Keresés

Részletes keresés

Sleeper Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1600
Előzmény: Deashi Barai (1598)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1599
Bocsánat "szakmai" ártalom:-) A Draconian bizonyos szempontból a legjobb pajzs, tegnap is használtam MC-ben.
Előzmény: Sleeper (1595)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1598

Gratz a loothoz, nekem is ez volt az első lilám:-)) Nagyon jó rajta a fire res, jó hasznát veszed, amíg a dark iron nadrág (majd-majd) el nem készül:-) És gratulálok a sikeres helytálláshoz is.

Viszont kíváncsi lennék, milyen rendszer az, ami a DKP-nál igazságosabb?

Előzmény: Sleeper (1597)
Sleeper Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1597

No akkor most már meg sem állsz 60-ig, gondolom :)

Tegnap este én is ott tülekedtem MC-ben az első sorban. Most először voltam MC-ben main tank, mivel a fő fő fő tank nem tudott jönni.... hát nagy élmény volt. Rettenetesen koncentráltam végig, jól el is fáradtam. A húzásnál egy kicsit zavaró volt, hogy a molten giantoknak nagyobb az aggro radius-uk mint az íjam hatótávja, de amúgy viszonylag simán ment minden. Csak egy wipe volt Lucifronnál, valaki szokás szerint megint behúzta a szomszédos barlangból az impeket (ezt mindig eljátssza valaki:). Viszont Luci dobott ilyet: Flamewalker Legplates és enyim enyim enyim lett! =D

Úgyhogy boldog orkként tértem nyugovóra.

Egyébként mi a zsákmány elosztására a Suicide Kings rendszert használjuk, ami sok szempontból igazságosabb, mint a DKP, azonban a hátránya, hogy nem igazán lehet vele motiválni illetve büntetni. Pl szerintem kéne az időben való megjelenést és a raid végéig való maradást valahogy elősegíteni, erre jobb lenne a DKP. Most fontolgatja a guild a DKP-re való áttérést, kiváncsi vagyok, lesz-e belőle valami.

Előzmény: Doktor Toka (1596)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1596

Heh van új pajzsom: Aegis of SW. 30g buyouttal vettem, 20g bidért is hozhattam volna, csak very long volt én meg már türelmetlen voltam. (Nemrég lettem 49-es.) Sebaj, így is maradt 75g-m, nemsokára én is 60-as leszek és ott fogok tülekedni MC-ben. :)))))))))

(Ja, Szlipa még nem tudod, de elhalasztottam őszre a vizsgát. Nem a wow miatt.)

Sleeper Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1595

Vazze, te már csak epicben tudsz gondolkodni =D

Nekem eddig egy epicem van, azt is magamnak gyártottam. Tökéletesen meg leszek elégedve a draconian deflectorral, oda ahova most járunk, bőven elég. Később meg majd úgyis esik jobb :)

Előzmény: Deashi Barai (1594)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1594

Nekem általában nincs gondom a farmolással. Van h 1-2 óra után megunom, van hogy napokig nem. Pl tegnap csak 50 követ szedtem össze, ehhez mondjuk 100 mobot kellett leölni, de közben 2x meg is haltam. nagyon nemment, és nem is volt kedvem, de 2 óra eltelt azért:-) Megváltóként szólott Uncas h menjünk Sunkenbe.

Elég szerényet sikerült darálni.

A pajzs tána legfontosabb warriornak. Nekem a Wall of the dead volt sokáig (120g ért vettem 50-es szint körül!!)  Én a helyedben akár pickupokkal, de keményen nyomnám UBRS-t, az a pajzs must have. Esetleg megpróbálkoznék egy Earthen Guard vgy egy Force Reactive Disk beszerzésével. Nem tudom, hakkart ölitek e már, tőle szuper a Aegis of the Blood God, vagy esetleg marad Garr, ha leöltétek a Drillborer Disk -el.

Előzmény: Sleeper (1587)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1593
55 körül BRD-ből nem szedsz össze jobbakat...
Előzmény: Sleeper (1592)
Sleeper Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1592

Ja, egyszer unatkoztunk és beszaladtunk Stockades-ba :) Mondjuk engem útközben levertek az őrök meg az arrajáró allik, de a többiek simán átszaladtak a fél városon :)

Az imperial szerintem nagyon jó lenne, ha minden darabnak lvl 45-50 körül lenne a követelménye. De mivel néhány darabot csak 55 körül tudsz felvenni, addigra már nagy eséllyel találsz sokkal jobbat ha megyegetsz instákba.

