én kifejezetten kértem! nekem az Afp eredmény sem vérből, hanem magzatvízből lett... de ugye van is köztünk 10 év korkülönbség... szóval nálam nem volt kérdés, mindenképp böketni akartam! :)
nekem is 0,8 volt! :) minden rendben van ezzel az értékkel! ne aggódj! :) csak azért mondom ilyen határozottan, mert volt amniom-m, és minden rendben van! :)
az afp alsó értékről ahány hely annyi vélemény... van, ahol 0,75 van ahol 0,65- öt adnak meg határértéknek... ha majd tudsz konkrét adatot, akkor írd meg!
Sziasztok, van egy újszerű állapotban lévő Baby Björn kengurum, korábban áradoztam is róla, talán itt, talán a 2010 első félév babái topikban, hogy ha kenguru, akkor csak ilyet vennék :) Sötétkék kívül, szürke (ezüst:) belül, az Active fajta, tehát az, ami jól megtámasztja a hátat, kifejezetten hátfájósoknak.
Újonnan ezt 28.790,- forintért lehet kapni, én 20.000,- forintért adnám oda. http://brendon.hu/Products/ViewDetails/16848?storetype=store&store=32
Ezt viszont sajnálom :( /el se tudom képzelni milyen lehet(ett). Mondjuk tudom, saját tapasztalatból, hogy gátmetszés és gátmetszés közt is van különbség. Elsőre nagyot vágtak, máshogy, lányomnak is akkora buksija volt pont, mint kicsifiadnak. Csak 2 hétig fájt, de elég erősen él még az emlék, hogy milyen rossz. Azért akit ez elrettentene, másodszor is kellett nekem gátmetszés, és szülés után vígan szaladgáltam, és ültem vele, nem is éreztem egyáltalán/
Mi is elolvastuk a beszámolódat :) tegnap este párommal leültünk ide a gép elé és csak olvastuk :) nagyon jó - hol bekönnyeztünk - hol nevettünk :) Gratula :)
persze a többieké is jön sorba :) minden estére 1 :)
Képzeljétek - 1 hete nem hányok már :) tiszta boldogság :)
Köszönöm, hogy ilyen szépeket mond mindenki, ha valakinek segít, hogy leírtam, vagy számít, akkor az tökjó. A gyengeség elmúlt, teljesen jól vagyok, a gátsebbel vannak gondok, de nem fáj, hanem egy "szabászati" probléma, szerintem nem jól varrtak ott valamit össze, az orvosom szerint meg az én "berendezésem" miatt van így megcsinálva, de ha pszichésen gondot okoz, ő megplasztikáz. Nincs erőm vitázni vele, szerintem nincs igaza, beavatkozásról pedig szó se lehet, nem akarom, hogy bárki is bármit csináljon arrafele mostanság :) vagyis :(
Hú muzsa, gratulálok még egyszer, magával ragadott, ahogy megírtad, még mindig itt borzongok... Nem volt egyszerű menet az biztos! Örülök, hogy nagyjából minden a te elképzelésed szerint alakult, a kisfiad pedig gyönyörű! Egyébként most már ugye teljesen jól vagy? A gátseb is elmúlt, meg a gyengeség is, ugye?
na megnéztük ma, nincs a nyakán... de a doki azt mondta, hogy "ez semmit sem jelent! még oda kerülhet... de ne aggódjak ez miatt!" amúgy a baba rendben, jó az áramlás, a szíve tökéletes... engedélyt kaptam a szülésre! :)
A 15. hetet töltöttem be, amikor először éreztem, de csak egy héttel később jöttem rá, hogy az volt... mert akkor már határozottabban és erősebben éreztem ugyanazt... olyan volt, mintha belülről böködnének... :) nem buborék, nem pillangó, nem bélmozgásszerű... hanem gyenge, de határozott böködés belülről! :)))
rosszullét... nálam már a 10. héten elmúlott! :) de maximálisan megértem az aggódásodat!!! :) végig aggódni fogsz valamin! erre jobb, ha már most felkészülsz! :)