Kőbányai utcák, terek - képekben. Ha van kedves (régi vagy új) kőbányai fotód, tedd be ide. Ha gondolataidat szeretnéd megosztani a témával kapcsolatban, azt is megteheted itt :-)
A mai világban is van ószeres (nem gondoltam volna). Legalábbis nemrégiben volt, ott van rajta az eladó tábla. Találós kérdés: merre van ez az ószeres?
Epul a Szovjet technika haza. Szemben a Sugarral aKerepesi ut Kobanyai oldalan. Ket dologvolt jellemzo az epuletre:
1.) Tele volt Szovjet prototipus termekekkel amik nagyon hasonlitottak a korszeru nyugati termekekre. Amolyan "latjatok mi is tudunk ilyet csinalni" termekek. Azonban a BUDOS ELETBE nem tudtad megvenni oket mert sorozatgyartasba vagy KGST kereskedelembe sosem kerult. Csak disznek volt.
2.) Ez volt az egyik kozpontja a KGB magyarorszagi tevekenysegenek. Az eladoterbe meg szolgalhattak magyar emberek de az epulet hatso levalasztott felebe meg csak be sem tudtak menni. Oda csak oroszl beszelo elvtarsak mentek meg zart lefuggonyozott autok stb.
Reges regen egy messzi messzi galaxisban egy masik bolygon amikor meg a nyugati mozifilmek pl Csillagok haboruja vagy Piedone stb alig egy max ket hetig vetitettek akkor sokszor csak az esti 10 oras vetitesre kaptam jegyet. A film kesoi vegzodeserol sajnos nem ertesitettek a BKV-t igy tojtak ertem jonni pedig szamitottam ra. Volt hogy az orrom elott ment el. No szoval sokszor gyalogoltam haza arra fele/
A vascsovek megmaradtak valahol melyen most meg ahogy raneztem a fotora rogton elojott, pedig nem tegnap volt.