Előzmény: Doktor Toka (1591)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1591
Hehh, a full imperial szett nekem is célom - könnyen beszerezhető. Bár a valor viszont jobban kéne... És bementél Stormwindbe úgy felöltözve?
Előzmény: Sleeper (1590)
Sleeper Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1590

Egyszer csináltam magamnak egy full imperial set-et, csak hogy stormwindi őrnek álcázzam magam, a pajzzsal együtt már egész jó volt =)

Csak a vállas nekik nem kék hanem ezüst, de pl a sisak tök olyan.

Előzmény: Doktor Toka (1589)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1589
Mondjuk belegondolva: elég idétlen lehet egy orknak egy storwindes pajzs. Hacsak nem egy stormwindi városi őrből esett ki! :P
Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1588

Hmmm én most fogok venni egy olyan pajzsot. Fincsi lesz! :))) (Jó, 48-as vagyok, nekem az táp.) Kár, hogy nincs accom, most játszanék egy kicsit. :PPP Ez van.

Sleeper Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1587

Hruktar tegnap lekéste ZG-t, így egy guildtársnak segítettem questelni, utána meg az alt undead mage-emmel ökörködtem hinterlandsen.

A farmolással az a baj, hogy én nagyon hamar megunom. Hallok emberekről, akik napokat farmolnak egy helyen, hát én azt nem tudnám csinálni. Mondjuk elmegyek winterspringbe bányászni, futom a köröket, max egy órán keresztül bírom, utána átmegyek azsharába szatírokat ölni, azt is elunom hamar, ilyenkor általában szokott valami csapat alakulni valamelyik instába, oszt oda megyek...

UBRS-t kéne nyomnom ezerrel, a draconian deflector-ért, de olyan loser vagyok, hogy még sosem esett, vagy valami közbejött ami miatt nem tudtuk befejezni az instát. Még mindig egy szégyen Agis of Stormwind pajzzsal nyomulok :/

Thorium Brotherhood repu honored-nál egyelőre megállt, azt majd csak akkor tudom tovább tolni, ha már játszva farmoljuk MC-t. Timbermaw repura rájöttem, hogy nincs értelme, AD megyeget lassan, viszonylag sokat járok stratholmba. Cenarionról nem tudom, érdemes-e.

Hát ennyi :)

Előzmény: Doktor Toka (1584)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1586

Hát igen, nem lehet egyszerű. :)))

Az a baj, hogy most már neked tényleg csak az insták nyújtanak megfelelő kihívást - amik normális dolgokat dobnak. Szerintem igazából nem éri meg az a pár cucc, amit kinéztél (bár a wrist nekem tetszett), de hát valamit kell csinálni. Gondolom nincs kedved még 3 hétig EPL-ben grindolni...

Előzmény: Deashi Barai (1585)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1585

Szar lehet:-)) Ha az megnyugtat, én egy SRM rendszerbe ástam magam bele, és rohadtul nem működik, rohadtul nem értem az egészet, és az idő fele olyanlassan telik, mint ahogy szokott. Viszont 5-kor lelépek, és 6-9-ig tudok játszani, wehehehe:-)))

Sokat gondolkodom mit tegyek 1-2 nap után szabadidőmben. A másik fórumban fejtegettem a repus dolgokat.

Lenne lehetőségem pl. ráfeküdni a következő cuccra:

Deeprock Bracers

Binds when picked up

Wrist Plate

309 Armor

+19 Strength

+10 Agility

+8 Stamina

Ami egész jó, de instából (Ossirian AQ20) egy picivel jobbat lehet szerezni (+1-2 stat mindenhova), vszg kisebb energia befektetéssel.

vagy itt ez a trinket:

Earthstrike

Binds when picked up

Unique

Trinket

Use: Increases your melee and ranged attack power by 280. Effect lasts for 20 sec.

Cooldown: 2 min

Ami szépen use-ra növelné a damage output-ot... De nincsen fölös trinket helyem. Mert van ugye a +2 critet adó trinket, ez alap h kell, a másik meg az OMFG trinket BWL-ből amit sose fogok levenni ha meglesz. Szal, jó is lenne meg nem is.

Nem beszélve erről a szépségról, igaz ehhez csak AQ-s “alkotóelemeket” kellene farmolni.

