Keresés

Részletes keresés

AgiMe Creative Commons License 2014.10.15 0 0 8108

Sziasztok!
Bárki Parpignan környékéről esetleg?
Jelenleg Céret-ben tartózkodom és szívesen felvenném a kapcsolatot itt élő magyarokkal.
Szeretek kirándulni, főzni, társasjáték fan vagyok és nyitott az új emberekre.
Üdv
Ági

Juditclara Creative Commons License 2014.10.14 0 0 8107
  • ;-)

Érdemes kihasználni a szőlő adottságait!!! bár szerintem a cikk írója itt még  a must és bor előtti natúr szőlőitalra gondolt :-D

Jó kálium-, foszfor- és cinkforrás, van benne kalcium, nátrium és magnézium, valamint kis mennyiségben vas is. A szőlő erősíti az immunrendszert, és részt vesz az anyagcsere-folyamatokban. Jó hatással van az idegrendszer működésére, erősítik a fogakat és acsontrendszertSavtartalma étvágyjavító hatású. A gyümölcs segít megelőzni és kezelni a székrekedést, frissen préselt leve segíti az emésztést, és támogatja a vesék és a húgyhólyag működését, lassítja a vesekő kialakulását. Reumás eredetű gyulladásos betegségekben csökkenti a gyulladást, enyhíti a fájdalmat.Minél sötétebb színű a szőlő, annál magasabb az antioxidáns-tartalma.
Egyik alkotóeleme a kvercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású. Szerepet játszik a rosszindulatú daganatok kialakulásának megelőzésében, csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást. Védi érrendszerünket a káros lerakódásoktól, illetve azok következményétől, az erek beszűkülésétől, az infarktustól és az agyvérzéstől. Forr: Táfelspicc

leírtak ide vagy oda, egy jó kis Otelló vagy Izabella szőlőből frissen préselt nedű...hmmm, bármikor jöhet! és isten ments a dobozos vackoktól! főleg ha bor és dobozban árulják, mint a tejet vagy gyümileveket, pffff....krhh

farapuci Creative Commons License 2014.10.13 0 0 8106

https://www.youtube.com/watch?v=aM2SoPr9I7k

farapuci Creative Commons License 2014.10.12 0 0 8105

https://www.youtube.com/watch?v=_vNl3FMtmsQ&feature=youtu.be

farapuci Creative Commons License 2014.10.12 0 0 8104

Látod!

Mondtam én hogy nem lesz senki.

Előzmény: Minute998 (8095)
farapuci Creative Commons License 2014.10.12 0 0 8103

https://www.youtube.com/watch?v=iLzoHHnuoG4

farapuci Creative Commons License 2014.10.11 0 0 8102
farapuci Creative Commons License 2014.10.11 0 0 8101

https://www.youtube.com/watch?v=s1XW-79zVKc

farapuci Creative Commons License 2014.10.11 0 0 8100

https://www.youtube.com/watch?v=UYnih0rWwbE

farapuci Creative Commons License 2014.10.11 0 0 8099

https://www.youtube.com/watch?v=BIDJdFxxBKc

farapuci Creative Commons License 2014.10.11 0 0 8098

"Segít nekem megérteni azt a cigány lélektant, amely arra megy, hogy történik egy baleset, ahol meg se nézik, hogy valójában mi is a baja ennek a – feltehetően véletlenül elsodort – kisfiúnak, de máris készek voltak majdhogynem megölni azt, aki ezt a balesetet okozta? Hogy ennyire nem gondolkoznak ezek az emberek és ennyire indulatosak?" – nyitotta meg a beszélgetést a műsorvezető.

farapuci Creative Commons License 2014.10.11 0 0 8097

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lvl2S-LvhtE

farapuci Creative Commons License 2014.10.11 0 0 8096
Minute998 Creative Commons License 2014.10.10 0 0 8095

Igazából érthető ha nem szívesen engednek be egy idegent az otthonukba, én is meggondolnám.

De mivel kb 3 családnál dolgoztam aupairként külföldön, tudom, hogy ez egy működő dolog és mind két fél jól jár, nincs benne semmi ördöngősség. :)

Ez az üzenet inkább azoknak szól, akik amúgy is alkalmaztak már aupairt.

