Bocs, beleszaladtam én is ebbe a problémába, de meglett a megoldás. A Fritzbox 7270 angol firmware-e bug-os. Magyaroszágnál valóban csak a 00-36/0-xx a prefix, és ha átírod 06-ra, akkor visszaíródik 0-ra, de a 06-ot mégis betárolja. Ha valamit módosítasz ebben a menüben, MINDIG módosítani kell a 0-t 06-ra, mert különben a dellmont, stb. nem megfelelően fog hívni.
Hangminőség a Dellmont stb. klinsekkel nagyon ingadozó (volt?). Többek között ezért szerződtem le a Hoppá díjcsomagra. Mostanában csak a 20-as és 70-es mobilokat hívok Hungarofonnal, de ott a hangminőség kb. 1 hónapja szinte kifogástalan. Állítólag a Rynga is jó mostanában, de tapasztalatom nincs, mivel a nemzetközi fix-eket Neophone-ról hívom. Az mindig is jó minőségű volt.
Érdekes módon pont a nem fizető kategóriában, tehát pl. egyik Rynga account-ról egy másikat hívva a hangminőség mindig TÖKÉLETES volt. Azonban PSTN és mobil hálózat fele fellépnek a hangminőség problémák. Fogalmam sincs mi lehet ennek az oka.
Elsősorban az internetkapcsolat minőségétől és a gépen futó egyéb programoktól. Ezért nem számítógépről kell telefonálni, és nem mobilneten, vagy wifin jövő vagy LAN-on megosztott kapcsolaton.
St Helena [FIX] ≈ 178,60 Ft St Kitts and Nevis [FIX] ≈ 24,37 Ft St Kitts and Nevis [MOB] ≈ 54,42 Ft St Lucia [FIX] ≈ 17,36 Ft St Lucia [MOB] ≈ 49,74 Ft St Maarten [FIX] ≈ 27,04 Ft St Maarten [MOB] ≈ 18,70 Ft St Pierre and Miquelon [FIX] ≈ 33,05 Ft St Pierre and Miquelon [MOB] ≈ 48,41 Ft St Vincent and the Grenadines [FIX] ≈ 19,36 Ft St Vincent and the Grenadines [MOB] ≈ 47,41 Ft
HungaroFon.com
A percdíjak az euró-forint árfolyam függvényében változhatnak.
Lehet, hogy a HW-től is függ, vagy esetleg az eredeti "brand"-től. Az enyémen német FW-vel volt (Annex B) és az eredeti brand az "1&1" szolgáltató volt.
Amúgy valamelyik szolgáltatónál egyszer olvastam olyan csomagot, ami premium, és hogy ott jobb a hangminőség. Jóval drágább volt a percdíj így. Nyilván adott sávszélességet kevesebb fele osztanak szét.
Nekem angol nyelvű 7170-nel és 7270-nel is tökéletesen megy ez a beállítás. Magyarország van országként kijelölve, és 00-36 / 06-87 a prefixek. Ennél régebbi Fritzboxoknál "other country" kijelöléssel szintén tökéletesen beállítható a dolog.
Nálam 7170-es van ( FW: 29.04.82), de azt nem lehet így becsapni. Ha másik országot választassz ki (pl. Germany), és az országhívót átírod 36-ra, akkor mentés után visszaáll a kódnak megfelelő országra és az Area code mezőt is nullázza.
Az országot állítsd át Németországra, akkor valószínüleg meg fogja engedni a 06 beállítását (és meg is fog maradni). Attól, hogy Németországra állítod, még be lehet állítani az országkódot 36-ra. Egy 7140-en (angol) így működik.
Igen, azt hiába írom át, mindig visszaáll 0-ra. Több Fritz van a családban a nemet Firmwarenel jó. A dialing rules is okés, eddig ment a dellmont fele is nemzetközi forma nélkül is.
köszi. Ilyenem van 3300 ft / hó, de valami olcsóbb kéne. Vagy valami alap előfizetés ami nem T-home. Milyen vezetékes szolgáltatók léteznek? UPC, Btel, Tele2? miket tudtok még Budán?
Ha a mobiltelefon még belefér a hagyományokba, akkor Telenor Praktikum feltöltőkártyás tarifa vezetékeshívó opcióval. Minden belföldi vezetékes szám (a 0640 persze nem) 5,10 Ft/perc + 5,10 Ft kapcsolási díj.
Ez rendben van. Ettől még menni fog a kifelé menő hívás, ha jól állítod be az internethívószámoknál az előtéthívószámot és ennek megfelelően használod azokat a tárcsázásnál. A VOIP szolgáltatóknál legjobb ha nemzetközi formátumban tárcsázol. A tárcsázásnál a használni kívánt VOIP szolgáltató kijelöléséhez készíthetsz tárcsázási szabályokat is (Dialing Rules). Én két szolgáltatót (vezetékes és mobil) használok a kimenő irányba, és van egy bejövőre, földrajzi hívószámmal.
Sehogy. Ha mégis ilyesmit kérsz az ügyfélszolgálattól, akkor mind a jelszót, mind az email címet megváltoztatják, ezzel örökre elérhetetlenné teszik. A felhasználónév lefoglalva marad, a bentlevő pénzed elvész.
Na akkor abban segíts nekem még, hogy regeltem magam pár napja, majd felhívtam egyszer Szlovákiát 10 percre, az ingyen volt, azóta nem tudok telefonálni mert lemerült az egyenlegem, azt írja ki. :((
Akkor most 120 napig nincs ingyen?
Mennyi az a min. összeg amit rá kell tolni hogy használni tudjam és hogy kell feltölteni?
A megmaradt ingyen napokhoz hozzáadódik az újonnan kapott 120, azonban 365 napnál többed nem lehet, a pénz meg összeadódik, így az általam pár hozzászólással ezelőtt javasolt módon 3*10 $, azaz (mai árfolyamon) 3*7,70 € feltöltéssel 360 napod lesz, ez 9300 forintodba kerül.