Sickle of Unyielding Strength

One-Hand Axe

75 - 141 Damage Speed 2.10

(51.4 damage per second)

+15 Strength

+6 Agility

+9 Stamina

Equip: Increased Defense +4.+9 Stamina

Szal ez is jó lenne, de nem tudnám, igazából mire használma, elég pici a DPS-e:-)  De lehet amig nincs meg valamelyik omfg fegyverem, addig elütögetnék ezzel,,, Szal nem tom ebbe is érdemes e energiákat belefektetni. Micsoda gondjaim vannak, nemdebár?:-)

Előzmény: Doktor Toka (1584)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1584

Figyu itt ülök bent a könyvtárban és egy kibaszott szar, unalmas, gusztustalan jogszabályt tanulok, amihez semmi kedvem nincs. Az egyetlen kapcsolatom a külvilággal ez a fórum és a telefon. Szerinted mit szeretnék hallani? Nekem tökmindegy, csak ne a joggal kapcsolatos legyen. Halál depressziós lettem, amikor felmértem, hogy fingom sincs, hogy fogom ezt a szart megtanulni.

A WoW fórumban elég kicsi a pörgés, a wow.hu-sat meg nem érem el, gondoltam beírtok ide érdekes dolgokat. Felőlem írhattok arról is, hogy reggel anyáztatok munkába menet, mert nem adták meg a jobbkézszabályt, nekem mindegy. Csak valami legyen, mert szétunom magam. :((((((( (Pl. mi volt tegnap Dhebeh-hel és Hruktarral mondjuk érdekes, ha ontopicok akartok lenni.)

Előzmény: Deashi Barai (1583)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1583
You are totally addicted! Mit szeretne kedves Vincent hallani?:-)
Előzmény: Doktor Toka (1582)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1582
Kurva szarul érzem magam, írjatok valamit... :(((((((((((((
Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1581
Hát nem tűnik túl csinosnak - bár nem látok sokat belőle - de a wrathnál talán jobban néz ki. :PPP
Előzmény: Deashi Barai (1580)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1580

Chest

1024 Armor

44 sta

21 srt

1 hit

1 dodge

14 def

Előzmény: Doktor Toka (1579)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1579

Molt. BRD-s questhez kell, ha jól tudom. Ha kidobod az itemet, a BRD-s questgive megidéz egy 56-os elite sárkányt és abból is kiesik. :PPP De azért megőrzöm inkább. (Túl sokat olvasgatom a Thottbotot? :)))

DB, be tudnád tenni ide a képeket a Tier 3 szettről? Sajna nem tudok innen más homepage-t megnyitni. Csak ezt. Hallom szerinted ronda: hát, nem lep meg.

Más: lassan szerintem elég nagy vagyok ahhoz, hogy híler nélkül egy 60-as segítségével tudjam farmolni Antu'Sul-t ZF-ben, aki a kardom másik felét dobja. A boss 46-os elite, csak nem üt már le, amíg a nagykari leszedi az addokat. (3 db 43-as elite, piha...) Úgyhogy ha visszatérek "az élők sorába", futhatunk esetleg pár kört. Ha kiesik a kardom kapsz 10g-t. (Megéri, nem? ;)))

Előzmény: Deashi Barai (1577)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1578
Hogy tetszik a tier3 warrior szett? (wow topic)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1577

A sárkányos quest giverről. Fog adni egy tárgyat amit sokáig nem fogsz tudni használni, ennek ellenére őrizd meg (én kidobtam). Burningben egy másik sárkánynak fog kelleni,,, Ha jól emlékszem.

Előzmény: Doktor Toka (1573)
Deashi Barai Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1576
A sikertelenség a konfliktusok melegágya. Erről, sajnos, sokat tudnék mesélni. Nálunk, Magmadar, Domo, Razorgore, és Nefi ment nehezen, illetve AQ ban mondjuk 2 boss. Itt akaratlanul is előjöttek a véleménykülönbségek, amik különböző módokon kerültek megoldásra, hol szebb, hol csúnyább módon. Hidd el, ez minden klánban így van. Azok a játékosok akik nem azt csinálják amit kell, nincs helyük a raidben. Jobb, ha most rostálódik ki a szemét.
Előzmény: Sleeper (1575)
Sleeper Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1575

Most egy kicsit meg vagyok ijedve különben, mert gáz van a guildben. Az van ugyanis, hogy MC-ben megakadtunk Magmadarnál és kb két hete nem sikerül már leverni. Ettől némi feszültség érezhető a csapaton belül, ami oda vezetett, hogy egyik nap MC közepén nagy vita kerekedett, az egyik druid többszöri figyelmeztetés után sem csinálta amit kellett, és a leader kirúgta a raidből - erre állítólag elkezdett Orgri közepén rinyálni generalon, mire a guildből is ki lett rúgva. A baj az, hogy a srác haverja az egyik officer és az egyik legjobb pap, aki ezt meghallván kilépett a guildből.

