Keresés

Részletes keresés

bluetit7 Creative Commons License 2008.03.27 0 0 2767


Sziasztok, üdv minden Baddie-nek és neked Veggie külön.

Bocsi, hogy nem jeleztem vissza kb két hete írt soraidra, de nagyon sok dolgom volt, mind munkahelyi, mind privát dolgaim nehezítették a fórumba való bekapcsolódást. Majd még írok neked. egyébként hol a csudában vagy már te is?!

És köszi Robinnak is a beszámolót!! Olyan sárga voltam az irígységtől, mint a kékcinke hasikáján a toll. :-)) Nagy élmény lehetett! Óh bárcsak én is, én is köztetek lehetnék!...

Én is mélyen felháborodtam az origón mmegjelent cikken, és írtam is izibe' egy jó hosszú választ, ám olyan hosszúra sikeredett, hogy másfél oldal lett, így nem fogadta el a rendszer. Kurtítgatnom kellett, mígnem elérte az egyoldalas méretet, amit végre elfogadtak. Rossz volt, hogy meg kellett vágnom a mondandómat, de így is adtam nekik. Kár, hogy nem látható sehol. Persze válasz még nem jött, pedig megadtam nevet és emil címet, hogy állok elébe, bármi legyen is a válaszuk. A lényeg: megvédtem Bryant mindannyiunk, az összes rajongó korosztály nevében. És egyébként is, mi az hogy csak a 30-40-es nők vannak oda érte! képviseli itt magát az összes létező korosztály, nemre való tekintet nélkül.! Van a Bryan Adams portalon is egy cikk, bizonyos Brad Wheelertől, aki szintén nagyon lehúzza a mi Bryanünket/unkat :-). Bryan, the man himself és a" Read this" címszó alatt olvasható. Meg is van az eredménye, nagyon sokan reagáltak erre a korántsem jóindulatú kritikára. Nem értem, miért nem értik meg egyesek, hogy mindneki változik, senkitől nem lehet elvárni, hogy a 80-as 90-es évek stílusában alkosson egyfolytában. Most ez egy új stílus, egy új hangulatfolyamatot, más lelkiállapotot, más gondolatokat fejez ki, nem egy tömegőrjöngető, de a füleket és lelkeket megérintő album. Én valahányszor meghallgatom, mindig felfedezek benne valami újat, valamit, ami igenis megérint. Bryan ettől más mint a többi "sztár" hogy őszintén adja magát, és bár a riporterek kíváncsi kérdéseinek keményen ellenáll, kitér a túl személyes kérdések elől, a dalszövegeiben nagyon is kiadja nekünk magát. Én legalábbis így érzem.
Ha megnézzük a többi nagyágyút, pl. Sting, Rod Stewart, Springsteen, Elton John stb. ők is mindíg és mindig újat és nagyot alkotnak?, Egy frászt! nagyon jók, de ők sincsenek mindig a topon a megjelent lemezeikkel, albumaikkal. És! Bryan 11-e Kanadában az eladott lemezek toplistáján az első helyen áll, Németországban és Belgiumban a 2 ill. 4-ig helyen van alig egy héttel a megjelenés után.!
Az 18til I die weboldalon a március 15-i updates-ben van egy csomó új letölthető anyag, mármint úgy új, hogy újonnan került ide, ám többek között 2003-as koncertről is van felvétel. érdemes odaklikkelni és megnézni. A bryan Adams. org. oldalon pedig, sok érdekes cikk jelent meg. Az oldal legalján van egy video interjú is, "The Hour with George Stroumboulopoulos"- a címe. olyan aranyos benne. Nézzétek meg. és legfelül is van egy kurta video intejú a vancouveri meglepetés koncertről. Húú, nagyon hosszú lettem, mármint az irományom, leállítom magam.
Üdv mindenkinek,
mami
Batalla Creative Commons License 2008.03.27 0 0 2766
Jó estét mindenkinek :) !

Nekem nagyon bejön az album jók a számok! végülis ízlések és pofonok kinek mi tetszik(de mit is várhatnánk egy "beszáradt karrierű rocksztártól" :D) ! Az is igaz sokat hallgattam mire a rabjává váltam de most már éjjel-nappal hallgatom!!!!!

fjinxs Creative Commons License 2008.03.27 0 0 2765
sziasztok!

nagyon gyenge az album ne haragudjatok, sztem csak fanatikusok tudják igazán értékelni. Sok nagylemeze megvan, de nem bírom hallgatni a 11-et...
Imádom BA-t, de ez nálam nem jött be. szomorúv agyok, nagyon vártam a Room folytatását...
Puskata Creative Commons License 2008.03.27 0 0 2764

Sziasztok Mindenki!

Én megkaptam húsvétra Bryan új cd-jét!