Persze nem valószínű, hogy pont olyan olvassa ezt a fórumot, akit ez érdekel, de a forum témájába talán belefér.

Amúgy annyiszor emlegeted ezt a légiós topikot, ha ezek tényleg olyan kedvesek, lehet beállok légiósnak :DDD Aupairkedés közben van egy szabad vasárnapom, azalatt hasznossá tehetem magam, és átugrom afrikába bevetésre.. :D

Előzmény: farapuci (8094)
farapuci Creative Commons License 2014.10.09 0 0 8094

Na erre kiváncsi fáncsi leszek.

Talán menj az -idegenlégió-  nevű topikba.

Ott a segitőkész légiósok megoldják a gondod.

Itt nincs olyan aki ilyesmit megtenne.

Előzmény: Minute998 (8093)
Minute998 Creative Commons License 2014.10.09 0 0 8093

Sziasztok,

Megérkeztem, papírok/regisztrálás elintézve. :)

Jelenleg vidéken vagyok, Párizsban keresek időközben munkát és szállást (szobát vmi tűrhető környéken).

De amíg keresek nagyon jól jönne ha valahol el tudna szállásolni valaki: nem kérem ingyen, korrekt összegben meg tudunk egyezni és csak rövid időről lenne szó. 

Minden körülményem leinformálható, évekig éltem lakótárssal, szívesen segítek a ház körül és gyermekre is tudok vigyázni, van tapasztalatom.

Hangsúlyozom, hogy rövid időről lenne szó, szeretném elkerülni a szállodás pénzkidobást, és hátha kölcsönösen jól járunk. :)

Ha valakinek van ötlete, vagy ismerőse aki segíthet, légyszi írjatok: minute998@gmail.com

farapuci Creative Commons License 2014.10.09 0 0 8092
farapuci Creative Commons License 2014.10.07 0 0 8091
nicsella Creative Commons License 2014.10.06 0 0 8090

https://www.youtube.com/watch?v=Isvm1FjoTq8

Előzmény: nicsella (8089)
nicsella Creative Commons License 2014.10.06 0 0 8089
farapuci Creative Commons License 2014.10.06 0 0 8088

Bazzeg,

itt nincsenek megrendelők.

Ebben a topikban csak kiszuperált légiósok ,meg unatkozó háziasszonyok vannak, no és én,

aki életben tartom a topikot.

Előzmény: PAhungary (8087)
PAhungary Creative Commons License 2014.10.06 0 0 8087

Kedves Hölgyek/Urak!

Ha Magyarországon szüksége lenne ügyintézésre, gondolj ránk, mi segítünk!

Cégünkről:
A Personal Assistance Hungary célja, hogy segítse a külföldön élő magyarok Magyarországi ügyeit intézni. Az ügyintézés sok energiát és időt vesz el az életből és különösen nehéz mindent elintézni, amikor egy másik országban él valaki. Rengeteg plusz időbe és pénzbe kerülhet ilyenkor minden papírt beszerezni, és átküzdeni magát a bürokrácia akadályain. Hogy egyszerűbb legyen az élete, levesszük Ön és szerettei válláról a problémát, és megoldjuk Ön helyett. Nyugodtan bízza ránk a papírmunkát és a sorban állást, mi pedig a lehető leggyorsabban elvégezzük, időt megtakarítva az Ön számára. Így már nem kell többlet bajlódnia az itthoni ügyei miatt, és koncentrálhat a kinti életére. 

PAhungary Creative Commons License 2014.10.06 0 0 8086

Kedves Hölgyek/Urak!

Ha Magyarországon szüksége lenne ügyintézésre, gondolj ránk, mi segítünk!

