Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Nyáháháhhá, kedves kis "vörös" kínai testvéreink vicceskednek, :)))).
Kedves Uraim!
Szép napot! Kedves barátom!
Cégünk alkalmazottaival együtt õszintén kívánjuk a legjobbakat április 4-ére, a magyar felszabadulás napjára.
A nép ünnepélyesen fog emlékezni erre a fontos idõszakra, és õszintén remélem, hogy a nagyszerû idõszak ezen periódusa megmarad az elméjükben, és nemcsak az életük, hanem az üzletük is jobb és jobb lesz.
(Az MSN-en amúgy a xxxzzz címmel vagyok fent, ha Ön látja, hogy online vagyok, rögtön beszélhetünk üzletrõl.)
Jut eszembe, jövő hétvégén is fenn eszik a penész. Arra gondoltam, hogy ki lehetne mászni távcsövezni. Erre várnék pozitív reakciókat, avagy negatívokat. Vaaaagy biliárd, :))). Mindkét tevékenység hasonló élvezeti faktort jelent számomra.
Ari, a színházi Büszkeség május 2.án lesz, :)))).
Ja és aki akar jönni őrült nőzni az ordítson, úgyse hallok nagyon semmit, :)))).
Áldott húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves banyátnémnak! Költözzön öröm az otthonotokba és vigyázzanak rátok az angyalok. Legyen minden békés és boldog körülöttetek ezen a vsodálatos ünnepen.
Egyébként nem tok aludni, fáj a fejem, meg a szokásos fülügyi sztori koncentráltabban, szóval mindenki írjon vastagabban, hogy meghalljam a dolgokat, :))).
11-én
/péntek/
este 7 óra
ŐRÜLT NŐK KETRECE
12-én
/szombat/
du. 1/2 3 óra
TANÁR ÚR, KÉREM!
13-án
/vasárnap/
de. 1/2 11 óra
VUK Gyerekelőadás
18-án
/péntek/
este 7 óra
LEÁNYKERESKEDŐ
25-én
/péntek/
este 7 óra A NEW YORK-I PÁPARABLÁS
26-án
/szombat/
este 7 óra
ACÉLMAGNÓLIÁK (NŐK BÚRA ALATT)
27-én
/vasárnap/
du. 1/2 3 óra
SZERESSÜK EGYMÁST
27-én
/vasárnap/
este 7 óra
ÖRÜLT NÁSZ (ESKÜVŐ A LOKÁLBAN)
28-án
/hétfő/
du. 1/2 3 óra
SZERELEM@KÖNYV.HU
Köszönöm szépen mindenkinek az együttérzést és a biztató szavakat. *melegfront* Nem adjuk fel, ápoljuk a nővérem lelkét, és hiszünk abban, hogy lesz még minimum két imádnivaló rosszcsont kiskölyök a családban. :-) A lényeg az, hogy az újabb csalódásból összeszedje magát, ami persze meg is fog történni, nem egy elveszett ember az én tesóm. A dolog igazságtalansága már olyan szintű, annyira pofátlan ez az egész helyzet, hogy már kedvem sincsen dühöngeni miatta. :S
Bubu: nagyon-nagyon-nagyon jók a képek! :-))))) Még, még még!