Nagyon örültem az új cd-nek!:):):)Szerintem Szuper!Minnél többször hallgatom

annál jobban tetszik.Látszik hogy sokat dolgozott az új anyagon.És a legfontosabb hogy látszik rajta hogy szereti amit csinál,és a közönséget a koncerteken maszimálisan kiszolgálja.Jó neki hogy azt csinálhatja amit szeret!:):)

Én inkább Bryant hallgattom,aki igazi zenével ajándékozz meg,mint "az egyszer kijövök egy cd-vel, hátha bejön tipusú"zenészeket".De ugye ez egy szabad ország mindenki azt hallgatt amit akar.Én a ciket nem olvastam,de talán jobb is csak felhúztam volna magam.

Üdv:Minden Bryan rajongónak.

Minden jót!Puskata:):)

bluebrill Creative Commons License 2008.03.27 0 0 2763

Mármint szellemi ,érzelmi alultápláltságra gondoltam.

 

 

A Youtube-on nagyon jó új felvételek vannak.

 

bluebrill Creative Commons License 2008.03.26 0 0 2762

Szia Minden Bryan Rajongó!!

A Mai poparazziban(viva tv)esküszöm nem nézem a csatornát:)),volt egy pár perces beszámoló Bryan új lemezéről.Ami fura volt,nem fikázták nagyszerű zenésznek mondták,pár másodpercet leadtak v.melyik 11 állomásos turnéjából,pár m. percet a Live in Lisbon DVD-ből.Pár m.percet Bryan is beszélt és ennyi.Nem nagy hír,de legalább nem volt gúnyolódó.

Igaza van robinnak.

 És ahogy Garfield cica is mondta "Nem én vagyok kövér,hanem mások alultápláltak"

Mindenki értse ahogy szeretné.

Na puszi

 

robin54 Creative Commons License 2008.03.26 0 0 2761
én is elolvastam... fene se tudja... so-so... volt benne olyan, ahol kinyilt a bicska a zsebemben... de amikor arról ír, hogy Bryan-nek, az ő szintjén már nem kell törtetnie, és teheti azt, amihez kedve van (legnagyobb örömünkre)... akkor azt mondtam, oké... mi jól megvagyunk így is, akinek meg nem tetszik, hallgasson mást... fejet hajtok, és bevonulok a "középkorú hölgyek" sorába... Bryanért mindent :DDD
Előzmény: crawen (2759)
Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.26 0 0 2760

Sziasztok BA őrültek!!!

Épp most volt alkalmam látni a hazai ,,rétegzene egyik kiválóságát", VV Jenny-t!!!

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOOOOMMMMM!!!!!!!!!! Ez kell a magyaroknak? Ezek után már meg sem lepnek az olyan cikkek mint az Origo-s zugfirkászé, aki Bryant lehúzza, de ezt a nagy előadóművész jennyt ( kisbetű szándékos ) az egekbe emelné. Hálát adok az Istennek, hogy nem tartozom ehhez a ,,réteghez", és módomban van IGAZI ZENÉT hallgatni, és nem ilyen hyperszemeteket!

crawen Creative Commons License 2008.03.25 0 0 2759
Elolvastam az origo lemezajánlóját. De nyugodtan hívhatjuk lemezfikázónak is. Nagyokat hahotáztam miközben ezt a "színvonalas" cikket olvastam. Az rögtön kiderült, hogy a szerzőnek fogalma sincs BA munkásságáról.

Küönben meg írhat bárki bármilyen cikket, nincs rám túl nagy hatással. Mer' mán' megint BA-t hallgatom. :-)
Előzmény: bluebrill (2747)
BAforever! Creative Commons License 2008.03.24 0 0 2758

sziasztok!

engem "kicsit" felháborított ez a cikk! írtam is az illetőnek egy szép kis hosszú levelet!(fog szidni ha elolvassa...)

valaki írt még neki közületek?

nem tom lehet h semmi értelme nincs de ha ő leírhatja a véleményét akkor  én is!

de én legalább nem teszem ki h mindenki lássa ...na de mindegy mostmár lenyugszom:D

Batalla Creative Commons License 2008.03.24 0 0 2757
Eldarion!
Kösz a linket:D
Előzmény: Eldarion3791 (2726)
Agassi Fan Creative Commons License 2008.03.24 0 0 2756
:-))))
Előzmény: Eldarion3791 (2754)
robin54 Creative Commons License 2008.03.24 0 0 2755

Sziasztok,

 

kicsit lemaradtam a fórummal (nem voltam netközelben)...