Szóval most mindenkinek szar kedve van. Ráadásul a tegnapi meg a tegnapelőtti raid le lett fújva mert nincs elég healer :(((

Sleeper Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1574

A Dark iron ore nálunk 1g körül megy AH-n. Szerintem ha 200g-t nem költöttem már dark ironra, akkor egyet sem :)

Valahogy úgy alakult, hogy én lettem a guild hivatalos páncélkovácsa (magyarul az egyetlen hülye aki képes ezzel szenvedni). De jó, mert ez egyfajta tisztelettel jár, meg tök nagy az öröm, amikor valaki megkapja az epic dark iron cuccát :) Igaz, eddig még csak 3 dark iron helmre futotta, meg a breastplatere nekem (mert az BoP-os). Ezek a nagy fire resistance miatt kellenek MC-be, ha véletlenül nem vágnád :)

Előzmény: Doktor Toka (1573)
Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1573

Tegnapi kalandok Searingben:

Szerintem tök jó ez a terület. Csomó elég könnyű quest van (meg nehezek is), lehet sokat bányászni (van már 10 darkiron ore-om, remélem jó áron eladható). Tegnap nagy elite-gyilkolást rendeztem: először lenyomtam egy 49-es elite valamilyen Geomancert 48-as szinten. (Amúgy könnyű volt: kevés hpja és armorja van és az összes spellje channelinges - shield bash, pummel ftw!) Utána lenyomtam egy 48-as elite nagy gyíkot, amikor a wc-ben ülő törpe questjét csináltam. (Amúgy pihentagyúak ülnek a Blizzben: amikor kiszabadítom a törpét a budiból, ahova bezárták, ad egy questet, hogy hozzak neki 15 silk cloth-t. Vajon mire kell neki? :))) Biztos csípőset evett, de még jó, hogy nem mooncloth-szal törli ki a seggét már bocsi...) Az elite gyík kidobta a quest itemet, amivel megvan Searing Gorge kulcsa... Ez anno biztos nagy élmény volt, amikor még nem volt FP Searingben és mindig Badlandsen keresztül kellett lovagolni, de most már inkább csak fun átmenni az alagúton.

Ezzel még nem volt vége az elite ölésnek: firewatch kultistákból vagy kikből esik egy másik questitem, úgyhogy egy lock haverommal elkezdtük irtani őket. Nyomik ezek a searing-i elitek, semmi zöldet/kéket/lilát/(narancssárgát...) nem dobnak, viszont a simák dobtak 6 zöldet! Nembaj a tizedikből kiesett a quest item, úgyhogy most jön(ne) a tornyok felgyújtása Gyűrűk Ura módra, de erre már csak 3 hét múlva kerül sor. (Pedig utána sárkánnyá változik a questgiver, ami tök poén.)

Hát egyelőre ennyi, ti is írjatok a kalandjaitokról, mert szétunom magamat itt.

DrT/Torvald

Doktor Toka Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1572

Igen, jól emlékeztek, oda 2 quest szól, amiből az egyik valóban egy papír (kovácsrecept) felvétele a quest mob mögül. A másik a mob leölése amit ezek szerint kihagytatok - nem csoda. A receptet ha megszerzed, akkor kapod a repeatable questet a Thorium Brotherhoodnál a repunöveléshez. (Aminek számomra nem tudom van-e értelme, hiszen nem vagyok kovács.)

Heh, kívácsni lennék mit szóltak volna az 52-es elitek az inti shoutomhoz. Szerintem nem nagyon ijedtek volna meg. Ráadásul a Q item felvétele channelinges, intivel meg 1 mob rajta marad a warrioron. Mindegy valahogy biztos így lehetett.

Amúgy Searing azért is jó, mert ott alig van PvP. Inkább egymás segítése megy. Bár néha jól esik azért egy PvP, de csak egyenlő feltételek mellett.

Előzmény: Sleeper (1571)
Sleeper Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1571
Ja nekem is a törpe mögötti asztalról kellett a quest itemet elvenni. Beszalad --> Intimidating shout --> lootol --> leugrik a párkányon, elszalad :)
Előzmény: Deashi Barai (1570)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!