek,köszönöm. Az ár kettő darab jegyre vonatkozik!!! 2x 15000FT=30000Ft
december 8-i (szombat) 19.30 órai HAVASI Symphonic Aréna Show-ra.
Hivatalos jegyirodában vásárolt, hologramos jegy, számlával, budapesti személyes átadás-átvétellel (nem a neten vett, emailes, visszaélés szempontjából kockázatos fajta, amit oly sokan kínálnak). Ajándéknak is optimális.
A jegyek nagyon jó, közvetlenül a színpaddal szembeni legközelebbi szektorban lévő helyekre szólnak, ahonnan tökéletes a kilátás és az élmény: 002 szektor, H sor 6. és 7. szék. Ára megegyezik a Havasi-honlapon kínált árral (de a legjobb szektorokba szóló jegyeket már elkapkodták, így a legjobb szektorban található ilyen jó, egymás melletti helyekre, mint ez a kettő, már sehol nem lehet kapni jegyet): 29 500,- Ft x 2 db = 59 000,- Ft
SZIASZTOK! SÜRGŐSEN VAN 1 DB ÁLLÓ KONCERTJEGYEM A 2018.DECEMBER 12-ÉN BUDAPEST TÜSKE SPORTCSARNOKBA KONCERTEZŐ WITHIN TEMPTATION KONCERTJÉRE! A KONCERTJEGY ÁRA FIX! ÁRA: 16000 FT!! ( FIZETÉS ELŐRE UTALÁSSAL LEHETSÉGES!)
Eladó 2 db egymás mellé szóló jegy a december 8. 19.30-as HAVASI Symphonic-ra a 004-es szektor D sor 4-5. helyekre 24500 Ft/db áron. Jegyirodában vásárolt papír jegy, számlával, ebben a kategóriában már nem lehet egymás mellé jegyet venni. Érdeklődni: malnabor at gmail.com
4 db jegy MÜPA Cinemusic Junior 11.24 11 óra 2. sor
Programváltozás miatt eladó a Cinemusic Junior koncertre 4 db jegy a MÜPÁ-ba a B. sorba, a sorközéptől kicsit balra (a B. sor a gyakorlatban a 2. sort jelenti). A jegyeket a saját MÜPA fiókomon keresztül vásároltam ezen az áron, emailen tudom küldeni előre utalás után vagy személyesen nyomtatva átadni a XX. kerületben (péntek délután 16-18-ig a Kinizsi utcában, a Boráros térhez közel is, illetve pénteken 9-13 óráig a III. kerület Fő térnél). Sajnos-sajnos szülinapi zsúr miatt nem tudunk elmenni. Csak egyben eladó a 4 db jegy, az ára együtt négynek 17.600,- Ft.
3 db jegy MÜPA Diótörő 11.25 11 óra első sor teltházas előadás
Programváltozás miatt eladó 3 db jegy a Szegedi Kortárs Balett november 25-i 11 órás teltházas Diótörő előadására a MÜPÁ-ba. A jegyek az első sorba szólnak, nagyjából a sor harmadába. A jegyeket a saját MÜPA fiókomon keresztül vásároltam ezen az áron, emailen tudom küldeni előre utalás után vagy személyesen nyomtatva átadni a XX. kerületben (péntek délután 16-18-ig a Kinizsi utcában, a Boráros térhez közel is, illetve pénteken 9-13 óráig a III. kerület Fő térnél). Sajnos kisfiamnak közbejött egy kosármeccs, így nem tudunk elmenni. Csak egyben eladó a 3 jegy, az ára együtt a háromnak 4.500,- Ft.