 

Sz'al, az hogy Mo-n nem játszák a 11-et nem lep meg... és az sem, hogy semmire sem tartják Bryan-t... igy jártak... én (mi) tudjuk, hogy ő a legjobb, és ez nekem bőven elég :)

 

tesom mostanában egyre többet hallgatja, és néhány barátom is kért tanácsot, hogy sztem melyik számok a legjobbak, amiket érdemes hallgatni...

hát elkezdtem sorolni az albumokat :DDD

 

Boldog Nyuszit mindenkinek :)

 

R

Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.24 0 0 2754

Zöld erdőben jártam,

Bryan Adams-t láttam,

El akart szaladni,

segítsetek lefogni!!!

Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2753

Szia Veggie!

Ezek saját meghívók ( illetve a családtagjaimé ). Ha úgy gondolod akkor szívesen küldök egyet.

Előzmény: Veggie1990 (2752)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2752
Szia Eldarion!

Ez most jutott eszembe: Mi lenne, ha magadnak küldenél egy meghívót, akkor (gondolom) a második felhasználói nevedhez is járna iksz darab meghívó, és akkor bőven volna... Lehet, hogy ezzel a csellel még nekem is lenne képem, hogy... :) Ezen kívül én úgysem hívnék meg senkit, lenne egy rakás használaton kívüli meghívóm, amit neked tudnék adni a rám pazarolt fejében. Még ha hivatalosan (esetleg) nem is lehet átruházni. Nem ismerem a rendszert. Mit gondolsz? Persze nem kényszer, csak egy buta ötlet. :)

Üdv:
Veggie
Előzmény: Eldarion3791 (2741)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2751
Szia Eldarion!

Jobban meg kellett volna nézned őket! ;)))))))))


Örülök, hogy tetszett nektek Nyúl Bryan! :)
Előzmény: Eldarion3791 (2749)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2750
Szia Bluebrill!
Úgy tűnik, az MTV-nél halvány fogalmuk sincs, ki az a Bryan Adams! Ciki! Azért illene tudni! Szívesen meghallgattam volna, ahogy zavarba hozod őket! :))) Ok nélkül nem nyomtak volna ki.

Lemezkiadó? Összeesküvést gyanítok. ;)) Meg kéne kérdezni őket, egyáltalán tudják-e, ki az a Bryan Adams.

A cikkről:

"...már régen kiesett mind a fiatalok, mind pedig a kritikusok KEGYEIBŐL." "Milliós, főként középkorú hölgyekből álló rajongótábora..." A cikk íróját le kéne ültetni a tv elé és végignézetni vele a koncertvideókat! Középkorú 16 évesek milliói csápolnak "kegyetlenül"! :))))))))))

"...már nem ad el annyi lemezt, mint tizenöt-húsz éve..." Miért? Más talán igen? :))) Viszont az biztos, hogy az ő dalaiból kering a legnagyobb választék a neten! És meg lehet nézni azokat, akik 15-20 éve "sztárok" voltak. Hová tűntek? Tisztelet a kivételnek!

"...számos példát láthattunk arra, hogy cikinek elkönyvelt sztárok és zenei stílusok masíroztak vissza diadalmasan..." Mióta számít cikinek, ha valaki élőben is kiváló előadó?? Vagy az, ha nem valami "megcsinált" 3 napos csoda?

A cikk írója (Szabó Sz. Csaba) a végén megpróbálta ellensúlyozni (talán a szerkesztő hatására?) azt a sok szemetet, amit az elején firkált, de szerintem nem sikerült kibújnia a bőréből, még így is átüt rajta, hogy alapból utálja Bryant. ["...és légyen ez bármily kétes dicsőség is..."; "...és bár a klasszikus slágerek szintjén egyik sem üti meg..." -valószínűleg elgépelte, és "szintjéT" akart írni. Azért az igényesség itt is megmutatkozik; ha én írnék egy "hivatalos" akármit, 100-szor is átolvasnám, mielőtt kiadom a kezemből, nehogy a kelleténél jobban égessem magam! ;)))) ]

"Olyan mint: Mindig: egy örök romantikus favágó." Ahol favágót emlegetnek, ott nekem automatikusan az a botfülű Vágó ugrik be. Így számomra ez sem dícséretnek hangzik, bár ez valószínűlegaz én hibám... :)))

Az én kis összegzésem: Ennek a szerencsétlen "újságírónak" savanyú a szőlő. Szerintem nem olvastad kapkodva, hanem az első benyomás volt korrekt. A cikk első fele őszinte cikizés, második fele burkolt cikizés. :(((

És ahhoz képest, hogy ennyire nem érdekel senkit azon a pár fanatikus "nyanyán" kívül, egész sokan összeverődtek a koncertjére tavaly. Áh, tudom már! Biztos Rúzsa Magdit akarták! :)))) (Szépen villog az új klippjében a nagy tömeggel, mintha bármi köze lenne hozzá! :))) Láttátok már?)

