Igen nekem is kifinomult érzékem van a speed-eket és street-eket észrevenni mióta 2010ben megvettem:))) Bár akkor még nagyítóval kellett keresni őket annyira kevés volt belőlük:) A tiédet meg aztán felettébb könnyű észrevenni az egyedi fényezés miatt:))) Mindjárt sejtettem hogy te vagy az:))
Kb egy éve kezdek egyre többet látni a városban. De a szerpentineken csak nagyon ritkán sajnos:( Pedig az az igazi játszótere a speed-nek és a street-nek is!!:))
Igen ezt a Triumph-os gurulást már én is és a Zoli (Ma32) is felvetettük annak idején de, kb mi ketten tettük ki a jelentkezők névsorát:)))
Krisztián a Triumph Budapestnél szokott túrákat szervezni csak eddig mindig közbejött nekem valami vagy későn néztem rá a honlapjukra és lemaradtam a dologról!
Én is hétvégi motoros vagyok :). Szerintem a honlapon keresztül már nem lehet szállást foglalni, legalábbis már nem működik a link (én még februárban intéztem), ezért gondolom már csak külön lehet szállást foglalni.
Úgy tervezem, hogy szerdán indulok, Mariazell környékén éjszakázok, csütörtökön érkezek, és hétfőn vissza, azt még nem tudom, hogyan-merre :).
Sziasztok! Tudom, hogy ezerféle oka lehet, de hátha van valakinek egy jó tippje: Triump Speed Triple, 2003-as évjárat és világít a sárga motordiagnosztikai lámpa. Minden működik egyébként. Kb. egy hónapja van meg, de eddig csak városban jártam vele, lassan, kis fordulaton. Bár ezt gondolom nem kell kiégetni időnként, mint egy dízelautót...
Szia zilas! Én ismerem ezt a speed-et amit kinéztél mert jó ideig csillaghegyen állt a Kék Holdban a gumis Feriéknél sport kipufogóra stb várva. Ha gondolod leinformálom neked hétfőn. Úgy is megyek be hozzájuk időpontot egyeztetni fékbetét és telószimering cserére.
http://m.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_speed_triple_1050-8322174
Ezt néztem még, de ez olyan rég fent van, hogy gyanús na meg 2005-ös évjárat pont amikor modelfrissítés volt azoktól mindig félek az első szeriasokkal mindig baj van.