Cégünkről:
A Personal Assistance Hungary célja, hogy segítse a külföldön élő magyarok Magyarországi ügyeit intézni. Az ügyintézés sok energiát és időt vesz el az életből és különösen nehéz mindent elintézni, amikor egy másik országban él valaki. Rengeteg plusz időbe és pénzbe kerülhet ilyenkor minden papírt beszerezni, és átküzdeni magát a bürokrácia akadályain. Hogy egyszerűbb legyen az élete, levesszük Ön és szerettei válláról a problémát, és megoldjuk Ön helyett. Nyugodtan bízza ránk a papírmunkát és a sorban állást, mi pedig a lehető leggyorsabban elvégezzük, időt megtakarítva az Ön számára. Így már nem kell többlet bajlódnia az itthoni ügyei miatt, és koncentrálhat a kinti életére. 

www.pahungary.com

farapuci Creative Commons License 2014.10.06 0 0 8085
farapuci Creative Commons License 2014.10.05 0 0 8084
farapuci Creative Commons License 2014.10.01 0 0 8083

Szóval ha valaki innen Alsace-ból vagy Strasbourg-Bordeaux útvonalról menne akkor gyorsan rikoltson, mert akkor lehet, hogy nem Budapest felé forgatom a kormányt.

farapuci Creative Commons License 2014.10.01 0 0 8082

Contrat : Travail temporaire - 15 jours

Château de renommée dans le Médoc, notre client recrute des Coupeurs et des Porteurs expérimentés H/F.
Travail physique en extérieur, rythme soutenu.

Transport en bus assuré au départ de Bordeaux.
Aller : 6h30 - retour : 18h30 (au plus tard).
Prévoir de quoi vous restaurer.
Pas d'hébergement sur place possible.

Première expérience exigée dans les vendanges.

Lieu de travail

• 33 - Gironde

Type de contratTravail intérimaire Nature d'offre 

ExpérienceDébutant accepté

No itt arról regél, hogy kező is mehet, aztán másik helyen meg legyen kis gyakorlat úgyhogy legjobb ha azt mondja mindenki hogy otthon apuka szőlőjében dolgozott.

Vagy olaszországban előző évben

ide meg itt kell beirni. El tudom képzelni hogy egy helyre megy.

http://www.sudouestjob.com/offre_emploi/reponseoffre.aspx?numoffre=222692&de=consultation&url_redir=&src=pole_emploi

Ide megy az a fickó is aki nekem ajánlotta a dolgot

Én azt hiszem csak akkor mennék, ha lennének még dolgozni szándékozók Alsace-ból, akik összedobnák a benzinköltséget.

(mert innen elég messze van)

farapuci Creative Commons License 2014.10.01 0 0 8081

No, szóval enni adnak valamit, de szállást azt nem. Úgyhogy ahogy hallom az emberek sátrakkal mennek, vagy kocsiban alszanak.

Előzmény: farapuci (8080)
farapuci Creative Commons License 2014.10.01 0 0 8080

No a szőlő szedéssel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy az a személy aki ezt ajánlotta, arról kiderült, hogy ő már régebben regisztrált és az ő helye biztos.

Én ha lemennék csak igy hivalanul, nem biztos, hogy lenne munka.

viszont ma bementem vele egy számitógépes szalonba és belenéztünk a munkaügyi hivatal  szőlőszedési dossziéjába és vagy 20 lehetőséget hirdetnek, ami állitólag fogad is.

Én már annyira beleéltem magam a hazamentetlbe, hogy most úgy tűnik nem megyek egyedül szőlőt gurkászni...

Megpróbálom bemásolni a linket.

http://www.sudouestjob.com/offre_emploi/reponseoffre.aspx?numoffre=222691&de=consultation&url_redir=&src=pole_emploi

No ezt a kérdőivet kell kitölteni, és állitólag visszahivnak.

Kicsit zavaró a tény  hogy 1 év gyakorlatot várnak el, de úgy gondolom egy kis füllentés még belefér.

Állitólag az a másik fickó is ennél a közvetitő irodánál fog dolgozni, aztán viszik tovább más munkákra.

Ha összejön várom az 5 liter finom bordói vörösbort.

Előzmény: lazlow13 (8079)
lazlow13 Creative Commons License 2014.10.01 0 0 8079

Farapuci...

ha nem szeretned publikusan

lazlorestless@outlook.com

merci d avance

Laz

Előzmény: lazlow13 (8078)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!