Na, jól kidühöngtem magam! :))))) Mostmár jobban vagyok, kösz, hogy meghallgattatok! :))))) Aki akar, írhat ennek a zugfirkásznak, ha a cikk tetején a nevére kattint. :)))

Előzmény: bluebrill (2744)
Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2749
Elolvastam a cikket, és még most is azon röhögök, hogy a férjem és a gyerekeim ,,középkorú hölgyek". Eddig ez fel sem tűnt:-)))))))))))))))
Előzmény: bluebrill (2748)
bluebrill Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2748
Visszaszívtam.Nem fikázás,csak túlságosan kapkodva olvastam
bluebrill Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2747

Sziasztok.

Ha ismételten szemétségeket akartok olvasni Bryan munkásságáról, ajánlom olvassátok el az origo lemezajánlóját.Aki meg akarja őrizni a hidegvérét  az ne tegye.

Egyre jobban kezdem elhinni hogy az megy újságírónak vagy kritikusnak aki az élet egyéb területein nem tud érvényesülni.Főleg az ilyen internetes zugfirkászok akik ülnek félhomályban a 18 dioptriás szemüvegükben és próbálnak okosnak látszani.

Bocs a mérgelődés miatt.

BAforever! Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2746

sziasztok kellemes ünnepeket mindenkinek!!!

jó lett a Bryan-nyuszi:D

Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2745

Mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánok, sok (???) locsolóval! :))))))

 

Veggie, tök jó a nyuszi Bryan:-)))))))))))

bluebrill Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2744

Szia Mindenki.Boldog Húsvétolást.

Bryan mint Playboy nyuszi hmm...aranyos.

A Petőfi rádió nem adott választ,de azóta már csináltam gyagyább dolgot is.

Aki bízott a magyar MTV(music)-ben az tegyen le róla.

Van egy éjszakai adásuk a swung.Betelefonáltam és kerek perec megkérdeztem hogy miért nem játszanak Bryan Adams dalokat.

A válasz az volt,hogy ők rétegzenét játszanak és nem popzenét.(POOPZEENÉÉT????)

Akkor megkérdeztem hogy a Summer of 69 vagy a Kids wanna rock mióta popzene és hogy Kylie,a Maroon 5,U2,Bon Jovi mióta rétegzene.

Ezennel gyorsan kinyomtak az adásból.

Viszont azt is megtudtam ahhoz hogy Bryan új dalát ,videóját játszani lehessen (rádiók,Tv-k)ahhoz a hazai lemezkiadójának kell engedélyezni.

Innentől nem értem.Nem az volna az érdekük hogy nyomják a dalt, a videót hogy vigyék a CD-t mint a cukrot?

 

Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.23 0 0 2743
Hi-hi-hi! :)) Nem fogtak ki rajtam a mozgós fülű nyuszi oldalán!! :))))) A gyanús szoftverük nélkül is megoldottam! :)))) Nem adom föl egykönnyen! :))))
Íme az eredmény:

Előzmény: Veggie1990 (2742)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.22 0 0 2742
Szia Eldarion! :)

Tisztázzunk valamit: NEM ötletet akartam adni! :))))))))))))))))))))))))))))))
Egy ártatlan kérdés: az dobott föl, ahogy elképzelted a "fűnyírást", vagy valam más? :)))))))))))))

Örülök, hogy tetszik a képeslap. Eredetileg olyat akartam, ahol Bryan a nyuszi és mozog az egyik füle, de ahhoz le kellett volna tölteni valami speciális progit arról a (valamelyik?) oldalról. Az ilyesmiben nem bízom! :( Pedig cuki lett volna... :))))

Más:
Csábító az iwiw gondolata, de tudom, hogy nem építenék ki ott nagy ismeretségeket, mert meg sem adnám az igazi adataimat. Kizárólag Bryaneznék és bámészkodnék. Ennek tudatában elkunyerálni meg pofa kéne hozzá... :(

Legyetek jók! Viszonylag! ;))))))
Veggie
Előzmény: Eldarion3791 (2740)
Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.22 0 0 2741
Tudom hogy nem ide tartozik, de van 4 felhasználatlan iwiw meghívóm. Nem kell valakinek?
Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.22 0 0 2740

Szia Veggie!

Feldobtad a reggelemet:-))))))))))))))

 

Igen, a filmre gondoltam a ,,mindketten meghalnak"-kal kapcsolatban. De a fűnyírós ötlet igazán tetszik:)))))))))))))))))))))))))))))))

 

Jó a képeslap!

Előzmény: Veggie1990 (2733)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.22 0 0 2739
Jah, igen! Úgy kikúrálnám a kis pszichéjét! :))) + elzavarnám gyúrni egy kicsit! :))) Pl. az Unplugged idején naggggyon klassz volt! :))))))) Nyaktól lefelé. ;))) Mert a haja... :(
Előzmény: Andij (2737)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.22 0 0 2738
Remélem is, hogy nehezen, vagy még úgy sem! :)))
Előzmény: Andij (2737)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!